• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<خواستار 1100 دولار برای سایت آمازون !!! یا شارژ حساب آمازون جهت خرید از این سایت>>>

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
فقط بوسیله گیفت کارت و طوری که آقا مازیار گفت کسی که افیلیت داشته باشه میتونه واست گیفت بفرسته
الان گیفت کارت وارد حسابت کنی تا 2014 میتونی ازش استفاده کنی. بعضیا هم مثل اینکه بدون تاریخ هستن

اره گیفت و کوپن و مرچنت با همش می شه

معمولا بدن تاریخن اما بعضیاش که مخصوص بید هست زمان داره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بدو بدو اخرین خبر کریسمس امازون عیدی می ده :

روز 25 دسامبر امازون گیفت کارت هم نوع پرینتابل . هم نوع ایمیایشو رایگان میده حالا شانست بگه بگیری خودم می خرم ازت
بتونم یه prepaid credit card به حسابم اضافه کنم منم (یوزر عادی) میتونم گیفت رایگان بخرم یا واسه الیفیت هست؟
تا چه اندازه هست؟

معمولا بدن تاریخن اما بعضیاش که مخصوص بید هست زمان داره
بید یعنی چی؟ مال من زماندار بود. اما بدون تاریخ هم میگن هست

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ظاهرا از خود آمازون هم میشه جیف کارت خرید ... از چند سنت تا 2 هزار دولاریش رو داشت ،

از طریق ایمیل هم می فروشن انگار (احتمالا کدش رو میفرستن به ایمیل) کسی که از آمازون سر در میاره یه سرچ تو قسمت جیف کارت آمازون بکنه ببینه چه خبره!

شاید بشه با پی پال و اینام خرید ....

با تشکر (خرید کریسمس آمازون جریانش چیه ؟ و چطور میشه سفارش داد چون ظاهرا سفارشات مام داره مصادف میشه با میلاد پر سعادت ایشون)

کلا با پی پل نمیشه با امازون کار کرد اما ای بی چرا دوستان خواستن جند تا نکته هم برای اونجا دارم هه

خرید کریسمس هم گفتم بالا یه یه لینک هم گذاشتم راحت تو ضیخ داده هرجا مشکل بود بگو تا بگم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اینم حرفیه.
شرکت تو مناقصه یعنی چی؟ شاید به درد منم خورد
خرید گیفت کارت گفتم مراحلش گفتم خرید کالای فیزیکیه. تحویلش که گفته به صورت ایمیل و پرینت هم میشه.

دو جور داره پرینت ابل و ایمیلی جفتش معتبره بعضیاش دیسکراپشن یا تو ضیحات داره اونو دقت کنید

مناقصه هم اسمش روشه بهش می گن اکشن نه اون اکشن برای فیلم میری قیمت می دی خودش یه داستانی داره قیمت دهیش

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بتونم یه prepaid credit card به حسابم اضافه کنم منم (یوزر عادی) میتونم گیفت رایگان بخرم یا واسه الیفیت هست؟
تا چه اندازه هست؟

بید یعنی چی؟ مال من زماندار بود. اما بدون تاریخ هم میگن هست

اره تو خود سایتش بگردی گذاشته

مشکلی نیست کارت شما درسته منظورم کارتای خاص بود خودت اردر می دی برات میزنه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
این که رایگان میده بابا مفتی منظورم نیست شما میتونی اردر بدی سریع برات می فرسته شاید یه تخفیفی هم داد

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
کلا با پی پل نمیشه با امازون کار کرد اما ای بی چرا دوستان خواستن جند تا نکته هم برای اونجا دارم هه

خرید کریسمس هم گفتم بالا یه یه لینک هم گذاشتم راحت تو ضیخ داده هرجا مشکل بود بگو تا بگم

آقا از تو این لینک شما و لیک مربوطه در خود آمازون من برداشتم اینه که نهایتاً 10 دولار تخفیف میده ... درسته ؟

این "یک روز فروش" یعنی چی؟ و کلا اگه وقتشو دارین راجع به اصطلاحاتی که آمازون خیلی داره استفاده می کنه یه توضیحی بدید.

جزو شرایط فروش ارز توسط بانک یکیش اینه

"فروش ارز به منظور صدور کارت اعتباري حداکثر 10000 دلار"

یعنی بانک کردیت کارت میده ؟ منم شنیده بودم با نرخ دولار بانکی انتقال ارز برای بستگانتون در خارج از کشور انجام میده.... درسته ؟

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این که رایگان میده بابا مفتی منظورم نیست شما میتونی اردر بدی سریع برات می فرسته شاید یه تخفیفی هم داد
:D
آره لینکی که داده بودی رو دیدم، نوشته بود اون روز گیفت کارت رو سریع میفرستن.
یعنی روزای عادی طول میکشه کارت رو بفرستن؟ (همون پرینتیبل و ایمیل منظورمه)

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
:D
آره لینکی که داده بودی رو دیدم، نوشته بود اون روز گیفت کارت رو سریع میفرستن.
یعنی روزای عادی طول میکشه کارت رو بفرستن؟ (همون پرینتیبل و ایمیل منظورمه)

ببین تو حالت معمولی شارج داره و زمان داره اما اینا فری شارجه

بلا فاصله هم میفرسته پول اضافه هم نمیدی

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
آقا از تو این لینک شما و لیک مربوطه در خود آمازون من برداشتم اینه که نهایتاً 10 دولار تخفیف میده ... درسته ؟

این "یک روز فروش" یعنی چی؟ و کلا اگه وقتشو دارین راجع به اصطلاحاتی که آمازون خیلی داره استفاده می کنه یه توضیحی بدید.

