• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<خواستار 1100 دولار برای سایت آمازون !!! یا شارژ حساب آمازون جهت خرید از این سایت>>>

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
هر چند من تمام کالا ها رو دارم برای خود آمریکا آدرس می دم .... اما این موضوع که در اون روز خواص روی هر کالا برای ارسال به خارج از آمریکا حدود 10 دولار تخفیف پستی می ده و منم 8 قلم جنس دارم سفارش می دم که میشه 80 دولار داره تحریکم می کنه آدرس دوبی بهش بدم !

با تشکر (در این صورت حای گیفت روی کریدیت کارت خرید می کنیم ..... البته هنوز خرید گیفت هم سر جای خودش هست)

فقط تخفیف پستی نیست تخفیف رو قیمتش هم هست درسه رسمی نگفته اما واقعا داره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دوست عزیز

پیغام خصوصی شما رو دریافت کردم . ولی لازم دیدم بیام بگم . دوست عزیز 1100$ پول کمی نیست حتی اگر گیفت کارت آمازون به شما باقیمت 1100 تومن هم دادن والا بازم پول کمی نیست . ببینید من خودم به شخصه خرید کالا (کالای فیزیکی) نمی کنم . چون اولین دلیلش اینه که من ماهی 25 روز در ایران هستم باقی رو در کشور ثالث و چون اعتقاد دارم وقتی تو کاری نفر دیگه اضافه بشه دیگه باید آدم از رو احتمالات حرف بزنه این کار رو نمی کنم . چون واقعا فقط من چیز برام خیلی با ارزش هست و اون هم اعتبارم هست . دوست عزیز اگر کارت مجازی و یا ..... به اکانتتون اضافه کنید آمازون اکانت شما رو هولد می کنه و فقط به شما یک شماره فاکس میده . میگه برو بانک این شماره رو بده و بانکت به شماره فاکس صورت حساب اون کارت رو فاکس کنه . واقعا نوبره!!!!!!!!!! . در ضمن اگر از گیفت کارت استفاده کنید درسته دیگه این مشکل رو ندارید ولی مد نظر داشته باشید که شما مثلا یک آدرس دوبی در اختیار دارید . اگر خدای نکرده از این آدرس در یک اکانت دیگر در آمازون استفاده شده باشه باز اکانت هولد میشه :( . در ضمن تلفن معتبر هم در امارات می خواهید . حالا همه اینها رو بر فرض اوکی بود ! شما آپی امارت می خواید از کجا گیر بیارید که باهاش اوردر رو بدید ؟ . دوست عزیز اگر واقعا این خرید براتون مهم هست از دوستانی که کارشون این هست که به صورت تخصصی کالا مورد نظر شما رو خریداری میکنن و با کمیسیونی این کالا شما رو 100% به شما تحویل می دن استفاده کنید . توی بازارچه جستجو کنید 3 نفر از دوستان و اعضای همین فروم هستند که این کار رو انجام می دن .

توی قسمت خرید فروش دلار سایت دنبال آقای موذنی بگرد
بهتر از اون نیست

شما لطف دارید دوست عزیز . واقعا نظر لطف شما هست :blush:

شما هم به بنده واقعا لطف دارید :blush:

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز

پیغام خصوصی شما رو دریافت کردم . ولی لازم دیدم بیام بگم . دوست عزیز 1100$ پول کمی نیست حتی اگر گیفت کارت آمازون به شما باقیمت 1100 تومن هم دادن والا بازم پول کمی نیست . ببینید من خودم به شخصه خرید کالا (کالای فیزیکی) نمی کنم . چون اولین دلیلش اینه که من ماهی 25 روز در ایران هستم باقی رو در کشور ثالث و چون اعتقاد دارم وقتی تو کاری نفر دیگه اضافه بشه دیگه باید آدم از رو احتمالات حرف بزنه این کار رو نمی کنم . چون واقعا فقط من چیز برام خیلی با ارزش هست و اون هم اعتبارم هست . دوست عزیز اگر کارت مجازی و یا ..... به اکانتتون اضافه کنید آمازون اکانت شما رو هولد می کنه و فقط به شما یک شماره فاکس میده . میگه برو بانک این شماره رو بده و بانکت به شماره فاکس صورت حساب اون کارت رو فاکس کنه . واقعا نوبره!!!!!!!!!! . در ضمن اگر از گیفت کارت استفاده کنید درسته دیگه این مشکل رو ندارید ولی مد نظر داشته باشید که شما مثلا یک آدرس دوبی در اختیار دارید . اگر خدای نکرده از این آدرس در یک اکانت دیگر در آمازون استفاده شده باشه باز اکانت هولد میشه :( . در ضمن تلفن معتبر هم در امارات می خواهید . حالا همه اینها رو بر فرض اوکی بود ! شما آپی امارت می خواید از کجا گیر بیارید که باهاش اوردر رو بدید ؟ . دوست عزیز اگر واقعا این خرید براتون مهم هست از دوستانی که کارشون این هست که به صورت تخصصی کالا مورد نظر شما رو خریداری میکنن و با کمیسیونی این کالا شما رو 100% به شما تحویل می دن استفاده کنید . توی بازارچه جستجو کنید 3 نفر از دوستان و اعضای همین فروم هستند که این کار رو انجام می دن .

شما لطف دارید دوست عزیز . واقعا نظر لطف شما هست :blush:

شما هم به بنده واقعا لطف دارید :blush:

آدرس این خرید ها در خود آمریکا هست

با تشکر (البته وقتی با گیفت کد هم خرید کنید ازتون کریدیت کارت می خواد تا اگه احیاناً هزینه پستی چیزی بیش از اون مبلغ شد از اون طریق اقدام کنه که چون من دارم 80 دولار بیشتر از مقدار مورد نیازم شارژ می کنم از اون استفاده نخواهد شد اما در هر حال لازمه ارائه بشه که سایتها می گفتند میشه از کریدیت کارتهای الکی استفاده کرد... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ببینید من خودم به شخصه خرید کالا (کالای فیزیکی) نمی کنم . چون اولین دلیلش اینه که من ماهی 25 روز در ایران هستم باقی رو در کشور ثالث و چون اعتقاد دارم وقتی تو کاری نفر دیگه اضافه بشه دیگه باید آدم از رو احتمالات حرف بزنه این کار رو نمی کنم . چون واقعا فقط من چیز برام خیلی با ارزش هست و اون هم اعتبارم هست
حرف درستیه.
اگه مشکلی پیش بیاد، رفتن اسم کاربری تو روابط عمومی بازارچه به عنوان کلاهبردار و ... . قرار بود دنبال خارجی ای که گیفت آمازون میفروشه رو بگیرم اما به همین دلیل بیخیالش شدم. واسه 1000 دلار اسم آدم خراب بشه
دوست عزیز اگر کارت مجازی و یا ..... به اکانتتون اضافه کنید آمازون اکانت شما رو هولد می کنه و فقط به شما یک شماره فاکس میده . میگه برو بانک این شماره رو بده و بانکت به شماره فاکس صورت حساب اون کارت رو فاکس کنه . واقعا نوبره!!!!!!!!!! .
این اتفاق واسه من افتاد، تو پستهای قبلی هم گفتم. به آمازون ایمیل زدم بابا نمیخوام کردیت کارت به حسابم متصل باشه ورش دارید. :دی اونا هم کارت رو از حساب برداشتن. حساب رو هم از هولد درآوردن. (الیته نوشته بودن موقتاً از هولد دراومده)
در ضمن اگر از گیفت کارت استفاده کنید درسته دیگه این مشکل رو ندارید ولی مد نظر داشته باشید که شما مثلا یک آدرس دوبی در اختیار دارید . اگر خدای نکرده از این آدرس در یک اکانت دیگر در آمازون استفاده شده باشه باز اکانت هولد میشه :( . در ضمن تلفن معتبر هم در امارات می خواهید . حالا همه اینها رو بر فرض اوکی بود ! شما آپی امارت می خواید از کجا گیر بیارید که باهاش اوردر رو بدید ؟
meysam77 میتونه آدرس واقعی ( آدرس آشنا/فامیل تو آمریکا) بده و سفارش به آدرس فامیلشون ارسال بشه. اونا هم به ایران ارسال کنن. چند سال پیش با اگنت دل چت میکردم، پرسیدم میتونید لپ تاپ به ایران ارسال کنید؟ گفت نه، اما همین راه حل رو پیشنهاد داد.

گر واقعا این خرید براتون مهم هست از دوستانی که کارشون این هست که به صورت تخصصی کالا مورد نظر شما رو خریداری میکنن و با کمیسیونی این کالا شما رو 100% به شما تحویل می دن استفاده کنید . توی بازارچه جستجو کنید 3 نفر از دوستان و اعضای همین فروم هستند که این کار رو انجام می دن .
کمیسونشون میدونید چقدره؟ حدود 100 درصد.
یه بار یه مادربرد 99 دلاری رو خواستیم برامون بیارن 190/000تومن محاسبه کردن، چند هفته بعد همون مادربرد با قیمت 115/000 به بازار اومد

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
کمیسونشون میدونید چقدره؟ حدود 100 درصد.
یه بار یه مادربرد 99 دلاری رو خواستیم برامون بیارن 190/000تومن محاسبه کردن، چند هفته بعد همون مادربرد با قیمت 115/000 به بازار اومد

تأیید میشه ،

البته بین کسانی که توی اینترنت این کار رو انجام می دن همین ایران دلیوری خودمون بهترین قیمت رو بهم پیشنهاد کرد .... ولی بازم به روش خودم حدود 500 هزارتومنی به نفعم تموم میشه !

با تشکر

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
آقا این ویزا و مستر کارتهایی که اندازه اعتبار داخلش (و نه بیشتر) میشه ازشون خرج کرد دردسر داره یا خیر ؟

و آیا یه نفر می تونه چندتاشو داشته باشه ؟ (می خوام بگم فامیلمون یدونشو برام بگیره و بعد از یکی که اینجا دولار اعتباری میفروشه بگم شارژش کنه )

چون می دونین کسایی که وارد نیستن به خاطر امنیت و اینا نمیان کارت اعتباریشون رو مثلا بدن من باهاش خرید کنم ... چون ممکنه بیشتر از مبلغی که قراره ازش بردارم و .... اما اگه برای دارنده ی کارت مشکلی ایجاد نکنه آدم روش میشه رو بندازه بگه برو برا من فلان کارت رو بخر

با تشکر

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
تا دولاری 1400 هم می خریم !

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
راستی فکر پست و گمرگش هم کردی؟ ممگنه شیپینگ و گمرک گرون دربیادا

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
منتظر باش تا کامروا شوی .
کسی که دلار معتبر داشته باشه این قیمت نمیزنه .

براچی نمی ده ؟ یعنی خودم باید برم مثلا بانک سامان ویزا کارت بگیرم انجام بدم ؟ بانک سامان که زیر این قیمت میده ! منتها چون من می خوام برام گیفت کار بخره می خوام کسی باشه که تجربه استفاده از این نوع کارتها رو داشته باشه (خودم ندارم) تا ریسک کار بیاد پایین!

خب تو پیغام خصوصی پیشنهادایی هست از طرف دوستان .... اما به قول شما اعتبار هم مهمه ، امروز قرار بود با یکی از دوستان که پخ داده بودن 1380 ، معامله کنیم ..... اما چون تاریخ عوضویتشون زیر 2 سال بود و می گفتن اول من باید پول رو بریزم این کارو نکردیم (لااقل فعلا سر این قضیه کنار نیمدیم)

شما پیشنهادتون چقدره ؟

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بپرس محض احتیاط دو تا ترنسکشن اخر کمسیونش رو اسکرین کنه برات بفرسته ( توجه کن براحتی میشه ازهر حسابی اسکرین فیک گرفت با یه حقه ساده جاوا ) بپرس مال کجاس چند وقته کار می کنه می تونی از سیستم مسج خود امازون استفاده کنی یعنی حتما فقط از اون سیستم باش مکاتبه کن دلیل داره دلیلش رو تو پرانتز گفتم بگو اگه مشکل بشه ابیوس میفرستم یا باید ریفاند کنی
شاید چند تا گیفت مبلغ کم واسه استفاده خودم گرفتم
خب اینا رو چطوری به انگلیسی بهش بگم؟ نه انگلیسیم خوبه نه زیاد با سیستم آمازون کار کردم. دو تراکنش آخر کمیسیون رو بفرسته و مال کجاس رو چطوری باید بگم؟ مال کجاس، بگم اکانت مال چه کشوریه؟ سیستم مسیج آمازون کجاست؟ از اونجا بهم پی ام بده؟ ابیوس چیه ، تو آمازون یا پیپال؟ چون پیپال هم میشه تقاضای ریفاند کرد

-------
آپدیت: بهش گفتم باید تراکنش نشون بدی اینو گفت:
I dont see what you want a screenshot of, transactions of what? i am selling the cards to people for BTC, they send me the money, and i send the code, its simple enough.

Last edited:

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
براچی نمی ده ؟ یعنی خودم باید برم مثلا بانک سامان ویزا کارت بگیرم انجام بدم ؟ بانک سامان که زیر این قیمت میده ! منتها چون من می خوام برام گیفت کار بخره می خوام کسی باشه که تجربه استفاده از این نوع کارتها رو داشته باشه (خودم ندارم) تا ریسک کار بیاد پایین!

خب تو پیغام خصوصی پیشنهادایی هست از طرف دوستان .... اما به قول شما اعتبار هم مهمه ، امروز قرار بود با یکی از دوستان که پخ داده بودن 1380 ، معامله کنیم ..... اما چون تاریخ عوضویتشون زیر 2 سال بود و می گفتن اول من باید پول رو بریزم این کارو نکردیم (لااقل فعلا سر این قضیه کنار نیمدیم)

شما پیشنهادتون چقدره ؟

با تشکر

شما یه تماس بگیر با بانک سامان همون شرکتش که ویزا صادر میکنه یکم از بانک صادر کننده و روش کار و ... سوال کن میفهمی که اوون بانک چی هست که داره با اینا کار میکنه
من پیشنهادم رو بهتون گفتم قبلاً . خواستید درخدمتم .

گفتم هم که اگر شما دلار به قیمت 1100 سراغ دارید من نقداً 10000 دلار میخرم ازتون 1200 نه 1300 . شما هم این وسط هر دلار 200 کاسب شو . مگه بد میگم ؟

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
شما یه تماس بگیر با بانک سامان همون شرکتش که ویزا صادر میکنه یکم از بانک صادر کننده و روش کار و ... سوال کن میفهمی که اوون بانک چی هست که داره با اینا کار میکنه
من پیشنهادم رو بهتون گفتم قبلاً . خواستید درخدمتم .

گفتم هم که اگر شما دلار به قیمت 1100 سراغ دارید من نقداً 10000 دلار میخرم ازتون 1200 نه 1300 . شما هم این وسط هر دلار 200 کاسب شو . مگه بد میگم ؟

نه بد نمی گی .... باید سر فرصت برم ویزا کار از شعب ارزی بگیرم ...

اما حالا تا بخوام اقدام کنم کریسمس می گذره ، و منم هدفم استفاده از بازار این فصله وگرنه بعدش وقت زیاده خیلی کارا میشه کرد،

با تشکر (برم پیغام خصوصی ها رو چک کنم ببینم شما چن پیشنهاد دادید)

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نه بد نمی گی .... باید سر فرصت برم ویزا کار از شعب ارزی بگیرم ...

اما حالا تا بخوام اقدام کنم کریسمس می گذره ، و منم هدفم استفاده از بازار این فصله وگرنه بعدش وقت زیاده خیلی کارا میشه کرد،

با تشکر (برم پیغام خصوصی ها رو چک کنم ببینم شما چن پیشنهاد دادید)
کارتهای صادره ایران که اینجا گفتن به درد نمیخوره (تو انجمن کار و سرمایه)

اگه حاضری ریسک کنی منم دلاری 1300 بهت پیشنهاد میدم

بالا