سلام دوست عزیز
پیغام خصوصی شما رو دریافت کردم . ولی لازم دیدم بیام بگم . دوست عزیز 1100$ پول کمی نیست حتی اگر گیفت کارت آمازون به شما باقیمت 1100 تومن هم دادن والا بازم پول کمی نیست . ببینید من خودم به شخصه خرید کالا (کالای فیزیکی) نمی کنم . چون اولین دلیلش اینه که من ماهی 25 روز در ایران هستم باقی رو در کشور ثالث و چون اعتقاد دارم وقتی تو کاری نفر دیگه اضافه بشه دیگه باید آدم از رو احتمالات حرف بزنه این کار رو نمی کنم . چون واقعا فقط من چیز برام خیلی با ارزش هست و اون هم اعتبارم هست . دوست عزیز اگر کارت مجازی و یا ..... به اکانتتون اضافه کنید آمازون اکانت شما رو هولد می کنه و فقط به شما یک شماره فاکس میده . میگه برو بانک این شماره رو بده و بانکت به شماره فاکس صورت حساب اون کارت رو فاکس کنه . واقعا نوبره!!!!!!!!!! . در ضمن اگر از گیفت کارت استفاده کنید درسته دیگه این مشکل رو ندارید ولی مد نظر داشته باشید که شما مثلا یک آدرس دوبی در اختیار دارید . اگر خدای نکرده از این آدرس در یک اکانت دیگر در آمازون استفاده شده باشه باز اکانت هولد میشه

. در ضمن تلفن معتبر هم در امارات می خواهید . حالا همه اینها رو بر فرض اوکی بود ! شما آپی امارت می خواید از کجا گیر بیارید که باهاش اوردر رو بدید ؟ . دوست عزیز اگر واقعا این خرید براتون مهم هست از دوستانی که کارشون این هست که به صورت تخصصی کالا مورد نظر شما رو خریداری میکنن و با کمیسیونی این کالا شما رو 100% به شما تحویل می دن استفاده کنید . توی بازارچه جستجو کنید 3 نفر از دوستان و اعضای همین فروم هستند که این کار رو انجام می دن .
شما لطف دارید دوست عزیز . واقعا نظر لطف شما هست :blush:
شما هم به بنده واقعا لطف دارید :blush: