• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
1-من تا حالا ندیدم یه دختر در خواست ازدواج کنه.

2-فعلا که برعکس شده خرج بیشتر زندگیها رو زن میده.

3-صد برابر اون سکه ها ارزش عمر و احساس یک زن رو نداره. مخصوصا که بعدش مردا هرچی از دهنشون در بیاد بهش بگن. مثل همین تاپیک

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
2-من که دیدم دختر بره خواستگاری مخصوصا این روز ها.:happy::happy::happy:

3- پس باید چیکار کنن پول شوهر بدبختو برن لوازم آرایش بخرن برن تو خیابون مانور بدن..!!!:(

بله تازه وقتی زن طلاق می گیره می فهمه که چقدر پول(مهریه) گیرش اومده حالا باید حال کنه !!!:wacko:

نه زیر پای آقایونو جارو کنن و چایی جلوشون بذارن.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
1- غلط میکنند خودشون ..#$@@.
2-خیر تا حالا چند تا دختر دیدی بره خواستگاری؟
3- کاملا برعکس به تحقیقات روانشناسی جدید و معتبر مراجعه کنید.
ازدواج و داشتن همسر برای یک زن در جامعه ما آش دهن سوزی نیست غیر از اینه که باید بپزند بشورند و بچه بزرگ کنند؟
برای همین اکثر زنهایی که طلاق میگیرند تازه احساس میکنند انسانند نه یک کلفت تمام وقت:lol:

"از ماست که بر ماست."
شما گویا خودت قبول داری که با ازدواج میشی یه کلفت تموم وقت! خوب همین هم سرت میاد!
من نمیدونم پس چرا خانمها کشته مرده این هستن که انتخاب بشن! خوب برن مجرد بمونن تا از انسانیتشون لذت کافی و وافی رو ببرن.
اینکه شما احتمالا دچار سختی هایی از طرف جنس مرد شدین دلیل نمیشه که همه رو به یه چوب برونین،"به خاطر یه بی نماز در مسجد و نمیبندن"
بله در ازدواج های سنتی مرد یه حماله که باید 2 شیفت کار کنه تا احتیاجات زن و زندگی رو براورده کنه ولی این لزوما نیاز نیست که به این شکل باشه.
مثال:
مادر خودم شاغله و پدرم قطعا ازش توقع بشور و بپز نداره که همین طور هم هست،و تو کار خونه همه ما مشارکت داریم،پس نه کلفته تموم وقته و نه بشور و بپز!
در مورد بچه هم نظرم مخالفه شماست،اگر زن بچه داری نکنه کی اینکارو بکنه و بچه ای که مادر بالاسرش نباشه و نظارت نکنه چی میخواد بشه؟ پس لازمه که یه مادر از بچش نگه داری کنه اونهم با تمام قوا و این هیچ عیبی نداره که هیچ تازه برای اون مادر هم یه سعادته که بزرگ شدن بچه ش رو زیر سایه خودش ببینه.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
1- غلط میکنند خودشون ..#$@@.
2-خیر تا حالا چند تا دختر دیدی بره خواستگاری؟
3- کاملا برعکس به تحقیقات روانشناسی جدید و معتبر مراجعه کنید.
ازدواج و داشتن همسر برای یک زن در جامعه ما آش دهن سوزی نیست غیر از اینه که باید بپزند بشورند و بچه بزرگ کنند؟
برای همین اکثر زنهایی که طلاق میگیرند تازه احساس میکنند انسانند نه یک کلفت تمام وقت:lol:

2- خواستگاری نیومدند اما تا دلت بخواد درخواست ازدواج که میدند ، گذشته از این دیدم چقدر جواب رد میدند چه فرقی میکنه ؟ اینم یه جور انتخاب کردنه ...
ما پسرا مثل حالتیه که میریم رستوران 5 نوع غذا توی منو دارند ما میریم میگیم اقا این غذا رو میخوام .
شما دخترا مثل حالتیه که 5 مدل غذا رو براتون میارند میگند هر کدومو میخوای بردار ...

به نظر من بهترین راه واسه اینکه خانمها شخصیتشون برگرده سر جاش اینه که دست از موش مرده بازی بردارند ! :hmm:

1-من تا حالا ندیدم یه دختر در خواست ازدواج کنه.

2-فعلا که برعکس شده خرج بیشتر زندگیها رو زن میده.

3-صد برابر اون سکه ها ارزش عمر و احساس یک زن رو نداره. مخصوصا که بعدش مردا هرچی از دهنشون در بیاد بهش بگن. مثل همین تاپیک

1-چشماتونو باز کنید تا ببینید :cool:
2- خانمها هر چی در میارن به حساب شخصی میریزند و شاید زیر 5 درصدش رو به اشتراک بزارند البته میگند حقمونه ولی خوب این نه تنها نشان از خود خواهی و ثروت دوستیشون داره بلکه نشون میده حرف شما دقیقا اشتباس :blink:

3- وقتی دخترا پول رو به احساس ترجیح میدند همین نشون میده اون اسم مسخره ای که بردی تو وجودشون نیست ... این جمله خنده دار ترین جمله بین حرفاتون بود ، با اجازه ی اغاااا :lol::lol::lol::lol::lol:

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
"از ماست که بر ماست."
شما گویا خودت قبول داری که با ازدواج میشی یه کلفت تموم وقت! خوب همین هم سرت میاد!
من نمیدونم پس چرا خانمها کشته مرده این هستن که انتخاب بشن! خوب برن مجرد بمونن تا از انسانیتشون لذت کافی و وافی رو ببرن.
اینکه شما احتمالا دچار سختی هایی از طرف جنس مرد شدین دلیل نمیشه که همه رو به یه چوب برونین،"به خاطر یه بی نماز در مسجد و نمیبندن"
بله در ازدواج های سنتی مرد یه حماله که باید 2 شیفت کار کنه تا احتیاجات زن و زندگی رو براورده کنه ولی این لزوما نیاز نیست که به این شکل باشه.
مثال:
مادر خودم شاغله و پدرم قطعا ازش توقع بشور و بپز نداره که همین طور هم هست،و تو کار خونه همه ما مشارکت داریم،پس نه کلفته تموم وقته و نه بشور و بپز!
در مورد بچه هم نظرم مخالفه شماست،اگر زن بچه داری نکنه کی اینکارو بکنه و بچه ای که مادر بالاسرش نباشه و نظارت نکنه چی میخواد بشه؟ پس لازمه که یه مادر از بچش نگه داری کنه اونهم با تمام قوا و این هیچ عیبی نداره که هیچ تازه برای اون مادر هم یه سعادته که بزرگ شدن بچه ش رو زیر سایه خودش ببینه.

کشته مرده انتخاب شدن هستن؟
این هم از اون توهمات لذتبخش آقایونه.:D
شما کجا زندگی میکنی؟ اکثر خانمهای شاغلی که من میشناسم غیر از اینکه خرج زندگی رو میدن کارهای خونشون رو هم انجام میدن. به قول یکی از دوستام
شوهر مثل یکی از لوازم خونه است.:lol:
اگه نگهداری از بچه فقط به عهده مادر باشه با گربه ها چه فرقی داریم؟:lol:

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
2- خواستگاری نیومدند اما تا دلت بخواد درخواست ازدواج که میدند ، گذشته از این دیدم چقدر جواب رد میدند چه فرقی میکنه ؟ اینم یه جور انتخاب کردنه ...
ما پسرا مثل حالتیه که میریم رستوران 5 نوع غذا توی منو دارند ما میریم میگیم اقا این غذا رو میخوام .
شما دخترا مثل حالتیه که 5 مدل غذا رو براتون میارند میگند هر کدومو میخوای بردار ...

به نظر من بهترین راه واسه اینکه خانمها شخصیتشون برگرده سر جاش اینه که دست از موش مرده بازی بردارند ! :hmm:

1-چشماتونو باز کنید تا ببینید :cool:
2- خانمها هر چی در میارن به حساب شخصی میریزند و شاید زیر 5 درصدش رو به اشتراک بزارند البته میگند حقمونه ولی خوب این نه تنها نشان از خود خواهی و ثروت دوستیشون داره بلکه نشون میده حرف شما دقیقا اشتباس :blink:

3- وقتی دخترا پول رو به احساس ترجیح میدند همین نشون میده اون اسم مسخره ای که بردی تو وجودشون نیست ... این جمله خنده دار ترین جمله بین حرفاتون بود ، با اجازه ی اغاااا :lol::lol::lol::lol::lol:

1-من گفتم صد برابر اون پول هم ارزش احساس آدمو نداره
2-نخیر بیان زیر سقف آسمون با شما زندگی کنن؟
3- مودب باشید.
4- اگه غذایی رو خواستن که تو منو نبود چی؟

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
در اینجا 2 انتخاب دارین
1.رستورانتون رو عوض کنید
2.صبر کنید انقدر شاید غذای مورد علاقه شما هم به لیست اضافه شد ولی شاید از گرسنگی فاتحـــــــــــــــــــــــــه!!!

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
کشته مرده انتخاب شدن هستن؟
این هم از اون توهمات لذتبخش آقایونه.:D
شما کجا زندگی میکنی؟ اکثر خانمهای شاغلی که من میشناسم غیر از اینکه خرج زندگی رو میدن کارهای خونشون رو هم انجام میدن. به قول یکی از دوستام
شوهر مثل یکی از لوازم خونه است.:lol:
اگه نگهداری از بچه فقط به عهده مادر باشه با گربه ها چه فرقی داریم؟:lol:

نیستن؟؟؟ خلاف چیزی هست که میبینم و تجربه کردم،با هر کی دوست شدم اون پیشنهاد ازدواج رو مطرح کرده!!! از آقایون بپرسین بهتون میگن. شما احتمالا کاملا سنتی زندگی میکنین که اینجوری میگین و خودتون و اطرافیانتون هم جز رنج و سختی از مردا چیز دیگه متحمل نشدین.
از قدیم گفتن مادر رو ببین دختر رو بگیر،این تفکرات ریشه در دوران کودکی و نوع برخورد با شما از طرف والدین و نوع تعاملات خانوادگی تون رو میرسونه،که البته شما قطعا مقصر نیستین؛محیط کاملا غالب هست در مورد همه ما.
اینکه شما چیزی رو ندیدی دلیل بر نبودنش نیست.
تهران زندگی میکنیم،پدر و مادرم هم هر دو تحصیلات عالیه دارن و در مشاغل مهمی هم هستن.
نگهداری از بچه پس باید به عهده بابا باشه؟! من ندیدم سینه آقایون شیر داشته باشه!!! اینو خدا در وجود خانمها گذاشته.
متاسفم که اینطور فکر میکنین،امیدوارم همیشه مجرد بمونین تا بتونید از انسانیتتون استفاده کافی رو ببرید و کلفت نشین.
اگر توهینی توی حرفام بود قصدی براش نداشتم و امیدوارم باعث مکدر شدن خاطرتون نشده باشم.
با احترام/علیرضا

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
Cat3.jpg

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
پس بعضی افراد باید جسدشون هم پوسیده باشه با توجه به اینکه سن ازدواج پسرا بالاتره

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
با هر کی دوست شدم اون پیشنهاد ازدواج رو مطرح کرده
کاملآ تایید میشه فقط دنبال یکین بچسبن بهش!!!

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نیستن؟؟؟ خلاف چیزی هست که میبینم و تجربه کردم،با هر کی دوست شدم اون پیشنهاد ازدواج رو مطرح کرده!!! از آقایون بپرسین بهتون میگن. شما احتمالا کاملا سنتی زندگی میکنین که اینجوری میگین و خودتون و اطرافیانتون هم جز رنج و سختی از مردا چیز دیگه متحمل نشدین.
از قدیم گفتن مادر رو ببین دختر رو بگیر،این تفکرات ریشه در دوران کودکی و نوع برخورد با شما از طرف والدین و نوع تعاملات خانوادگی تون رو میرسونه،که البته شما قطعا مقصر نیستین؛محیط کاملا غالب هست در مورد همه ما.
اینکه شما چیزی رو ندیدی دلیل بر نبودنش نیست.
تهران زندگی میکنیم،پدر و مادرم هم هر دو تحصیلات عالیه دارن و در مشاغل مهمی هم هستن.
نگهداری از بچه پس باید به عهده بابا باشه؟! من ندیدم سینه آقایون شیر داشته باشه!!! اینو خدا در وجود خانمها گذاشته.
متاسفم که اینطور فکر میکنین،امیدوارم همیشه مجرد بمونین تا بتونید از انسانیتتون استفاده کافی رو ببرید و کلفت نشین.
اگر توهینی توی حرفام بود قصدی براش نداشتم و امیدوارم باعث مکدر شدن خاطرتون نشده باشم.
با احترام/علیرضا

اونایی که ازتو تقاضای ازدواج میکنن بدبختن. شایدم انقدر زشت هستن که مجبورن با بدبختی یکیو واسه خودشون دست و پا کنن.
منم اتفاقا تهران زندگی میکنم.
مگه بچه ها از صبح تا شب فقط شیر میخورند. شیر خشکو واسه چی ساختن پس؟
تو امیدوار بمان:lol::lol::lol::D:D:D

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
1-من گفتم صد برابر اون پول هم ارزش احساس آدمو نداره
2-نخیر بیان زیر سقف آسمون با شما زندگی کنن؟
3- مودب باشید.

1- بله ، از نظر معنوی بخوای بهش نگاه کنی میلیارد میلیارد پول ارزش یه نگاه محبت امیز و یک لحظه عشق رو نداره . اما شما داری یه طرفه به قاضی میری ... یه جوری حرف میزنی انگار همه دخترا یا مثلا 90% شون فرشته هایی هستند پاک و عاشق و با احساس که فقط دنبال زندگی عاشقانه هستند ، پسرا هم همشون یا حداقل 90% شون شمر بن زل جوشن هستند . اومدند دخترا رو به بیگاری بگیرند و تا سر حد مرگ ازشون کار بکشند بعدم طلاقشون بدند یکی دیگه !

این حرفایی که شما میزنی همش از عقده های احساسیه که البته در جامعه ما کم نیست . این بحثها معمولا مال سنین زیر 20-21 سال هست ... لطفا توجه داشته باشید . اگه یه دختری هستی که به بلوغ عقلی رسیدی باید بدونی که توی جامعه همه جور ادمی هست . اگه خودت واقعا دلت پاک باشه و دنبال ادم پاک باشی خدا هم یدونه عاشق دل باخته نصیبت میکنه ، اگه ذاتت خرابه و دنبال یه پسر مایه دار هستی خدا هم یکی مایه دار نصیبت میکنه که ازت به عنوان برده استفاده کنه ! ( دوستان برداشت بد نکنند که توهین کردم به مایه دار ها ... لابلای ادمای پولدار هم مثل ادمای فقیر هم میشه فرشته پیدا کرد هم میشه شیطان دید ) ...

2- یه بار دیگه متن بالا رو بخون :D
3- چشم ولی اگه منظورت اون تیکه ای بود که های لایت کردی دوباره باید خدمتتون عرض کنم که :
بهترین راه واسه اینکه خانمها شخصیتشون برگرده سر جاش اینه که دست از موش مرده بازی بردارند !!

4- جواب منو بده ... مگه پسر راهی جز انتخاب یکی از اون 5 تا غذا داره ؟
اینهم یه طرفه به قاضی رفتنه . خداییش شما پسرا رو نگاه کن ... یه پسر عادی مگه چقدر توی زندگیش حقه انتخاب داره که شما فک کردی دخترا اینقد مورد تبعیض واقع شدند ؟
مگه من به عنوان یه پسر از سطح متوسط جامعه جرئت دارم برم خواستگاری یه دختر با تحصیلات بیشتر از خودم ؟ یا سطح مالی بالاتر ؟
دادن این پیشنهادهای خواستگاری واسه پسر هم یه جور شرمساری و شکست به دنبال داره که معمولا کسی ریسکش رو قبول نمیکنه . در همون حدی که یه پسر ممکنه بتونه با دختر مورد علاقش ازدواج کنه همون احتمال هم برای ازدواج دختر با پسر مورد علاقشه .
من نمیدونم خانمها اینقدر راحت به اقایون " نه " میگند بعد بازم میگه حق انتخاب نداریم :blink:

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اونایی که ازتو تقاضای ازدواج میکنن بدبختن. شایدم انقدر زشت هستن که مجبورن با بدبختی یکیو واسه خودشون دست و پا کنن.
منم اتفاقا تهران زندگی میکنم.
مگه بچه ها از صبح تا شب فقط شیر میخورند. شیر خشکو واسه چی ساختن پس؟
تو امیدوار بمان:lol::lol::lol::D:D:D

شاید!!!عاقلان دانند.
پس همچین بدتم نمیاد انتخابت کنن:lol::lol::lol:
البته بیچاره اون مرد!:D

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
توهین عدم توانایی در کنترل خشم مشکل شخصیتی و روانی رو کی داره؟

خیر به نظر من شما بهتره یه کلفت استخدام کنی که پوستش هم کلفت باشه
در ضمن از این به بعد سعی کن فقط برای اقوام مونث خودت تکلیف تعیین کنی .

کجای حرفم توهین بود من که 10 بار دیگه هم خوندم توهینی ندیدم!!!اخداییش واقعیتو گفتم واقعیتم همیشه تلخه!
خدا رو شکر تو کل فک و فامیل من یکی ! جنس مونث نداشتم و نخواهم داشت از لحاظ دختر البته در ضمن شما گویا علم غیب هم داری که میفهمی عصبانیم یا نه.رفیقامم میگن امر و نهی واسه خر و گاو و حیوون هست معمولا مگه شما هم ....!!!!!:D:D:D
الان عین ماجرا رو میگم تو 1 خونه مجردی هستیم و 3 تا جوون بالای 23 سال و همه در عین خندیدن به پستت میگیم باشه تو راست میگی!!!:D

Last edited:

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
شاید!!!عاقلان دانند.
پس همچین بدتم نمیاد انتخابت کنن:lol::lol::lol:
البته بیچاره اون مرد!:D

از کجای حرفم این سوء تفاهم پیش اومد که بدم نمیاد انتخاب بشم؟
:blink:
بگید تا تصحیحش کنم.

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خدا رو شکر تو کل فک و فامیل من یکی ! جنس مونث نداشتم و نخواهم داشت در ضمن شما گویا علم غیب هم داری که میفهمی عصبانیم یا نه.رفیقامم میگن امر و نهی واسه خر ست معمولا مگه شما ....!!!!!:D:D:D
الان عین ماجرا رو میگم تو 1 خونه مجردی هستیم و 3 تا جوون بالای 23 سال و همه در عین خندیدن به پستت میگیم باشه تو راست میگی!!!:D

بخندید ما هم این طرف میخندیم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا