از طرف دختر و پسر فکر کردی و نظر دادی ؟:happy:
نه ، همه ی دخترا چنین فکری می کنند ...
نه ، همه ی پسرها چنین عقایدی دارند ...
من هم نوشتم بعضی
از طرف دختر و پسر فکر کردی و نظر دادی ؟:happy:
نه ، همه ی دخترا چنین فکری می کنند ...
نه ، همه ی پسرها چنین عقایدی دارند ...
فرانکی جان عصبانی نشو! ایرانی ها مشکل دارن.... زیاد..... این که چیزی نیست.....بابا تو خارجش هم تو خیابون اینجوری لباس نمیپوشن !!
چرا با حقیقت می جنگید ؟! درسته که باید جنبه داشته باشیم ولی بنظرتون همه میتونن چشمهاشون رو حفظ کنن ؟
ثانیا اصلآ چه لزومی داره مثل یه عروس بیان تو خیابون ؟! خب مگه بجز برای جلب توجهه ؟
خواهشا با منطق جواب بدید !
بابا تو خارجش هم تو خیابون اینجوری لباس نمیپوشن !!
چرا با حقیقت می جنگید ؟! درسته که باید جنبه داشته باشیم ولی بنظرتون همه میتونن چشمهاشون رو حفظ کنن ؟
ثانیا اصلآ چه لزومی داره مثل یه عروس بیان تو خیابون ؟! خب مگه بجز برای جلب توجهه ؟
دقیقا کدوم دخترا همچین طرز فکری دارن؟نمیدونم من زود ازدواج کردم طرز فکر فرق میکنه یا کلا یه بلایی سر جامعه اومده :دی
نه منظورم اینه که چیه که مانع میشه؟ این که قبلا رابطه احساسی با کسی داشته یا اینکه رابطه جسمی داشته
یا کلا اینکه مثلا ممکنه اون شور جوونی رو نداشته باشه ...دقیقا چی مانع میشه؟ چون همه اینا رو ممکنه یه دختر مجرد
هم داشته باشه
هر انسانی دلش می خواد زیبا باشه...
همونطور که پسر ها می رن پیرایشگاه .. تیشرت و آدیداس می پوشند که مورد توجه دختر ها قرار بگیرند... برعکسش هم صادق هست
حالا اینکه لباسی به نظر ما محرک میاد بخاطره بی جنبه بودن خودمونه ... چون هیچی ندیدیم اینجوری هستیم
شما هم یه سر یه کشور خارجی تشریف ببرید, تا یه مقدار همراه با دنیا uptodate بشین
باز شروع شد .. هر کی هر جور دوست داره لباس میپوشه ... به ازدواج هم ربطی نداره ...اگه قراره با یه نفر ازدواج کنی ( که دوستش داری ) به خاطر اینکه لباساش محرکه باهاش ازدواج نکنی یا برعکسش خیلی احمقانه است !
چرا بعضی دخترها فکر میکنن با پوشیدن لباسهای محرک شانس ازدواجشون بالا میره !؟
اکثر پسرهایی که دنبال یه ازدواج واقعی و مادام العمر هستن دنبال دخترهای نجیب و با پوشش مناسب هستند . پس چرا دخترها اشتباه فکر میکنن ؟
فرانکی جان عصبانی نشو! ایرانی ها مشکل دارن.... زیاد..... این که چیزی نیست.....
كاملا تاييد ميشه! :happy:
شما از كجا مي دونيد "بعضي دخترها" اينطور فكر مي كنند؟! برادرزاده خودم كه دختر واقعا زيبايي هم هست كلا به آرايش و لباس زيبا پوشيدن علاقه خاصي داره! همه به نوعي كيف مي كنند وقتي به چهره ناز و اندام متناسبش نگاه مي كنند.هيچ علاقه اي هم به پسرها و جلب توجه اونا نداره! هر جا هم مي خواد بره برادرم مي رسوندش. وقتي فكرش مي كنم مثل اين مي مونه كه آدم به گلها نگاه نكنه چون ممكنه يهو هوس كنه بره بكندشون يا اينكه بهتره تو باغچه ها گل نكارند چون افراد بزصفت زيادند! "خدا زيباست و زيبايي را دوست دارد." بنده خدا هم شايد دوست داشته باشه زيبا باشه ايرادي داره؟ به احتمال زياد نمي دونيد چه حس خوبي به يك دختر و يا زن دست ميده وقتي اونطور كه دوست داره ظاهر ميشه! واقعا روحيه و اعتماد به نفس خوبي پيدا مي كنه!
در ضمن از كجا مطمئنيد كه پسرها-مخصوصا پسرهاي مدرن امروزي-دختران يه قول خودتون نجيب و با پوشش مناسب براي زندگي مي پسندند؟ كافيه بريد به بعضي تاپيكهاي همين فروم سر بزنيد ببينيد چه الفاظ نازيبايي كه درباره موي پشت لب بعضي دخترها نگفتند بعضيها! غافل از اينكه تو همون زمان هم مردها اينطور پسنديدنشون كه اينطور شدند ديگه! اين هم از زندگي و سرنوشت دخترها و زنها كه در هر دوره اي بايد صبر كنند ببينند چه تصميمي درباره ظاهر و زندگيشون براشون اتخاذ ميشه! :f34r:
از همه اينها مهمتر، مگه همين دخترها از كجا ميرن لباسهاشون رو مي خرن؟!! چرا كسي به توليديها و فروشگاههايي كه اين لباسهاي رو مي فروشند گير نميده؟!! مي بينند ، مي خرند و مي پوشند ديگه!
خیلی از دختر ها رو قبل از ازدواج میبرن پزشک قانونی ، برای اینکه اونجا تائید کنه رابطه جنسی داشته یا نه . ( و این برای خیلی از پسر ها هنوز مهم ترین مساله است ! حتی کسی که خودش بارها این رابطه رو تجربه کرده )
و یه پسر اگر رابطه ای هم داشته باشه میگن عجب پسر جذابی بوده که این همه دختر میخواستنش ! ...
به این میگن مرد سالاری ... چیزی که ریشه اش تو جامعه برمیگرده به زمانی که زنها رو توی خونه زندانی میکردن و ازشون فقط به عنوان " وسیله " ای برای بچه دار شدن و لذت بردن و کارهای خونه استفاده میشد ...
متاسفانه هنوز هم در جامعه ما وجود داره . هنوز هم زن از نظر بعضی ها یه انسان نیست ، یه وسیله است که آکبندش بهتر از دست دومشه !
بابا تو خارجش هم تو خیابون اینجوری لباس نمیپوشن !!
درسته که باید جنبه داشته باشیم ولی بنظرتون همه میتونن چشمهاشون رو حفظ کنن ؟
شما از كجا مي دونيد "بعضي دخترها" اينطور فكر مي كنند؟! برادرزاده خودم كه دختر واقعا زيبايي هم هست كلا به آرايش و لباس زيبا پوشيدن علاقه خاصي داره! همه به نوعي كيف مي كنند وقتي به چهره ناز و اندام متناسبش نگاه مي كنند.هيچ علاقه اي هم به پسرها و جلب توجه اونا نداره! هر جا هم مي خواد بره برادرم مي رسوندش. وقتي فكرش مي كنم مثل اين مي مونه كه آدم به گلها نگاه نكنه چون ممكنه يهو هوس كنه بره بكندشون يا اينكه بهتره تو باغچه ها گل نكارند چون افراد بزصفت زيادند! "خدا زيباست و زيبايي را دوست دارد." بنده خدا هم شايد دوست داشته باشه زيبا باشه ايرادي داره؟ به احتمال زياد نمي دونيد چه حس خوبي به يك دختر و يا زن دست ميده وقتي اونطور كه دوست داره ظاهر ميشه! واقعا روحيه و اعتماد به نفس خوبي پيدا مي كنه!
در ضمن از كجا مطمئنيد كه پسرها-مخصوصا پسرهاي مدرن امروزي-دختران يه قول خودتون نجيب و با پوشش مناسب براي زندگي مي پسندند؟ كافيه بريد به بعضي تاپيكهاي همين فروم سر بزنيد ببينيد چه الفاظ نازيبايي كه درباره موي پشت لب بعضي دخترها نگفتند بعضيها! غافل از اينكه تو همون زمان هم مردها اينطور پسنديدنشون كه اينطور شدند ديگه! اين هم از زندگي و سرنوشت دخترها و زنها كه در هر دوره اي بايد صبر كنند ببينند چه تصميمي درباره ظاهر و زندگيشون براشون اتخاذ ميشه! :f34r:
از همه اينها مهمتر، مگه همين دخترها از كجا ميرن لباسهاشون رو مي خرن؟!! چرا كسي به توليديها و فروشگاههايي كه اين لباسهاي رو مي فروشند گير نميده؟!! مي بينند ، مي خرند و مي پوشند ديگه!
بابا کجای دنیا مثل عروس میان تو خیابون . ما کشور با فرهنگی بودیم و هستیم .
اتفاقا دخترهای خوب از این که ببینند یه پسر خیره بهشون نگاه میکنه خیلی اذیت میشن .
همه حرفاتون به نظرم درسته به جز خط آخرش ، چرا باید به تولیدی ها گیر بدن؟ بیخود میکنن که درباره لباس پوشیدن
مردم نظر بدن، جوونی ما رو که سوزوندن پس خودمون دیگه آتو دستشون ندیم
من اگر از حقوق زنها دفاع میکنم برای مخ زدنه ؟ مادر من هم یه زنه ، خواهرم هم همینطور ، من میخوام با اونها هم ازدواج کنم یا مخشون رو بزنم ؟نمیخاستم جواب حرف بچه گانه ات را بدم اما حیفم اومد نگم .
این تفکر نیست این حقیقته که خودتم اگه چشماتو باز کنی میبینی. اگه پسری که خاهشا اینجا روشن فکر بازی در نیار. اینجا ایرانه و مارال زنت نمیشه ... ها ها ها ... اگه هم دختری که ناراحتی نداره دوست من، نمونش خودت و دوستات برو تو جامعه متوجه میشی.
اون چیزی که ته دلته رو بگو و دروغ نگو . چون اون چیزایی که تو سریال میبینی عینا زندگی یه مشت ابله توی ایران هست که درست کردن که شما ببینی و درس بگیری و حقیقته ...
در ضمن من به اندازه تک تک مو های سرت توی این روابط تجربه دارم و این حرفیو که میزنم از روی تجربه میگم و خودم عینا دیدم ... پس حرف که میخای بزنی یکم فکرم بکنی بد نیست... به هر حال ...
یادمان باشد که :