جزو شرایط فروش ارز توسط بانک یکیش اینه

"فروش ارز به منظور صدور کارت اعتباري حداکثر 10000 دلار"

یعنی بانک کردیت کارت میده ؟ منم شنیده بودم با نرخ دولار بانکی انتقال ارز برای بستگانتون در خارج از کشور انجام میده.... درسته ؟

با تشکر

شما بالای 25 دلار خرید کنی کلی تخفیف حملش رو بهت میده من یه نمونه معامله این روزا رو گذاشتم ببین چقدر فرق داره خیلی پاییت برات میفته

بلاک فرای دی شنیدی این هم همونه بسبک امازون نمی خواد خیلی خودت رو درگیر اصطلا حاتش بکنی چون بعضیاش برای دیلر ها بزرگه برای کم کردت مالیات و غیره اما شما فقط ببین کی تخفیف میده اونو سریع بگیر حقیقتش همه تو امازون اینکار می کنن حتی شده کاسبی سریع تیم میشن میخرن موبایل دوربین لوازم ریز خانگی امازون تو اینا تو امریکا اولینه

اره از طریق همون مرچنتش یه جور دور زدنه اما بهرحال ای پیت باید هاید بمونه تو مرچنت

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یه پیشنهاد داشتم هرکی می تونی قبل از کریسمس یه سیستم ارسال برای اینجا راه بندازه حالا بشکل ترد پارتی از امارات یا.. و یا مستقیم بچه ها بخرن چون قیمتش واقعا عالی هست حیفه داره از دس میره

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
یه پیشنهاد داشتم هرکی می تونی قبل از کریسمس یه سیستم ارسال برای اینجا راه بندازه حالا بشکل ترد پارتی از امارات یا.. و یا مستقیم بچه ها بخرن چون قیمتش واقعا عالی هست حیفه داره از دس میره

یعنی الآن تخفیف ها توی قیمت ها لحاظ شده ؟ و اگه الآن بخریم سود کردیم یا باید بذاریم واسه چند روز دیگه ؟

این قضیه خرید بیش از 25 دولار هم که هزینه حملش رایگانه فقط واسه خوده آمریکاس و تا جایی که می دونم ربطی به کریسمس نداره و همیشه همین کارو می کنه ... نه ؟

در هر حال من می تونم این کار بکنم و بچه ها هر کی خرید داشت آدرس فامیلمون رو که تو آمریکاس بدم بخره بده اونحا بعد خورد خورد پست کنه بیاد، البته نه همیشه چون طرف استاد دانشگاس و فکر نکنم برسه از اینکارا بکنه (شاید دردسرم داشته باشه چون ایران تحریمه و اینا)

شنیدم ارزش کالا نباید بیشتر از 400 دولار باشه .... بنظرت یه کیف دوربین هم بخرم و بگم دوربین رو از جعبه در بیارن بذارن تو کیف با باطری اضافش و مموری ها و .... سایر خریدام جواب میده ؟ و گمرک هم دستدوم یا شخصی حسابش می کنه ؟

با تشکر

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
تا جایی که من میدونم آمازون دولار و جیف قبول نمیکنه!

اونایی که قبول میکنه دلار و گیفت هست!

نکن آقا نکن... پشیمون میشی... ببین من کی بهت گفتم بی خیال این خرید بشو! ;)

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یعنی الآن تخفیف ها توی قیمت ها لحاظ شده ؟ و اگه الآن بخریم سود کردیم یا باید بذاریم واسه چند روز دیگه ؟

این قضیه خرید بیش از 25 دولار هم که هزینه حملش رایگانه فقط واسه خوده آمریکاس و تا جایی که می دونم ربطی به کریسمس نداره و همیشه همین کارو می کنه ... نه ؟

در هر حال من می تونم این کار بکنم و بچه ها هر کی خرید داشت آدرس فامیلمون رو که تو آمریکاس بدم بخره بده اونحا بعد خورد خورد پست کنه بیاد، البته نه همیشه چون طرف استاد دانشگاس و فکر نکنم برسه از اینکارا بکنه (شاید دردسرم داشته باشه چون ایران تحریمه و اینا)

شنیدم ارزش کالا نباید بیشتر از 400 دولار باشه .... بنظرت یه کیف دوربین هم بخرم و بگم دوربین رو از جعبه در بیارن بذارن تو کیف با باطری اضافش و مموری ها و .... سایر خریدام جواب میده ؟ و گمرک هم دستدوم یا شخصی حسابش می کنه ؟

با تشکر

نحوه پستش و چگونگی تعرفش و اینا خارج از امازون برای اینجا من چیز زیادی نمی دونم فکر کنم دوستانی باشن تو پی تی که این کار رو می کنن

اینجوری بود که تا حالا ورشکست شده بود رایگانه اما نه اینجوری مثل کریسمس یه وجب ریسترکشن داره

برای اثبات حرفم یه سر به امازون دیل بزن ببین قیمتا چه جوریاس با قبل خیلی چیزا رو می گیری
البته اینترنشنال هم برای حمل نقل پرومو میده

جاهای دیگه امازون لوکال خودش اضافه پرومو میزنه مثل انگلیس الان زده

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تا جایی که من میدونم آمازون دولار و جیف قبول نمیکنه!

اونایی که قبول میکنه دلار و گیفت هست!

نکن آقا نکن... پشیمون میشی... ببین من کی بهت گفتم بی خیال این خرید بشو! ;)

کاملا درسته بعضی از کالا هارو نمیشه با جیف خرید تو یه زمانای که کالا کم میشه یا طرفدار داره مثل الان چون امازون پول نقد رو ترجیح می ده مثل اینجا میمونه اخر ساله حساب کتاب کنه پس ترجیخا پول نقد توصیه دوستمون حاصل تجربس بهترین کار اینه شما قبلش یه مکاتبه چند خطی بکنی یه سوال ساده با گیفت این کالا یا این رنج رو قبول می کنید یا نه؟

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
کاملا درسته بعضی از کالا هارو نمیشه با جیف خرید تو یه زمانای که کالا کم میشه یا طرفدار داره مثل الان چون امازون پول نقد رو ترجیح می ده مثل اینجا میمونه اخر ساله حساب کتاب کنه پس ترجیخا پول نقد توصیه دوستمون حاصل تجربس بهترین کار اینه شما قبلش یه مکاتبه چند خطی بکنی یه سوال ساده با گیفت این کالا یا این رنج رو قبول می کنید یا نه؟

خب مگه گیفت پول نقد نیست ؟ و اینکه آمازون کلا چه جور خریدی رو ترجیح میده ؟ از چه نوع کارتی ؟

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب مگه گیفت پول نقد نیست ؟ و اینکه آمازون کلا چه جور خریدی رو ترجیح میده ؟ از چه نوع کارتی ؟

با تشکر
نه . بعضی از کالاها رو نمیشه با گیفت خرید. بعضی از کالاها رو هم فقط به مناطق خاصی شیپینگ میکنن. مثلاً من همینجوری خواستم یه کالایی رو تست کنم (واسه آمازون انگلیس بود) آدرس امارات رو دادم ، آمازون گفت این محصول شیپینگ به امارات نداره

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
هر چند من تمام کالا ها رو دارم برای خود آمریکا آدرس می دم .... اما این موضوع که در اون روز خواص روی هر کالا برای ارسال به خارج از آمریکا حدود 10 دولار تخفیف پستی می ده و منم 8 قلم جنس دارم سفارش می دم که میشه 80 دولار داره تحریکم می کنه آدرس دوبی بهش بدم !

با تشکر (در این صورت حای گیفت روی کریدیت کارت خرید می کنیم ..... البته هنوز خرید گیفت هم سر جای خودش هست)

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898

با تشکر

چرا اما فقط می تونی تو امازو استفاده کنی امازون هیج محدودیت خرید برای گیفتاش نداده من گفتم ممکنه نزدیک کریسمس اگه مشتریا زیاد باشه اینجوری شه اگرنه اصلا ما همچین قانونی نداریم گیفت عین پوله نقده که به حسابت اومده

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
کل گیفت کارت و قوانینش رو اینجا میزارم :

شما گیفت که خریدی یا گرفتی چه پلاستیکی یا پرینتی یا ایمیلی باید تو اکانتت با چند مرحله ساده ازادش کنی درجا به حسابت اضافه می شه عین فاند با کردیت کارت یا بانک

بعدش شما برو هرچی خواستی بخر اگه اضافه موند می مونه برای خرید بعدی اگه خریدت بیشتر بود باید اضافش رو پول بدی تا خریدت کامل بشه

محدودی گیفت:

نباید برای خرید یه گیفت دیگه ازش استفاده کنید

حق ازاد سازیش رو ندارید یعنی نمیشه برید از طریق مرچنتش ازاد کنید مگه اینکه مراحل قانونیش رو طی کنید
مراحلش طبق قانون استید این لای هر ایالت فرق می کنه اماجنرال واشنگتونه

نمی تونید ته مانده گیفت رو ازاد کنید یا انتقال بدید حتما باید خرید کنید

بالا