• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<خواستار 1100 دولار برای سایت آمازون !!! یا شارژ حساب آمازون جهت خرید از این سایت>>>

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
فکر کنم باید کارت همون کشور اضافه بشه. مثلاً آمازون آمریکا، کردیت کارت آمریکا.
نمیشه آدرس رو آمریکا بدی اما بیلینگ آدرس کارت، هند باشه

امکان خرید هدیه هم داره آمازون که روی بعضی از محصولاتش هست، حداقل در مورد این نوع محصولاتش می شه از آدس و آدرسهای متفاوت استفاده کرد ... که خشبختانه خریدهای منم این امکان رو دارن

با تشکر (یه مهر گیفت میزنه روی بسته میفرسته دم خونه طرف)

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
فکر کنم نصف بچه های پی تی روزی 2 بار به اینجا سر میزنن که بالاخره ببینن آخرش این خرید انجا میشه یا نه... :lol: من که میگم همش سر کاریه و کریسمس و سال نو میگذره و خرید میفته واسه سال دیگه!!

بحث خرید به تنهای نیست شما ببین از روزی که دوستمون تاپیک رو زد چقدر مطلب مفید ایجا اومد هر کی بخواد استفاده کنه واقعا یه مر جع معتبره کلا درباره امازون بندرت می تونستی به مرجع خوب تو فارسی پیدا کنی الان این تاپیک به نظر من یه مرجع مناسبه اگه کسی سوالی چیزی حتی درامد داشته باشه می تونی اینجا مطرح کنه
واقعا تشکر از استارتر

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
امکان خرید هدیه هم داره آمازون که روی بعضی از محصولاتش هست، حداقل در مورد این نوع محصولاتش می شه از آدس و آدرسهای متفاوت استفاده کرد ... که خشبختانه خریدهای منم این امکان رو دارن

با تشکر (یه مهر گیفت میزنه روی بسته میفرسته دم خونه طرف)

اره خرید هدیه مشکلی نیست ببین شما می تونی حتی بهشون بگی می خوام یه هدیه بفرستم اینجا بگو حتما به عنوان هدیه شاید قبول کردن

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
بحث خرید به تنهای نیست شما ببین از روزی که دوستمون تاپیک رو زد چقدر مطلب مفید ایجا اومد هر کی بخواد استفاده کنه واقعا یه مر جع معتبره کلا درباره امازون بندرت می تونستی به مرجع خوب تو فارسی پیدا کنی الان این تاپیک به نظر من یه مرجع مناسبه اگه کسی سوالی چیزی حتی درامد داشته باشه می تونی اینجا مطرح کنه
واقعا تشکر از استارتر

بعد تاپیک مرجع رو توی بازارچه میزنن؟! :D

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
در رابطه با این یکم بیشتر توضیح بده ....

ببین الآن مثلا من یه فامیل تو هند دارم .... می تونه برام کریدیت کارت معتبر بگیره ؟ و اگه آره چطوری می تونم "تو حساب خودم اد کنم" و با کمی شارژ بفرشوم؟

با تشکر

نمیشه باید ادرست با کارت و یا بانک بخونه هم ادرس هم کشوری که باز کردی

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بعد تاپیک مرجع رو توی بازارچه میزنن؟! :D

اطلاعاتی که داره می تونه مرجع باشه شاید تاپیک اختصاصی برای یه موضوعه اما روال کار طوری پیش رفت و چیز های خوبی عنوان شد و این مطالب می تونه به عنوان مر جع استفاده بشه

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
نمیشه باید ادرست با کارت و یا بانک بخونه هم ادرس هم کشوری که باز کردی

خب اینطوری مثلا میشه چندتا گیفت کارت با آدرس هند خرید و بعد ازشون توی یه اکانت دیگه با آدرس امریکا استفاده کرد

با تشکر

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اطلاعاتی که داره می تونه مرجع باشه شاید تاپیک اختصاصی برای یه موضوعه اما روال کار طوری پیش رفت و چیز های خوبی عنوان شد و این مطالب می تونه به عنوان مر جع استفاده بشه

حالا بعدا من به این پست لینک میدم یه چیزی میگم... الآن بگم ناراحت میشی! ;)

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7

درسته ... اطلاعات زیادی از جزئیات خرید آمازون در وبسایت های فارسی وجود نداره،

حالا بعد از اینکه تاپیک به نتیجه رسید و به هر نحو این خرید انجام شد میگیم عنوان تاپیک رو عوض کنن و یه همچین اتفاقی بیافته

