kamyar hajikhan
Registered User
به نقل از peymanbahrami :تشکر از جوابت
پس مزیتشون چیه؟
مگه دی وی دی هاشون با معمولی ها فرق داره؟:blush:
خواهش میکنم
دی وی دی اینها از دی وی دی های معمولی کوچکتره اصطلاحا mini dvd و از مزیتشون اطلاعی ندارم
به نقل از peymanbahrami :تشکر از جوابت
پس مزیتشون چیه؟
مگه دی وی دی هاشون با معمولی ها فرق داره؟:blush:
به نقل از amirb55 :سلام
من ميخوام با 400 تومن يه دوربين بخرم
با اين مبلغ ظاهرا ميشه سوني hc32 يا hc36 بخرم
به نظرتون اين خوبه يا مدل ديگه اي بخرم ؟
در ضمن کسي اطلاعي از تفاوتهاي بين 32و 36 HC اطلاعي داره ؟
ظاهرا 36 جديد اومده و 32 ديگه نمياد حالا با اين وجود کدومش رو بگيرم ؟
يه سوال ديگه اينکه گارانتي چقدر مهمه ؟! آيا گارانتي هايي که تو ايران هست نسبت به هم مزيتي هم دارند ؟
(الان گارانتي ايران ضبط 30-40 تومن از بقيه گرون تره)
و در آخر اينکه لوازم جانبي چيا بايد بگيرم
اگه ميشه بفرمائيد چه مدلي از هر کدوم از لوازم جانبي ها بايد بگيرم ؟!
اگه يه بنده خدايي بياد و ما رو راهنمايي کامل بکنه ممنون ميشم (الهي خير ببيني جوون بلدي بگو)
----------
آقاي music_m
420 خريدي لوازم جانبي هم خريدي ؟ اونها چقدر ميشه ؟ پايه و کيف و لنز و ...
من ميخوام با لوازم 400 در بياد حالا 10-20 تومن بالاتر عيب نداره !
در ضمن 42 يا 46 به نظرت کدوم بهتره ؟ الان زمينه 42 کم شده
---------
آقاي kamyar hajikhan
اينجا دوستان همه سوني رو پيشنهاد ميکنند شما واقعا معتقديد پانا بگيرم از سوني بهتره ؟
با در نظر گرفتن 100 تومن بيشتر
ممنون از توجهتون
من بالاخره يه hc36 گرفتم 380 خود دوربين شد گارانتي ايران ضبط. (18ماه)
محافظ لنز و 3 تافيلم و کيف و محافظ LCD و رم 256 هم استاد کردم که کلا با تخفيف و چک و چونه شد 425 تومن.
به زودي (همين که برم خونه و يه کارت آي لينک بگيرم) نمونه تصاوير روز و شب را براتون ميفرستم
به نقل از Hamed_VB :سلام
کسی از دوستان قیمت GS300 رو داره؟
من تا چند هفته دیگه میخوام برم دوبی، بنظرتون از اونجا بگیرم یا از ایران(قیمتش در دوبی حدودا 570$ است الان)؟ اینو مد نظر هم داشته باشید که اگه از دوبی بگیرم دیگه در ایران گارانتی نداره.
ممنون
بنظرت از تهران بگیرم یا از دوبی؟به نقل از kamyar hajikhan :سلام تا 1 ماه پیش که من میخواستم بخرم 790000 تومن بود الان نمیدونم به نظرم gs500 رو بگیرید خیلی بهتره چون gs300 تفاوت زیادی با gs180 نداره ولی 500 چرا
دیگه پول میدی دی وی کم می خری که نباید به Mpeg1 تبدیل کنی!!! خود پانا زیاد نرم آفزار همراهشس کامل نیست. ولی کلی نرمافزار خوب برای کپچر از دوربین دیجیتال له DVD وجود داره. البته من تجربه کار باهاشون رو ندارم. چون من لپ تپم خودش به برنماه به اسم Click toi DVD روش داهر. من هندیکم رو وصب می کنم. 2 ساعت بعد دی وی دی /اماده با منو و چاپتر و ... می یاد بیرون . خیلی باحاله.به نقل از marjan5889 :سلام
من یه GS150 دارم و الان چند وقتیه دارم باهاش ور میرم که بتونم فیلمشو تبدیل کنم.با نرم افزار خود پانا که cyber...هست اول avi و به mpeg1 لی کیفیت mpeg1 خیلی پایینه
چکار کنم؟
به نقل از marjan5889 :سلام
من یه GS150 دارم و الان چند وقتیه دارم باهاش ور میرم که بتونم فیلمشو تبدیل کنم.با نرم افزار خود پانا که cyber...هست اول avi و به mpeg1 لی کیفیت mpeg1 خیلی پایینه
چکار کنم؟
به نقل از pesarkhale :من میخواستم یه دوربین بگیرم اگه میشه راهنماییم کنید .
این دوربین رو واسه یه خانواده میخوام بگیرم که یه مطلب مهم واسشون اینه که راحت بتونند فیلمهاشون رو ببینند .
حالا با توجه به این مطلب دوربینهای dvd واسشون خوبه یا نه؟ یعنی منظورم اینه که کیفیتش قابل قبوله؟ dvd هاش در دسترس هست؟(منظورم dvd-ram or dvd+rw( قیمت dvdهاش چنده؟ کیفیتش در مقایسه با mini dvکه در یه رنج قیمت هستند چطوره؟مدلهایی مثل d300 or d250 از پاناسونیک که 3ccd هستند .یا مدل 150 که عادی هست.یا مدلهای سونی مثل 605 -705-805-905
اصلا تفاوتی بین این 3ccd و عادی وجود داره که کاربر عادی متوجه تفاوت بشه ؟ یعنی انقدر ارزش داره که 2 برابر پول بدی ؟
ممنون میشم از راهنمایی دوستان