در اینکه دختر های ایرانی از سلیقه بسیار پایینی در آرایش و لباس پوشیدن برخوردار هستند شکی نیست ( سلیقه هم انتخاب پسر های مثل خودمون )
+1
لباس زیر
لباس وسطی
مانتو
بگو کدومش رو حذف کنن.
وای بر من که حتّی نتونستم اخت خود را از این عمل بدوی باز بدارم.
برادر لباس زیر که لاه حساب نمیشه...
لباس وسطی به قول شما و مانتو هم نازک بپوشن...
نه بابا مثل اینکه شب بیداری ها و مشق شب برادرای حوزوی درون بشکه های تاریکشون جواب داده و حالا به سلاح علم هم مجهز شدن احسنت بر شما
متاسفانه جواب علمی! شما براحتی قابلیت رد شدن رو داره. اون هم به مدد وجود حداقل 50 درصد مردی که در جامعه ایران هست، اگر مردها هم زمان گرما چادر سرشون می کردند یا مثل عربهای بدوی لباس می پوشیدن حرفی نبود اما چنین اتفاقی هرگز نمی افته! اون لباس عربی هم که میگی می دونم فقط تعریفش رو شنیدی اما ندیدی
خیلی چیز ضایعی هست من از نزدیک دیدیم طرف یه ردای سفید نازک می پوشه و دیگر هیچ! عربی رو با همین پوشش دیدم تمام جلو بندیش پیدا بود!! وقتی هم راه می رفت اونجای درازش مثل پاندول ساعت حرکت می کرد
در مورد موی سر هم دیگه چیزی نمی شه گفت با چشم خودم دیدم مردهایی رو که تو تابستون سرشون از شدت تابش آفتاب آتش گرفته و عربده کشان و دوان دوان طلب آب می کردن!
و اما ربطش. تمام حرف من اینه: هیچ تفاوتی بین دخترهای ایرانی با نمونه های یافت شدش! در خارج ایران وجود نداره پس اگر اون آزاد هست این هم باید باشه. البته تجربه اش رو به مدد خاندان خدمتگزار پهلوی در سه دهه پیش داشته
در مورد پاراگراف اول: ما که هر جا میریم هر نظری میدیم سریع بقیه ما رو در صف بندی خاصی قرار میدهند... یکی میگه بی خدا ، یکی میگه بسیجی ، یک میگه منحرف و شما هم که میگید حوزوی... بگو... اشکالی نداره...
در مورد بقیه نوشتتون هم بازهم من ربط اون رو به نوشته خودم نفهمیدم! ظاهرآ به کمک پاندول عربا جواب علمی منو رد کردید... احسنت.. احسنت...
موی سر هم بستگی به خودت داره...موهات بلنده ، نیست و ... دیگه قوانین فیزیک رو لگدمال نکنید...
در مورد پاراگراف آخر: اینم شد نتیجه گیری؟؟؟؟ خب الآن یکی میاد نتیجه گیری میکنه که چون مثل هم هستند باید اون وری ها هم محجبه بشن...