• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدهندی کم

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amin-moein :
فرمایش جناب athlon64x2 کاملا درست هست اگه صبر کنید و یک hd بخرین خیلی بهتر هست

gs300 تقریبا مثل همینgs75 هست با این تفاوت که دارای رزولیشن بالا تر ولرزش گیر بهتری هست اما نویز بشتری رو تنوی نور کم داره
اگه به دنبال فیلم برداری در نور کم هستید در این رنج قیمتhc96 بهتر عمل میکنه

جناب معین عزیز خیلی دلم میخواد که hd بخرم ولی ظاهرا خیلی گرونه در ضمن من دوربین رو برای کارهای خونگی میخوام (فیلمبرداری از دوقلوهام) البته بهترینش رو واینکه با کامپیوتری با این مشخصات:amd athlon 64 3000 vga128 ram 1'گیگ میشه فیلمهای hd رو ادیت کرد واینکه کارت گرافیک در کپچر کردن وکیفیت فیلم تاثیر دارد یانه
سوم اینکه چه دوربین hdارزونی رو سراغ دارید ؟ از طرح سوالات پراکنده شرمنده ام

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
کارمیار خان مدل HC3 فکر می کنم برای شما بهتر باشه. هم قیمتش باید مناسب تر باشه (حدس می زنم). هم خیلی کار باهاش راحت تر شده. راستی ببخشید که تاپیک شما رو منحرف کردم و در جهت مقاصد پلید خودم هدایت کردم!!!!! :)
راستش من همه کارهام رو توی تاپیک دیگران می کنم و سعی میکنم اصلا تاپیک جدید ایجاد نکنم. خلاصه من هم تجربه ناچیزم رو بیان کردم. این چیزی که آقای معین درباره بدتر بودن کیفیت شاسی پاناسونیک می گن جالب توجهه. ولی من تا به حال باهاش به خصوص توی سری GS برخورد نکردم و تازه خود ایشون هم گفتن که توی دوربین های معمولی که کاربرد خونگی داره چون استفاده کمه مشکلی پیش نمیاد.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
وای دو قلو داری!!!؟؟؟
نازی. آقا مبارکه .. .یعنی چیزه. ... چی میگن .... آهان خدا بهت ببخشه
آقا گرفتی یه تصویر ازشون بذار اینجا .

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
راستی یه چیزی با این مشخصات سیستم تدوین فیلم های اچ دی حالا غیر ممکن نیست ولی زمان میبره. خیلی . اذیت می کنه.

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Heaven :
راستی یه چیزی با این مشخصات سیستم تدوین فیلم های اچ دی حالا غیر ممکن نیست ولی زمان میبره. خیلی . اذیت می کنه.

heaven عزیز من عاشق شخصیتت شدم خیلی باحالی
قیمت hc3رو داری ؟ در ضمن بلد نیستم عکس رو اینجا بذارم!:wacko:

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از amin-moein :
خوب من این موضوع رو نمیدونستم

استفاده از لنز کانن روی این مدلها بیشتر به خاطر متغیر بودن و تنظیمات لنز هست تا کیفیت ساخت

[
ازجمله بالا شما مشخص که چه کسی داره تبلیغ برند میکنه وبرند دیگر رو میکوبه

سری gl کانن دوربین خوبی هستند اما این طور نیستند که اگه با هاشون کار کنی دیگه هیچی به چشم ادم نیاد
به دو تصویر زیر نگاه کنیداولی مربوط به gl2 ودومی هم مربوط به vx2100

لازم به ذکر است xm2 و gl2 مثل هم هستند

.

اصولا ميگن تعصب کوره دوست عزيز حيفه که اينچنين برخورد کنيد

متاسفانه رويه اي که طرفدارن برندهاي خاص پيش ميگيرن اينه که عيوب برند مورد علاقه ما رو نگيد . شما که ديگه واقعا گوي سبقت ربوديد . شما ميگيد کسي حق نداره مزاياي بقيه رو هم بشماره . کمي ملاحظه دوست من.

کمي به پست هاي قبليتون نگاه کنيد
1. پاناسونيک شاسيش ضعيفه
2. پاناسونيک گپ هدش خوب نيست
3. چرا پاناسونيک ارزونه چون همه جنسايي که استفاده ميکنه ارزونه
4. پاناسونيک همشون تو نور زياد ماته تو نور کم نويزه
و و و و و
و اين آخري هم که شاهکار کرديد. يه دفه ميفرماييد دليل انتخاب لنز کانن براي سري dsr اصلا کيفيت و کارايي نيست و بلکه تنظيماته !

ببينيد دوست گرامي من اصلا در مورد لنز سررشته ندارم ميدونم لنزهاي کانن بسيار عالي هستن بخصوص سري فلورايت اما در مورد کارل زايس اطلاع ندارم براي همين از چيزي که ميشناختم تعريف کردم ولي مطمئنا نه شما از اصولا مقايسه لنزها اطلاعي داريد که اينچنين اظهار نظر قلمبه سلمبه اي ميکنيد و نه اصلا بدون ابزار آلات دقيق کسي توان چنين چيزي رو داره . به هرحال من فقط ذکر کردم که مزيتي بوده که سوني چنين کاري کرده و فقط ميشه گفت که انتخاب بهتري بوده همين.

در مورد کانن xl2 هم مجددا بخاطر تعصب مطلب منو نخونده جواب داديد
يکبار ديگه بخونيد جمله من رو. باز هم ميگم کسي که xl2 رو دست بگيره سخته با دوربين ديگه کار کنه. نميدونم چقدر از دوربينهاي روي دوش استفاده ميکنيد . من ادعايي ندارم اما بيش از بيست حلقه فيلم با اين دوربينها کار کردم . کانن xl2 بخاطر دکمه هايي که دقيقا زير دست شما هستن و حلقه رينگ لنز جادويي و بدنه تا شده انگار روي شونه شما طراحي شده و اونقدر خوش دسته که اصلا آزار نميبيند. حالا با dsr570 فيلم بگيريد که اتفاقا خيلي هم دوستش دارم درست انگار يک کارتن سنگين روي دوش شماست که لنگر ميندازه . منظور من خوشدستي در بين دوربينهاي شانه اي بود.

من اون جمله رو عمدا و براي حساس کردن شما نوشته بودم . پست هاي قبليم رو ببينيد .به نظر من الان سوني پاناسونيک جي وي سي و کانن و هيتاچي همگي فوق العاده عالي هستن . انتخاب دوربين بين اينا اصلا ربطي به برند نداره بلکه بايد ديد کدوم يکي دوربيني با مشخصات مورد نظر ما داره.

به هر حال پيش از انتصاب ديگران به برند کوبي! يه نگاهي به پست هاي خودتون بندازيد . آيا همه پاناسونيکها يک کيفيت و آشغال و با "گايد شکستني هستن" چون پاناسونيک اينجوري دوربين ارزون ميده. يعني هيچ فرقي بين مدلهاش نيست . ژاپني و مالزي و 100 دلاري و 1000 دلاري يکيه ؟!!! يعني شما در بخش تعمير نمايندگي پاناسونيک کار ميکنيد و دقيقا تمام و کامل همه محصولات رو ديديد که يک "برند" رو محک ميزنيد نه يک "مدل" رو .
.
اميدوارم دلگير نشيد ولي دلگير نشيد از کاري که خودتون هزاربرابر مشمئز کننده ترش رو انجام داديد. من فقط آينه اي مقابل پست هاي خودتون گذاشتم . نه من طرفدار هيچ برندي نيستم . شايد به دوربينهاي عکاسي کانن خيلي علاقه داشته باشم ولي در فيلمبرداي طالب بهترين محصول با پولم بوده . تاحالا تو اين بيست و اندي سال 5 دوربين خريدم که 4 تاش سوني بوده چون واقعا بهترين سازنده دوربين بود تا همين يکي دو سال پيش . هنوز هم هست ولي مسئله اينه که بقيه هم رسيدن و الان وضع خيلي بهتره چون دست آدم بازه بجاي 4 مدل 40 مدل هست که يکيشو انتخاب کنه.

به هر حال من براي صحبت علمي و منطقي خوشحال ميشدم در خدمتتون باشم و خيلي هم چيز ياد بگيرم اما متاسفم علاقه اي به پاسخ دادن به شما نخواهم داشت

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
به نقل از kamyar hajikhan :
به نقل از athlon64x2 :
سلام دوست عزيزم

پاسخ جناب heaven بسيار جامع بود و توصيه ايشون عالي من فقط يک سوال داشتم
دوربين gs75 رو داريد و ميخواهيد عوض کنيد يا اينکه فروختيد و الان دوربين نداريد

اگر هنوز داريدش به نظرم کمي دست نگه داريد. دوربين شما در نور کافي تصوير خوب و در نور کم تصوير متوسط ميده .معاوضه هميشه خيلي گرون تموم ميشه بنابرين بايد بيازه GS300 به بالا اين مشخصات رو داره ولي به نظرم کمي صبر کنيد و بعدا يک hd بگيريد خيلي بهتره
اگر هم دوربين نداريد توصيه جناب heaven عاليه gs300 و hc96 هردو عالين[

دوست عزیزم جناب آقای athlon 64 از اینکه وقت صرف میکنید وجواب میدید خیلی ازتون ممنونم
من gs75 رو فروختم gs300 هم به نسبت مقایسه با 180 خیلی گرونه در مورد hc96 هم مرددم چون بیشتر دوستان پاناسونیک رو پیشنهاد میکنند فکر میکنم gs500 از gs300 خیلی بهتره البتهhd که واقعا الیه من 4 روز پیش hc1 رو 1550000قیمت کردم به نظر شما چقدر باید صبر کنم یک hd خوب با قیمت مناسب بخرم؟

سلام آقا واقعا بهتون تبريک ميگم
من فقط يک پيشنهاد دارم . بريد سر کوچه اولين دوربيني رو که ديديد بخريد. در مورد بچه ها اين زمانه که ميگذره و فردا با ده ها ميليون تومان هم نميتونيد امروزشون رو ثبت کنيد. پس تعجيل کنيد dv رو ميشه بعدا hdv کرد ولي بچه رو نميشه کوچيک کرد!

اگر اين اضافه قيمت براتون اصلا مسئله اي نيست hc1 دوربين خوبيه ولي اگر با امکانات کمي کمتر کارتون راه ميفته صبر کنيد hc3 بياد در ضمن مدلهاي جي وي سي پاناسونيک و کانن هم در راهن شايد بهتر باشن بهتره صبر کنيد. اصولا شما بيشتر اوقات dv فيلم خواهيد گرفت .اين اماريه که از خريدارن fx1 گرفته شده. hdv براي وقتيه که
رزولوشن خيلي بالا ميخوايد براي فوتيج داخلي مزيتي نيست . براي پردازش هم کامپيوتر شما کفايت ميکنه

در مورد hc96 و gs300 هردو دوربينهاي خوبي هستتن راستش چون فقط براي مقايسه با gs400 به تصويرشون نگاه کردم نميتونم دقيقا يکي رو پيشنهاد کنم و نميخوام توصيه نادرستي انجام بدم. اگر ميخوايد بر اساس آمار خريد و محبوبيت و امتياز کلي انتخاب کنيد gs300انتخاب بهتريست و احتمال زياد جايگاه gs250 که پرفروشترين دوربين کلاس خودش بود امسال به gs300 تعلق داره . اگر براتون امکان داره تصوير دوتار رو کنار هم ببينيد ولي به تصوير در نور کم بهاي بيشتري بديد چون کوچولوهاي شما در خونه هستن و براتون فيلمبرداري ايندور اهميت داره

ببخشيد اگر کافي نيست جواب

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصولا ميگن تعصب کوره دوست عزيز حيفه که اينچنين برخورد کنيد

حالا چرا ناراحت میشی مگه من چی گفتم

متاسفانه رويه اي که طرفدارن برندهاي خاص پيش ميگيرن اينه که عيوب برند مورد علاقه ما رو نگيد . شما که ديگه واقعا گوي سبقت ربوديد . شما ميگيد کسي حق نداره مزاياي بقيه رو هم بشماره . کمي ملاحظه دوست من.

کمي به پست هاي قبليتون نگاه کنيد
1. پاناسونيک شاسيش ضعيفه
2. پاناسونيک گپ هدش خوب نيست
3. چرا پاناسونيک ارزونه چون همه جنسايي که استفاده ميکنه ارزونه

من اون چیزی رو که دیدم گفتم

4. پاناسونيک همشون تو نور زياد ماته تو نور کم نويزه

من کی گفتم که پاناسونیکها همشون توی نور زیاد مات میشن

و و و و و
و اين آخري هم که شاهکار کرديد. يه دفه ميفرماييد دليل انتخاب لنز کانن براي سري dsr اصلا کيفيت و کارايي نيست و بلکه تنظيماته !

ببينيد دوست گرامي من اصلا در مورد لنز سررشته ندارم ميدونم لنزهاي کانن بسيار عالي هستن بخصوص سري فلورايت اما در مورد کارل زايس اطلاع ندارم براي همين از چيزي که ميشناختم تعريف کردم ولي مطمئنا نه شما از اصولا مقايسه لنزها اطلاعي داريد که اينچنين اظهار نظر قلمبه سلمبه اي ميکنيد و نه اصلا بدون ابزار آلات دقيق کسي توان چنين چيزي رو داره . به هرحال من فقط ذکر کردم که مزيتي بوده که سوني چنين کاري کرده و فقط ميشه گفت که انتخاب بهتري بوده همين.

حق با شما است من سرشته چندانی در مورد لنز ندارم

من میگم اگه لنز های کانن بهتره پس چرا سونی بجای اینکه تو مدلهای پایین تر به جای اینکه بره از شرکت المانی کارل زایس لنز بخره چرا از کانن نمیخره

در مورد کانن xl2 هم مجددا بخاطر تعصب مطلب منو نخونده جواب داديد
يکبار ديگه بخونيد جمله من رو. باز هم ميگم کسي که xl2 رو دست بگيره سخته با دوربين ديگه کار کنه. نميدونم چقدر از دوربينهاي روي دوش استفاده ميکنيد . من ادعايي ندارم اما بيش از بيست حلقه فيلم با اين دوربينها کار کردم . کانن xl2 بخاطر دکمه هايي که دقيقا زير دست شما هستن و حلقه رينگ لنز جادويي و بدنه تا شده انگار روي شونه شما طراحي شده و اونقدر خوش دسته که اصلا آزار نميبيند. حالا با dsr570 فيلم بگيريد که اتفاقا خيلي هم دوستش دارم درست انگار يک کارتن سنگين روي دوش شماست که لنگر ميندازه . منظور من خوشدستي در بين دوربينهاي شانه اي بود. .....

می بخشید اگر من منظور شما رو نفهمیدم

من اون جمله رو عمدا و براي حساس کردن شما نوشته بودم . پست هاي قبليم رو ببينيد .به نظر من الان سوني پاناسونيک جي وي سي و کانن و هيتاچي همگي فوق العاده عالي هستن . انتخاب دوربين بين اينا اصلا ربطي به برند نداره بلکه بايد ديد کدوم يکي دوربيني با مشخصات مورد نظر ما داره
.

جمله اخر خودتون رو در اخر پست بخونین ایا با جمله بالا متناقض نیست؟؟؟؟نوشتن چنین جمله ای واقعا جای سوال داره ؟؟ایا تالار جایی که بخوا هیم همدیکر راحساس کنیم و با هم کل کل کنیم
ان وقت میگو یید به دنبال صحبت علمي و منطقي هستم

به هر حال پيش از انتصاب ديگران به برند کوبي! يه نگاهي به پست هاي خودتون بندازيد . آيا همه پاناسونيکها يک کيفيت و آشغال و با "گايد شکستني هستن" چون پاناسونيک اينجوري دوربين ارزون ميده. يعني هيچ فرقي بين مدلهاش نيست . ژاپني و مالزي و 100 دلاري و 1000 دلاري يکيه ؟!!! يعني شما در بخش تعمير نمايندگي پاناسونيک کار ميکنيد و دقيقا تمام و کامل همه محصولات رو ديديد که يک "برند" رو محک ميزنيد نه يک "مدل" رو
.

نا اون جایی که یادم میاد همون هدی رو که برای gs35 عوض میکنیم دقیقا همون هد رو برای gs250 هم بکار میبریم
و gs400 هم از همون هد استفاده میکنه که البته تا حالا تعویض نکردیم ولی هدای همشون یکی وقیمتشون هم حدود 70 80 تومان هست
در مورد gs 300 gs180 gs500هم تا کنون تعمیر نکریم ولی شاسیاشون با هم یکی هست
بله توی نما یندگی پاناسونیک کار میکنیم اما اسم نمایندگی رو نمیتونم بگم همینش رو هم نمیخواستم بگم چون اگه بفهمن نمره بی نمره
ما سونی هم تعمیر میکنیم ولی نما یندش نیستیم

اميدوارم دلگير نشيد ولي دلگير نشيد از کاري که خودتون هزاربرابر مشمئز کننده ترش رو انجام داديد. من فقط آينه اي مقابل پست هاي خودتون گذاشتم . نه من طرفدار هيچ برندي نيستم . شايد به دوربينهاي عکاسي کانن خيلي علاقه داشته باشم ولي در فيلمبرداي طالب بهترين محصول با پولم بوده . تاحالا تو اين بيست و اندي سال 5 دوربين خريدم که 4 تاش سوني بوده چون واقعا بهترين سازنده دوربين بود تا همين يکي دو سال پيش . هنوز هم هست ولي مسئله اينه که بقيه هم رسيدن و الان وضع خيلي بهتره چون دست آدم بازه بجاي 4 مدل 40 مدل هست که يکيشو انتخاب کنه.

به هر حال من براي صحبت علمي و منطقي خوشحال ميشدم در خدمتتون باشم و خيلي هم چيز ياد بگيرم
اما متاسفم علاقه اي به پاسخ دادن به شما نخواهم داشت

اميدوارم دلگير نشيد ولي دلگير نشيد

با این جمله ای که نوشتی اون وقت چطور توقع داری که دل گیر نشم

به هر حال من براي صحبت علمي و منطقي خوشحال ميشدم در خدمتتون باشم و خيلي هم چيز ياد بگيرم

بی محل کردن یک نفر یا اینکه به او بگوییم مثالا برای حساس کردن عمدی تو این جمله را نوشتم فکر نمی کنم کار منطقی با شه

مسلما ما انگشت کوچیکه شما هم حساب نمیشیم و تجربه شما در زمینه فیلم برداری بیشتر از من است
اما وا قعا حیف نیست این جو دوستی مون و جایی که همه جمع شدن برای راهنمایی همدیگر را به خاطر چهار تا شرکت راپنی به هم بزنیم

قربانت

.

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
جناب معین عزیز با توجه به اینکه در نمایندگی پاناسونیک مشغول به کارید: دوربین gs75 من 2 بار با وصل شدن به آییلینک بورد dvسوخت ودیگر کامپیوتر دوربین رو نمیشناخت کپچر من هم از نوع 1394
زولتریکس است دوربین را به نمایندگی بردم یک بار بورد دی وی رو عوض کردند اما برای بار دوم عوض نکردند وگفتند اشکال از کامپیوتر شما ست وکپچر شما ولتز اضافی دارد آیلینک رو به نمایندگی بردم وگفتم برای دوربینم مشکل پیش آورده و ولتاز اضافی دارد گفتند کپچر فیوز دارده و مشکل از ما نیست من هم مجبور شدم دوربین رو با قیمت پایین به یکی از دوستام که کامپیوتر هم ندارد با ضرر بفروشم (البته باذکر ایراد) حالا ترسم از اینه که دوربین جدید بخرم ودوباره بسوزد لطفا راهنمایی بفرمایید

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب معین عزیز با توجه به اینکه در نمایندگی پاناسونیک مشغول به کارید: دوربین gs75 من 2 بار با وصل شدن به آییلینک بورد dvسوخت ودیگر کامپیوتر دوربین رو نمیشناخت کپچر من هم از نوع 1394
زولتریکس است دوربین را به نمایندگی بردم یک بار بورد دی وی رو عوض کردند اما برای بار دوم عوض نکردند وگفتند اشکال از کامپیوتر شما ست وکپچر شما ولتز اضافی دارد آیلینک رو به نمایندگی بردم وگفتم برای دوربینم مشکل پیش آورده و ولتاز اضافی دارد گفتند کپچر فیوز دارده و مشکل از ما نیست من هم مجبور شدم دوربین رو با قیمت پایین به یکی از دوستام که کامپیوتر هم ندارد با ضرر بفروشم (البته باذکر ایراد) حالا ترسم از اینه که دوربین جدید بخرم ودوباره بسوزد لطفا راهنمایی بفرمایید

به احتمال زیاد مشکل از کارت شما است من خودم تو این مورد زیاد وارد نیستم اگه سوال خاصی داشتین برا تون میپرسم
اما یک نکته مثبت که پاناسونیکها دارن با usb هم میتوا نید با کیفیت با لافیلم بریزید روی کامپیوتر
کارتی که ما پیشنهاد میکنیم pinacel هست
ولی من خودم با این کارتهای 17تومانی که اثلا معلوم نیست که مارکش چی هست کپچر میکنم وتا حالا مشکلی برام پیش نیومده است البته چیپستش via هست دوربینمم در حال حاضر gs180 هست

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
heaven عزیز من عاشق شخصیتت شدم خیلی باحالی
قیمت hc3رو داری ؟ در ضمن بلد نیستم عکس رو اینجا بذارم!:wacko:

قربان شما لطف دارین.:)
HC3 هنوز نبومده ولی کار رکدبین باهش راحت تر از HC1 و سونی سعی کرده قیمت رو رقابتی تر کنه.
برای گذاشتن عکس هم کافیه وقتی داری جواب پست می کنی روی دکه Attachment کلیک کنی و فایل عکس دوقلوهای خوشگلت رو از توی کامپیوترت انتخاب کنی.
دکمه Post Reply رو بزن بعدش اسکرول کن به پایین Attachment رو می بینی

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییت

فایل های ضمیمه

• Untitled-1.gif
    Untitled-1.gif
    271.2 KB · نمایش ها: 16

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیزم آقایانathlon64*2 و heavenو..... عزیز بالاخره به توصیه شما گوش کردم وامروز رفتم gs500رو خریدم البته hc1 هم اومده وپایینترین قیمتی که گرفتم 1315000تومن بود که پایینتر هم خواهد اومد به هر حال از راهنمایی های همه دوستان سپاسگذارم.

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
وای من عکس رو الان دیدم. آقا خیلی مواظب باش!
اینها رو بیرون نبر. هر لحظه امکان داره خورده بشن!!!! LoL
خیلی خوردنین!
دوربین هم مبارک باشه. به نظر من بهترین انتخابه.

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیزم آقایانathlon64*2 و heavenو..... عزیز بالاخره به توصیه شما گوش کردم وامروز رفتم gs500رو خریدم البته hc1 هم اومده وپایینترین قیمتی که گرفتم 1315000تومن بود که پایینتر هم خواهد اومد به هر حال از راهنمایی های همه دوستان سپاسگذارم.

دوست عزیز مبارکت باشه
یکم در موردش مطلب بنویس تا استفاده کنیم وتجربه ای باشه برای دیگران

باارزوی سلامتی وموفقیت براید دوقلو ها

....

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23

سلام دوست گرامي

تبريک ميگم فراوون
بهترين انتخاب رو کرديد. هم دوربين فوق العاده خوبي گرفتيد که در انتخابش بين gs300 و از96 هيچ شکي نباشه و هم پول اضافه نداديد چون با اين قيمت hc1 ديگه خريدن gs400 يک اشتباه محسوب ميشه
با اين کوچولوهاي نازنين اين دوربين کار زياد و بسيار جذابي براي انجام دادن داره اميدوارم هميشه سلامت و شاد و خندون باشن و شما هم همه اون لحظات قشنگ بزرگ شدنشون رو با لذت ثبت کنيد . جدا لذتبخشه

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از athlon64x2 :
سلام دوست گرامي

تبريک ميگم فراوون
بهترين انتخاب رو کرديد. هم دوربين فوق العاده خوبي گرفتيد که در انتخابش بين gs300 و از96 هيچ شکي نباشه و هم پول اضافه نداديد چون با اين قيمت hc1 ديگه خريدن gs400 يک اشتباه محسوب ميشه
با اين کوچولوهاي نازنين اين دوربين کار زياد و بسيار جذابي براي انجام دادن داره اميدوارم هميشه سلامت و شاد و خندون باشن و شما هم همه اون لحظات قشنگ بزرگ شدنشون رو با لذت ثبت کنيد . جدا لذتبخشه

سلام دوست عزیزم
راستش اینقدر درکلمات شما محبت موج میزنه که من واقعا جادو شدم
ونمیدونم احساسم رو چطور منتقل کنم فقط از اینهمه لطف شما سپاسگذارم:)

peymanbahrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از peymanbahrami :
سلام
این dvd هندیکم ها چه طورین ؟ dvd هاشون با dvd خامهای معمولی فرق داره و استفاده ازشون چهطوری میشه نصف دی وی دی ضبط کرد بقیش رو بعدا و نسبت به تکان خوردن دوربین حساسن؟
خلاصه هرچی میدونین بگین خواهش میکنم

سلام
هیچکس نمیخواد جواب من رو بده؟:(
خواهش میکنم:(

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از peymanbahrami :
سلام
هیچکس نمیخواد جواب من رو بده؟:(
خواهش میکنم:(

دوست عزیز این دوربینها بیشتر به درد مصارف خانگی میخوره در ضمن اپتیک حساسی داره که اگر dvd شما خش داشته باشه احتمال اسیب دیدن زیاده واینکه دی وی دی انها خیلی گران هستند نیم ساعته 5000تومن یک ساعته 10000 تومن وRW 18000 تومن

peymanbahrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشکر از جوابت
پس مزیتشون چیه؟
مگه دی وی دی هاشون با معمولی ها فرق داره؟:blush:

بالا