با تشکر

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
حالا بعدا من به این پست لینک میدم یه چیزی میگم... الآن بگم ناراحت میشی! ;)
اصلا تاپیک برای همینه عزیز دل
اگه من جایی اشتباه گفتم که گفتم شما اصلاحش کن با دلیل بگو اینجا اینجوری بوده دلیلشم اینه من چرا باید ناراحت بشم ؟
یه جوری می گی همه رو به اشتباه می ندازی تاپیک جای بحثه از توی این بحثا مطلب مفید درمیاد حتما خیلی چیزارو نمیدونم یا اشتباه برداشت کردم از قوانین شما که میدونی بهتره بیای بگی نه تنها ناراحت نمیشم بل خیلی هم خوشحال میشم در حقیقت کمک بزرگیه به کسایی که میخوان فعالیت کنن یا می کنن من هم میرم قوانینش رو می خونم میام می گم حالا و خیلی هم ممکنه اشتباه کنم تشکر می کنم اگه موردی بود بلافاصله عنوان بشه من هم اگه دیدم میگم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درسته ... اطلاعات زیادی از جزئیات خرید آمازون در وبسایت های فارسی وجود نداره،

حالا بعد از اینکه تاپیک به نتیجه رسید و به هر نحو این خرید انجام شد میگیم عنوان تاپیک رو عوض کنن و یه همچین اتفاقی بیافته

با تشکر

بنظرم جای یه همچی تاپیکی خالیه چون امازون منظورم نحوه عملی کار با امازون زیاد برای همه روشن نیست به علل مختلف خوب ممکنه زیاد استقبال نشه اما برای هین اندک کسایی که کار می کنن فکر کنم مفید باشه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خب اینطوری مثلا میشه چندتا گیفت کارت با آدرس هند خرید و بعد ازشون توی یه اکانت دیگه با آدرس امریکا استفاده کرد

با تشکر

اره کلا گیفت مشکل نداره چون خاصیتش اینه یعنی چون به دیگران داده می شه اونا ممکنه از همه جا باشن اگه بخواد سخت بگیره این گیفتا ارزششون از بین میره پس منطقی ترین همینه که همه بتونن استفاده کنن

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اصلا تاپیک برای همینه عزیز دل
اگه من جایی اشتباه گفتم که گفتم شما اصلاحش کن با دلیل بگو اینجا اینجوری بوده دلیلشم اینه من چرا باید ناراحت بشم ؟
یه جوری می گی همه رو به اشتباه می ندازی تاپیک جای بحثه از توی این بحثا مطلب مفید درمیاد حتما خیلی چیزارو نمیدونم یا اشتباه برداشت کردم از قوانین شما که میدونی بهتره بیای بگی نه تنها ناراحت نمیشم بل خیلی هم خوشحال میشم در حقیقت کمک بزرگیه به کسایی که میخوان فعالیت کنن یا می کنن من هم میرم قوانینش رو می خونم میام می گم حالا و خیلی هم ممکنه اشتباه کنم تشکر می کنم اگه موردی بود بلافاصله عنوان بشه من هم اگه دیدم میگم

منظورم این نبود... منظورم این بود که زیادی ساده هستید... حالا بعدا عرض خواهم کرد... ;)

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
منظورم این نبود... منظورم این بود که زیادی ساده هستید... حالا بعدا عرض خواهم کرد... ;)

نمی خواد بعدا عرض کنید .... همین الآن عرض کنید، یا بی خودی جو روانی ایجاد نکنید

من خوب می تونم رفتارهایی که قصد تخریب دارن رو شناسایی کنم .... و اغلب پست های شما از این دستند ،،، و در واقع این شمایید که خیلی ساده اید و تصور می کنید کسی متوجتون نیست!

با تشکر (اگه خواستی تاپیک رو منحرف کنی با کل کل کمکت نمی کنیم و ریپورتت رو می دیم تا مطابق قوانین بازارچه باهات رفتار شه، با احترام)

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
به احتمال زیاد خودمون کریدیت کارت بخریم .... می گن 2 تا بانک معتبر توی هند هستند ،

به نظرتون از همین بانکهای وطنی مثل پارسیان بگیریم یا از هند و اینا اقدام کنید (دیگه به کریسمس و اینا فک نکنم برسیم اما در کل بعدشم باز خرید به صرفه هست)

با تشکر

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
به احتمال زیاد خودمون کریدیت کارت بخریم .... می گن 2 تا بانک معتبر توی هند هستند ،

به نظرتون از همین بانکهای وطنی مثل پارسیان بگیریم یا از هند و اینا اقدام کنید (دیگه به کریسمس و اینا فک نکنم برسیم اما در کل بعدشم باز خرید به صرفه هست)

با تشکر

کردیت کارت که فکر نمی کنم به شما بدن دوست عزیز اگه بدن بهش می گن دبیت کارت
اگه بانک های ایرانی می دن بهتون حتما" از اون ها اقدام کنید ولی واحد ارزی رو euro انتخاب کنید
بانک های هندی رو اطلاع ندارم ولی سعی کنید چیزی بگیرید که پشتیبانی داشته باشه
موفق باشید

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
کردیت کارت که فکر نمی کنم به شما بدن دوست عزیز اگه بدن بهش می گن دبیت کارت
اگه بانک های ایرانی می دن بهتون حتما" از اون ها اقدام کنید ولی واحد ارزی رو euro انتخاب کنید
بانک های هندی رو اطلاع ندارم ولی سعی کنید چیزی بگیرید که پشتیبانی داشته باشه
موفق باشید

اگه واحدش یورو باشه توی هر بار خرید دولاری 1 درصد کارمزد تبدیل ارز کسر میشه !

اما بازم به قول شما پشتیبانی مهمه، من برادرم دانشجوی هنده گفتم شاید از اونجا بگیره به نام خودش یا من بعد اینطوری از پشتیبانیشم بشه استفاده کرد

با تشکر

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
اگه واحدش یورو باشه توی هر بار خرید دولاری 1 درصد کارمزد تبدیل ارز کسر میشه !

اما بازم به قول شما پشتیبانی مهمه، من برادرم دانشجوی هنده گفتم شاید از اونجا بگیره به نام خودش یا من بعد اینطوری از پشتیبانیشم بشه استفاده کرد

با تشکر
در جریان کارمزدش نیستم متاسفانه
اگه آشنا دارید که خوب کارتون راحت هست فقط مواظب باشید با ایران مشکلی وسط نباشه چون اکانتی که بلاک می شه اکانت آونر باید بره بانک توضیح بده که چی کار کرده با حساب و چرا از کشور دیگه از این کارت استفاده شده ، هند رو نمی دونم دقیق
می تونید خیلی از شرکت هایی که ساپورت می کنند رو انتخاب کنید یا
در کشور های همسایه ایران مثل آذربایجان فکر می کنم راحت دبیت کارت میدن می تونید برید اونجا و اقدام کنید

cashu

Registered User
لایک‌ها
0
در رابطه با این یکم بیشتر توضیح بده ....

ببین الآن مثلا من یه فامیل تو هند دارم .... می تونه برام کریدیت کارت معتبر بگیره ؟ و اگه آره چطوری می تونم "تو حساب خودم اد کنم" و با کمی شارژ بفرشوم؟

با تشکر

سلام

فامیل شما به هیچ وجه نمیتونه برای شما کریدیت کارت که خوبه ! دلیت کارت از بانک هندی بگیره ! شاید کشور های دیگه بشه اما هندوستان خیر !
نخواستم بحث رو عوض کنم و تاپیک رو به انحراف بکشم فقط این که اطلاعاتی داده باشم !

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

فامیل شما به هیچ وجه نمیتونه برای شما کریدیت کارت که خوبه ! دلیت کارت از بانک هندی بگیره ! شاید کشور های دیگه بشه اما هندوستان خیر !
نخواستم بحث رو عوض کنم و تاپیک رو به انحراف بکشم فقط این که اطلاعاتی داده باشم !

به نام شما که ممکن نیست ، این چیز توی مالزی ممکن هست ولی اینم یه پریپید کارد 2 ساله هستش که روش اسمی نمی خوره و فقط الکترونیکی نامتون توی دیتابیس بانک ثبت می شه .
کردیت کارد به هیچ عنوان نمی دن به ایرانی ها مگر اینکه اقامت دائم داشته باشه اون طرف یا یک جوری جلب رضایت کنه از رئیس برنچ
داخل مالزی اینجوری هست روالش

بالا