برگزیده های پرشین تولز

خطوط استيجاري

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
نظرت در باره router هاي شركت هاي ديگه مثل 3com,lucent چيه؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
من روتری بغير از Cisco توصيه نميکنم.
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
من روتری بغير از Cisco توصيه نميکنم.
بديش از لحاظ كيفيت كار يا از لحاظ دوام و موندگاري؟
مي دوني آخه قيمتشون خيلي ارزونتره
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
از هر لحاظ که فکرش رو بکنی!
مثل اينکه بگی پيکان هم ماشينه ديگه، بجای بنز ميشه ازش استفاده کرد.
همونجوری توی ذهنت مقايسه کن . . .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
تشبيه جالبي بود خوب شير فهم شدم.نكته اي هست كه تو تاپيك راه اندازي isp فراموش كرده بودي بگي اونم پهناي باند لازم براي خطوط E1 هست
آيا اينم مثل خطوط آنالوگ كه گفتي به ازاي هر 32 خط 128 kb مي خواد؟
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
تا اونجا كه من ميدونم به ازاي هر خط E1 يك خط 512 لازمه
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
ايده آل يا حداقل رو نميدونم ولي اگر اشتباه نكنم مخابرات خودش فقط به كسايي E1 ميده كه 512 را داشته باشن .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
كسي مي دونه هزينه send تنها توسط مخابرات چقدره؟
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
مخابرات از اين كارها بلد نيست .اسم اينم اگه جلوي مخابراتيها بياري ممكنه حساس بشن و بيان هرچي ديش و دم و تشكيلات داري جمع كنن برن .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
ايده آل يا حداقل رو نميدونم ولي اگر اشتباه نكنم مخابرات خودش فقط به كسايي E1  ميده كه 512 را داشته باشن .
نوع خط مگه فرق مي كنه به عنوان مثال مگه براي مخابرات مهمه كه ما چه نوع سرويسي مي خواهيم در اختيار user ها بزاريم؟ ما فقط از اون پهناي باند كه مي خواهييم.
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
نه امين جان اينطوري نيست . چون مخابرات خودش داره خطوط تلفني شما را تامين ميكنه براي خودش ضوابطي داره كه بايد رعايت بشه . البته اگر شما خطوط تلفن را از بازار آزاد تهيه كني ( 2-3 برابر قيمت دولتي ) اونموقع ميتوني 100 خط تلفن به ناف يك خط 64 كيلو ببندي و هيچكي هم هيچي نميگه ولي اگر ميخواي خط تلفن ارزون بخري بايد حرف مخابرات را گوش كني .
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
hessamsh عزيز فكر كنم براي مخابرات محدوديت در استفاده بيشتر از پهناي بانده نه اينكه با مثلا 128 كيلو ما 100 نفر رو با سرويس E1 خدمات بديم .اينطور نيست؟(اينطوري به ضرر user هاست نه مخابرات كه !)
 

amin82

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
آقايون كسي مي دونه آيا روشي هست كه user ها بتونند بفهمن isp ايي كه باهاش كار مي كنن از چه پهناي باندي استفاده مي كنه؟
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
hessamsh عزيز فكر كنم براي مخابرات محدوديت در استفاده بيشتر از پهناي بانده نه اينكه با مثلا 128 كيلو ما 100 نفر رو با سرويس E1 خدمات بديم .اينطور نيست؟(اينطوري به ضرر user هاست نه مخابرات كه !)

نه اصلا اينطوري نيست چون پهناي باند توسط مخابرات محدود شده و اگر محدود نشده بود به راحتي ميشد با استفاده از يك كامپيوتر روي Lan هر سرعتي كه دلت ميخواد بگيري .
و دليلي كه من فكر ميكنم بيشتر منطقي هستش اينه كه مخابرات سعي ميكنه جلوي استفاده از سرويسهاي موازي خودش را بگيره .مثلا با كم دادن خطوط تلفني كاري بكنه كه ظرفيت اينترنت دريافتي شما از ظرفيت مورد نياز بيشتر باشه و احتياجي به استفاده از سرويس ديگه اي نداشته باشي . البته اين فقط يك نظريه هستش و ممكنه اشتباه باشه .
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
آقايون كسي مي دونه آيا روشي هست كه user ها بتونند بفهمن isp ايي كه باهاش كار مي كنن از چه پهناي باندي استفاده مي كنه؟

يك روشش اينه كه زنگ بزني به خود ISP كه در اون صورت مطمئن باش جواب درست نميشنوي :D
روش دوم هم من نميدونم هستش يا نه ؟ اينو ديگه كوروش بايد بياد و جواب بده .
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
نه
از نظر علمی و فنی و منطقی و . . . ممکن نيست . . .
 

einstein

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
آقايون من در باره پهناي باند مشكل دارم .اگر از 32 خط يك isp با 128 كيلو پهناي باند تنها 20 نفر آن لاين باشن معنيش اينكه اين 128k بين اونا تقسيم ميشه؟(20/128=6.4k به هر كدوم مي رسه!)
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
دقيقا درست حساب كردي
ولي توجه داشته باش اين 20 نفر هيچ وقت در يك زمان با هم در حال صفحه باز كردن نيست .يكي صفحهاي كه باز كرده داره ميخونه اون يكي داره چت ميكنه اون يكي داره ميل ميزنه و...... براي همين سرعت به همه متناسب ميرسه ولي اگر همه باهم شروع به دانلود كنند اونوقت سرعت اوني ميشه كه تو گفتي .
 

ilia

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2003
نوشته‌ها
85
لایک‌ها
0
حسام جان
ديتا در قبال هر خط E1 از شما 128k بندويت ميخواد نه 512 تا . براي 2 تا E1 هم 256 ميخواد
. نيازي هم نيست از خودش بگيري ميتوني از icp بگيري .
 
بالا