به نقل از Heaven :
من الان یه ساعتع دامر سرچ می کنم و می خونم به نظرم میاد GS300 خیلی بهتر از HC96 ه. البته HC96 هم به هیچ وجه انتخاب بدی محسوب نمیشه. در ضمن به نظر من لنزهای Vario Tessar از کارل زایس در مجموع و توی قیمت مساوی بهتر از لنز های لایکا هستند. ولی GS300 دقیقا ادامه دهنده راه GS250 ه و مطوئنم یکی از پر فروشترین هاس امسال میشه. دقت رنگ و رزولوشنش واقعا خوبه.
سلام دوست عزیز
پیرو فرمايشات شما من به هردو این دوربينها کار کردم و نظر شما رو کاملا تاييد ميکنم GS300 تقريبا در تمام زمينه ها بهتره. راستش من يک HC1000 سوني داشتم که بالاخره موفق به فروختنش شدم و قصدم خريد GS400 بود ولي بعد از فروش تصميم گرفتم يک بررسي مجدد داشته باشم چون GS400 کمي قديمي شده بود. اتفاقا GS300 پاناسونيک و HC96 سوني و PC1000 سوني رو تست کردم . GS300 خيلي خيلي بهتره ولي بهتر از اون GS400 بود و سر آخر هم همون GS400 رو که يکساله دلم ميخواست خريدم .
جناب tintin هم نظرشون درسته . منهم تا چندي پيش همين نظر رو داشتم و HC1000 رو هم با همين ديد و بدون مقايسه فقط چون سوني بود با اطمينان خريدم ولي واقعيت اينه که سوني در زمينه دوربينهاي خانگي ولي با امکانات پيشرفته عقب افتاده و اين قسمت بازار رو از دست داده. در زمينه دوربين خانگي تک سنسور واقعا بهترينه و اگر دوربين هاي ارزون پاناسونيک رو با ارزون سوني مقايسه کنيد مثلا GS15 با HC15 واقعا سوني هم از نظر شفافيت و هم رزولوشن و هم رنگ و تصوير در نور کم بهتره ولي همين که وارد حيطه دوربينهاي اصطلا Prosumer ميشيم سه سنسوري هاي پاناسونيک بخصوص اونايي که لرزشگير اپتيکال دارن اصلا جايي براي سوني باقي نميگذارن. مثلا GS400 که هم رده HC1000 هست و من با هردو به مقدار زياد کار کردم اصلا از هيچ نظر قابل مقايسه نيستن و HC1000 در مقابل اون واقعا يک اسباب بازي با کيفيت معمولي صدا و تصويره .
به نظر من اين بخش بازار فعلا برند پاناسونيک محصولات بهتري داره. مثلا در زمينه دوربينهاي هاردديسک دار هم JVC خيلي بهتره و الان نميشه گفت يک برند بهترين دوربينها رو ميزنه .
از نظر مقايسه لنز هم واقعا نميشه گفت لايکا یا کارل زايس گو اينکه لايکا اتفاقا حرفه اي تره. مثلا لرزشگير اپتيکال از چند سال پيش و از اولين مدل هاي دوربين عکاسي پاناسونيک يعني fxوجود داشت و اولين و کوچکترين دوربين عکاسي دنيا با لرزشگير اپتيکال بود ولی کارل زايس تازه موفق به اين کار شده شده. توي دوربينهاي حرفه اي هم سوني از لنزهاي کانن استفاده ميکنه ولي پاناسونيک از لنز لايکا و پاناسونيکها الان چندين ساله که همشون لرزشگير اپتيکال دارن ولي سوني از استدی شات که الکترونيکيه استفاده ميکرده و اخيرا اپتيکال شده.
من نظرم اينه که ببينيد چي ميخوايد. دوربينهاي سوني عملا point and shoot هستن . اگر همچين دوربيني ميخوايد که ارزون باشه تصوير خوب داشته باشه و همه بتونن باش کار کنن HC46 رو انتخاب کنيد . اما اگر اعصابتون از منو روي صفحه لمسي بهم ميريزه و ميخوايد تنظيمات دستي روي سرعت و دياف و ... داشته باشيد و رنگ عالي ميخواين سراغ سه سنسور هاي پاناسونيک برين. اگر نور کم و رزولوشن بالا و کيفيت صداي عالي هم ميخواين GS300 يا GS400 مدلهاي پايينتر بخاطر سنسور کوچک در نور کم خيلي جالب نيستن.