میشه بگی جنس از چیه؟
این درسته که از هر سمت بالانسه.
در ضمن من شنیدم کاملا ضد زنگه نمونه هایی که 200 سال قبل ساخته شده هنوز تیزه.
شایدم اینها همش شایعه باشه.
یک سوال دیگه این شمشیر ها بیشتر حالت تزئینی داره درسته؟
بله حتماً چرا که نه. جنسش حدود 98 درصد آهن خالصه و مواد دیگه ای هم به نسبتهای مختلف داره. :f34r:
توی
این پست و صفحات قبلی کمی توضیحات در مورد تاماهاگانه دادم. :blush:
بالانس بودنش که فوق العاده بالانسه این شمشیر، مخصوصاً از همین دست شمشیرها که آهنگرای ماهر و معروفی در تاریخ ژاپن ساختنشون :happy:
متأسفانه ضد زنگ نیست. ولی این درسته که شمشیرهای قدیمی همچنان تیز هستند و آثاری هم از زنگ زدگی درش نمیبینید. تمیز کردن شمشیر که قبلاً توی
این پست توضیحاتش رو دادم نقش بسیار مهمی در حفظ و نگهداری شمشیر در برابر زنگ زدگی داره. چون همیشه از تیغه محافظت شده تیغه زنگ نزده ولی خوب میتونید بعضاً آثار زنگ زدگی رو در قسمت فلزی دسته ببینید منظورم همون ناکاگو هست.
این شمشیر تزئینی یا به قول اینکاره ها وال هنگر نیست. تزئینیش رو میشه با حدود 100 دلار خرید و گذاشت توی دکور. این شمشیرها کاملاً کاربردی هستند. مخصوصاً این نوع ناب که از تاماهاگانه ساخته شده. به شدت تیزه طوری که کوچکترین لمس شمشیر برش و خونریزی رو به دنبال داره. حالا شاید آدم بگه چون انقدر قیمتش بالاست آدم دلش نیاد استفاده کنه ازش و فقط به عنوان یه دکور فوق العاده زیبا استفاده کنه که اینم حرفیه
هاردم دستم برسه چند تا فیلم جالب دارم اینجا آپ میکنم. یه تعدادیش مربوط به برش های شمشیره و یه دونه هم هست بسیار جالبه، یه آزمایش خاص! با اسلحه به سمت تیغه شمشیر شلیک میشه. یعنی تیغه از طرف تیزش در راه گلوله قرار داره. شمشیر گلوله رو نصف میکنه و تنها یه اثر خراشیدگی کوچیک روی شمشیر باقی میمونه. :wacko: