• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
اخ که گفتی گشنم شد....:D

مارال دست پوختت خوبه! برای بچه های پی تی قورمه سبزی درست کن..مرسی...

راستی تاپیک بسته شد . به نمایندگی مدیر ..

Thread is closed

closed.gif

شما از کی تا حالا نماینده مدیر شدی که ما نفهمیدیم!؟
در ضمن اینجا مدیرها همکار دارن نه نماینده!

تاپیک هم تازه گرم شده و داره بحث های خوبی توش صورت میگیره.
با این مساله هم که تا یه تاپیک توش بحث و گفتگو زیاد میشه ورمیدارن قفلش می کنن خیلی مشکل دارم!

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
فکر نمیکنم اینجور هم باشه که شما میگید .

ببینید برای یک زندگی مشترک هم هزینه زندگی لازمه و هم کارهای خونه . خب وقتی قرار باشه مرد برای تامین هزینه صبح تا شب سر کار باشه . طبیعتا زن هم باید کارهای خونه رو انجام بده !

البته زندگی ها الان خیلی فرق کرده چون خانوم ها هم شاغل هستند . اما تو خیلی خانواده ها هم زن و هم مرد کار میکنه ولی مرد تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنه . در اینصورت زن حق داره !

اما خیلی ها از خانوم ها هم فکر میکنن برابری جنسی یعنی اینکه مرده صبح تا شب کار کنه . بعدش هم پول رو بیاد بده خانوم که بره برای خودش عشق و حال کنه ! اگر زن اروپایی هم اینطوری رفتار میکنه اشتباهه . هرچند که اینطور نیست چون درصد زنان شاغل تو کشورهای غربی خیلی زیاده .

در کل تو یک زندگی مشترک به نظر من برابری بین دو جنس یعنی اینکه با توافق هم کارها رو تقسیم کنن .

باز شما میگی عشق و حال کنه؟
من میگم یه زن نه اصلا یه مرد میتونه هم به کار خونه برسه هم به خودش
یه روز بشین خونه ببین این بدبختا چی میکشن.
اگه قراره عاقبت زندگی یه زن این باشه که بعد از یه عمر حمالی بدون جیره و مواجب بخاطر اینکه سنش بالا رفته توهین بشه زندگی مشترک چه معنایی میتونه داشته باشه؟
میدونی چند تا از این مواردو دیدم و شنیدم؟
میدونی چقدر مردهای زن دار مسن رو دیدم که خودشونو برای دختر های جووونتر هلاک میکنند؟فکر میکنی زن اون مرد چه احساسی داشته باشه.
زنی که احتمالا مثل مادر من و تو دیگه جذابیتی براش نمونده که مرد هوسبازشو نگه داره؟
جرمش اینه که مارو بزرگ کرده ؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سنشو که نمیتونه نگه داره بالا نره.
متاسفانه وقتی زن تمام وقت و انرژیشو برای خانواده بذاره دیگه نمیتونه به خودش برسه.
یه نمونه کوچولو مامانت چقدر وقت آزاد داره که به خودش برسه؟ شما به پدرت حق میدی که چشمش دنبال دختر بچه های 18 ساله بدوه.
جالبه که توی ایران از زن توقع سوپرمن بودن دارن.
هم پول در بیاره هم کار خونه و بچه رو انجام بده و هم به خودش برسه؟
اینا تو 24 ساعت که هیچی تو 48 ساعت هم امکان پذیر نیست.
توقعات مردهای ایرانی نهایت نداره و ازدواج برای زن ایرانی جز حماقت معنای دیگه ای نداره

یکی از همین آقایان ایرانی که همسر اروپایی داشت میگفت زنهای اروپایی از صبح دنبال تفریح و باشگاه و به خودشون رسیدن هستند و وقتی همسرشان به خانه بر میگردد توقع دارند که با هم بیرون بروند. بعد تازه باید دائم مواظب باشی خانم رو ندزدند ازت. چون همیشه خوشگل و تروتمیزه.
اونوقت زن ایرانی از صبح میشوره و میچزه و حمالی میکنه بعد وقتی میرسی خونه بوی قورمه سبزی میده و رغبت نمیکنی نگاش کنی.
همینه که زنای ایرانی رو بعد 30 سال نمیشه نگاه کرد ولی زنهای اروپایی و آمریکایی تا 50 سالگی خوشگلن.

خداییش چند سالته ؟ این حرفا از یه دختر بالای 15 سال انتظار نمیره به هیچ عنوان ... بیشتر میشه ازش جک ساخت تا به واقعیت شبیه باشه .
اولا کسی نگفت سوپر من باشه من گفتم پوشیدن لباسی که توجه مردش رو جلب کنه ( مرد هم باید این کار رو بکنه ) . چطوری واسه جوونای مردم وقت داره اینکارو بکنه ولی واسه شوهرش نداره ؟!:eek:
بعدم نمیدونستم پوشیدن لباس نامناسب وقت گیر نیست اما پوشیدن لباس مرتب خیلی وقت میگیره !

اون اقایی هم که اینو گفت از این ندید بدید ها بوده جانم . اروپایی وقتی اروپایی شد و ایرانی رو با اون همه تاریخ درخشان پشت سر گذاشت که مرد و زنش کمر همت بستند با هم زندگیشونو ساختند . اونجوری شد که اروپا و امریکا اینجوری شد ! :eek:

طرز فکر شما هم حداقل واسه 3 دهه ی پیش هست . و حرفاتون هم به یه دختر بچه ی زیر 15 سال شباهت داره . حالا شایدم مثه سینا که همه با یوزرش میاند پست میدند شما هم خواهر کوچیکت اومده ما رو سر کار گذاشته . :lol:

بابا ما ماشین ظرفشویی نداریم اما دیگه فک نکنم اسمش عجیب غریب باشه . ماشین لباس شویی هم همه دارند ... اجاق گاز هم موجود هست . شما یه جوری حرف میزنی انگار زن میخواد با امکانات عصر حجر خونه رو مرتب کنه .

خانم جان من یه چیزی میگم خیالتون راحت شه . شما ازدواج نکن که ازت سوء استفاده نکنند . خوبه ؟ صحبت پایانی اگه داری بفرما ... :)

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
باز شما میگی عشق و حال کنه؟
من میگم یه زن نه اصلا یه مرد میتونه هم به کار خونه برسه هم به خودش
یه روز بشین خونه ببین این بدبختا چی میکشن.
اگه قراره عاقبت زندگی یه زن این باشه که بعد از یه عمر حمالی بدون جیره و مواجب بخاطر اینکه سنش بالا رفته توهین بشه زندگی مشترک چه معنایی میتونه داشته باشه؟
میدونی چند تا از این مواردو دیدم و شنیدم؟
میدونی چقدر مردهای زن دار مسن رو دیدم که خودشونو برای دختر های جووونتر هلاک میکنند؟فکر میکنی زن اون مرد چه احساسی داشته باشه.
زنی که احتمالا مثل مادر من و تو دیگه جذابیتی براش نمونده که مرد هوسبازشو نگه داره؟
جرمش اینه که مارو بزرگ کرده ؟

من که نگفتم این شیوه درسته . اتفاقا موافق استقلال مالی خانوم ها هستم . اما خود خانوم ها باید دنبال این باشن .

اینکه مرده بعد از چند سال به شخصیت طرف توهی میکنه بنظرم خیلی ربطی به کار خونه و اینا نداره . مربوط به اون مرده میشه . من یک چهارم سال رو خودم برای خودم غذا درست میکنم ، و همه کارهای خونه دست خودمه اما احساس پیری نمیکنم و این هم باعث نمیشه ژولیده بگردم !

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خداییش چند سالته ؟ این حرفا از یه دختر بالای 15 سال انتظار نمیره به هیچ عنوان ... بیشتر میشه ازش جک ساخت تا به واقعیت شبیه باشه .
اولا کسی نگفت سوپر من باشه من گفتم پوشیدن لباسی که توجه مردش رو جلب کنه ( مرد هم باید این کار رو بکنه ) . چطوری واسه جوونای مردم وقت داره اینکارو بکنه ولی واسه شوهرش نداره ؟!:eek:
بعدم نمیدونستم پوشیدن لباس نامناسب وقت گیر نیست اما پوشیدن لباس مرتب خیلی وقت میگیره !

اون اقایی هم که اینو گفت از این ندید بدید ها بوده جانم . اروپایی وقتی اروپایی شد و ایرانی رو با اون همه تاریخ درخشان پشت سر گذاشت که مرد و زنش کمر همت بستند با هم زندگیشونو ساختند . اونجوری شد که اروپا و امریکا اینجوری شد ! :eek:

طرز فکر شما هم حداقل واسه 3 دهه ی پیش هست . و حرفاتون هم به یه دختر بچه ی زیر 15 سال شباهت داره . حالا شایدم مثه سینا که همه با یوزرش میاند پست میدند شما هم خواهر کوچیکت اومده ما رو سر کار گذاشته . :lol:

بابا ما ماشین ظرفشویی نداریم اما دیگه فک نکنم اسمش عجیب غریب باشه . ماشین لباس شویی هم همه دارند ... اجاق گاز هم موجود هست . شما یه جوری حرف میزنی انگار زن میخواد با امکانات عصر حجر خونه رو مرتب کنه .

خانم جان من یه چیزی میگم خیالتون راحت شه . شما ازدواج نکن که ازت سوء استفاده نکنند . خوبه ؟ صحبت پایانی اگه داری بفرما ... :)

آخه بخش جالب ماجرا اینجاست که زن اگه هنرپیشه هم باشه وقتی تکراری شد مرد زیرابی میره.

کی گفته هر زنی که به خودش میرسه واسه جوونای مردمه؟اینم از همون توهمها است؟
کمر همت نبستند نصفه گمشده جامعه رو دیدند که پیشرفت کردن. اگه اونا هم مثل مردای با فرهنگ و کمالات ما فکر میکردن تو قرون وسطی مونده بودن.:D
حرفای بچگونتونو فاکتور میگیرم و جواب نمیدم
شما ازدواج نکن ماشین لباسشویی و اجاق گاز و ماشین ظرفشویی خودشون همه چی رو درست میکنن.
(آقای محترم علم هنوز به اونجا نرسیده که اجاق گاز خودبخود غذا بپزه)

من نمیدونم اینجا چرا همه برای من برادری میکنند ودرباره ازدواج من نظر میدهند.:lol::lol::lol:

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من که نگفتم این شیوه درسته . اتفاقا موافق استقلال مالی خانوم ها هستم . اما خود خانوم ها باید دنبال این باشن .

اینکه مرده بعد از چند سال به شخصیت طرف توهی میکنه بنظرم خیلی ربطی به کار خونه و اینا نداره . مربوط به اون مرده میشه . من یک چهارم سال رو خودم برای خودم غذا درست میکنم ، و همه کارهای خونه دست خودمه اما احساس پیری نمیکنم و این هم باعث نمیشه ژولیده بگردم !

مسلما مثل یه دختر 20 ساله به نظر نمیرسی:lol::lol::lol:

آخه مرد حسابی یه تحقیقی دور و برت بکن زنهایی که من دیدم حتی وقتی با هم میریم بیرون نگران شام شب و مهمونی آخر هفتشونن کی وقت باشگاه و آرایشگاه رفتن دارن؟
آخر شب هم اکثرا مثل مرده می افتن.بعد مرده میگه بهم نمیرسه.
یه کم انصاف داشته باشید.

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
1-با احمق بحث نکنیم و بگذاریم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند
2- با وقیح جدل نکنیم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روح ما را تباه میکند

3- از حسود دوری کنیم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنیم باز از زندان تنگ حسادت بیرون نمی آید

4- کمتر سخن بگوئیم که بزرگی ما در حرفهایی است که برای نهفتن داریم نه برای گفتن

5- از سرعت خود بکاهیم که آنان که سریعتر می دوند فرصت اندیشیدن به خود نمیدهند

صلوات بفرستین :D
مدیران تاپیک باید بسته بشه ... نا امید کننده شد ..

Last edited:

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نه .هرگز حاظر نیستم با دختری که قبلا ازدواج کرده ازدواج کنم همینجوریشم حاظر نیستم ازدواج کنم، چه برسه طرف دست دوم هم باشه ... توی ایران ازدواج کردن کار غلطیه چون فرهنگ پایین و سطح فکر بسیار احمقانه بعضی افراد و خانواده ها باعث میشه مرد در تمام طول زندگیش فقط حمالی یه زنی که نه احساس داره و نه حتی وفا که ارزش جون کندن داشته باشه رو بکنه فقط میوفته تو یه چاله ای که راه برگشت نداره ... متاسفانه اکثر زنهای ایرانی چیز هستن ... و به محض اینکه یکم آزاد باشن ... خودشونو نشون میدن ...
در مورد حق انتخاب زنها هم باید بگم یه زن تو ایران حق انتخاب نداره یعنی خودش نمیخاد داشته باشه ،یا پدر براش انتخاب میکنه یا اطرافیان و زنها خودشونم قبول دارن که باید کلفت مرد باشند و باید با پول که همون مهریه هست بهای آنها پرداخت شود و سند آنها به نام یک مرد به صورت ثبت در شناسنامه در بیاد ... اگر خودشون نمیخاستن ازدواج نمیکردند و مجرد می ماندند تا به قول خودشان انسان باقی بمانند ... اصلا چرا باید مرد ها مهریه برای موجودی که نه احساس داره و نه وفا بپردازند ؟؟ چرا زنها مهریه نمیپردازند ؟؟

به خاطر طرز تفکر بچه هایی مثل شما که کم هم نیستند.:lol:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
این بحث ها به نتیجه نمیرسه چون خواسته ها به جای حقایق و واقعیت ها مطرح میشه و تحقیر و تمسخر هم چاشنی میشه.

بحث مستدل و منطقی در این مورد پا نمی گیره چون طرفین بلافاصله به موضع گیری می پردازند و هدف برتری جُـستن هست که راحت ترین راهش تخریب طرف مقابل به جای ارائه دلایل می باشد!
cleverman.gif

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
نه .هرگز حاظر نیستم با دختری که قبلا ازدواج کرده ازدواج کنم همینجوریشم حاظر نیستم ازدواج کنم، چه برسه طرف دست دوم هم باشه ... توی ایران ازدواج کردن کار غلطیه چون فرهنگ پایین و سطح فکر بسیار احمقانه بعضی افراد و خانواده ها باعث میشه مرد در تمام طول زندگیش فقط حمالی یه زنی که نه احساس داره و نه حتی وفا که ارزش جون کندن داشته باشه رو بکنه فقط میوفته تو یه چاله ای که راه برگشت نداره ... متاسفانه اکثر زنهای ایرانی چیز هستن ... و به محض اینکه یکم آزاد باشن ... خودشونو نشون میدن ...
در مورد حق انتخاب زنها هم باید بگم یه زن تو ایران حق انتخاب نداره یعنی خودش نمیخاد داشته باشه ،یا پدر براش انتخاب میکنه یا اطرافیان و زنها خودشونم قبول دارن که باید کلفت مرد باشند و باید با پول که همون مهریه هست بهای آنها پرداخت شود و سند آنها به نام یک مرد به صورت ثبت در شناسنامه در بیاد ... اگر خودشون نمیخاستن ازدواج نمیکردند و مجرد می ماندند تا به قول خودشان انسان باقی بمانند ... اصلا چرا باید مرد ها مهریه برای موجودی که نه احساس داره و نه وفا بپردازند ؟؟ چرا زنها مهریه نمیپردازند ؟؟

این بحث ها به نتیجه نمیرسه چون خواسته ها به جای حقایق و واقعیت ها مطرح میشه و تحقیر و تمسخر هم چاشنی میشه.

بحث مستدل و منطقی در این مورد پا نمی گیره چون طرفین بلافاصله به موضع گیری می پردازند و هدف برتری جُـستن هست که راحت ترین راهش تخریب طرف مقابل به جای ارائه دلایل می باشد!
cleverman.gif

چرا اتفاقا داشت پا میگرفت اگه وطن نمیدونم چی اینطوری پابرهنه نمیپرید وسط صحبت بزرگترا

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
به خاطر طرز تفکر بچه هایی مثل شما که کم هم نیستند.:lol:

اره . یکیش خودتون ! طرز فکرت دقیقا در مقابل طرز فکر این دوستمون قرار داره . فقط جای مرد و زن رو توی جملهاتون باید عوض کنی ... جمه هاتون کپ هم میشه . شما میگی زن کلفت مرده ایشونم میگه مردم چرا باید پول مفت خرج زن بکنه ! تنها کسی که باید بحث رو با شما ادامه بده همین دوستمون هستند :eek:

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
شاید چون جنبه بحث رو داشته

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
منم اول زیاد مایل به بحث نبودم ولی یادمه یکی اینجا گفت بهتره عقاید ابراز شن تا اینکه ته ذهنمون بمونه.
منم دیدم خیلی با این ایده موافقم مگر اینکه بحث تا جایی آزاد باشه که به شخصیت زن توهین بشه .

چند صفحه برگردید عقب پستهای سینا رو بخونید .

زن به تفاله چایی تفاله پرتغال و همه چیز تشبیه شد.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
آخه بخش جالب ماجرا اینجاست که زن اگه هنرپیشه هم باشه وقتی تکراری شد مرد زیرابی میره.

کی گفته هر زنی که به خودش میرسه واسه جوونای مردمه؟اینم از همون توهمها است؟
کمر همت نبستند نصفه گمشده جامعه رو دیدند که پیشرفت کردن. اگه اونا هم مثل مردای با فرهنگ و کمالات ما فکر میکردن تو قرون وسطی مونده بودن.:D
حرفای بچگونتونو فاکتور میگیرم و جواب نمیدم
شما ازدواج نکن ماشین لباسشویی و اجاق گاز و ماشین ظرفشویی خودشون همه چی رو درست میکنن.
(آقای محترم علم هنوز به اونجا نرسیده که اجاق گاز خودبخود غذا بپزه)

من نمیدونم اینجا چرا همه برای من برادری میکنند ودرباره ازدواج من نظر میدهند.:lol::lol::lol:

اون دیگه هنر زن هست که بتونه شوهر رو به خودش جذب کنه . اینکه میگند زن اگه شوهر داری رو خوب بلد شه اندازه 10 تا دکترا به کارش میاد یعنی این . شما هم هر چیزی رو اینقدر افراطی نگاه نکن ... قرار نیست هنر پیشه باشه .

نه خانم . وقتی زن اونجوری که موقع بیرون رفتن ارایش میکنه واسه شوهرش ارایش نمیکنه یعنی رفع نیاز جوونای مردم مهمتر از نیاز شوهرشه دیگه !( نیاز به زیبا بودن و نیاز به زیبا دیده شدن ) . وگرنه لااقل باید به همون مرتبی که میره بیرون از خونه ، توی خونه هم مرتب باشه ...

نصف جامعه گم نشده . همه دارند کنار هم زحمت میکشند و زندگی میکنند ... حالا اگه خانمها خودشون خودشونو ... حساب نمیکنند من نمیدونم ولی من و هر پسر و مردی که دیدم به زن هم به عنوان یه عضو جامعه نگاه میکنه .

ممنون که جواب حرفای بچگانمو ندادید :rolleyes:

بازم همون حد افراطی ! من گفتم امکانات ، زندگی رو از اون حالت سختی که شما فکر میکنی خارج کرده شما میگی چرا اجاق گاز خودش غذا نمیپزه :lol:

Last edited:

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
-با احمق بحث نکنیم و بگذاریم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند
2- با وقیح جدل نکنیم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روح ما را تباه میکند

3- از حسود دوری کنیم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنیم باز از زندان تنگ حسادت بیرون نمی آید

4- کمتر سخن بگوئیم که بزرگی ما در حرفهایی است که برای نهفتن داریم نه برای گفتن

5- از سرعت خود بکاهیم که آنان که سریعتر می دوند فرصت اندیشیدن به خود نمیدهند

صلوات بفرستین :D

Last edited:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
احساس و عاطفه زن های ایرانی چیزی به جز منفعت طلبی و پول و مفت خوری و مرده خوری نیست ...
زن های ایرانی حتی به هم جنس های خودشان هم حسودی میکنند و توی دوستی زیر آب همدیگرو میزنند ...
حتی عاطفه رفاقت بین خودشون رو هم ندارند...
واقعا آیا همچین موجودی رو میشه تحمل کرد ؟؟!!!

زنده باد عاطفه مردها که به صد احساس مادی زن مظلوم نما میارزه ...
همین و بس
خدافظ
تفکر مرد سالارانه ، گندیده ، کپک زده و خیلی عامیانه " خز " شده در مورد زن که فقط تو سریال های مسخره ایرانی وجود داره و ساده لوح هایی مثل شما هم که هنوز تو سلام و احوال پرسی با یه دختر غریبه زبونشون میگیره اونها رو باور میکنن ... :eek:

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آقای وطن:
سرم درد گرفت چرا داد میکشی؟ وقتی داد میکشی کسی نمیشنوه چی میگی

جوجو :
چرا مردا زن داری یاد نگیرن که آمار خیانت پایین بیاد؟ میدونی چه وضع وحشتناکیه تو جامعه؟چرا نباید به نیازهای عاطفی زن اهمیت بدن؟
چون فکر میکنن زن باید شوهر داری بلد باشه.چون عقاید 40 سال پیش هنوز عوض نشده ولی زمانه عوض شده و طرز فکر زنها هم.

قبول مشکل بیشتر دخترا اعتماد به نفس پایینه اینه که فکر میکنن بدون شوهر ارزش ندارن .باز هم عقاید پوسیده.
قبول که زندگی راحت تر شده . برای همون غذایی که شما میخورید کلی کار باید انجام بشه .
فقط یه روز سعی کن خونه بمونی ببینی مادرت از صبح چیکار میکنه؟
بعد میفهمی که به این آسونیا نیست.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
منم اول زیاد مایل به بحث نبودم ولی یادمه یکی اینجا گفت بهتره عقاید ابراز شن تا اینکه ته ذهنمون بمونه.
منم دیدم خیلی با این ایده موافقم مگر اینکه بحث تا جایی آزاد باشه که به شخصیت زن توهین بشه .

چند صفحه برگردید عقب پستهای سینا رو بخونید .

زن به تفاله چایی تفاله پرتغال و همه چیز تشبیه شد.

من همه نظرات رو نخوندم ولی خب اگه از روی لج و لجبازی نباشه و شما هم نظر واقعیت اینه به نظر من عیبی نداره

که بگی ، خب اونا نظرشون رو گفتن شما هم گفتی...

تو ایران زن و مرد رو جدا نکنید جفتمون پر از عقده های عجیب غریب هستیم . اگه یه روز یه دارویی به مردای ایرانی

بدی که هرچی فکر میکنن رو بریزن بیرون بدون اینکه نگران قضاوت بقیه باشن میفهمیدین وضعمون چقدر خرابه.

حتی اونا که حرفای روشن فکرانه هم میزنن ته فکرشون ممکنه فکرای اینجوری داشته باشن ، خب حداقل

قایمش نکنن بهتر نیست؟ بالاخره 3 دهه ***** ، خواه نا خواه اثراتش رو میزاره

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
حرف من اینه که زن تفاله نیست
که اگر تفاله است تقصیر شماس که شادابیشو جوونیشو سلامت روحی و روانیشو ازش بیرون کشیدید.

که زن میوه نیست که آبش رو بگیرند. چای نیست که تفاله اش باقی بمونه .
زن هم انسانه
یکی مثل تو دقیقا مثل تو
یه انسان که مجبوره خواسته هاشو غرایزشو و آرزوهاشو پشت یه لبخند احمقانه و چند تا دروغ قایم کنه.
یه انسان که همیشه بهش توهین میشه و تحقیر میشه .
چه تو دنیای حقیقی چه تو دنیای مجازی

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
بيخيال بحث بشيد مردها همشون اشغال و عوضين و خانوما فرشته.
يه دوستي داشتم با يه دختره از بچگي باهم بودن و عاشق و معشوق هم خانواده هاشون هم مي دونست پسره هم منتظر بود دانشگاه رو تموم كنه تا ازدواج كنند ولي يه روزي باهم داشتيم ميرفتيم دانشگاه دختره بهش زنگ زد گفت يه خاستگار داره خونه و ماشين داره تو هم ميتوني تهيه كني؟ دوستم گفت فعلا نه دختره برگشت بهش گفت كه پس ديگه مزاحمم نشو!!!!!!!!!! پسره چندبارم خودكشي كرده اينم خانومهاي فرشته كه همه چيزشون پوله من نمي گم پسرها خوبن تو هر دو بد هم هست خوبم ولي اينكه ديگه زن نخواد كار خونه رو هم انجام بده خيلي جالبه مرد احتمالا وظيفشه كه بره با هزار مصيبت پول دربياره بده خانومش كه برا هر مراسم دنبال يه لباس جديده بعدش هم شب اشپزي كنه و خونه تميز كنه خدا رو شكر الان خونه تميز كردن از هر كار ديگه اسون تره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا