• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدهندی کم

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از peymanbahrami :
تشکر از جوابت
پس مزیتشون چیه؟
مگه دی وی دی هاشون با معمولی ها فرق داره؟:blush:

خواهش میکنم

دی وی دی اینها از دی وی دی های معمولی کوچکتره اصطلاحا mini dvd و از مزیتشون اطلاعی ندارم

M654

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز لازم نیست شما واسه هر بار ضبط یه مینی دیویدی بگیری کافیه یه mini DVD-Ram بگیری که میتونی 100000 بار روش ضبط کنی بعد هر دو سه باری که ضبط کردی رو با یه رایتر که از DVD-RAM پشتیبانی میکنه میریزی تو هارد بعدش مثلا 4 ساعتشو رایت میکنی رو یه دیویدی معمولی

فعلا...

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
من ميخوام با 400 تومن يه دوربين بخرم
با اين مبلغ ظاهرا ميشه سوني hc32 يا hc36 بخرم
به نظرتون اين خوبه يا مدل ديگه اي بخرم ؟
در ضمن کسي اطلاعي از تفاوتهاي بين 32و 36 HC اطلاعي داره ؟
ظاهرا 36 جديد اومده و 32 ديگه نمياد حالا با اين وجود کدومش رو بگيرم ؟

يه سوال ديگه اينکه گارانتي چقدر مهمه ؟! آيا گارانتي هايي که تو ايران هست نسبت به هم مزيتي هم دارند ؟
(الان گارانتي ايران ضبط 30-40 تومن از بقيه گرون تره)

و در آخر اينکه لوازم جانبي چيا بايد بگيرم
اگه ميشه بفرمائيد چه مدلي از هر کدوم از لوازم جانبي ها بايد بگيرم ؟!

اگه يه بنده خدايي بياد و ما رو راهنمايي کامل بکنه ممنون ميشم (الهي خير ببيني جوون بلدي بگو)

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirb55 :
سلام
من ميخوام با 400 تومن يه دوربين بخرم
با اين مبلغ ظاهرا ميشه سوني hc32 يا hc36 بخرم
به نظرتون اين خوبه يا مدل ديگه اي بخرم ؟
در ضمن کسي اطلاعي از تفاوتهاي بين 32و 36 HC اطلاعي داره ؟
ظاهرا 36 جديد اومده و 32 ديگه نمياد حالا با اين وجود کدومش رو بگيرم ؟

يه سوال ديگه اينکه گارانتي چقدر مهمه ؟! آيا گارانتي هايي که تو ايران هست نسبت به هم مزيتي هم دارند ؟
(الان گارانتي ايران ضبط 30-40 تومن از بقيه گرون تره)

و در آخر اينکه لوازم جانبي چيا بايد بگيرم
اگه ميشه بفرمائيد چه مدلي از هر کدوم از لوازم جانبي ها بايد بگيرم ؟!

اگه يه بنده خدايي بياد و ما رو راهنمايي کامل بکنه ممنون ميشم (الهي خير ببيني جوون بلدي بگو)

100000 بذار روش پاناسونیک gs180 بگیر

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
----------
آقاي music_m
420 خريدي لوازم جانبي هم خريدي ؟ اونها چقدر ميشه ؟ پايه و کيف و لنز و ...
من ميخوام با لوازم 400 در بياد حالا 10-20 تومن بالاتر عيب نداره !
در ضمن 42 يا 46 به نظرت کدوم بهتره ؟ الان زمينه 42 کم شده

---------
آقاي kamyar hajikhan
اينجا دوستان همه سوني رو پيشنهاد ميکنند شما واقعا معتقديد پانا بگيرم از سوني بهتره ؟
با در نظر گرفتن 100 تومن بيشتر

ممنون از توجهتون

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirb55 :
سلام
----------
آقاي music_m
420 خريدي لوازم جانبي هم خريدي ؟ اونها چقدر ميشه ؟ پايه و کيف و لنز و ...
من ميخوام با لوازم 400 در بياد حالا 10-20 تومن بالاتر عيب نداره !
در ضمن 42 يا 46 به نظرت کدوم بهتره ؟ الان زمينه 42 کم شده

---------
آقاي kamyar hajikhan
اينجا دوستان همه سوني رو پيشنهاد ميکنند شما واقعا معتقديد پانا بگيرم از سوني بهتره ؟
با در نظر گرفتن 100 تومن بيشتر

ممنون از توجهتون

دوست عزیز دوربینهای پاناسونیک3ccd هست ولی سونی نه
سونی در ایران خدمات قابل توجهی ندارد که پانا داره
پاناسونیک جوی استیک داره اما سونی تاچ اسکرینه که این برای پانا یه امتیاز خوب محسوب میشه
پانا زوم میکروفون داره که واقعا عالیه فرض کنید دارید ازیه سخنرانی از فاصله نسبتا دور فیلم میگیرید بازوم تصویر صدای طرف هم زوم میشه
در ضمن شما به غیر از یک محافظ لنز ویک کیف که جمعا شاید بشه 20000 مگه چیز دیگه ای هم میخوای
البته سلیقه هم شرطه
من هم هیچ تعصبی روی مارک خاصی ندارم ولی فکر میکنم پانا بهتره وبا بودجه شما بین gs180 و hc42 یکی رو انتخاب کنید
کافی بود؟
موفق باشید

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
مرسي از توجهتون

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام
من بالاخره يه hc36 گرفتم 380 خود دوربين شد گارانتي ايران ضبط. (18ماه)
محافظ لنز و 3 تافيلم و کيف و محافظ LCD و رم 256 هم استاد کردم که کلا با تخفيف و چک و چونه شد 425 تومن.
به زودي (همين که برم خونه و يه کارت آي لينک بگيرم) نمونه تصاوير روز و شب را براتون ميفرستم

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از amirb55 :
سلام
من بالاخره يه hc36 گرفتم 380 خود دوربين شد گارانتي ايران ضبط. (18ماه)
محافظ لنز و 3 تافيلم و کيف و محافظ LCD و رم 256 هم استاد کردم که کلا با تخفيف و چک و چونه شد 425 تومن.
به زودي (همين که برم خونه و يه کارت آي لينک بگيرم) نمونه تصاوير روز و شب را براتون ميفرستم

خیلی خیلی مبارک باشه:p

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کسی از دوستان قیمت GS300 رو داره؟
من تا چند هفته دیگه میخوام برم دوبی، بنظرتون از اونجا بگیرم یا از ایران(قیمتش در دوبی حدودا 570$ است الان)؟ اینو مد نظر هم داشته باشید که اگه از دوبی بگیرم دیگه در ایران گارانتی نداره.

ممنون

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Hamed_VB :
سلام

کسی از دوستان قیمت GS300 رو داره؟
من تا چند هفته دیگه میخوام برم دوبی، بنظرتون از اونجا بگیرم یا از ایران(قیمتش در دوبی حدودا 570$ است الان)؟ اینو مد نظر هم داشته باشید که اگه از دوبی بگیرم دیگه در ایران گارانتی نداره.

ممنون

سلام تا 1 ماه پیش که من میخواستم بخرم 790000 تومن بود الان نمیدونم به نظرم gs500 رو بگیرید خیلی بهتره چون gs300 تفاوت زیادی با gs180 نداره ولی 500 چرا

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به نقل از kamyar hajikhan :
سلام تا 1 ماه پیش که من میخواستم بخرم 790000 تومن بود الان نمیدونم به نظرم gs500 رو بگیرید خیلی بهتره چون gs300 تفاوت زیادی با gs180 نداره ولی 500 چرا
بنظرت از تهران بگیرم یا از دوبی؟

موفق باشید

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
نظر دوستان در باره دوربین جی وی سی مدل270 چیه قیمتش هم میگن 300 هستش

marjan5889

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه GS150 دارم و الان چند وقتیه دارم باهاش ور میرم که بتونم فیلمشو تبدیل کنم.با نرم افزار خود پانا که cyber...هست اول avi و به mpeg1 لی کیفیت mpeg1 خیلی پایینه
چکار کنم؟

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از marjan5889 :
سلام
من یه GS150 دارم و الان چند وقتیه دارم باهاش ور میرم که بتونم فیلمشو تبدیل کنم.با نرم افزار خود پانا که cyber...هست اول avi و به mpeg1 لی کیفیت mpeg1 خیلی پایینه
چکار کنم؟
دیگه پول میدی دی وی کم می خری که نباید به Mpeg1 تبدیل کنی!!! خود پانا زیاد نرم آفزار همراهشس کامل نیست. ولی کلی نرم‌افزار خوب برای کپچر از دوربین دیجیتال له DVD وجود داره. البته من تجربه کار باهاشون رو ندارم. چون من لپ تپم خودش به برنماه به اسم Click toi DVD روش داهر. من هندیکم رو وصب می کنم. 2 ساعت بعد دی وی دی /اماده با منو و چاپتر و ... می یاد بیرون . خیلی باحاله.

به هر حال باید DVD شما هم. به خصو GS150 با اون رنگ های خوبی که میگیره حیفه دی وی دی نشه. حالا پیشهندا من اینه که بین این نرم افزار گیرت منیاد بخری. ولی اگر اینم نبود کلی نرم‌افزار دیگه هست توی بازار. همین DV Gates خیلی عالیه. پریمیر هم که حتما میشه!

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از marjan5889 :
سلام
چکار کنم؟

من هم پیشنهاد میکنم یه دی وی دی رایتر بخرید و با mpeg2 کپچر کنیدو تبدیل به dvd کنید
در ضمن با پیناکل و ویدئو استودیو هم میتونید کار کنید

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخواستم یه دوربین بگیرم اگه میشه راهنماییم کنید .
این دوربین رو واسه یه خانواده میخوام بگیرم که یه مطلب مهم واسشون اینه که راحت بتونند فیلمهاشون رو ببینند .
حالا با توجه به این مطلب دوربینهای dvd واسشون خوبه یا نه؟ یعنی منظورم اینه که کیفیتش قابل قبوله؟ dvd هاش در دسترس هست؟(منظورم dvd-ram or dvd+rw( قیمت dvdهاش چنده؟ کیفیتش در مقایسه با mini dvکه در یه رنج قیمت هستند چطوره؟مدلهایی مثل d300 or d250 از پاناسونیک که 3ccd هستند .یا مدل 150 که عادی هست.یا مدلهای سونی مثل 605 -705-805-905

اصلا تفاوتی بین این 3ccd و عادی وجود داره که کاربر عادی متوجه تفاوت بشه ؟ یعنی انقدر ارزش داره که 2 برابر پول بدی ؟
ممنون میشم از راهنمایی دوستان

kamyar hajikhan

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از pesarkhale :
من میخواستم یه دوربین بگیرم اگه میشه راهنماییم کنید .
این دوربین رو واسه یه خانواده میخوام بگیرم که یه مطلب مهم واسشون اینه که راحت بتونند فیلمهاشون رو ببینند .
حالا با توجه به این مطلب دوربینهای dvd واسشون خوبه یا نه؟ یعنی منظورم اینه که کیفیتش قابل قبوله؟ dvd هاش در دسترس هست؟(منظورم dvd-ram or dvd+rw( قیمت dvdهاش چنده؟ کیفیتش در مقایسه با mini dvکه در یه رنج قیمت هستند چطوره؟مدلهایی مثل d300 or d250 از پاناسونیک که 3ccd هستند .یا مدل 150 که عادی هست.یا مدلهای سونی مثل 605 -705-805-905

اصلا تفاوتی بین این 3ccd و عادی وجود داره که کاربر عادی متوجه تفاوت بشه ؟ یعنی انقدر ارزش داره که 2 برابر پول بدی ؟
ممنون میشم از راهنمایی دوستان

دوست عزیز این دوربینها(DVD( بیشتر به درد مصارف خانگی میخوره در ضمن اپتیک حساسی داره که اگر dvd شما خش داشته باشه احتمال اسیب دیدن زیاده واینکه دی وی دی انها خیلی گران هستند نیم ساعته 5000تومن یک ساعته 10000 تومن وRW 18000 تومن کیفیتشون هم خوبه در دی وی دی سونی ودر مینی دیوی پاناسونیک رو پیشنهاد میکنم

IranPasha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما

از شما متخصصين گرامي خواهشمندم بين مدلهاي GS150-GS250-GS300-GS500 که قيمتهايي بين 600 تا 850 هزار تومان دارند برايم اولويت بندي فرمايند.
پارامترهاي مهم : 1- فيلمبرداري مناسب در نور اتاق
2- شفافيت و درستي رنگها
3- ترجيحا داراي ورودي صوت و تصوير (البته GS500-GS300) تنها ورودي dv دارند.

سپاس
پاشا

بالا