• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
اگه روزی ایران آزاد بشه و لب ساحل با مایو بیان همه میگن خوب دیگه همه اینااااا از دم **#%**%)

مملکت بسیار بیماری داریم ... شدید

دوست عزریز ربطی به بیماری نداره چون مردم ما یه سری عقاید دارن حالا خوبو بدشو کار ندارم ولی باید به عقایدشون احترام بزاریم
اره من خودم مخالف حرف شما نیستم ولی اینجا ایرانه

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
هی بابا دخترا دیگه زیادی شورشو در اوردن والا من نمیگم تیپ بده ولی نه دیگه اینقدر زننده بابا اینجا ایرانه مردم هم یه عقایدی دارن
امریکا که زندگی نمیکنیم
اقایون خارج رفته یه نگاهی هم به فرهنگ اون جایی که رفتید بکنید بعد نظر بدید
نصف بیشتر کسایی که تو این مملکت تیپ زننده میزنن هدفشون یه چیزه که نمیشه اینجا گفت

آیا بنظرتون اگر محدودیتهای حکومتی نبود، این اتفاق می افتاد؟
و نَنگ بر اعتقاداتی که پایش محدود کردن خود و دیگران باشه.
من تمام زندگیم بر ضدِّ این عقاید جنگیدم. اونقدر خواهم جنگید تا کامل ریشه کنشون کنم.
حیف که یارِ همقطاری برای این هدف والا ندارم....

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
من نمی دونم فرق دختر ایرانی با ورژن خارجیش چیه؟ یه نفر بگه چه دلیلی داره این دختر تو عکس در تابستون این طوری راحت باشه اما دختر ایرانی با چادر در گرما سرویس شه؟ چند روز پیش دختری و دیدم چادری یه لحظه چادرش افتاد اومد چادرش رو درست کنه دستش رفت بالا بنده خدا زیر بغلش به اندازه یه وجب عرق زده بود بیرون!

1il7rpf8mouwcughdbf8.jpg

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
هی بابا دخترا دیگه زیادی شورشو در اوردن والا من نمیگم تیپ بده ولی نه دیگه اینقدر زننده بابا اینجا ایرانه مردم هم یه عقایدی دارن
امریکا که زندگی نمیکنیم
نصف بیشتر کسایی که تو این مملکت تیپ زننده میزنن هدفشون یه چیزه که نمیشه اینجا گفت

دقیقا :)

فرهنگ اونجا با ما فرق داره !!!!!!!:wacko:

Casperky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم بهترین کار اینه که زنان مطلقه یا شوهر مرده به عقد یا صیغه افراد متاهل در بیان و اینجوری هم خودشون سرپرست پیدا می کنن هم اون مرد می تونه به ثوابی برسه.
و البته می دونیم که تنوع طلبی یکی از خصوصیات بارز مرد هاست که برای همین خدا هم تا 4 بار ازدواج رو برای اونها حلال اعلام کرده پس چه بهتر که یکی از این 4 ازدواج ازدواج با یک زن بی سرپرست و بیوه باشه تا ثوابش چند برابر بشه.
زن ها هم باید بدونن که بدن و روحیات مرد با زن فرق می کنه و مرد می تونه چند بار هم ازدواج کنه و زن ها نباید به این مساله اعتراض کنن که در غیر اینصورت ناشزه و نافرمان خواهند بود.

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
محض اطلاع دوستان ...
از یکی از رفقا که اینکارس شنیدم که همین لباسها و مانتوهایی که دختران ایرانی میپوشند در کشور فرانسه به عنوان یکی از برترین لباس س*ک*س*ی دنیا انتخاب شده .

نمیدونم جدیدا مد شده طرف واسه کلاسش میگه من تحریک نمیشم . مثلا میخوای بگی با بقیه فرق داری ؟!!:eek:

تو جامعه ای که تو خیابونش با دختر راه بری بهت میگند چه رابطه ای با این خانم داری نمیشه انتظار داشت امریکای مدرن و کشور هلند از توش در بیاد که 2 نفر توی پارک ** بگیرند بقیه مردمم انگار نه انگار ... هر کس مشغول کار خودش باشه .

ما میگیم همه دنیا بشوند ... به خاطر محدودیتهای محیطی تا حالا با کسی رابطه نداشتیم ، با عرض پوزش با این وضع لباس پوشیدن خانمها هم به شدت تحریک میشویم :eek: و اون چیزی که به وضوح دیده میشه حرف من حداقل شامل 95 % مردم هم میشه . از پسر 12 ساله تا پیر مرد 65-70 ساله ! ببخشید من این حرفا رو میزنم ، شاید به خاطر حضور خانمها درست نباشه اما خانمها بعضی اوقات فرهنگ حاکم بر جامعه ما یادشون میره . ما توی هر جمع پسرونه ای پا گذاشتیم از خونه دانشجویی بگیر تا خوابگاه تا کلاس درس تا پارک تا نمایشگاه تا بازار و هر کوفت زهر مار دیگه ای فقط و فقط بحث در مورد یه چیز بوده ! اندام اون دختره !!! واقعیت اینه ...
سعی کنید مطالبی که توی کتابهای خارجی خوندید و توی فیلمهای امریکایی دیدید روی نوشته هاتون که مثلا باید عین واقعیت باشه تاثیر نذاره ...

در مورد صحبتهای Kasandra عزیز . ببینید قشنگ لباس پوشیدن و زیبا بودن با لباس اندامی و سوسکی پوشیدن زمین تا اسمون فرق داره . کسی که فقط ارایش میکنه و زیبا لباس میپوشه میشه گفت عاشق زیبایی و زیبا دیده شدن هست اما ...!!!
من به عنوان یه پسر روی دختری که لباس اندامی و سوسکی میپوشه خیلی نظرات دارم بدم !
در کشورهای خارجی هم که سنگشون رو به سینه میزنید ( ما هم بعضی وقتا میزنیم ! ) هر کس متناسب با شخصیتش لباس میپوشه ... هیچ وقت زن رئیس جمهور با لباس زنان بدکاره نمیاد توی خیابون بگرده .

توی کشور ما هنوز جوونا یاد نگرفتند متناسب با شخصیتشون لباس بپوشند واسه همین اکثر اوقات ( یا میشه گفت همیشه ) دخترهای خوب با دخترای بد کاره اشتباه گرفته میشند .

منطقت ایراد داره...

فرض کن همسایت همجنس باز باشه... یه روز بهت بگه تو هر وقت شلوار لی می پوشی من تحریک می شم

اونوقت تو از فرداش دیگه شلوار لی نمی پوشی ؟

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
امریکا که زندگی نمیکنیم

به نظر شما علتش چي مي تونه باشه؟ مگه نه خيلي از پسرها دخترها رو آدم حساب نمي كنند؟ مگه نه معتقدند فكر درست و حسابي ندارند؟ مگه نه معتقدند اينها عشق و عاطفه حاليشون نيست؟ مگه نه به قول خودشون عشق وجود نداره؟ مگه نه عمرا گير يكي از اينها كه تيپ زننده دارند بيافتند؟! خب پس بسم الله! كم محلي كنيد بهشون، نبينيدشون تا به تدريج ببينند كه هيچ كس نمي خوادشون! تا بفهمند كسي اين تيپها رو نمي پسنده! تا بفهمند پسرها قويتر از اونين كه آرايش يا لباس يه دختر ازشون يه اسكل بسازه! اين كار رو انجام بديد تا در نهايت مطرود بشن و كسي به توليد مثل احمقانه دست نزنه و نسل اينها محو بشه!

پ ن. در ضمن كمتر به اين خانم Madonna توجه كنيد ، كمتر اذيت ميشيد! وقتي فكرش رو مي كنم كسي كه بياد نام كاربريش رو نام يك خواننده زن، اون هم خارجي! انتخاب كنه ديگه ازش نميشه انتظار داشت كه با ديدن چند نسخه اصلي از زيبارويان تحريك نشه!

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
منطقت ایراد داره...

فرض کن همسایت همجنس باز باشه... یه روز بهت بگه تو هر وقت شلوار لی می پوشی من تحریک می شم

اونوقت تو از فرداش دیگه شلوار لی نمی پوشی ؟

منکه شدید هوموفوب هستم. از روز بعدش ردا میپوشم.

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
من نمی دونم فرق دختر ایرانی با ورژن خارجیش چیه؟ یه نفر بگه چه دلیلی داره این دختر تو عکس در تابستون این طوری راحت باشه اما دختر ایرانی با چادر در گرما سرویس شه؟ چند روز پیش دختری و دیدم چادری یه لحظه چادرش افتاد اومد چادرش رو درست کنه دستش رفت بالا بنده خدا زیر بغلش به اندازه یه وجب عرق زده بود بیرون!

دلم خونه بخدا.
احمقن. بیشعورن که دنبال حقوق خودشون نمیرن.
یکروز گرم تابستون، یکی از دخترا همینجوری بره تو خیابون. بگه از سرم گذشته. پاک باخته ام.

حجاب یکی از رسوم اعراب بدویست.

زنان ایرانی باید آدم باشن و مثل همتاهای ترکی و لبنانیشون، حجاب رو بذارن کنار.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
آیا بنظرتون اگر محدودیتهای حکومتی نبود، این اتفاق می افتاد؟
و نَنگ بر اعتقاداتی که پایش محدود کردن خود و دیگران باشه.
من تمام زندگیم بر ضدِّ این عقاید جنگیدم. اونقدر خواهم جنگید تا کامل ریشه کنشون کنم.
حیف که یارِ همقطاری برای این هدف والا ندارم....

منم مثل خودت از این فرهنگ متنفرم ولی میتونم مثلا نظر بابا یا مامانمو عوض کنم؟
برا همین میگم اگر حکومتم نبود مردم این کشور مسلمونن حالا خودتو منو نگاه نکن:happy:

یه چیزو یادم رفت بگم
شاید 2-3 نسل بعده ما اگر حکومت نباشه دیگه این مشکلات رو نداشته باشن متل همین کشورای ازاد لباس بپوشن کسی هم به چشم بد بهشون نگاه نکنه

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
من ربط صحبت شما رو با موضوع تاپیک نفهمیدم ولی 5 نکته:
1. این عکسی که گذاشتی هم که طرف زیربغلش عرق کرده!
2. چادر سفید بپوشه
3. چادر که بپوشه به علت اختلاف چگالی هوا در بالا و پایین ، هوا از بالا به پایین گردش پیدا میکنه و سبب خنکی بیشتر میشه(مثل لباس عربا یا ساکنان بومی آمریکا جنوبی که لباسهای یک پارچه میپوشن به علت مبارزه با گرمای هوا) بنابر این کمتر گرمش میشه
4. موی سرش اگر سیاه باشه نور زیادی رو جذب میکنه و کلش داغ میکنه. چادر سفید سرش کنه این موضوع هم از بین میره...
5. وقتی لباس چسبون بپوشه گرما از لباس سریعتر و بیشتر به بدنش منتقل میشه ولی با پوشیدن چادر هوای بین چادر و بدن مانند عایق حرارتی عمل می‌کند.

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
من ربط صحبت شما رو با موضوع تاپیک نفهمیدم ولی 4 نکته:
1. این عکسی هم که گذاشتی هم که طرف زیربغلش عرق کرده!
2. چادر سفید بپوشه
3. چادر که بپوشه به علت اختلاف چگالی هوا در بالا و پایین ، هوا از بالا به پایین گردش پیدا میکنه و سبب خنکی بیشتر میشه(مثل لباس عربا یا ساکنان بومی آمریکا جنوبی که لباسهای یک پارچه میپوشن به علت مبارزه با گرمای هوا)
4. موی سرش اگر سیاه باشه نور زیادی رو جذب میکنه و کلش داغ میکنه. چادر سفید سرش کنه این موضوع هم از بین میره...

چطوره اصلا چادر نپوشه؟

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
به نظرم بهترین کار اینه که زنان مطلقه یا شوهر مرده به عقد یا صیغه افراد متاهل در بیان و اینجوری هم خودشون سرپرست پیدا می کنن هم اون مرد می تونه به ثوابی برسه.
و البته می دونیم که تنوع طلبی یکی از خصوصیات بارز مرد هاست که برای همین خدا هم تا 4 بار ازدواج رو برای اونها حلال اعلام کرده پس چه بهتر که یکی از این 4 ازدواج ازدواج با یک زن بی سرپرست و بیوه باشه تا ثوابش چند برابر بشه.
زن ها هم باید بدونن که بدن و روحیات مرد با زن فرق می کنه و مرد می تونه چند بار هم ازدواج کنه و زن ها نباید به این مساله اعتراض کنن که در غیر اینصورت ناشزه و نافرمان خواهند بود.

واقعا شما حس بدي پيدا نمي كرديد اگه مادرتون بعد از ازدواج چهارم پدرتون افسردگي مي گرفتند؟ چرا مردها روي جسم زنشون حساسند ولي درك نمي كنند كه براي زن هم سخته كه شبهايي كه تو خونه تنهاست به اين فكر كنه كه در اون لحظه همسرش با زن دوميه، سومي يا چهارمي؟ و اينكه اگه نياز جسمي داشته باشه بايد صبر كنه تا نوبتش بشه؟!!! و اينكه اصلا خوشايند نيست كه همسر بدونه و به اين فكر كنه كه جسم همسرش با چند جسم ديگه غير از اون به شكل شرعي ارتباط نزديك برقرار كرده! بعد هم ميگن زنها زيادي حساس و عاطفيند در صورتي كه در اين مورد بايد منطقي فكر كنند كه همسر مي تونه و حق داره پس نوش جانش!

نظر شما درباره حضرت عيسي كه با وجود مرد بودن هيچوقت ازدواج نكردند چيه؟ جالبه واقعا كه ايشون تنها پيامبري هستند كه مطابق احاديث در روز قيامت در كنار حضرت مهدي قرار مي گيرند. در ضمن از پيامبران اولواالعزم هم كه هستند ايشون.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
به نظر شما علتش چي مي تونه باشه؟ مگه نه خيلي از پسرها دخترها رو آدم حساب نمي كنند؟ مگه نه معتقدند فكر درست و حسابي ندارند؟ مگه نه معتقدند اينها عشق و عاطفه حاليشون نيست؟ مگه نه به قول خودشون عشق وجود نداره؟ مگه نه عمرا گير يكي از اينها كه تيپ زننده دارند بيافتند؟! خب پس بسم الله! كم محلي كنيد بهشون، نبينيدشون تا به تدريج ببينند كه هيچ كس نمي خوادشون! تا بفهمند كسي اين تيپها رو نمي پسنده! تا بفهمند پسرها قويتر از اونين كه آرايش يا لباس يه دختر ازشون يه اسكل بسازه! اين كار رو انجام بديد تا در نهايت مطرود بشن و كسي به توليد مثل احمقانه دست نزنه و نسل اينها محو بشه!

پ ن. در ضمن كمتر به اين خانم Madonna توجه كنيد ، كمتر اذيت ميشيد! وقتي فكرش رو مي كنم كسي كه بياد نام كاربريش رو نام يك خواننده زن، اون هم خارجي! انتخاب كنه ديگه ازش نميشه انتظار داشت كه با ديدن چند نسخه اصلي از زيبارويان تحريك نشه!

ببین من اسم مدونا رو گذاشتم اسم ایدیم چون یه زمان طرفدارش بودم وگرنه اگه الان عکسمو بزارم ... میریزه
پشیمون نیستم
در ضمن شما وقتی به عقاید یه یوزر تو همین پیتی احترام نمیزیریم مسلمه عقاید یه جامعه رو میبری زیر سوال

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
چطوره اصلا چادر نپوشه؟
اون مکانیزم مورد 3 به وجود نمیاد دیگه... موی سر هم همینطور... بعدشم اگر عرق بکنه ، عرقش میخواد از محیط گرما جذب بکنه و تبخیر بشه و این موضوع شرایط را بدتر میکنه...

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
1. این عکسی که گذاشتی هم که طرف زیربغلش عرق کرده!

شما درست ميگيد؛ اگه مثلا چادر سرش بود، مي تونست فقط لباس زير بپوشه و همون رو هم اصلا نپوشه كه نه عرق كنه و نه حتي اگه عرق كرد، كسي ببينه عرق كرده!

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
اون مکانیزم مورد 3 به وجود نمیاد دیگه... موی سر هم همینطور... بعدشم اگر عرق بکنه ، عرقش میخواد از محیط گرما جذب بکنه و تبخیر بشه و این موضوع شرایط را بدتر میکنه...

این در صورتی درست بود که سه لایه لباس نمیپوشید.

همونطور که گفتم، دلم خونه برای زنهای ایرانی. اما کاری براشون نمیتونم بکنم، چون خودشون باید کارِ کردنی رو انجام بدن.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
بهره بردیم استاد.... سمینارت گفتی کی هست خدمت برسیم؟! در مورد مسائل زناشویی واقعآ خیلی خوبه که جوانان قبل از ازدواج با گوهری همچون شما یک مشورتی بکنند....

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
باز شما میگی عشق و حال کنه؟
من میگم یه زن نه اصلا یه مرد میتونه هم به کار خونه برسه هم به خودش
یه روز بشین خونه ببین این بدبختا چی میکشن.
اگه قراره عاقبت زندگی یه زن این باشه که بعد از یه عمر حمالی بدون جیره و مواجب بخاطر اینکه سنش بالا رفته توهین بشه زندگی مشترک چه معنایی میتونه داشته باشه؟
میدونی چند تا از این مواردو دیدم و شنیدم؟
میدونی چقدر مردهای زن دار مسن رو دیدم که خودشونو برای دختر های جووونتر هلاک میکنند؟فکر میکنی زن اون مرد چه احساسی داشته باشه.
زنی که احتمالا مثل مادر من و تو دیگه جذابیتی براش نمونده که مرد هوسبازشو نگه داره؟
جرمش اینه که مارو بزرگ کرده ؟

قبول که زندگی راحت تر شده . برای همون غذایی که شما میخورید کلی کار باید انجام بشه .
فقط یه روز سعی کن خونه بمونی ببینی مادرت از صبح چیکار میکنه؟
بعد میفهمی که به این آسونیا نیست.

شما که همين طوری ترمز بريدی و داری از سختی های کار خونه زن ها ميگی ! تاحالا بيرون کار کردی ؟ تا واسه يه لقمه نون سگ دو زدی؟با دغدغه های يه مرد متاهل واسه پول در آوردن و خرج کردن واسه خانواده اش آشنايی داری؟

زنی که انتخاب کرده بيرون از خونه کار کنه ،، کجا ميتونه به کار های خونه برسه؟

توجه کرديد زن هايی که بيرون از خونه کار ميکنن ،چه قدر زودتر پير و فرسوده ميشن؟

واقعاً خيلی خنده داره که بخوايم کار بيرون خونه و مسئوليت مالی زندگی رو با کار تو خونه مقايسه کنيم.

شما اين رو بدون مردی که بخواد هرز زندگی کنه،اين کار رو ميکنه ،اگه حتی زنش زيباترين باشه هيچ ربطی به بوی قرمه سبزی زنش نداره

برای شونه خالی کردن از مسئوليت های زندگی به راه های ديگه متوسل بشيد.

پ.ن اگه خانمی مسئوليت های مالی زندگی رو به عهده بگيره من با کمال ميل ميشينم خونه کار خونه رو انجام ميدم :D

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
3. چادر که بپوشه به علت اختلاف چگالی هوا در بالا و پایین ، هوا از بالا به پایین گردش پیدا میکنه و سبب خنکی بیشتر میشه(مثل لباس عربا یا ساکنان بومی آمریکا جنوبی که لباسهای یک پارچه میپوشن به علت مبارزه با گرمای هوا) بنابر این کمتر گرمش میشه

حتما قد زنه رو هم 5 کیلومتر محاسبه کردی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا