• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نتیجه گیری از تاپیک

1- کیومرث هاشمی خیلی اشتباه کرده که بدون تحقیق و تشکیل دادگاه گفته خداداد باید محو بشود
2- ما خیلی کار خوبی می کنیم که بدون تحقیق و تشکیل دادگاه از خداداد حمایت می کنیم
3- زدن کار خیلی بدیه مگر اینکه خداداد زده باشه
4- اصولا زدن وقتی بده که ما و همفکرای ما رو بزنن والا زدن کسی که زیاد سرشناس نیست و از ما نیست چه اهمیتی داره
5- چون خبرنگاره نمرده پس حق با خداداده
6- همه ما می توانیم دست روی قرآن بذاریم که خبرنگار فحش ناموسی داده
7- چند وقت پیش هم که خداداد دنبال داور کرده بود بخاطر سوتهایی که بود که داور برای ناموسش کشیده بود
8- من مدیرم پس راست می گم . اگر نظرت مخالف من باشه بهت اخطار می دم
9- اصولا انقلاب سال 57 نیرنگ انگلیسها بود برای محو کردن خداداد
10- عادل فردوسی پور هم خیلی ... هست . ( چون عادل از ما نیست می تونید جای سه نقطه هرچی دوست داشتید بذارید . اصلا اگر دیدیش بزنیدش )

سلام :
10 تا جمله نوشتي هر كدوم يكطرف ! همه طرف رو نشونه رفتي !

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Mostafa1738 عزیز ممنون از نظرات دقیق و کارشناسی شما
ما توی بالاترین هم همو ملاقات کردیم اگه یادتون باشه
من واقعا تشکر میکنم .

بله دوست عزيز همديگر رو تو بالاترين ملاقات كرده ايم . به خاطر تاپيكتون هم تشكر ميكنم . موفق باشيد و سربلند

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نتیجه گیری از تاپیک

1- کیومرث هاشمی خیلی اشتباه کرده که بدون تحقیق و تشکیل دادگاه گفته خداداد باید محو بشود
2- ما خیلی کار خوبی می کنیم که بدون تحقیق و تشکیل دادگاه از خداداد حمایت می کنیم
4- اصولا زدن وقتی بده که ما و همفکرای ما رو بزنن والا زدن کسی که زیاد سرشناس نیست و از ما نیست چه اهمیتی داره
7- چند وقت پیش هم که خداداد دنبال داور کرده بود بخاطر سوتهایی که بود که داور برای ناموسش کشیده بود
10- عادل فردوسی پور هم خیلی ... هست . ( چون عادل از ما نیست می تونید جای سه نقطه هرچی دوست داشتید بذارید . اصلا اگر دیدیش بزنیدش )

به خدا ديگه نميخواستم نامه بدم اما واقعا با اين پست خيلييييي حال كردم ... بعد الان هم برنامه ورزش از شبكه 2

داره خداداد رو نشون ميده و خدايي معلومه كه قبول داره اشتباه كرده و اون كار رو كرده و طرف رو زده

كاملا از طرز صحبتش مشخصه و ميگه من اگر قبلا اشتباه كردم شما من رو راهنمايي ميكرديد كه اين كارارو نكنم و

خلاصه اين حرفا ... چند بار هم گفت اگر من زدم بعد سريع بعدش گفت يا اگر من جدا كردم :lol: بايد راهنمايي

بشم :D من خودش رو دوست دارم اما اخلاقش رو اصلا :)

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
نتیجه گیری از تاپیک

25r30wi.gif

پست بسیار ردیفی بود. بسی خندیدیم وقت بر ما خوش گشت! :دی
یه کم شبیه نوشته های ابراهیم نبوی بود.

من یه صدآفرین به خاطر این پست بهت میدم!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا من همينجا اعلام ميكنم اگر خداداد اين آدم رو زدههههههههه باشهههه خداييشششششششششششششش

حقش بوده ... باور كن طرف خيلي لجنه ... اه اه حالم از اين آدمه بهم خورد ... بازم ميگم اگر اين آدم كثيف رو حتي

زده باشه حقشه ... بر ميگرده ميگه شبكه صهينيستا به من زنگ زد جوابشون رو ندادم اما اون داشت با صهيونيست

ها حرف ميزد ... چنين آدمي كتك كه هيچي له و په هم ميشد حقشه كه شعورش نميرسه چنين حرفايي مزخرفه

محضه ... اه حالم بد شد ... شالخور بودن و كثيف بودن هم حدي داره والا :puke:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
عجب آدم حر*مزاده ی عوضی ایه این خبرنگاره...
اومده می گه که ایشون اومدن با تلویزیون جام جم که مال استکباره مصاحبه کردنء اینها روی خط من هم اومدن ولی من مصاحبه نکردم.
بعد تابلو بود خداداد قاطی کرد. این یارو هم ادامه داد که ایشون اومده دخترم دخترم کرده...
خداداد هم قاطی کرد گفت پای دختر من رو وسط نکش دختر من قد یه دنیا واسه من ارزش داره:D اگه طرف جلوش نشسته بود بلند میشد همونجا جلوی دوربین مث سگ می زدش.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
آقا من همينجا اعلام ميكنم اگر خداداد اين آدم رو زدههههههههه باشهههه خداييشششششششششششششش

حقش بوده ... باور كن طرف خيلي لجنه ... اه اه حالم از اين آدمه بهم خورد ... بازم ميگم اگر اين آدم كثيف رو حتي

زده باشه حقشه ... بر ميگرده ميگه شبكه صهينيستا به من زنگ زد جوابشون رو ندادم اما اون داشت با صهيونيست

ها حرف ميزد ... چنين آدمي كتك كه هيچي له و په هم ميشد حقشه كه شعورش نميرسه چنين حرفايي مزخرفه

عجب آدم حر*مزاده ی عوضی ایه این خبرنگاره...
ا

ضمن تایید حرفاتون اگه زده دمشششش گرم!
شما خودتو بزار جای خداداد تصور کن این یارو خورده به پستت و اینجوری واست معرکه گرفته!
عجب پدر سوخته ایه این یارو! داره چیو به چی ربط میده!!!!! مردیکه عقده ایه @$%&@$%&!
مجددا تاکید می کنم اگه زده واقعا دستش درد نکنه!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
منم بعد از دیدن ۹۰ دوشنبه ی قبل همچین حسی بهم دست داد... ولی الان این حس توم خیلی بیشتر شد.
این یارو از اون آدماییه که ده برابر این هم کتک بخوره حتی لیاقت دلسوزی کردن رو هم نداره.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

خدایی اینو گفت ؟!
عجب آشغالیه این حرومزاده !!!!
بابا دیگه داره اعصابم میریزه به هم ... مرتیکه نفهم اینو واقعا گفت ؟!
مملکت که صاحاب نداره یعنی همین !
4 تا آدم بی شعور (با بچه های این تالار نیستما، شما همه عزیز هستید ;) ) مثل این هاشمی و دارودستش که اینجوری جبهه میگیرن خوب اونم معلومه که اینجوری میاد دری وری میگه !
خداوکیلی اگه زده باشه هم حقشه ، بابا اگه اینجا بود خودم آدمش می کردم ... آخه عوضی حرومزاده ، هم اون شب اسرائیلی فلسطینی کردی هم ایندفعه ؟!
راستی شالخور منظورت همون لاشخوره ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برنامه ورزش از نگاه 2 بیشتر دنبال این بود که بپیچونه قضیه رو

خداداد میخواست حرف بزنه اما این بابا کوثری بهش اجازه نمیداد

این بابا معلومه ریگی به کفشش داره. باز رفت تو فاز سی*********یا***$@$#سی

میگه تلویزیون استکبار ............. عجب داستانیه .............

در ضمن خوشم اومد از امید گلمکانی که خوب مچ طرف رو گرفت سر قضیه کارت خبرنگاری و رفتنش به جایگاه وی ای پی

در کل من از اینکه یا ادم کتک خورد ناراحت شدم اما به نظر میرسه این وسط اشخاصی هستند که دوست دارند این قضیه ادامه داشته باشه
هر چند که شریفی هم به نظر ادم بی انصافی نیومد. البته کمی زیاد حرف میزد اما باید صبر کرد و دید ببینیم چه رایی خواهد داد.

Shortcut

Guest
لایک‌ها
2
كاش اين ورزش از نگاه دو رو ميديدم من!

تكرارا نداره!؟
ميشه يكي بياد يكم توضيح بده قصه از چه قرار بود؟
مثه اينكه باز خيلي ياوه گويي كرده اون آقاي به ظاهر خبرنگار؟!

اگه كسي كپچر كرده تو يوتيوبي جايي بذاره ممنون ميشم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
كاش اين ورزش از نگاه دو رو ميديدم من!

تكرارا نداره!؟
ميشه يكي بياد يكم توضيح بده قصه از چه قرار بود؟
مثه اينكه باز خيلي ياوه گويي كرده اون آقاي به ظاهر خبرنگار؟!

اگه كسي كپچر كرده تو يوتيوبي جايي بذاره ممنون ميشم.

منم نديدم!
لطفا بگيد قضيه چي بود؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
کسی لینکی واسه دانلود نداره ؟
از بس که برنامه مزخرفیه من نگاه نمی کنم ، حالا ایندفعه رو ببینا !!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کسی لینکی واسه دانلود نداره ؟
منم واسه همين نميبينمش :D

كسي اگه كپچر كرده مارو بي نصيب نذاره. يا يه توضيح كامل .
ممنون

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
هيچي خداداد گفت من اشتباهم رو ميپذيرم ... 90 % هم كتكش زده ... اما ديگه باز صحبت نكردن در اين باره

گفت من اشتباهم رو ميپذيرم و شما بايد من رو راهنمايي ميكرديد و اين حرفا ... بعد زنگ زدن به اين يارو مرتيكه

كه گفتش من ميخوام اينجا چيزي رو اعلام كنم كه اقاي آل صفر تو جام جم كه متعلق به استكبار هستش

به من زنگ زد ولي من جوابشون رو ندادم اما آقاي عزيزي باهاشون حرف زده :blink: خداييش كف كردممممممم

بعد زد تو اين موشوع كه خلاصه من مسلمونم و خداداد مستكبر و صهيونيست :lol: خلاصه معلوم شد

اين آدم حقش كه بوده هيچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ , خيلي هم كم كتك خورده

آخه يا بيا منطقي دفاع كن يا زر زر نكن ديگه اينكه كم مياري بحث استكبار و فلسطين و غزه و اينارو ميكشي

وسط ديگه ( ... ) جاي خالي رو با هر لحني ميخوايد پر كنيد :lol: خلاصه اينجوري ديگه

اما ميگم خداداد زده بودتش شك نكنيد اما نوش جونش :D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
همونه پس اونشب ميگفت فلسطينيا عزيزمون !
عجب! ::دي
باور كنيد الان هر چي فحش بلد بودم دارم زير لب نثارش ميكنم .
اگه ميشد اينجا پابليك ميكردم اما ... !

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نتیجه گیری از تاپیک

خانمی کلی کیف کردم این پستت رو دیدم . کلا بعد از اون پیشگوییت ارادتمند شدم اساسی .
مرسی :happy:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

برنامه خوبیه! این کوثری خود خندست! اشتباه می کنی نمی بینی!
کوثری ای کیو در حد میگو!
وقتی یه کوثری حرفی میزنه و نظری میده مهمان برنامه دو تا راه داره 1.حرف کوثری رو مثل بچه آدم قبول کنه!
2.کوثری اینقدر بهش پیله می کنه و حرف خودشو تکرار می کنه که مهمان برنامه حرفشو قبول کنه!
دو تا گیر داد به مهدی فنونی زاده در حد تیم ملی!
1.بهش می گفت تو چپ پا بودی؟ فنونی زاده می گفت نه من با دوتا پا می زنم می گفت نه بابا من مطمئنم چپ پایی!
2. می گفت به عربستان تو مقدماتی جام جهانی یه گل زدی! فنونی زاده می گفت به پیر به پیغمبر دوتا زدم ! می گفت من دقیق یادمه یه دونه زدی!
سوال می پرسه توی این مایه ها که زنت چند سالشه و ماهی چقدر درمیاری و....!
دکورش آدمو یاد برنامه های دهه 60 میندازه مسابقه هفته و ....
اون همکار کوثری هم باحاله خیلی علاقه داره مثل شعبده بازها لباش بپوشه!
کت و شلوار صورتی با پیرهن بنفش یا پیرهن صورتی با کت و شلوار زرد و... احتمالا کفشش هم اسپرت سفیده
هر لحظه دوربین میره رو این همکارش منتظرم از تو آستینش خرگوش دربیاره!
کلا ورزش از نگاه دو نوعی طنز نا خواسته و فی البداهه است!
حالا امشب چی شد اینا برنامشون گرفت و از توش چیز به درد بخوری در اومد!پیش میاد دیگه!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
برنامه خوبیه! این کوثری خود خندست! اشتباه می کنی نمی بینی!
کوثری ای کیو در حد میگو!
وقتی یه کوثری حرفی میزنه و نظری میده مهمان برنامه دو تا راه داره 1.حرف کوثری رو مثل بچه آدم قبول کنه!
2.کوثری اینقدر بهش پیله می کنه و حرف خودشو تکرار می کنه که مهمان برنامه حرفشو قبول کنه!
دو تا گیر داد به مهدی فنونی زاده در حد تیم ملی!
1.بهش می گفت تو چپ پا بودی؟ فنونی زاده می گفت نه من با دوتا پا می زنم می گفت نه بابا من مطمئنم چپ پایی!
2. می گفت به عربستان تو مقدماتی جام جهانی یه گل زدی! فنونی زاده می گفت به پیر به پیغمبر دوتا زدم ! می گفت من دقیق یادمه یه دونه زدی!
سوال می پرسه توی این مایه ها که زنت چند سالشه و ماهی چقدر درمیاری و....!
دکورش آدمو یاد برنامه های دهه 60 میندازه مسابقه هفته و ....
اون همکار کوثری هم باحاله خیلی علاقه داره مثل شعبده بازها لباش بپوشه!
کت و شلوار صورتی با پیرهن بنفش یا پیرهن صورتی با کت و شلوار زرد و... احتمالا کفشش هم اسپرت سفیده
هر لحظه دوربین میره رو این همکارش منتظرم از تو آستینش خرگوش دربیاره!
کلا ورزش از نگاه دو نوعی طنز نا خواسته و فی البداهه است!
حالا امشب چی شد اینا برنامشون گرفت و از توش چیز به درد بخوری در اومد!پیش میاد دیگه!

خداييش 1 ساعته دارم ميخندم :lol: اون گلمكانيه هم باحاله .... خيلي زور ميزنه شبيه مزدك ميرزايي هم حرف بزنه

هم اداشو در بياره ... هر وقت هم مياد حرف بزنه كوثري ميگه خفه شو :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

بالا