• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمایت از انصاری فرد....فرم ارسال اعتراض...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
به نظر من بهتره قضیه شاهین یکبار دیگه تکرار بشه و یک تیم جدید که وابسته به سازمان تربیت بدنی نباشه شکل بگیره

این موضوع اتفاق افتاده دیگه!
سرخ پوشان!!!!!

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
این موضوع اتفاق افتاده دیگه!
سرخ پوشان!!!!!
اوه بله :lol: عجب تیمی هم هست:D
فکر کنم امتیازش رو به جایی واگذار کردن
البته اگر دخالت های غیر معقولانه سازمان در این دو تیم ادامه پیدا کنه باید در سالهای آتی شاهد کاهش چشمگیر هواداران این دو تیم باشیم

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
منم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
اولين نشست هيئت مديره بدون حضور انصاري فرد

جلسه دوشنبه در پرده ابهام
روز پنج شنبه اولين جلسه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس با حضور اعضاء جديد برگزار شد و اخبار زيادي در خصوص اين جلسه منتشر شد. پرويز سروري يكي از اعضاء هيات‌مديره درخصوص جلسه پنجشنبه گذشته اظهار داشت: در اين جلسه تمامي اعضاء به غير از بيادي حضور داشتند. نشست صميمي بين اعضاء برگزار شد كه بيشتر حالت معارفه نفرات جديد را داشت و تصويب موارد مهم و اساسي به جلسه آينده موكول شد تا تمامي اعضاء در آن حضور داشته باشند. از طرفی دیگر خبر رسیده که قبل از ایجاد جلسه انصاری فرد دفتر سعید لو را ترک کرده است و از حضور در چنین جلسه ای راضی نبوده.

اين جلسه ظهر پنج شنبه در دفتر سعيد لو رئيس هيئت مديره باشگاه برگزار شد. در اين جلسه غيبت محمد حسن انصاري فرد باعث شد تا بحث هيئت مديره در مورد آينده باشگاه بي ثمر شود و اعضاي اين هيئت تصميم به برگزاري جلسه در روز دوشنبه بگيرند.

جلسه مذكور بيشتر براي آشنايي اعضاي جديد هيئت مديره (پرويز سروري، حبيب كاشاني و حسن بيادي) با ساير اعضا تشكيل شد كه غيبت مدير عامل باعث تعجب سايرين شد.

جلسه روز گذشته هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که با حضور علی سعیدلو، محمدحسین نژاد فلاح ، پرویز سروری و حبیب کاشانی برگزار شد بدون آنکه تصمیم گیری خاصی داشته باشد به پایان رسید.

به گفته اطرافيان كاشاني، سعيد لو هم از اين غبيت ابراز نارضاتي كرده است؛ البته حسن بيادي هم به دليل سفر زيارتي در اين جلسه حاضر نشد.

در هر صورت به دليل عدم حضور انصاري فرد در اين جلسه، قرار است روز دوشنبه بار ديگر جلسه هيئت مديره پرسپوليس برگزار شود.

به نام عدالت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر جا که شما قرار بزارید: یه قرار بزار نَبینمت

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
انصاریفرد از سمت مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس استعفا داد
محمد حسن انصاریفرد مدیر عامل باشگاه پرسپولیس از سمت خود در این باشگاه استعفا داد.
به گزارش خبرنگارمهر، محمد حسن انصاریفرد مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اعلام استعفای رسمی از سمت خود در این باشگاه کناره گیری کرد.

خبرهای تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
متن نامه استعفای محمدحسن انصاریفرد:
پرسپولیس را به خدا و هواداران می سپارم
محمدحسن انصاریفرد در پی ایجاد تغییرات در هیات مدیره با ارسال نامه ای به علی سعیدلو کناره گیری خود را از مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد.

به گزارش خبرنگارمهر وبه نقل ازسایت رسمی باشگاه پرسپولیس، متن کامل استعفا نامه محمدحسن انصاری فرد به شرح زیر است :
بدون مقدمه و بعد از گذشت هفده ماه ازفعالیت اینجانب به عنوان مدیرعامل باشگاه فرهنگی، ورزشی پرسپولیس امروزهشتم اردیبهشت ماه برای همیشه در ذهن من باقی خواهد ماند، زمانی که می بایست بنا به دلایل مختلف که هیچ کدام آنها ریشه در عملکرد بنده واعضاء محترم هیات مدیره ندارد این امانت را به دورازهرگونه هیاهو و بخاطرمصالح جامعه و برای حفظ آرامش پرسپولیس تحویل داده تا این تیم پرطرفدار در آستانه بازی نیمه نهایی رقابت های جام حذفی باشگاههای کشوربیش از این متضررنشود.

بعدازهفده ماه تلاش عاشقانه و شبانه روزی و به حکم تقدیر الهی و با آرزوی سربلندی وموفقیت تیم محبوبم، پرسپولیس را به خدا و هواداران می سپارم.

ضمن سپاس از رئیس جمهورمحترم، قدردانی ازحمایتهای ریاست محترم سازمان تربیت بدنی وهمدلی و انسجام به یاد ماندنی اعضاء هیات مدیره و با تشکرخالصانه از رسانه های گروهی و همه اعضاء خانواده بزرگ پرسپولیس که طی این مدت بنده را دراین مسئولیت خطیر همیاری وهمراهی کردند، بدینوسیله کناره گیری خود را قبل از شروع فعالیت هیأت مدیره جدید و در شرایطی که باشگاه پرسپولیس نسبت به هفده ماه گذشته متحول شده و دوران گذر از بحران را طی کرده است اعلام می دارم.

همچنین با هواداران عزیز، پیشکسوتان، کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال و کارکنان باشگاه پرسپولیس نیزخداحافظی می کنم، به امید آنکه اگر به هر دلیل آنها را با تصمیمات خود رنجانده ام بنده را به بزرگی خود بخشیده وهیچگاه ما را از دعای خیرخود محروم نساخته وهمچون گذشته با حمایتهای بی دریغ خود مانع از تضعیف محبوب ترین و پرطرفدارترین تیم فوتبال آسیا در طوفان حوادث شوند .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب پس داستان واقعیت داره !!!

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
اوه بله :lol: عجب تیمی هم هست:D
فکر کنم امتیازش رو به جایی واگذار کردن
البته اگر دخالت های غیر معقولانه سازمان در این دو تیم ادامه پیدا کنه باید در سالهای آتی شاهد کاهش چشمگیر هواداران این دو تیم باشیم

سرخپوشان رو فراموش کنید.
پروین داره تیم جدید رو میکنه.به گفته ی خودش تا 10 سال بعد از همین الان , بودجه کافی داره...
چند تا از لژیونرهای!!!!! اماراتی هم برای حضور در این تیم اعلام آمادگی کردن+ بازیکنایی مثل کاویانپور و...
بله شاید اتفاق شاهین بیفته البته بعیده...

به امید روزی باید بمونیم که امثال کاشانی و علی و آبادی و...بگیر برو بالاتر گورشون رو گم کنن!
هم استقلال رو بیچاره کردن هم ما رو.
قطعا هدفشون بغیر از نابودی این دو تیم نبوده.حالا به استقلال نگاه نکنید که بزور شانس و اوت و داوریها الان صدره
مدیریت این باشگاه رو ملاحظه کنید.
خوب شد , باعث شد مردم هیئت مدیره شون رو که از گنده های این مملکت هم توش بودن بهتر بشناسن!
به نظر شما تو مسئولیتهای غیر ورزشی شون هم همینجوری هستن؟سوال خوبیه...

به نام عدالت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر جا که شما قرار بزارید: یه قرار بزار نَبینمت
محمدحسن انصاریفرد در پی ایجاد تغییرات در هیات مدیره با ارسال نامه ای به علی سعیدلو کناره گیری خود را از مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد.

به گزارش خبرنگارمهر وبه نقل ازسایت رسمی باشگاه پرسپولیس، متن کامل استعفا نامه محمدحسن انصاری فرد به شرح زیر است :
بدون مقدمه و بعد از گذشت هفده ماه ازفعالیت اینجانب به عنوان مدیرعامل باشگاه فرهنگی، ورزشی پرسپولیس امروزهشتم اردیبهشت ماه برای همیشه در ذهن من باقی خواهد ماند، زمانی که می بایست بنا به دلایل مختلف که هیچ کدام آنها ریشه در عملکرد بنده واعضاء محترم هیات مدیره ندارد این امانت را به دورازهرگونه هیاهو و بخاطرمصالح جامعه و برای حفظ آرامش پرسپولیس تحویل داده تا این تیم پرطرفدار در آستانه بازی نیمه نهایی رقابت های جام حذفی باشگاههای کشوربیش از این متضررنشود.

بعدازهفده ماه تلاش عاشقانه و شبانه روزی و به حکم تقدیر الهی و با آرزوی سربلندی وموفقیت تیم محبوبم، پرسپولیس را به خدا و هواداران می سپارم.

ضمن سپاس از رئیس جمهورمحترم، قدردانی ازحمایتهای ریاست محترم سازمان تربیت بدنی وهمدلی و انسجام به یاد ماندنی اعضاء هیات مدیره و با تشکرخالصانه از رسانه های گروهی و همه اعضاء خانواده بزرگ پرسپولیس که طی این مدت بنده را دراین مسئولیت خطیر همیاری وهمراهی کردند، بدینوسیله کناره گیری خود را قبل از شروع فعالیت هیأت مدیره جدید و در شرایطی که باشگاه پرسپولیس نسبت به هفده ماه گذشته متحول شده و دوران گذر از بحران را طی کرده است اعلام می دارم.

همچنین با هواداران عزیز، پیشکسوتان، کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال و کارکنان باشگاه پرسپولیس نیزخداحافظی می کنم، به امید آنکه اگر به هر دلیل آنها را با تصمیمات خود رنجانده ام بنده را به بزرگی خود بخشیده وهیچگاه ما را از دعای خیرخود محروم نساخته وهمچون گذشته با حمایتهای بی دریغ خود مانع از تضعیف محبوب ترین و پرطرفدارترین تیم فوتبال آسیا در طوفان حوادث شوند .

حیف شد که رفتی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

واقعآ متاسف شدم!
مهم اینکه انصاری فرد نزد هواداران همیشه محبوب میمونه!
فکر نکنم سابقه داشته باشه تیمی مثل پرسپولیس این نتیاج رو بگیره اما هوداران به این شدت از مدیرعامل تیمشون حمایت کنم!
امیدوارم تو استادیوم هواداران صداشون رو به گوش مسئولین برسونن!

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
انقدر حرف نزنیم...
بلند شید , پاشید پاشید...
باید بریم استادیوم!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ما که تهران نیستیم ... شما برید آزادی و فریاد بزنید انصاری فرد رو برگردونید!!!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
سایت برنامه نود یه نظر سنجی در مورد انصاری فرد برگزار کرده ! برید اونجا و شرکت کنید:
http://90.irib.ir

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من رفتم رای دادم

آراء به طور عجیبی به سمت انصاری فرد هستش. امیدوارم که این رای گیریها فایده ای داشته باشه.

بالا