• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
بالاخره کسی گرفت زنه رو؟....

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
وقتی طرف خوب باشه چه فرقی میکنه ازدواج کرده باشه یا نه
2753.gif

هاه؟
2753.gif

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
خوب شاید هم خودشون هم خانواده هاشون دارن اشتباه می کنن!
ما که می بینیم اشتباه رو چرا نباید جلوی اشتباهشونو بگیریم؟

ولی همونطور که گفتید بهش میگم بیشتر تامل کنه و پیش یه مشاور هم برن حتما
فقط امیدوارم خوشبخت بشن و بعدا پشیمون نشن

در مورد اون مردی که با زنه صرعی ازدواج نکرد هم شاید باهاش ازدواج می کرد از همین الان هم بدبخت تر میشد نمیشه زود قضاوت کرد.
شاید واقعا رو اجاق گاز غش می کرد شاید بچه هاشون نا سالم میشدن
یه سیب رو که بندازی بالا هزار تا چرخ میخوره تا برسه زمین
شاید اون زنه چون با یه مرد دیگه ازدواج کرد خوشبخت شد.

شاید ایراد از این مرد بوده که زندگی خوبی نداشته و شاید با اون زن صرعی ازدواج می کرد اون رو هم بدبخت می کرد.

و متاسفانه زمان رو نمیشه برگردوند عقب تا انسان دوباره بتونه راهشو انتخاب کنه!

چرا باید واسه چیزی نگران بود که ممکنه هرگز اتفاق نیفته ؟!:eek:

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
بیوه؟ نه... زنی که شوهر داره!؟ اصلا... زنی که علاوه بر شوهر یه بچه هم داره... من که باشم عمرا...
حالا اگه شوهر کرده بود یه چیزی، بچشو کی میخواد بزرگ کنه...، دهن مردم رو کی میخواد ببنده؟

اینا و خیلی های دیگه جواب اکثر یوزر ها تو این چهار صفحه ای بود که از این تاپیک گذشت.
اینها متاسفانه تنها و تنها نشون دهنده یک چیزه: فرهنگ غلط و عقب مانده ما ایرانی ها...

طرز فکر قدیمی و عرب گرایانه ما هنوز هم که هنوزه با این که ادعای روشن فکری میکنیم، در بعضی جا ها خودش رو نشون میده.
چنین نگاه پست و ذلت باری نسبت به زنی که بنا به مشکلات کاملا شخصی از شوهر قبلی خود طلاق گرفته...
آیا این زن حق ادامه زندگی رو نداره؟ حق عاشق شدن چطور...

سوال اصلی من از دوستانی هست که جواب های بالا رو نوشتند، فرق اون زن با یک مرد چیست؟

خود شما چطور... حاضرید در صورت ناموفق بودن ازدواج اولتون با یک زن مجرد ازدواج کنید؟

ممنون.

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
خیر. چون من از جنس دسته دوم (چیزی که در ایران مرسومه)خوشم نمی یاد...!!
63izs7n.gif

Last edited:

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
مملکت ما خیلی کار داره تا بخواد همچین مسائلی رو بر بتابه و مردم خیلی نرمال بتونن به این قضیه نگاه کنن

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
خیلی زشت بود این جمله ... امیدوارم شوخی بوده باشه ... :eek:

هه هه هه... خندیدیم بامزه...
fingersmiley.gif

بله راست بود..خنده هم نداشت..حقیقته دیگه کاریش نمی شه کرد.....

وقتی داری تو ایران مهریه میدی+نفقه و غیره زن جنس بحساب مییاد دیگه پس چرا دست نخورده نگیری !!!:D
تو همین کشور های خارجی یک پسر جوان بخواد ازدواج کنه بفهمه قبلا دختره شوهر داشته توفم تو صورتش نمیندازه....

البته به جز اروپایی ها که ازدواج نمی دونن چیه !!! مثل فرانسه

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
تو خانواده ما اگر کسی طلاق بگیره یا شوهرش بمیره دیگه تا آخر عمر ازدواج نمی کنه چه برسه به اینکه بخواد طرف متاهل باشه یا مجرد.
یعنی کلا بد می دونن و همش تو فامیل پشت سرش حرف می زنن.
مثلا خالم 26 سالش بود شوهرش مرد بعد الان 25 ساله که بعد از اون ازدواج نکرده.

ولی یکی از فامیل های دورمون که غریبه تر بود نسبت به فامیل های ما شوهرش که مرد دو سال بعد رفت ازدواج کرد ولی دیگه از اون به بعد هر جا تو مهمونیها و مجالس فامیلیمون که میاد همش پشت سرش حرف میزنن و فحشش میدن و میگن عجب رویی زنیکه هنوزم پامیشه میاد اینجا این دیگه باید همیشه با ما قطع رابطه میکرد با این کاری که کرد.

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مثلا زنی که ازدواج کرده بوده یعنی از اونجاش زیاد کارکشیده شده و اونجاش خراب شده دیگه مثل سابق کار نمی کنه ؟ یا چی؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
تو خانواده ما اگر کسی طلاق بگیره یا شوهرش بمیره دیگه تا آخر عمر ازدواج نمی کنه چه برسه به اینکه بخواد طرف متاهل باشه یا مجرد.
یعنی کلا بد می دونن و همش تو فامیل پشت سرش حرف می زنن.
مثلا خالم 26 سالش بود شوهرش مرد بعد الان 25 ساله که بعد از اون ازدواج نکرده.

ولی یکی از فامیل های دورمون که غریبه تر بود نسبت به فامیل های ما شوهرش که مرد دو سال بعد رفت ازدواج کرد ولی دیگه از اون به بعد هر جا تو مهمونیها و مجالس فامیلیمون که میاد همش پشت سرش حرف میزنن و فحشش میدن و میگن عجب رویی زنیکه هنوزم پامیشه میاد اینجا این دیگه باید همیشه با ما قطع رابطه میکرد با این کاری که کرد.

دمش گرم زن دومی ... شکستن تابو ها کار آسونی نیست ...

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
مثلا زنی که ازدواج کرده بوده یعنی از اونجاش زیاد کارکشیده شده و اونجاش خراب شده دیگه مثل سابق کار نمی کنه ؟ یا چی؟

یک جورایی آره دیگه .... اونطوری به دل ادم نمی شینه....انسان همیشه دنبال بهترین ها :happy:می گرده و وقتی بهتر می تونی پیدا کنی چرا اون.....:wacko:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
بچه ها به کسی نگید اتفاقا من ایده الم اینه که بعد از 30 سالگی با یک مطلقه ازدواج کنم ، خیلی حس خوبی دارم :D

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
بچه ها به کسی نگید اتفاقا من ایده الم اینه که بعد از 30 سالگی با یک مطلقه ازدواج کنم ، خیلی حس خوبی دارم :D

اینکار مثل این هست که پرتقالی رو که یه نفر همه آبشو کشیده و خورده و تفالشو انداخته بیرون بری ورداری بخوری
یعنی می خوای با تفاله ازدواج کنی؟ :D

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
ادب چیزی هست که برای بعضی ها داشتنش واقعا سخته !!!!

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اینکار مثل این هست که پرتقالی رو که یه نفر همه آبشو کشیده و خورده و تفالشو انداخته بیرون بری ورداری بخوری
یعنی می خوای با تفاله ازدواج کنی؟ :D

اگه اون دختره تفالست پس من الان پرتغالی هستم که تا حالا 3 - 4 نفر تفالش رو هم تجزیه کردن . اصلا سر تفاله من دعواست :lol: والاه :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا