• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
بابا تو خارجش هم تو خیابون اینجوری لباس نمیپوشن !!

چرا با حقیقت می جنگید ؟! درسته که باید جنبه داشته باشیم ولی بنظرتون همه میتونن چشمهاشون رو حفظ کنن ؟

ثانیا اصلآ چه لزومی داره مثل یه عروس بیان تو خیابون ؟! خب مگه بجز برای جلب توجهه ؟

خواهشا با منطق جواب بدید !
فرانکی جان عصبانی نشو! ایرانی ها مشکل دارن.... زیاد..... این که چیزی نیست.....

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

چرا با حقیقت می جنگید ؟! درسته که باید جنبه داشته باشیم ولی بنظرتون همه میتونن چشمهاشون رو حفظ کنن ؟

ثانیا اصلآ چه لزومی داره مثل یه عروس بیان تو خیابون ؟! خب مگه بجز برای جلب توجهه ؟

از کی تا حالا علی آباد کتول شد خارج ؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
شاید شما خیلی هیزی و همه رو محرک می بینی !

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خب چه عیب داره واسه جلب توجه بیاد بیرون ؟ حالا چه دختر چه پسر؟ پس جوونی به چه درد میخوره

***** این امیال از انسان هیولا میسازه

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
نه منظورم اینه که چیه که مانع میشه؟ این که قبلا رابطه احساسی با کسی داشته یا اینکه رابطه جسمی داشته

یا کلا اینکه مثلا ممکنه اون شور جوونی رو نداشته باشه ...دقیقا چی مانع میشه؟ چون همه اینا رو ممکنه یه دختر مجرد

هم داشته باشه

خیلی از دختر ها رو قبل از ازدواج میبرن پزشک قانونی ، برای اینکه اونجا تائید کنه رابطه جنسی داشته یا نه . ( و این برای خیلی از پسر ها هنوز مهم ترین مساله است ! حتی کسی که خودش بارها این رابطه رو تجربه کرده )

و یه پسر اگر رابطه ای هم داشته باشه میگن عجب پسر جذابی بوده که این همه دختر میخواستنش ! ...

به این میگن مرد سالاری ... چیزی که ریشه اش تو جامعه برمیگرده به زمانی که زنها رو توی خونه زندانی میکردن و ازشون فقط به عنوان " وسیله " ای برای بچه دار شدن و لذت بردن و کارهای خونه استفاده میشد ...

متاسفانه هنوز هم در جامعه ما وجود داره . هنوز هم زن از نظر بعضی ها یه انسان نیست ، یه وسیله است که آکبندش بهتر از دست دومشه !
:eek:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
هر انسانی دلش می خواد زیبا باشه...

همونطور که پسر ها می رن پیرایشگاه .. تیشرت و آدیداس می پوشند که مورد توجه دختر ها قرار بگیرند... برعکسش هم صادق هست

حالا اینکه لباسی به نظر ما محرک میاد بخاطره بی جنبه بودن خودمونه ... چون هیچی ندیدیم اینجوری هستیم

شما هم یه سر یه کشور خارجی تشریف ببرید, تا یه مقدار همراه با دنیا uptodate بشین

باز شروع شد .. هر کی هر جور دوست داره لباس میپوشه ... به ازدواج هم ربطی نداره ...اگه قراره با یه نفر ازدواج کنی ( که دوستش داری ) به خاطر اینکه لباساش محرکه باهاش ازدواج نکنی یا برعکسش خیلی احمقانه است !

كاملا تاييد ميشه! :happy:

چرا بعضی دخترها فکر میکنن با پوشیدن لباسهای محرک شانس ازدواجشون بالا میره !؟

اکثر پسرهایی که دنبال یه ازدواج واقعی و مادام العمر هستن دنبال دخترهای نجیب و با پوشش مناسب هستند . پس چرا دخترها اشتباه فکر میکنن ؟

شما از كجا مي دونيد "بعضي دخترها" اينطور فكر مي كنند؟! :rolleyes: برادرزاده خودم كه دختر واقعا زيبايي هم هست كلا به آرايش و لباس زيبا پوشيدن علاقه خاصي داره! همه به نوعي كيف مي كنند وقتي به چهره ناز و اندام متناسبش نگاه مي كنند.هيچ علاقه اي هم به پسرها و جلب توجه اونا نداره! هر جا هم مي خواد بره برادرم مي رسوندش. وقتي فكرش مي كنم مثل اين مي مونه كه آدم به گلها نگاه نكنه چون ممكنه يهو هوس كنه بره بكندشون يا اينكه بهتره تو باغچه ها گل نكارند چون افراد بزصفت زيادند! :D"خدا زيباست و زيبايي را دوست دارد." بنده خدا هم شايد دوست داشته باشه زيبا باشه ايرادي داره؟ به احتمال زياد نمي دونيد چه حس خوبي به يك دختر و يا زن دست ميده وقتي اونطور كه دوست داره ظاهر ميشه! واقعا روحيه و اعتماد به نفس خوبي پيدا مي كنه!

در ضمن از كجا مطمئنيد كه پسرها-مخصوصا پسرهاي مدرن امروزي-دختران يه قول خودتون نجيب و با پوشش مناسب براي زندگي مي پسندند؟ كافيه بريد به بعضي تاپيكهاي همين فروم سر بزنيد ببينيد چه الفاظ نازيبايي كه درباره موي پشت لب بعضي دخترها نگفتند بعضيها! غافل از اينكه تو همون زمان هم مردها اينطور پسنديدنشون كه اينطور شدند ديگه! اين هم از زندگي و سرنوشت دخترها و زنها كه در هر دوره اي بايد صبر كنند ببينند چه تصميمي درباره ظاهر و زندگيشون براشون اتخاذ ميشه! :f34r:

از همه اينها مهمتر، مگه همين دخترها از كجا ميرن لباسهاشون رو مي خرن؟!! چرا كسي به توليديها و فروشگاههايي كه اين لباسهاي رو مي فروشند گير نميده؟!! مي بينند ، مي خرند و مي پوشند ديگه!

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
بابا به پیر به پیغمبر ازدواج کار احمقانه ایه. Premarital Se-x کار بهتری هست.

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
فرانکی جان عصبانی نشو! ایرانی ها مشکل دارن.... زیاد..... این که چیزی نیست.....

بابا ایرانی ها بهترین قوم دنیا بودن و هستن . فقط نمیدونم چرا داریم با تیشه به ریشه خودمون میزنیم .

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21

شما از كجا مي دونيد "بعضي دخترها" اينطور فكر مي كنند؟! :rolleyes: برادرزاده خودم كه دختر واقعا زيبايي هم هست كلا به آرايش و لباس زيبا پوشيدن علاقه خاصي داره! همه به نوعي كيف مي كنند وقتي به چهره ناز و اندام متناسبش نگاه مي كنند.هيچ علاقه اي هم به پسرها و جلب توجه اونا نداره! هر جا هم مي خواد بره برادرم مي رسوندش. وقتي فكرش مي كنم مثل اين مي مونه كه آدم به گلها نگاه نكنه چون ممكنه يهو هوس كنه بره بكندشون يا اينكه بهتره تو باغچه ها گل نكارند چون افراد بزصفت زيادند! :D"خدا زيباست و زيبايي را دوست دارد." بنده خدا هم شايد دوست داشته باشه زيبا باشه ايرادي داره؟ به احتمال زياد نمي دونيد چه حس خوبي به يك دختر و يا زن دست ميده وقتي اونطور كه دوست داره ظاهر ميشه! واقعا روحيه و اعتماد به نفس خوبي پيدا مي كنه!

در ضمن از كجا مطمئنيد كه پسرها-مخصوصا پسرهاي مدرن امروزي-دختران يه قول خودتون نجيب و با پوشش مناسب براي زندگي مي پسندند؟ كافيه بريد به بعضي تاپيكهاي همين فروم سر بزنيد ببينيد چه الفاظ نازيبايي كه درباره موي پشت لب بعضي دخترها نگفتند بعضيها! غافل از اينكه تو همون زمان هم مردها اينطور پسنديدنشون كه اينطور شدند ديگه! اين هم از زندگي و سرنوشت دخترها و زنها كه در هر دوره اي بايد صبر كنند ببينند چه تصميمي درباره ظاهر و زندگيشون براشون اتخاذ ميشه! :f34r:

از همه اينها مهمتر، مگه همين دخترها از كجا ميرن لباسهاشون رو مي خرن؟!! چرا كسي به توليديها و فروشگاههايي كه اين لباسهاي رو مي فروشند گير نميده؟!! مي بينند ، مي خرند و مي پوشند ديگه!

بابا کجای دنیا مثل عروس میان تو خیابون . ما کشور با فرهنگی بودیم و هستیم .

اتفاقا دخترهای خوب از این که ببینند یه پسر خیره بهشون نگاه میکنه خیلی اذیت میشن .

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خیلی از دختر ها رو قبل از ازدواج میبرن پزشک قانونی ، برای اینکه اونجا تائید کنه رابطه جنسی داشته یا نه . ( و این برای خیلی از پسر ها هنوز مهم ترین مساله است ! حتی کسی که خودش بارها این رابطه رو تجربه کرده )

و یه پسر اگر رابطه ای هم داشته باشه میگن عجب پسر جذابی بوده که این همه دختر میخواستنش ! ...

به این میگن مرد سالاری ... چیزی که ریشه اش تو جامعه برمیگرده به زمانی که زنها رو توی خونه زندانی میکردن و ازشون فقط به عنوان " وسیله " ای برای بچه دار شدن و لذت بردن و کارهای خونه استفاده میشد ...

متاسفانه هنوز هم در جامعه ما وجود داره . هنوز هم زن از نظر بعضی ها یه انسان نیست ، یه وسیله است که آکبندش بهتر از دست دومشه !
:eek:

عزیز اینا رو که میدونم ، میخام بدونم اونا که جوابشون خیره، تو فکرشون کدوم دلیل بیشتر مطرحه ، اصلا ممکنه یه کسی

هیچکدوم از اینا براش مهم نباشه و به خاطر خونوادش اینکارو نمیکنه . میخام بدونم دلیل غالب مخالفتوشن چیه...

اگه به خاطر رابطه جسمی یا احساسی باشه که یه جورایی منطقی نیست چون یه دختر مجرد تا دماغ چادری

هم که بگیری از فکرش که خبر نداری

البته اینم در نظر بگیر که فکر یه زن 20 ساله مثلا با یه مرد 26-27 ساله یکیه و زنها تو این مسائل از مرد ها جلوترن

زنی که یکبار طلاق گرفته نگاهش به زندگی جدی تر هم میشه ولی اون پسر مثلا میخاد کمی شور جوونی و ...

اینچیزا رو تجربه کنه و و ممکنه اون زن دیگه حوصله این چیزا رو نداشته باشه ...نمیدونم تونستم درست منظورمو

بگم یا نه...البته این واسه مردا هم هست ولی خب چون زنا خیلی زودتر از مردا بالغ میشن و 5-6 سال جلوترن

در مورد زنها گفتم.

یعنی واقعا مانع اکثریتمون همون بحث نداشتن تجربه و به قول شما آکبندی و این حرفاس یا چیز دیگه هم هست که

من نمیدونم

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

ميگم شما واقعا خارج بوديد؟! :rolleyes: يا خارج رو فقط از تلويزيون ملي ديديد؟! :rolleyes: اتفاقا اونها اونجا در مورد پوشش آزادي دارند مثل همين تركيه مثلا! يكي مثل اون خانم خودش انتخاب كرد با حجاب باشه ولي درصد بالايي تصميم گرفتند لباسهاي انچناني بپوشند.

درسته که باید جنبه داشته باشیم ولی بنظرتون همه میتونن چشمهاشون رو حفظ کنن ؟

خب حالا با توجه به صحبت شما بايد نتيجه بگيريم كه خارجيها از اونايي هستند كه مي تونن چشمهاشون رو حفظ كنند؟! لطفا اين حرفها رو نزنيد گرچه متاسفانه قبول دارم كه مردهاي اين ور خيلي براشون سخت تره نگاهشون رو كنترل كنند ولي دلم مي سوزه كه شما حواستون نيست و داريد تو نوشته خودتون نظر خودتون رو ناخودآگاه تكذيب مي كنيد! متوجه شديد غير مستقيم اكثر مردهاي ايراني رو بي جنبه خونديد؟!!!

Last edited:

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
شانس چیزشون بالا میره...
شانس ازدواج که بالا نمیره...
البته هر کسی عقایدی داشته بید..

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603

همه حرفاتون به نظرم درسته به جز خط آخرش ، چرا باید به تولیدی ها گیر بدن؟ بیخود میکنن که درباره لباس پوشیدن

مردم نظر بدن، جوونی ما رو که سوزوندن پس خودمون دیگه آتو دستشون ندیم

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
بابا کجای دنیا مثل عروس میان تو خیابون . ما کشور با فرهنگی بودیم و هستیم .

اتفاقا دخترهای خوب از این که ببینند یه پسر خیره بهشون نگاه میکنه خیلی اذیت میشن .

بابا شما واقعا با آرايش عروس تحريك ميشيد؟! خوبه كسي با بيكيني نيومده نو خيابون!!! :eek:

در ضمن، قبول داريد كه ذات آدمي در شرايط سخت امتحان ميشه؟ آخه واقعا اين چه ايمانيه كه با يك ظاهر اين قدر بايد تحريك بشه؟!! به نظرم مشكل بيشتر از ضعف ايمانه و گرنه زماني كه در اينجا بي حجابي حاكم بود و حتي فيلمهايي از سينما و تلويزيون پخش مي شد كه بخشي از اندام زن رو هم نمايش مي دادند و باز تو همين كشور ملت تونستن ايمانشون رو حفظ كنند و انقلاب كنند. چرا اونها فكرشون منحرف نشد؟ غير از اينه كه ايمانشون قويتر بود؟!

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اگه روزی ایران آزاد بشه و لب ساحل با مایو بیان همه میگن خوب دیگه همه اینااااا از دم **#%**%)

مملکت بسیار بیماری داریم ... شدید

تو تاکسی میشینی راننده یه دختر میبینه دری وریاش شروع میشه ... یارو با پیکان 57 میره دم پای دختره تیکه

میندازه ... خدا آخر و عاقبت همه مارو به خیر کنه

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
همه حرفاتون به نظرم درسته به جز خط آخرش ، چرا باید به تولیدی ها گیر بدن؟ بیخود میکنن که درباره لباس پوشیدن

مردم نظر بدن، جوونی ما رو که سوزوندن پس خودمون دیگه آتو دستشون ندیم

ممنونم. البته اين رو گفتم مخصوصا كه بدونن اين فقط نظر خود دخترها نيست كه سريع همه چي رو مي ندازن گردن اونها! خيلي از گردانندگان اين فروشگاههاي لباس آقايون هستند.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

کامپلت موافقم!

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
نمیخاستم جواب حرف بچه گانه ات را بدم اما حیفم اومد نگم .
این تفکر نیست این حقیقته که خودتم اگه چشماتو باز کنی میبینی. اگه پسری که خاهشا اینجا روشن فکر بازی در نیار. اینجا ایرانه و مارال زنت نمیشه ... ها ها ها ... اگه هم دختری که ناراحتی نداره دوست من، نمونش خودت و دوستات برو تو جامعه متوجه میشی.
اون چیزی که ته دلته رو بگو و دروغ نگو . چون اون چیزایی که تو سریال میبینی عینا زندگی یه مشت ابله توی ایران هست که درست کردن که شما ببینی و درس بگیری و حقیقته ...
در ضمن من به اندازه تک تک مو های سرت توی این روابط تجربه دارم و این حرفیو که میزنم از روی تجربه میگم و خودم عینا دیدم ... پس حرف که میخای بزنی یکم فکرم بکنی بد نیست... به هر حال ...
یادمان باشد که :
من اگر از حقوق زنها دفاع میکنم برای مخ زدنه ؟ مادر من هم یه زنه ، خواهرم هم همینطور ، من میخوام با اونها هم ازدواج کنم یا مخشون رو بزنم ؟

همین که فکر میکنی سریال های ایرانی حقیقته ، نشون میده چقدر اون مغز نداشته ات رو شستشو دادن و چقدر حرف دیگران روت تاثیر گذاشته ...

در ضمن اگر اندازه موهای سر من رابطه داشتی ، پس با دختر های زیادی بودی ، حالا حاضری با دختری زندگی کنی که اندازه موهای سر من با پسر ها رابطه داشته ؟ :) اگر آره ، چرا به نظر سنجی رای خیر دادی ؟ فقط برای اینکه اون رابطه با یه صیغه ازدواج همراه بوده ؟ و اگر حاضر نیستی پس چرا خودت این رابطه رو داشتی ؟ :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا