• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدهندی کم

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام میخواستم دوستان من رو در موردخرید بین دوربینهای پاناسونیکgs180 و gs300 راهنمایی کنند نیاز من به دوربین با کیفیت فیلم بالاست در ضمن تفاوت قیمت این دوتا 300000تومن است شما کدام را پیشنهاد میکنید در ضمن اگر موارد دیگری از اینها بهتر سراغ دارید لطفا بگید خیلی ممنون میشم بی صبرانه منتظر جواب هستم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
البته هندیکم اسم دوربینهای فیلمبرداریه سونیه نه پاناسونیک

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
البته هندیکم اسم دوربینهای فیلمبرداریه سونیه نه پاناسونیک
جناب تن تن متاسفم که فقط ایراد متن من رودیدید! اگر به خودتون زحمت بدید وبقیه متن رو بخونید حتما با توجه به اطلاعاتتون من رو راهنمایی خواهید کرد در ضمن بهتر است به جای شعار ااگر منطق... بهتر است بنویسید چشمها را باید شست جوردیگر باید دید.!

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز gs180 با gs300 از نظر سنسور هیچ فرقی باهم ندارند هر دو دارای سنسور 6/1 اینچی با 800 کیلو پیکسل هستند از نظر پردازنده ومکانیک هم کاملا مثل هم هستند

اماGS300 دارای لرزش گیر اپتیکال هست در صورتی که GS180 دارای لرزش الکترونیک هست واین امر با عث میشه که در GS180 از نیمی از سنسور استفاده بشه یعنی400کلو که باعث میشه در فیلم برداری رزولیشن فیلم حدود 20در صد کمتر ودر عکاسی 50درصد کم تر باشه
از نظر رنگ هم اختلاف چندانی ندارند
من خودم تا حالا با 5تا دوربین عوض کردم العان هم GS180 دارم قبلش هم SONYHC15 وقبل از اون هم GS150 داشتم
مشکله GS180اینه که تصویرش یکم به نظرم مات هستش و خصوصان توی نور کم تصویر نویزی میشه وچون از سیستم نویز ردوکشن سه بعدی استفاده کرده تصویر یک حالت مات تری به خودش میگیره وهمچنین با فکوس مشکل داره فکوسش سریع نیست وهمش تو فکوس کردن خودش شک میکنه یعنی بعضی وقتها روی تصویر ثابت هم برای چند لحظه فکوسش به هم میخوره از این نظر که HC15 خیلی بهتر بود تصویرش هم شفاف تر بود

اما رنگ GS180 توی نور کم بهتره البته در بعضی قسمتها فرق زیادی ندارند ولی تصویر GS180تاریک تره
به نظر من GS250 خیلی بهتر از GS300هست چون دارای دیافراگم باز تری هست GS250=F1.6 وGS300=F1.8 وهمچنین فیلتر دیامتر بیشتر

پیشنهاد من SONY HC96 هست البته خودم باهاش کار نکردم ولی با HC90 یکم کار کردم تمی نور کم تصویرشون خیلی بهتر از GS180 هست
تو سایت CAMCORDER INFO هم امتیاز بهتری گرفته

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از kamyar hajikhan :

جناب تن تن متاسفم که فقط ایراد متن من رودیدید! اگر به خودتون زحمت بدید وبقیه متن رو بخونید حتما با توجه به اطلاعاتتون من رو راهنمایی خواهید کرد در ضمن بهتر است به جای شعار ااگر منطق... بهتر است بنویسید چشمها را باید شست جوردیگر باید دید.!
دوست خوبم ، منظور من از اون چند کلمه این بود :
تاثیر فیلمبرداریهای سونی اونقدر زیاد بوده که شما سایر دوربین های فیلمبرداری رو با نام هندیکم میشناسید
اونوقت حیف نیست پولتون رو بابت پاناسونیک دور بریزید ؟

صحبتهای امین خان جامع و کامل بود و تایید میشه

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amin-moein :
دوست عزیز gs180 با gs300 از نظر سنسور هیچ فرقی باهم ندارند هر دو دارای سنسور 6/1 اینچی با 800 کیلو پیکسل هستند از نظر پردازنده ومکانیک هم کاملا مثل هم هستند

اماGS300 دارای لرزش گیر اپتیکال هست در صورتی که GS180 دارای لرزش الکترونیک هست واین امر با عث میشه که در GS180 از نیمی از سنسور استفاده بشه یعنی400کلو که باعث میشه در فیلم برداری رزولیشن فیلم حدود 20در صد کمتر ودر عکاسی 50درصد کم تر باشه
از نظر رنگ هم اختلاف چندانی ندارند
من خودم تا حالا با 5تا دوربین عوض کردم العان هم GS180 دارم قبلش هم SONYHC15 وقبل از اون هم GS150 داشتم
مشکله GS180اینه که تصویرش یکم به نظرم مات هستش و خصوصان توی نور کم تصویر نویزی میشه وچون از سیستم نویز ردوکشن سه بعدی استفاده کرده تصویر یک حالت مات تری به خودش میگیره وهمچنین با فکوس مشکل داره فکوسش سریع نیست وهمش تو فکوس کردن خودش شک میکنه یعنی بعضی وقتها روی تصویر ثابت هم برای چند لحظه فکوسش به هم میخوره از این نظر که HC15 خیلی بهتر بود تصویرش هم شفاف تر بود

اما رنگ GS180 توی نور کم بهتره البته در بعضی قسمتها فرق زیادی ندارند ولی تصویر GS180تاریک تره
به نظر من GS250 خیلی بهتر از GS300هست چون دارای دیافراگم باز تری هست GS250=F1.6 وGS300=F1.8 وهمچنین فیلتر دیامتر بیشتر

پیشنهاد من SONY HC96 هست البته خودم باهاش کار نکردم ولی با HC90 یکم کار کردم تمی نور کم تصویرشون خیلی بهتر از GS180 هست
تو سایت CAMCORDER INFO هم امتیاز بهتری گرفته
دوست عزیز از راهنماییتون متشکرم ولی در سایتی که ذکر کردید بین hc96 وgs300 تفاوت زیادی ذکر کردهhttp://www.camcorderinfo.com/content/Panasonic-PV-GS300-Camcorder-Review.htm به اینجاسر بزنید خالی از لطف نیست در ضمن من قبلا gs75 داشتم

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
دوست خوبم ، منظور من از اون چند کلمه این بود :
تاثیر فیلمبرداریهای سونی اونقدر زیاد بوده که شما سایر دوربین های فیلمبرداری رو با نام هندیکم میشناسید
اونوقت حیف نیست پولتون رو بابت پاناسونیک دور بریزید ؟

صحبتهای امین خان جامع و کامل بود و تایید میشه

جناب تن تن راستش من واقعا گیج شدم چون رتبه پاناسونیک از سونی در سایت camcorderinfo بالاتره درضمن 3ccdهست ودر نور کم خیلی بهتر عمل میکنه من قبلا gs75 داشتم که انصافا دوربین خوبی بود حالا میخوام دوربین بهتری بخرم ولی گیج شدم درضمن چون عکاسی ixsus 750 دارم فقط کیفیت فیلم برام مهمه...

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
بله سری GS از پاناسونیک (مخصوصا مدل های گرانتر که لرزش گیر اپتیکال و 3 سی سی دی دارند) بسیار موفق هستند و برای کسانی که به دنبال کیفیت فیلم هستند توصیه می شن.
راستش من ب مدل های 2006 پاناسونیک آشنا نیستم ولی با GS250 و GS400 کار کردم. عالی هستند. به علاوه پاناسونیک صفحه اش لمسی نیست و منو ها از طریق یک چیزی شبیه جوی استیک کنترل میشن که به نظر من خیلی بهتره. (البته خودت نوشتی GS75 که خوب یعنی می دونی)
مهمترین چیز لرزش گیرز اپتیکل هست که خیلی یخلی موثره . از اون هم بیشتر بینهایت موثره!!!! اگر پولت میرسه بدون که بهترین مدله.
در ضمن این مدل های 3CCD از پاناسونیک از نظر دقت و کیفیت رنگی که تولید می کنن خیلی از مدل های تک سی سی دی سونی سر هستند و این در تنگاه اول کاملا مشهوده. چون قیمتشتون هم مناسبه واقعا انتخاب خوبی محسوب می شن. متاسفانه من اصلا مشخصات GS300 رو نمی دونم ولی بین مدل های تقرییا های تقریبا مشابه GS250 رو توصیهه میکنم. حالا اگه GS300 آپ دیت شده هممونه خوب فبها!

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز از راهنماییتون متشکرم ولی در سایتی که ذکر کردید بین hc96 وgs300 تفاوت زیادی ذکر کردهhttp://www.camcorderinfo.com/content/Panasonic-PV-GS300-Camcorder-Review.htm به اینجاسر بزنید خالی از لطف نیست در ضمن من قبلا gs75 داشتم

دوست عزیز اگر از نظر کلی بخواهیم مقایسه کنیم بله gs300 در رتبه بالاتری هست اما از نظر کلی صحیح نیست چون فاکتورهایی مثل طراحی ظاهری و کنترل گین وشاتر و.............هم تاثیر دارند
اما اگر سه فاکتور اصلی را درنظر بگیریم کیفیت تصویر و رزول و کیفیت در نورکم در مقایسه این دو امتیازها به نقل از comcorderinfo به قرار زیر است

کیفیت در نور کافی gs300=8.25 و hc96=7.75 که البته تفاوت محسوسی ندارند درست که پاناسونیک از 3ccd استفاده میکنه اما سونی هم ازprimry color filter یعنی همون نوع فیلتری که برای دوربینهای عکاسی بکار میبره استفاده میکنه حتما عکسی که از دوربین دیجیتال سونی گرفته شده است رو دیدین فکر نمیکنم کیفیت رنگ بدی داشته باشه به علاوه سونی از سیستم A/D 14bitاستفاده میکنه که رنج دینامیک باز تری را ارائه میدهد

اما در قسمت video resoleshen

gs300=15.3ا درحالی که hc96=17.7 امتیاز گرفته وخود سایت هم این عنوان رو به 96 داده
This is an excellent resolution score, higher than we've seen for a MIniDV cam so far.

در قسمت کیفیت در نور کم

gs300=5.5 در حالی که hc96=6.75 امتیاز گرفته این هم مقایسه دو عکس از چارت
Panasonic-PV-GS300-60lux-auto%20web.jpg
Panasonic-PV-GS300-15lux-auto%20web.jpg

این هم مال hc96
Sony-DCR-HC96-60-lux-auto-web.jpg
Sony-DCR-HC96-15-lux-auto-w.jpg

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عضو ، اگر من رو متعصب ، دیوانه ، بی اطلاعات ، بی تجربه ، کم مطالعه ، کج فهم ، متعصب کور و .... هم بنامند
هیچ وقت نمی گویم بین دو دوربین هم سطح سونی - غیر سونی ، غیر سونی را انتخاب کن
اگر من تعصب خودم رو هم کنار بگذارم ، سونی توی خیلی چیزها از همه ی برندها سرتره
که یکی از اونها دوربین فیلمبرداریه
حالا شما هر چی می خوای بخری ، اختیار داری

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
من الان یه ساعتع دامر سرچ می کنم و می خونم به نظرم میاد GS300 خیلی بهتر از HC96 ه. البته HC96 هم به هیچ وجه انتخاب بدی محسوب نمیشه. در ضمن به نظر من لنزهای Vario Tessar از کارل زایس در مجموع و توی قیمت مساوی بهتر از لنز های لایکا هستند. ولی GS300 دقیقا ادامه دهنده راه GS250 ه و مطوئنم یکی از پر فروشترین هاس امسال میشه. دقت رنگ و رزولوشنش واقعا خوبه.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام میخواستم دوستان من رو در موردخرید بین دوربینهای پاناسونیکgs180 و gs300 راهنمایی کنند نیاز من به دوربین با کیفیت فیلم بالاست در ضمن تفاوت قیمت این دوتا 300000تومن است شما کدام را پیشنهاد میکنید در ضمن اگر موارد دیگری از اینها بهتر سراغ دارید لطفا بگید خیلی ممنون میشم بی صبرانه منتظر جواب هستم

آقا من یه سونی دارم. بیا 190 ببر. خواستی PM بده بهت میدم

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از Heaven :
من الان یه ساعتع دامر سرچ می کنم و می خونم به نظرم میاد GS300 خیلی بهتر از HC96 ه. البته HC96 هم به هیچ وجه انتخاب بدی محسوب نمیشه. در ضمن به نظر من لنزهای Vario Tessar از کارل زایس در مجموع و توی قیمت مساوی بهتر از لنز های لایکا هستند. ولی GS300 دقیقا ادامه دهنده راه GS250 ه و مطوئنم یکی از پر فروشترین هاس امسال میشه. دقت رنگ و رزولوشنش واقعا خوبه.

سلام دوست عزیز

پیرو فرمايشات شما من به هردو این دوربينها کار کردم و نظر شما رو کاملا تاييد ميکنم GS300 تقريبا در تمام زمينه ها بهتره. راستش من يک HC1000 سوني داشتم که بالاخره موفق به فروختنش شدم و قصدم خريد GS400 بود ولي بعد از فروش تصميم گرفتم يک بررسي مجدد داشته باشم چون GS400 کمي قديمي شده بود. اتفاقا GS300 پاناسونيک و HC96 سوني و PC1000 سوني رو تست کردم . GS300 خيلي خيلي بهتره ولي بهتر از اون GS400 بود و سر آخر هم همون GS400 رو که يکساله دلم ميخواست خريدم .

جناب tintin هم نظرشون درسته . منهم تا چندي پيش همين نظر رو داشتم و HC1000 رو هم با همين ديد و بدون مقايسه فقط چون سوني بود با اطمينان خريدم ولي واقعيت اينه که سوني در زمينه دوربينهاي خانگي ولي با امکانات پيشرفته عقب افتاده و اين قسمت بازار رو از دست داده. در زمينه دوربين خانگي تک سنسور واقعا بهترينه و اگر دوربين هاي ارزون پاناسونيک رو با ارزون سوني مقايسه کنيد مثلا GS15 با HC15 واقعا سوني هم از نظر شفافيت و هم رزولوشن و هم رنگ و تصوير در نور کم بهتره ولي همين که وارد حيطه دوربينهاي اصطلا Prosumer ميشيم سه سنسوري هاي پاناسونيک بخصوص اونايي که لرزشگير اپتيکال دارن اصلا جايي براي سوني باقي نميگذارن. مثلا GS400 که هم رده HC1000 هست و من با هردو به مقدار زياد کار کردم اصلا از هيچ نظر قابل مقايسه نيستن و HC1000 در مقابل اون واقعا يک اسباب بازي با کيفيت معمولي صدا و تصويره .
به نظر من اين بخش بازار فعلا برند پاناسونيک محصولات بهتري داره. مثلا در زمينه دوربينهاي هاردديسک دار هم JVC خيلي بهتره و الان نميشه گفت يک برند بهترين دوربينها رو ميزنه .

از نظر مقايسه لنز هم واقعا نميشه گفت لايکا یا کارل زايس گو اينکه لايکا اتفاقا حرفه اي تره. مثلا لرزشگير اپتيکال از چند سال پيش و از اولين مدل هاي دوربين عکاسي پاناسونيک يعني fxوجود داشت و اولين و کوچکترين دوربين عکاسي دنيا با لرزشگير اپتيکال بود ولی کارل زايس تازه موفق به اين کار شده شده. توي دوربينهاي حرفه اي هم سوني از لنزهاي کانن استفاده ميکنه ولي پاناسونيک از لنز لايکا و پاناسونيکها الان چندين ساله که همشون لرزشگير اپتيکال دارن ولي سوني از استدی شات که الکترونيکيه استفاده ميکرده و اخيرا اپتيکال شده.

من نظرم اينه که ببينيد چي ميخوايد. دوربينهاي سوني عملا point and shoot هستن . اگر همچين دوربيني ميخوايد که ارزون باشه تصوير خوب داشته باشه و همه بتونن باش کار کنن HC46 رو انتخاب کنيد . اما اگر اعصابتون از منو روي صفحه لمسي بهم ميريزه و ميخوايد تنظيمات دستي روي سرعت و دياف و ... داشته باشيد و رنگ عالي ميخواين سراغ سه سنسور هاي پاناسونيک برين. اگر نور کم و رزولوشن بالا و کيفيت صداي عالي هم ميخواين GS300 يا GS400 مدلهاي پايينتر بخاطر سنسور کوچک در نور کم خيلي جالب نيستن.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
بله برای کاربرهای حرفه ای تر واقعا GS400 بهترین امکانات و کیفیت رو در اختیار می ذاره. ولی کاربرهای معمولی واقعا GS400 براشون پول اضافه است. من خودم تا چند وقت پیش می به هر کی دنبال کیفیت بود می گفتم GS400 بخر. طرف می رفت تحقیق می کرد بعد میومد به من می گفت: " انم پیشنهاده به من کردیبه خاطر یک اینچ ال سی دی و یک حلقه فوکوس دستی (Manual ) چهارصد هزار اضافه بدم؟ دیگه متوجه امکانات تنظیمی زیاد و نتویز پاین به خاطر بزرگ بودن سنسور که نبدون. حالا هم به نظرم تا آدم واقعا اون تنظیمات و امکانات نیمکه حرفه ای رو نیاز نداشته باشه نباید GS400 بخره. به خصوص به خاطر اینکه اان با قیمت GS400 های دیفینش اومده که اصلا کیفیت تصویرش ترکونده. ببین ترکونده ها. اصلا رسما میشه باهاشون فیلم سینمایی حرفه ای ساخت.
در ضمن در مورد سونی ها هم موافقم فقط باید بذاری روی Easy Mode و فیلم بگیری. توی سادگی منو هاو تنظیملات بهترنه برای کابر مبتدی.

راستی من یه HC42E نو دارم که تا حالا یک حلقه هم فیلم نگرفته. می خوام بفروشم (برای دادشم گرفتم ولی استفاده نمی کنه) و فقط چون باز شده یک مقدار کمی زیر قیمت بازار میدم. فاکتورش هم هست 460000 خریدم . کسی خواست PM بده. از همین الان هم در موردش توضیح بدم که این مدل توی نور روز و مثلا توی پارک یا جاهای باز کیفیت تصویرش از همه مدل های هم قیمتش بهتره ولی توی محیط نیمه تاریک متوسطه رو به پایینه. در نتیجه مثلا توی خونه که دارید فیلم میگیرد باید حسابی نور بدید و همه جا روشن باشه. اونوقت یه تصور شفافی یبراتون میگیره که باورتون نشه. ول توی تاریکی یه تصویر گهی می گیره که اون رو هم باورتون نشه. البته این تقریبا اشکال همه دوربین های ارزون هست. خلاصه اگه کسی خواست یه مقداری زیر قیمت بازار می دم. یک سری امکانات اضافی هم داره.

peymanbahrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این dvd هندیکم ها چه طورین ؟ dvd هاشون با dvd خامهای معمولی فرق داره و استفاده ازشون چهطوری میشه نصف دی وی دی ضبط کرد بقیش رو بعدا و نسبت به تکان خوردن دوربین حساسن؟
خلاصه هرچی میدونین بگین خواهش میکنم

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از Heaven :
بله برای کاربرهای حرفه ای تر واقعا GS400 بهترین امکانات و کیفیت رو در اختیار می ذاره. ولی کاربرهای معمولی واقعا GS400 براشون پول اضافه است. من خودم تا چند وقت پیش می به هر کی دنبال کیفیت بود می گفتم GS400 بخر. طرف می رفت تحقیق می کرد بعد میومد به من می گفت: " انم پیشنهاده به من کردیبه خاطر یک اینچ ال سی دی و یک حلقه فوکوس دستی (Manual ) چهارصد هزار اضافه بدم؟ دیگه متوجه امکانات تنظیمی زیاد و نتویز پاین به خاطر بزرگ بودن سنسور که نبدون. حالا هم به نظرم تا آدم واقعا اون تنظیمات و امکانات نیمکه حرفه ای رو نیاز نداشته باشه نباید GS400 بخره. به خصوص به خاطر اینکه اان با قیمت GS400 های دیفینش اومده که اصلا کیفیت تصویرش ترکونده. ببین ترکونده ها. اصلا رسما میشه باهاشون فیلم سینمایی حرفه ای ساخت.
در ضمن در مورد سونی ها هم موافقم فقط باید بذاری روی Easy Mode و فیلم بگیری. توی سادگی منو هاو تنظیملات بهترنه برای کابر مبتدی.
.

سلام دوست عزيز

کاملا با شما موافقم hdv در آينده خيلي نزديک جايگزين dv ميشه و نسل فعلي رو به انقراضه يا حداقل به سمت دوربينهاي ارزون خواهد رفت و دوربنهاي متوسط تا گران با پشتيباني ويدئوي hidef خواهند بود چون تفاوت بسياره و ديگه تقريبا همه چا یه hdtv پيدا ميشه . همينطور فرمت 16:9 هم بتدريج متداول ميشه که دوربينهاي مطرح 2006 همگي خواهند داشت مثلا GS500 يکي از امکاناتش وايد اسکرين native هست دوربينهاي فعلي با کراپ اينکار رو انجام ميدن و عملا رزولوشن اونها در 16:9 پايين مياد مثل سري PC سوني یا GS هاي پاناسونيک

منم خيلي دلم ميخواست HC1 بگيرم ولي اينجا که پيدا نيشه و اگرم بشه بالاي 2 ميليونه فعلا هم جز همين 3 مدل سوني که انصافا هم عالين چيزي پيدا نميشه فکر کنم کمي بازار رقابت گرم بشه قيمتها هم پايين بياد فکر کنم 1 يا حداکثر 2 سال ديگه پر ميشه بازار و اون موقع وقت تعويض اين GS400 من ميرسه تا اون موقع فکر کنم چيزي باهاش کم نيارم چون از هر نظر واقعا جوابگوست و بعيد هم ميدونم شرکتها روي دوربينهاي dv کاملتر و گرونتر ديگه سرمايه بزارن مثلا سوني که ديگه بهتر از PC1000 و HC1000 که هردوشون افتضاحن چيزي نداد .آينده مال hdv هست مثل تلويزيون که آينده مال lcd هست و پلاسما هم به لقاالله ميپيونده البته اين دومي نظر شخصيه و اصراري روش ندارم

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید ایا شما هم gs400 رو بهتر از gs500 میدونید؟

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از athlon64x2 :
سلام دوست عزيز

کاملا با شما موافقم hdv در آينده خيلي نزديک جايگزين dv ميشه و نسل فعلي رو به انقراضه يا حداقل به سمت دوربينهاي ارزون خواهد رفت و دوربنهاي متوسط تا گران با پشتيباني ويدئوي hidef خواهند بود چون تفاوت بسياره و ديگه تقريبا همه چا یه hdtv پيدا ميشه . همينطور فرمت 16:9 هم بتدريج متداول ميشه که دوربينهاي مطرح 2006 همگي خواهند داشت مثلا GS500 يکي از امکاناتش وايد اسکرين native هست دوربينهاي فعلي با کراپ اينکار رو انجام ميدن و عملا رزولوشن اونها در 16:9 پايين مياد مثل سري PC سوني یا GS هاي پاناسونيک

منم خيلي دلم ميخواست HC1 بگيرم ولي اينجا که پيدا نيشه و اگرم بشه بالاي 2 ميليونه فعلا هم جز همين 3 مدل سوني که انصافا هم عالين چيزي پيدا نميشه فکر کنم کمي بازار رقابت گرم بشه قيمتها هم پايين بياد فکر کنم 1 يا حداکثر 2 سال ديگه پر ميشه بازار و اون موقع وقت تعويض اين GS400 من ميرسه تا اون موقع فکر کنم چيزي باهاش کم نيارم چون از هر نظر واقعا جوابگوست و بعيد هم ميدونم شرکتها روي دوربينهاي dv کاملتر و گرونتر ديگه سرمايه بزارن مثلا سوني که ديگه بهتر از PC1000 و HC1000 که هردوشون افتضاحن چيزي نداد .آينده مال hdv هست مثل تلويزيون که آينده مال lcd هست و پلاسما هم به لقاالله ميپيونده البته اين دومي نظر شخصيه و اصراري روش ندارم

ببخشید ایا شما gs400رو بهتر از gs500 میدونید لطفا با ذکر تفاوتها

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
البته من نباید جواب بدم. ولی GS400 از GS500 حرفه ای تر و گرونتره. تفاوت ها رو وقت ندارم بنویسم کافیه سرچ کنید. البته حتما خودشون با اطللعات کاملشون جواب می دن و همه استفاده می کنیم.

بالا