برگزیده های پرشین تولز

خطوط استيجاري

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
آيا مي شه خط leased line رو از يك icp تو شهر ديگه گرفت ؟
از نظر هزينه فرقي با خط هاي icp تو شهر خود آدم داره؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
تا اونجايی که من ميدونم امکانش وجود نداره.
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
بعد از نصب سخت افزاري روتر و مودم ها و اتصالشون به سيستم چه كارهاي نرم افزاريي بايد انجام داد؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
اين گوگل خيلی حيوون خوبيه. ازش کمک بگيرين!
<a href='http://www.google.com/search?q=how+leased+line+connection+cisco+configuraTION&hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&start=10&sa=N' target='_blank'>http://www.google.com/search?q=how+leased+...8&start=10&sa=N</a>

با يه جستجو به اينها رسيدم:
<a href='http://www.ip-plus.net/technical/router.en.html' target='_blank'>http://www.ip-plus.net/technical/router.en.html</a>
<a href='http://www.cisco.com/en/US/products/sw/iosswrel/ps1834/products_feature_guide09186a00800803d6.html' target='_blank'>http://www.cisco.com/en/US/products/sw/ios...00800803d6.html</a>
<a href='http://www.red.net/support/resourcecentre/leasedline/fault.php' target='_blank'>http://www.red.net/support/resourcecentre/...dline/fault.php</a>

خيلی راحت ميشه از اينجور مطالب عمومی رو پيدا کرد.
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
تخصيص فضا رو اگه بخوای روی سرور خودت انجام بدی (که با وضعيت پهنای باند در ايران بهتره به هيچ وجه بهش فکر نکنی!) بايد براش سرور کنار بذاری.
در غير اينصورت، بايد يه سرور اجاره کنی.
ثبت دومين رو هم که بايد از طريق شرکتهای مختلف ديگه انجام بدی. &nbsp;
بنابر اين سرور ديگه ای در کار نيست . . .
پس isp هايي كه رو سايتشون امكان ديدن account رو ميدن چطور كار مي كنن؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
فقط برای چک کردن اعتبار و گزارش گيری، وب سروری نيازه که دسترسی به اون فقط توسط کاربران متصل به شبکه امکان پذيره . . .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
يه مطلبي تو قسمت راه اندازي isp نوشتم ولي جوابي نگرفتم : قيمت وروديهاي روتر as5300 هر كدوم 2 ميليونه!
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
ممنون از لينكهات و شرمنده از اينهمه سوال
منظور از تهيه پهناي باند با مولتي لينك چيه؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
تقريبا يعنی اينکه با چند خط تلفن و مودم، بصورت همزمان به يه شبکه وصل بشی و از طريق اين ارتباط اقدام به ارسال و دريافت کنی . . .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
كوروش جان
راستي من هنوز نمي دونم سيستمهاي cache server,accounting,firewall ,...تو ispچطور به هم متصل مي كنن؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
بهتره اول با مفاهيم پايه شبکه آشنايی پيدا کنی، بعد متوجه تمام اين مسائل خواهی شد . . .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
كوروش جان من مباني شبكه رو بلدم اما تا حالا يك isp رو از نزديك نديدم
برايه همين نمي دونم چطور به هم متصلند
بايد سيستم ها شبكه شده باشند نه؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
هميشه در يک شبکه همه سيستمها به گونه ای به هم متصل هستند.
به نحوه اتصال و نقشه آن توپولوژی ميگويند.
هر شبکه بسته به نيازها و کاربری ها و نظر مديرش نقشه اش طراحی ميشه.
بنابراين بطور کلی نميشه گفت هر سيستم کجا قرار ميگيره.
البته بعضی از سيستمها جايگاهشون تقريبا ثابته. مثلا Firewall بين شبکه داخلی و اتصال آن با شبکه های ديگر (اينترنت) قرار ميگيره.

وقتی گفتم بايد با مفاهيم شبکه آشنا بشی، درونش Topology هم قرار ميگيره.
نميدونم منظور تو از مبانی شبکه چيست . . .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
پس منظورت اينه تو isp هاي مختلف روش اتصال سيستم هاشون فرق داره و بيشترشون از يك توپولوژيه معمول استفاده نمي كنند؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
توپولوژی همه Star است ولی نحوه همبندی ها متفاوت است.
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
پس با اين حساب hubرو هم بايد به تجهيزات مورد نياز اضافه كنيم؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
چطور ميخوای توی شبکه ات hub نداشته باشی ؟!
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
آخه تو forum راه اندازي isp اصلا حرفي از hub نزده بودي! :(
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
من توی اون تاپيک اسمی از سوکت RG45 و کابل هم اسمی نبردم !

به هر حال ببخشيد، فراموش شده بود!

ببينم نکنه تو داری قطعات تهيه ميکنی ؟!!!
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
اگه خدا بخواد يه قصدهايي دارم ;)
 
بالا