خداییش چند سالته ؟ این حرفا از یه دختر بالای 15 سال انتظار نمیره به هیچ عنوان ... بیشتر میشه ازش جک ساخت تا به واقعیت شبیه باشه .
اولا کسی نگفت سوپر من باشه من گفتم پوشیدن لباسی که توجه مردش رو جلب کنه ( مرد هم باید این کار رو بکنه ) . چطوری واسه جوونای مردم وقت داره اینکارو بکنه ولی واسه شوهرش نداره ؟!
بعدم نمیدونستم پوشیدن لباس نامناسب وقت گیر نیست اما پوشیدن لباس مرتب خیلی وقت میگیره !
اون اقایی هم که اینو گفت از این ندید بدید ها بوده جانم . اروپایی وقتی اروپایی شد و ایرانی رو با اون همه تاریخ درخشان پشت سر گذاشت که مرد و زنش کمر همت بستند با هم زندگیشونو ساختند . اونجوری شد که اروپا و امریکا اینجوری شد !
طرز فکر شما هم حداقل واسه 3 دهه ی پیش هست . و حرفاتون هم به یه دختر بچه ی زیر 15 سال شباهت داره . حالا شایدم مثه سینا که همه با یوزرش میاند پست میدند شما هم خواهر کوچیکت اومده ما رو سر کار گذاشته . :lol:
بابا ما ماشین ظرفشویی نداریم اما دیگه فک نکنم اسمش عجیب غریب باشه . ماشین لباس شویی هم همه دارند ... اجاق گاز هم موجود هست . شما یه جوری حرف میزنی انگار زن میخواد با امکانات عصر حجر خونه رو مرتب کنه .
خانم جان من یه چیزی میگم خیالتون راحت شه . شما ازدواج نکن که ازت سوء استفاده نکنند . خوبه ؟ صحبت پایانی اگه داری بفرما ...