• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<خواستار 1100 دولار برای سایت آمازون !!! یا شارژ حساب آمازون جهت خرید از این سایت>>>

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
کارتهای صادره ایران که اینجا گفتن به درد نمیخوره (تو انجمن کار و سرمایه)

اگه حاضری ریسک کنی منم دلاری 1300 بهت پیشنهاد میدم

من گیفت کارت می خوام و نمی خوام یه موقع معتل پیگیری اعتبارش و اینا بشم و از کریسمس بگذره و گرنه این سایت هم نگاه کنید : در میاد دولاری 1220

شما یه تماس بگیر با بانک سامان همون شرکتش که ویزا صادر میکنه یکم از بانک صادر کننده و روش کار و ... سوال کن میفهمی که اوون بانک چی هست که داره با اینا کار میکنه
من پیشنهادم رو بهتون گفتم قبلاً . خواستید درخدمتم .

گفتم هم که اگر شما دلار به قیمت 1100 سراغ دارید من نقداً 10000 دلار میخرم ازتون 1200 نه 1300 . شما هم این وسط هر دلار 200 کاسب شو . مگه بد میگم ؟

تو لیست من قیمت شما از همه بالاتر بود و حتی dr.web که شخص معتبری هم هستند 25 تومان از شما ارزون تر پیشنهاد دادند ....

البته قیمت شما هم خوبه اما برای تک فروشی .... مثلا تو همون سایتی که بالا گفتم ویزا کارت 20 دولاری رو می ده 39 تومن یعنی دولاری حدود 1900 اما همین مبلغ وقتی میره بالا قیمت ارزون تر میشه و شرکت هم با درصد کمتر روی حجم بیشتر سود بیشتری می کنه ،

Visa Card 1,000 1,219,000

دوستان توجه ندارن ما می خوایم 1200 دولار بگیریم نه 50 دولار !

با تشکر (در هر حال شما با 1300 حتما می تونید از اون سایت ویزا کارت بگیرید یا بگید براتون شارژ کنن کارتم مال خودشون)

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
شما فرمودی بانک سامان میده دلار رو 1100 تومن . منم گفتم قبول از شما میخرم 1200 اصلاً نه 1300 . یعنی شما 11 تومن بخر و در کمتر از چند ساعت 13 تومن من میریزم به حسابت . بد هست تو چند ساعت 2 تومن گیرت بیاد ؟

بله دلار که زیاد هست . دلار دزدی 1000 تومن هم گیر میاد .

ویزا هم داریم تا ویزا . من ویزا 25$ دارم بهت میدم 45 تومن یعنی دلاری 1800 نه 1900 . ویزا 10 دلاری هم دارم میدم 42 تومن . هر چیزی اعتبار و جایگاه خودش رو داره .
بله درسته بعضی جاها اوون ویزا 25$ رو قبول میکنن ولی بعضی جاها بخاطر مرچنت های پرداختیشون قبول نمیکنن و باید چیز خاص باشه تا قبول بشه

شما هم امیدوارم تا قبل از تخفیف ها خرید کنی . البته فکر کنم بری بانک سامان 1100 بگیری خیلی بهتر هستااا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من گیفت کارت می خوام و نمی خوام یه موقع معتل پیگیری اعتبارش و اینا بشم و از کریسمس بگذره و گرنه این سایت هم نگاه کنید : در میاد دولاری 1220

http://ecard.ir/creditcardiran.htm

خدا میدونه قیمتهای سایت مال کی هست.
قیمت لیبرتی رو ببین. [url]http://www.epay.ir/liberty_reserve.htm
هر دلار 1020 تومان زده. الان قیمت لیبرتی بیشتر از 1350 تومنه

کارتهای مجازی که هم که اونجا زده به درد آمازون نمیخوره. پستهای من و مازیار

کارت فیزیکی هم هزینه صدور داره. هزینه صدر بعضی کارتها 100 دلار ـه

فکر کنم اگه بخوای از این سایت بخری عید سال دیگه (92) هم بگذره. سایت معلوم نیست وجود فیزیکی داره یا نه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شما فرمودی بانک سامان میده دلار رو 1100 تومن . منم گفتم قبول از شما میخرم 1200 اصلاً نه 1300 . یعنی شما 11 تومن بخر و در کمتر از چند ساعت 13 تومن من میریزم به حسابت . بد هست تو چند ساعت 2 تومن گیرت بیاد ؟
شما هم امیدوارم تا قبل از تخفیف ها خرید کنی . البته فکر کنم بری بانک سامان 1100 بگیری خیلی بهتر هستااا
فرزاد جان، گیر دادی به دلار 1100 تومانی، میثم کجا گفته دلاری 1100 تومنه؟؟ چرا من ندیدم
این هست
مبلغ 1100 دولار
یعنی مبلغ خرید 1100 دلار هست

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
خدا میدونه قیمتهای سایت مال کی هست.
قیمت لیبرتی رو ببین. لایبرتی ریزرو (LR) هر دلار 1020 تومان زده. الان قیمت لیبرتی بیشتر از 1350 تومنه

کارتهای مجازی که هم که اونجا زده به درد آمازون نمیخوره. پستهای من و مازیار

کارت فیزیکی هم هزینه صدور داره. هزینه صدر بعضی کارتها 100 دلار ـه

فکر کنم اگه بخوای از این سایت بخری عید سال دیگه (92) هم بگذره. سایت معلوم نیست وجود فیزیکی داره یا نه

طرف انگار دفتر کار هم داره و حتی خودشونم حاظرن خرید رو به آدرسی که می گی با کارت خودشون انجام بدن ،

امروز که جمعست و کسی گوشی ور نمی داره .... فردا بهشون زنگ می زنم

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
طرف انگار دفتر کار هم داره و حتی خودشونم حاظرن خرید رو به آدرسی که می گی با کارت خودشون انجام بدن ،

امروز که جمعست و کسی گوشی ور نمی داره .... فردا بهشون زنگ می زنم

با تشکر
فردا زنگ بزن اگه درست بود تا ما هم دلار لیبرتی از اونجا بخریم. دلاری 1020 تومن !!!!!!

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
فرزاد جان، گیر دادی به دلار 1100 تومانی، میثم کجا گفته دلاری 1100 تومنه؟؟ چرا من ندیدم
این هست

یعنی مبلغ خرید 1100 دلار هست

ایشون تو پ.خ این حرف رو زدن عزیزه دله برادر

درضمن ایشون فکر نکنم کارش اینجا بشه
چون وقتی دلار قیمتش 1374 بود به من این رو گفتن :
اگرم تونستید قیمتتون رو تا 1370 پایین بیارید بفرمایید تا معامله فوری انجام شود

ایشون فکر میکنه نرخ دلار بانک هرچی هست ما همون رو میگیریم
عزیز من حساب بانکی و شماره ویزا کارت و هرچی بخوای بهت میدم . شما برای من دلار انتقال بده به ویزا امریکا از طریق بانک و همون نرخ بانکی

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
ایشون تو پ.خ این حرف رو زدن عزیزه دله برادر

درضمن ایشون فکر نکنم کارش اینجا بشه
چون وقتی دلار قیمتش 1374 بود به من این رو گفتن :

ایشون فکر میکنه نرخ دلار بانک هرچی هست ما همون رو میگیریم
عزیز من حساب بانکی و شماره ویزا کارت و هرچی بخوای بهت میدم . شما برای من دلار انتقال بده به ویزا امریکا از طریق بانک و همون نرخ بانکی

حالا نمی دونم از کی نرخ دولار بانکی شده 1370 .... اما در مجموع همون موقع tiyam 01 پیشنهادی در همین حدود داده بودن و من جواب شما و هر کس دیگرو مطابق با پیشنهادهای دیگری که دارم می دم !

شما هم کلا مدل حرف زدنتون مشکل داره .... و این جدا از اینه که قیمتتون از همه بالاتره (اینو بعد از کلی تحمل گفتم)

با تشکر (حالا باور کن برم از سامان بانک یا هر جای دیگه 5 هزار دولار بگیرم بیام اینجا هیشکی نیاد دولاری 1300 ازم بخره و هی 1 دولار 10 دولار بخوام بفروشم)

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
حالا نمی دونم از کی نرخ دولار بانکی شده 1370 .... اما در مجموع همون موقع tiyam 01 پیشنهادی در همین حدود داده بودن و من جواب شما و هر کس دیگرو مطابق با پیشنهادهای دیگری که دارم می دم !

شما هم کلا مدل حرف زدنتون مشکل داره .... و این جدا از اینه که قیمتتون از همه بالاتره (اینو بعد از کلی تحمل گفتم)

با تشکر (حالا باور کن برم از سامان بانک یا هر جای دیگه 5 هزار دولار بگیرم بیام اینجا هیشکی نیاد دولاری 1300 ازم بخره و هی 1 دولار 10 دولار بخوام بفروشم)

آقا شما بخر نمیخواد حتی اینجا یه آگهی هم بدی . من خودم نقدی ازت همش رو میگیرم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
شاید چند تا گیفت مبلغ کم واسه استفاده خودم گرفتم
خب اینا رو چطوری به انگلیسی بهش بگم؟ نه انگلیسیم خوبه نه زیاد با سیستم آمازون کار کردم. دو تراکنش آخر کمیسیون رو بفرسته و مال کجاس رو چطوری باید بگم؟ مال کجاس، بگم اکانت مال چه کشوریه؟ سیستم مسیج آمازون کجاست؟ از اونجا بهم پی ام بده؟ ابیوس چیه ، تو آمازون یا پیپال؟ چون پیپال هم میشه تقاضای ریفاند کرد

-------
آپدیت: بهش گفتم باید تراکنش نشون بدی اینو گفت:

هیچ مشکلی نیست شما گیفت کارت رو دست چندم یا اول بخری مهم اعتبار فروشنده هستش تمامی کار های که گفتم منظورم این بود که اگه از خارجیا خرید می کنید اگه تو فوورم هستن ببین دیگران در موردش چی گفتن
حتی مهم نیست تو امازون حساب داشته باشه چون اغلب این کارت ها تو وب خرید وفروش می شن بهترین جا ها فوورم ها هستن چون طرف مجبوره اعتبارش رو حفظ کنه کارت فیک کم در میاد یا اگه سایت داره یه سرج تو گوگل در موردش بکن
اون طرف هم بطور خلا صه گفته این چیزا که گفتی رو می خوای روال کار من نیست و لحنش اینو می رسونه که هیچکی اینجوری کار نمی کنه می گه پول رو می دی کارت رو می گیری درست می گه همه اینجوری کار می کنن شاید ما یه ذره مشکوکیم
دیگه تصمیمش با خودته اگه بهش اطمینان داری یا حتی نداری باید ریسک کنی اما بگم خیلی کم فیک در میاد نمیشه توقع داشت طبق نظر ما کار کنن
چون روال فروشش اینجوری نیست اصلا این کارت ها برای دس به دس شدنه امازون هم هدفش همینه
حالا ما بیایم بگیم شما باید حتما کارت از طریف درامدت باشه و مسج بزنی و غیره بیشترشون قبول نمی کنن چون حتی اکانت ندارن از دس خریدن می فروشن
من اون اخر احتیاط رو گفتم اگه بخوای اونجوری بخری کلی باید بگردی و صحبت کنی بتونی پیدا کنی
اینم بگم اکثرا کسایی که از افلیتت امازون درامد دارن درامدشون رو نقد می گیرن اون تعداد کمی هم که کارت می گیرن تو خود امازون میفروشن رو زمین نمی مونه
ابیوس یعنی گزارش خلاف و تخلف اگه شما بفرستی امازون بررسی می کنه اگه درست باشه اکانت طرف رو بن می کنه
نه امازون ریفاند نداره مثل پی پل منظورم گزارش خلاف در مورد یک اکنت بود

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اگه می خوا ی حسابت رو شارج کنی حتما از کسی بخواه که خودش تو امازون حساب داشته باشه بعد ترانسفر کنه تو حساب شما
چون نمیشه کسی دیگه ای با کارتش یا حساب بانکیش حساب شما رو شارج کنی باید نامش و بیلینگ ادرسش با اکانت یکی باشه و دیگه اینکه اینا به اکانتت اد می شه تا شما کنسلش کنی اونم با ذکر علت و غیره
از گیفت کارت های ویزا یا مستر و غیره هم نمیشه حتی معتبرترینش اگه بفهمه اکانتت رو بن می کنه
پس می مونه دو راه ترانسفر یا استفاده از گیفت خود امازون

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
هیچ مشکلی نیست شما گیفت کارت رو دست چندم یا اول بخری مهم اعتبار فروشنده هستش تمامی کار های که گفتم منظورم این بود که اگه از خارجیا خرید می کنید اگه تو فوورم هستن ببین دیگران در موردش چی گفتن
حتی مهم نیست تو امازون حساب داشته باشه چون اغلب این کارت ها تو وب خرید وفروش می شن بهترین جا ها فوورم ها هستن چون طرف مجبوره اعتبارش رو حفظ کنه کارت فیک کم در میاد یا اگه سایت داره یه سرج تو گوگل در موردش بکن
اون طرف هم بطور خلا صه گفته این چیزا که گفتی رو می خوای روال کار من نیست و لحنش اینو می رسونه که هیچکی اینجوری کار نمی کنه می گه پول رو می دی کارت رو می گیری درست می گه همه اینجوری کار می کنن شاید ما یه ذره مشکوکیم
دیگه تصمیمش با خودته اگه بهش اطمینان داری یا حتی نداری باید ریسک کنی اما بگم خیلی کم فیک در میاد نمیشه توقع داشت طبق نظر ما کار کنن
چون روال فروشش اینجوری نیست اصلا این کارت ها برای دس به دس شدنه امازون هم هدفش همینه
حالا ما بیایم بگیم شما باید حتما کارت از طریف درامدت باشه و مسج بزنی و غیره بیشترشون قبول نمی کنن چون حتی اکانت ندارن از دس خریدن می فروشن
من اون اخر احتیاط رو گفتم اگه بخوای اونجوری بخری کلی باید بگردی و صحبت کنی بتونی پیدا کنی
اینم بگم اکثرا کسایی که از افلیتت امازون درامد دارن درامدشون رو نقد می گیرن اون تعداد کمی هم که کارت می گیرن تو خود امازون میفروشن رو زمین نمی مونه
ابیوس یعنی گزارش خلاف و تخلف اگه شما بفرستی امازون بررسی می کنه اگه درست باشه اکانت طرف رو بن می کنه

تو متنهایی که تو سایت آمازون می خوندم یه جاییش صحبت از این کرده بود که 1 دولار از کریدیت کارتی که بهش ارائه می کنید بر می داره تا مطمعن بشه اطلاعات درسته ،

این همون ریفاند کردنه ؟

با گیفت کارت هم که بخوایند خرید کنید لازمه کارت اعتباری بهشت معرفی بهشه، می گن واسه اینه که اگه یه موقع هزینه پست و اینا بیشتر شد از اون ور داره .... اما در هر حال اینطوری که من خوندم ظاهرا با اون 1 دولار تست می کنه که کارت سالم باشه، در حالی که تو سایت های فروشنده گیفت کارت برای اپیلیکیشن های اندروید آمازون می نویسند که اطلاعات کارت می تونه جعلی باشه و هر چی خواستین وارد کنین

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

بهش گفتم گفتی گیفت کارتها از افیلیت میان و اسکرین شات تراکنش ها رو بده
اینا رو واسم نوشت
They are from amazons affiliate program yes, they are just codes that will add the balance to your account.
I am not sending any screenshots from my account.
If your not sure what you are buying maybe the best thing to do it research it first!
They are exactly amazon gift cards... thats what the title says lol.

گفتم اسکرین شات نمیدی پس نمیتونم بات کار کنم

I get around $20,000 monthly, so its upto you.
Im not quite sure what your issues are, i am dealing with them for over 2 years.
مشکلمم گفتم اینو نوشت

I see. well i am trading this all the time so you can be assured there will be no problems.
If you want me to send the code encrypted over email i can. I am really into security so i take pride in it.
I can only guarantee you there will be no issues, come speak with me in #bitcoin-otc on irc.freenode.net if you want to see its me for real.
There is an orderbook there with my listings
http://bitcoin-otc.com/vieworderbook...notes=amazo n

تو فروم 26 پست داره اما چند خریدار گیفت کارت داشته ، همه شون راضی بودن

با اینا قابل اعتماد هست؟ میشه معامله کرد؟

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
تو متنهایی که تو سایت آمازون می خوندم یه جاییش صحبت از این کرده بود که 1 دولار از کریدیت کارتی که بهش ارائه می کنید بر می داره تا مطمعن بشه اطلاعات درسته ،

این همون ریفاند کردنه ؟

با گیفت کارت هم که بخوایند خرید کنید لازمه کارت اعتباری بهشت معرفی بهشه، می گن واسه اینه که اگه یه موقع هزینه پست و اینا بیشتر شد از اون ور داره .... اما در هر حال اینطوری که من خوندم ظاهرا با اون 1 دولار تست می کنه که کارت سالم باشه، در حالی که تو سایت های فروشنده گیفت کارت برای اپیلیکیشن های اندروید آمازون می نویسند که اطلاعات کارت می تونه جعلی باشه و هر چی خواستین وارد کنین

با تشکر

تو قوانین گیفت نداره که نیاز به کردیت کارت داره تا خرجش کنید اما اگه ایتمی وردارید که بیش از اندازه کارتتونه بله اونموقع باید کردیت کارت یا بانک اد کنید بعد اجازه خرید میده
قوانبن ریفاند امازون بر می گرده به مشکلات ادرس و فرستادن کالا یا گارانتی برگشت پول تو کالا ها ی خاص
برای امریکا بیشتر بانک اکانت اد می کنن اما اگه نشد باید کردیت کارت اتصال مستقیم به بانک با نام خود شخص باشه خوب بعدش شما باید پول بریزی تو حساب شما 1 دلار بریز یا هزار دلار یا اصلا نریز ذست خودتونه اطلاعات جعلی بیشتر تو این گیفتا رواج داره برای همین باید از جای معتبر بخری

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بهش گفتم گفتی گیفت کارتها از افیلیت میان و اسکرین شات تراکنش ها رو بده
اینا رو واسم نوشت

گفتم اسکرین شات نمیدی پس نمیتونم بات کار کنم

مشکلمم گفتم اینو نوشت

تو فروم 26 پست داره اما چند خریدار گیفت کارت داشته ، همه شون راضی بودن

با اینا قابل اعتماد هست؟ میشه معامله کرد؟

میگه اینا با درامد افلیتت شارج شده و اینکه خودش ادم معتبریه و اینقدر تا حالا فروخته و مشکی نبوده می گه تا جایی که به من مربوطه این کارت ها به اکانتت اد می شه این هم سوابق منه

خوب اگه فیدبک بقیه خوب بوده اونایی که خریدن تو اون فرم پستشون خوبه عضویت مناسب دارن فکر نکنم مشکلی باشه اما من چی بگم خودت قضاوت کن تصمیمش با
خودته ریسکه دیگه خوب قبلا از کی می گرفتی از همون بگیر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
میگه اینا با درامد افلیتت شارج شده و اینکه خودش ادم معتبریه و اینقدر تا حالا فروخته و مشکی نبوده می گه تا جایی که به من مربوطه این کارت ها به اکانتت اد می شه این هم سوابق منه

خوب اگه فیدبک بقیه خوب بوده اونایی که خریدن تو اون فرم پستشون خوبه عضویت مناسب دارن فکر نکنم مشکلی باشه اما من چی بگم خودت قضاوت کن تصمیمش با
خودته ریسکه دیگه خوب قبلا از کی می گرفتی از همون بگیر

خودم که با آمازون انگلیس کار میکنم و گیفت ها رو از یه سایت میخرم.
فروشنده گیفت آمریکا مبلغ پائیین هم نداره
واسه خرید میثم گفتم. http://forum.persiantools.com/t228429.html#post4155096 پست 6 ـه

تا امروز تو فروم با فروشنده مکاتبه داشتم ببینم قابل اعتماد هست یا نه .. چند روز نبودش. یوزرهای دو تا فروم هم مال یه نفر بود

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
خودم که با آمازون انگلیس کار میکنم و گیفت ها رو از یه سایت میخرم.
فروشنده گیفت آمریکا مبلغ پائیین هم نداره
واسه خرید میثم گفتم. http://forum.persiantools.com/t228429.html#post4155096 پست 6 ـه

تا امروز تو فروم با فروشنده مکاتبه داشتم ببینم قابل اعتماد هست یا نه .. چند روز نبودش. یوزرهای دو تا فروم هم مال یه نفر بود

شما خودت اگه دسترسی به کردیت معتبر یا بانک داری تو حساب خودت اد کن به بچه ها با کمی شارج بفروش یا گیفتش کن بفروش

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
شما خودت اگه دسترسی به کردیت معتبر یا بانک داری تو حساب خودت اد کن به بچه ها با کمی شارج بفروش یا گیفتش کن بفروش
در رابطه با این یکم بیشتر توضیح بده ....

ببین الآن مثلا من یه فامیل تو هند دارم .... می تونه برام کریدیت کارت معتبر بگیره ؟ و اگه آره چطوری می تونم "تو حساب خودم اد کنم" و با کمی شارژ بفرشوم؟

با تشکر

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
فکر کنم نصف بچه های پی تی روزی 2 بار به اینجا سر میزنن که بالاخره ببینن آخرش این خرید انجا میشه یا نه... :lol: من که میگم همش سر کاریه و کریسمس و سال نو میگذره و خرید میفته واسه سال دیگه!!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کردیت کارت که ندارم. اما گیفت کارتها رو میتونستم با قیمت خوبی از طرف بخرم .
در رابطه با این یکم بیشتر توضیح بده ....
ببین الآن مثلا من یه فامیل تو هند دارم .... می تونه برام کریدیت کارت معتبر بگیره ؟ و اگه آره چطوری می تونم "تو حساب خودم اد کنم" و با کمی شارژ بفرشوم؟
با تشکر
فکر کنم باید کارت همون کشور اضافه بشه. مثلاً آمازون آمریکا، کردیت کارت آمریکا.
نمیشه آدرس رو آمریکا بدی اما بیلینگ آدرس کارت، هند باشه
فکر کنم نصف بچه های پی تی روزی 2 بار به اینجا سر میزنن که بالاخره ببینن آخرش این خرید انجا میشه یا نه... :lol: من که میگم همش سر کاریه و کریسمس و سال نو میگذره و خرید میفته واسه سال دیگه!!

تا حالا بهترین قیمت مال خودم بوده :دی هردلار 1300 تومان . اما ریسکه. اهل ریسک بود کمتر از یه ساعت میتونست گیفت ها رو بخره.

اما خب 1200 دلار هم پول کمی نیست. اونم میشه از یه middle man استفاده کرد

بالا