• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
* *

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
اگه اون دختره تفالست پس من الان پرتغالی هستم که تا حالا 3 - 4 نفر تفالش رو هم تجزیه کردن . اصلا سر تفاله من دعواست :lol: والاه :D

خیلی ببخشیدا ولی فرض کن رفتی باهاش ازدواج کردی بعد که مثلا یه روز شوهر سابقش تو رو با اون تو خیابون ببینه یه پوزخند میزنه میگه اینو باش عجب خریه دستمال چرک منو که باهاش دماغمو می گرفتم و انداختمش دور از رو زمین برداشته داره باهاش صورتشو خشک می کنه هه هه هه هه هه

گیر نده . سنش کمه یه چیزی میگه

الان احساس سبکی می کنی؟:happy::lol:

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
گیر نده . سنش کمه یه چیزی میگه :rolleyes:
قرار نیست هر کسی بیاد و هر اظهار نظری خواست بکنه
یک مقدار ادب هم بد نیست
از طرف ادعای تمدن داریم
از این طرف !!!!

در بچه بودنش هم شکی نیست !

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
قرار نیست هر کسی بیاد و هر اظهار نظری خواست بکنه
یک مقدار ادب هم بد نیست
از طرف ادعای تمدن داریم
از این طرف !!!!

در بچه بودنش هم شکی نیست !

اگه با منی من کلمه بی ادبانه ای در صحبت هام ندیدم!
کدومش بود نشونم بده؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
خیلی ببخشیدا ولی فرض کن رفتی باهاش ازدواج کردی بعد که مثلا یه روز شوهر سابقش تو رو با اون تو خیابون ببینه یه پوزخند میزنه میگه اینو باش عجب خریه دستمال چرک منو که باهاش دماغمو می گرفتم و انداختمش دور از رو زمین برداشته داره باهاش صورتشو خشک می کنه هه هه هه هه هه

کلا این طرز فکر یا از یک نوجوان 14 - 15 ساله بر میاد ( مثل تو ) یا یک آدم شدیدا عقده ای و بیشعور ، که در هر صورت من ایگنور میکنم

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
کلا این طرز فکر یا از یک نوجوان 14 - 15 ساله بر میاد ( مثل تو ) یا یک آدم شدیدا عقده ای و بیشعور ، که در هر صورت من ایگنور میکنم

چی شد چرا کم اوردی تو بحث؟

خودت فرض کن یه نفر بشینه بغلت چایی بخوره بعد که چاییش تموم شد تفالشو بده بهت بگه بخود عموجون
خوشت میاد از اینکار؟:lol:

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
آقا خواهشا تمومش کنین، وقتتون رو صرف آب ریختن روی اردک نکنید!
جواب ابلهان خواموشیست...

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
چی شد چرا کم اوردی تو بحث؟

خودت فرض کن یه نفر بشینه بغلت چایی بخوره بعد که چاییش تموم شد تفالشو بده بهت بگه بخود عموجون
خوشت میاد از اینکار؟:lol:

تو فرض کن یه نوجوان که تازه پشت لبش سبز شده تیغ و دستگاه تراش و افتر شیو ت رو برداره بره سبیل های نداشتش رو بتراشه . تو خوشت میاد از این کار ؟ بعد به من میگی باهات بحث کنم .

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
هر تفکری داری ، بذار واسه خودت ... مجبور نیستی اینجا دهن کثیفت رو باز کنی و توهین کنی . :eek:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
خدا رو شکر که علیرغم تمام کمبودهایی که تو جامعه هست باز هم تعداد افرادی که میدونن انسانیت

یعنی چه خیلی بیشتر از کسانی هستش که هنوزم در مورد زن تفکرات عصرحجری دارن.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
وقتی داری تو ایران مهریه میدی+نفقه و غیره زن جنس بحساب مییاد دیگه پس چرا دست نخورده نگیری !!!:D
تو همین کشور های خارجی یک پسر جوان بخواد ازدواج کنه بفهمه قبلا دختره شوهر داشته توفم تو صورتش نمیندازه....

یک جورایی آره دیگه .... اونطوری به دل ادم نمی شینه....انسان همیشه دنبال بهترین ها :happy:می گرده و وقتی بهتر می تونی پیدا کنی چرا اون.....:wacko:

اینکار مثل این هست که پرتقالی رو که یه نفر همه آبشو کشیده و خورده و تفالشو انداخته بیرون بری ورداری بخوری
یعنی می خوای با تفاله ازدواج کنی؟ :D

:happy::lol:

خوشحالم که این حرفا اینجا زده شد،نه از این بابت که بخوام تایید کنم بلکه کاملا عکس چیزیه که فکر میکنم و فکر میکنم تفکرات این شکلی خیلی بیشتر از تفکرات مثبت نسبت به یه بیوه در جامعه ما حاکمه.
خوشحالیم از اینه که اینجا کسی مجبور نیست خودش رو سانسور کنه و علیرغم اینکه این حرفا خیلی تلخ و منزجر کننده ست با این حال زده میشه و بقیه میخونن و نظراتشون رو میگن،بلکه گامی باشه برای اضهار نظر آزاد در کل جامعه ایران و همینطور بوجود اومدن جنبه شنیدن حرف مخالف.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
آقا خواهشا تمومش کنین، وقتتون رو صرف آب ریختن روی اردک نکنید!
جواب ابلهان خواموشیست...

تو فرض کن یه نوجوان که تازه پشت لبش سبز شده تیغ و دستگاه تراش و افتر شیو ت رو برداره بره سبیل های نداشتش رو بتراشه . تو خوشت میاد از این کار ؟ بعد به من میگی باهات بحث کنم .

هر تفکری داری ، بذار واسه خودت ... مجبور نیستی اینجا دهن کثیفت رو باز کنی و توهین کنی . :eek:

بابا جون اون پست های من جنبه کنایه امیز داشت و گرنه من احمق نیستم که اینجوری فکر کنم!
ولی خیلی ها همچین عقیده ای دارن مثلا تو همین تاپیک دو صفحه پیش در اینجا مگه یه نفر نگفت من از زن دست دوم خوشم نمیاد؟!!
یعنی زن طلاق گرفته رو به چشم جنس دست دوم نکاه می کنن
اون تعبیر به تفاله طرز فکریه که متاسفانه خیلی از مردها دارند و واقعا هم هستن مردهایی که وقتی زنشونو طلاق میدن تو دلشون به شوهر آیندش می خندن

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
من به عنوام جنس نگاه نمی کنم قانون ایران نگاه می کنه من هم از این قانون تبعیت می کنم....در پست بعدشم دلیل را گفتم چشم داری ببین...

حالا پیش بقیه کم آوردی می گی کنایه..زکی بابا.:wacko:

ای راستی بقول خودت احمق نباش و این جوری فکر نکن بیا یکی از دوستام زنشو طلاق داده بیا بگیرش هم زنه خوشحال میشه هم شما به زن دلخواهت میرسی...باشه مهریشم 600 سکه تمام بهار....

نگی نه که بعد معلوم میشه (به نمایندگی از هم فکرات)داری چاخان پاخان تحویل مردم میدی...
ادرس خونتونم بده...دختره هم میاد خواستگاریت ازین چی بهتردیگه نه..!!!!

آخه هی من میام جوابتو ندم، بذارم به حساب نادانیت! نمیذاری دیگه...

آواتار مایکلو گذاشتی ریدی به شخصیت اون مرحوم!! لا اقل با این طرز تفکر یه آواتار مناسبش پیدا کن.
من از تو بی آبرو ترما... نذار دهنم وا شه... وقتی چنین شر و وراتی رو جمع میبندی و میگی فکر خوار مادر خودتم باش!

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
آخه هی من میام جوابتو ندم، بذارم به حساب نادانیت! نمیذاری دیگه...

آواتار مایکلو گذاشتی ریدی به شخصیت اون مرحوم!! لا اقل با این طرز تفکر یه آواتار مناسبش پیدا کن.
من از تو بی آبرو ترما... نذار دهنم وا شه... وقتی چنین شر و وراتی رو جمع میبندی و میگی فکر خوار مادر خودتم باش!

اولا کسی با تو حرف نزد هر وقت گفتم خر بعدن بگو ار...

دیدی بدبختی داری دروغ مگی پس برو فکر خواهر ماره خودت باشششششششششش.:p

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
من به عنوام جنس نگاه نمی کنم قانون ایران نگاه می کنه من هم از این قانون تبعیت می کنم....در پست بعدشم دلیل را گفتم چشم داری ببین...

حالا پیش بقیه کم آوردی می گی کنایه..زکی بابا.
پس این پستو کی زده؟
کی تایید کرده که زن مطلقه مثل تفالست؟:lol::lol:

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
حالا مردی که طلاق میگیره چی؟
اونم دست دومه یا مردا همیشه دست اولن؟:D

من که میشناسمت پستها دو پهلوت رو هم میگیرم ولی نگو کسی متوجه نمیشه :D یادت نیست خودم پست اینجوری میزدم کسی متوجه نمیشد تا بالاخره بیخیال شدم :rolleyes: یه روش بهتر هست که فکر کنم قبلا استفاده میکردی ولی الان نه:)

@ دوستان : اینقدر سریع جبهه نگیرید در برابر این حرفا ، اونم در برابر کسی که طرز فکرش رو میشناسید ، زیاده روی در هر کاری اشتباهه

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
تا حالا شده وقتی دارید درباره جنس زن اینطوری صحبت میکنید به مادرتون فکر کرده باشید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا