• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
خیلی وضع جامعه خراب شده

دیروز بعد از ظهر خوابیده بودم از پشت پنجره چند تا دختر رد شدن صداشون میومد داشتن با هم حرف میزدن و می خندیدن و صدای خندشون توی کوچه طنین انداز شده بود
یاد قدیم ها بخیر که زن ها موقع حرف زدن انگشت مینداختن توی دهانشون تا صداشونو نامحرم نشنوه ولی حالا...
خدایا خودت صاحب اصلی این مملکت رو برسون

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
بيخيال بحث بشيد مردها همشون اشغال و عوضين و خانوما فرشته.
يه دوستي داشتم با يه دختره از بچگي باهم بودن و عاشق و معشوق هم خانواده هاشون هم مي دونست پسره هم منتظر بود دانشگاه رو تموم كنه تا ازدواج كنند ولي يه روزي باهم داشتيم ميرفتيم دانشگاه دختره بهش زنگ زد گفت يه خاستگار داره خونه و ماشين داره تو هم ميتوني تهيه كني؟ دوستم گفت فعلا نه دختره برگشت بهش گفت كه پس ديگه مزاحمم نشو!!!!!!!!!! پسره چندبارم خودكشي كرده اينم خانومهاي فرشته كه همه چيزشون پوله من نمي گم پسرها خوبن تو هر دو بد هم هست خوبم ولي اينكه ديگه زن نخواد كار خونه رو هم انجام بده خيلي جالبه مرد احتمالا وظيفشه كه بره با هزار مصيبت پول دربياره بده خانومش كه برا هر مراسم دنبال يه لباس جديده بعدش هم شب اشپزي كنه و خونه تميز كنه خدا رو شكر الان خونه تميز كردن از هر كار ديگه اسون تره

خودکشی که کرد نمرد؟
کاش میمرد
کسی که به خاطر یه دختر بخواد خودکشی کنه لیاقتش همون مرگه

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
درود. من كه مي كم اصلا" يه دختر خواست لباس تحريك كننده(به قول شما ) بپوشه. به من و شما چه. البته در يك جامعه ي ازاد هر لباس. براي موقعيتي هست. لباس رسمي براي مهماني رسمي و... (يكي از دوستان كفته بود دكلته تحريك كننده هست ولي بايد بكم اصلا" اينظور نيست و دكلته هايي كه طولشون متوسط و زياد هست براي مراسم رسمي استفاده مي شن) . لباس اسپرت و معمولي براي پياده روي و ... نه كفش پاشنه بلند! و لباس هاي سك.سي براي ديسكو و پارتي هاي casual . متاسفانه به خاطر محدوديت ها اصلا" مردم نمي دونن هر موقعيت لباس خاص خودش رو داره و اين بايد در اينده اموزش داده بشه. اليته بازم هركس تو پوشش خودش مختاره و هيچكس نمي.تونه به خاطر پوشش نا معقول كسي بهش اعتراض كنه

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی وضع جامعه خراب شده

دیروز بعد از ظهر خوابیده بودم از پشت پنجره چند تا دختر رد شدن صداشون میومد داشتن با هم حرف میزدن و می خندیدن و صدای خندشون توی کوچه طنین انداز شده بود
یاد قدیم ها بخهیر که زن ها موقع حرف زدن انگشت مینداختن توی دخانشون تا صداشونو نامجرم نشنوه ولی حالا...

شما انكشتتو مي ندازي دهنت:D:D:D كه نامحرم صداتو نشنوه؟!!! خب كوشت رو مي كرفتي تحريك نشي!!

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
در اینکه دختر های ایرانی از سلیقه بسیار پایینی در آرایش و لباس پوشیدن برخوردار هستند شکی نیست ( سلیقه هم انتخاب پسر های مثل خودمون )
+1
لباس زیر
لباس وسطی
مانتو

بگو کدومش رو حذف کنن.

وای بر من که حتّی نتونستم اخت خود را از این عمل بدوی باز بدارم.
برادر لباس زیر که لاه حساب نمیشه...
لباس وسطی به قول شما و مانتو هم نازک بپوشن...
نه بابا مثل اینکه شب بیداری ها و مشق شب برادرای حوزوی درون بشکه های تاریکشون جواب داده و حالا به سلاح علم هم مجهز شدن احسنت بر شما

متاسفانه جواب علمی! شما براحتی قابلیت رد شدن رو داره. اون هم به مدد وجود حداقل 50 درصد مردی که در جامعه ایران هست، اگر مردها هم زمان گرما چادر سرشون می کردند یا مثل عربهای بدوی لباس می پوشیدن حرفی نبود اما چنین اتفاقی هرگز نمی افته! اون لباس عربی هم که میگی می دونم فقط تعریفش رو شنیدی اما ندیدی
خیلی چیز ضایعی هست من از نزدیک دیدیم طرف یه ردای سفید نازک می پوشه و دیگر هیچ! عربی رو با همین پوشش دیدم تمام جلو بندیش پیدا بود!! وقتی هم راه می رفت اونجای درازش مثل پاندول ساعت حرکت می کرد

در مورد موی سر هم دیگه چیزی نمی شه گفت با چشم خودم دیدم مردهایی رو که تو تابستون سرشون از شدت تابش آفتاب آتش گرفته و عربده کشان و دوان دوان طلب آب می کردن!

و اما ربطش. تمام حرف من اینه: هیچ تفاوتی بین دخترهای ایرانی با نمونه های یافت شدش! در خارج ایران وجود نداره پس اگر اون آزاد هست این هم باید باشه. البته تجربه اش رو به مدد خاندان خدمتگزار پهلوی در سه دهه پیش داشته
در مورد پاراگراف اول: ما که هر جا میریم هر نظری میدیم سریع بقیه ما رو در صف بندی خاصی قرار می‌دهند... یکی میگه بی خدا ، یکی میگه بسیجی ، یک میگه منحرف و شما هم که میگید حوزوی... بگو... اشکالی نداره...

در مورد بقیه نوشتتون هم بازهم من ربط اون رو به نوشته خودم نفهمیدم! ظاهرآ به کمک پاندول عربا جواب علمی منو رد کردید... احسنت.. احسنت...
موی سر هم بستگی به خودت داره...موهات بلنده ، نیست و ... دیگه قوانین فیزیک رو لگدمال نکنید...

در مورد پاراگراف آخر: اینم شد نتیجه گیری؟؟؟؟ خب الآن یکی میاد نتیجه گیری میکنه که چون مثل هم هستند باید اون وری ها هم محجبه بشن...

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
خیلی وضع جامعه خراب شده

یاد قدیم ها بخیر که زن ها موقع حرف زدن انگشت مینداختن توی دهانشون تا صداشونو نامحرم نشنوه ولی حالا...

یک کلمه هم از اسپمرِ پی تی.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
یه موضوع دیگه
تا الان همش بحث مربوط به دخترهای بی حجاب بود
حالا من میگم اونایی که با حجاب هم هستن نمیشه بهشون اعتماد کرد
این نتیجه اعتماد من:|:eek:

1xieyeg6zj2yjv4s3k.jpg

2 ساله که دارم قرص اعصاب میخورم به خواطر یه ...

حالا بی حجاباشو دیگه من نمیدونم:)

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
به نظرم وقتی بحث عاطفه و مرام و ... میاد زیاد فرقی بین با حجاب و بی حجابش نیست . پول ببینند ولت میکنند میرند ، عین گربه !

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
دمت گرم اما 20 سالگی معنی واقعی عشقو میفهمیدی ؟

آره.20 سال مگه کمه؟ البته قبول دارم خیلی ها بیشتر از اینم سن داشته باشن بچه بازی در میارن.ولی خب ما دوتا عاشق هم بودیم.خونواده هام که فهمیدن و باهم آشنا شدن تصمیم گرفتن ازدواج کنیم.من قبلش 3 سال بود که میشناختمش.ولی بخدا اگه تو این مدت بچه بازی در اورده باشم.ما دوتا زندگیمون با عشق شروع شد.اول قصد نداشتیم بچه داشته باشیم.قول داده بودیم حتی بعد درس بریم مسافرت و راحت باشیم ولی پدرم گفت دوست داره نوه پسریشو ببینه :دی.یه سال بعدم خدا دخترمو بهمون داد.نمیدونید وقتی بدنیا اومد چقدر با خودش برکت اورد.هم تو درسام موفقیت بیشتر شد هم الان تو کارم.چون فقط یه چیز از خدا خواستم و هر روز که از خواب بیدار میشم تکرار میکنم که خدایا منو جلوی همسر و فرزندم سربلند کن.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
گشنگی نکشیدی دادش عاشقی از سرت بره :D

گشنگی هم کشیدم.من خودم از 16 سالگی کار کردم و درس خوندم.آخرین بار که از پدرم پول گرفتم 16 سالگیم بود.به خودم گفتم بهنام یا میتونی کار کنی و خرج خودتو در بیاری یا برو... :دی..رفقا میدونم شرایط سخته.قبول دارم.ولی همت کنید باور کنید که ایرانی جماعت از پس هرکاری بر میاد

face

Registered User
لایک‌ها
15
چرا بعضی دخترها فکر میکنن با پوشیدن لباسهای محرک شانس ازدواجشون بالا میره !؟

اکثر پسرهایی که دنبال یه ازدواج واقعی و مادام العمر هستن دنبال دخترهای نجیب و با پوشش مناسب هستند . پس چرا دخترها اشتباه فکر میکنن ؟
موافقم
واقعا دریغ از یکم فکر

شاهزاده خاموش

Registered User
لایک‌ها
0
همه این کارا به خاطر زدن مخ پسراست و در آخر به جیب زدن پولشون که همیشه مسمر ثمر بوده و خواهد بود.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
آره.20 سال مگه کمه؟ البته قبول دارم خیلی ها بیشتر از اینم سن داشته باشن بچه بازی در میارن.ولی خب ما دوتا عاشق هم بودیم.خونواده هام که فهمیدن و باهم آشنا شدن تصمیم گرفتن ازدواج کنیم.من قبلش 3 سال بود که میشناختمش.ولی بخدا اگه تو این مدت بچه بازی در اورده باشم.ما دوتا زندگیمون با عشق شروع شد.اول قصد نداشتیم بچه داشته باشیم.قول داده بودیم حتی بعد درس بریم مسافرت و راحت باشیم ولی پدرم گفت دوست داره نوه پسریشو ببینه :دی.یه سال بعدم خدا دخترمو بهمون داد.نمیدونید وقتی بدنیا اومد چقدر با خودش برکت اورد.هم تو درسام موفقیت بیشتر شد هم الان تو کارم.چون فقط یه چیز از خدا خواستم و هر روز که از خواب بیدار میشم تکرار میکنم که خدایا منو جلوی همسر و فرزندم سربلند کن.

قدر خانومتو بدون:)
دخترای امروز 50% بیشتر نمیشه بهشون اعتماد کرد
من خودمم تو 23 سالگی داشتم ازدواج میکردم تالارم گرفته بودم ولی بخواطر پول رفت:)

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
vatanniaz@
چند احتمال وجود داره
1 : یه ضد حال اساسی تو زندگیت از طرف یه دختر خوردی
2 : رفتی خواستگاری پرتت کردن بیرون
3 : یا از اینا هستی عصرا یه پاکت تخمه میگیرن دستشون میرن میشینن یه جا دخترای مردم رو دید میزنن و بعدشم همون عمل شنیع که یکی از کاربرا گفت رو شبش انجام میدن
4 : یا سنت اینقدر کمه که هرچی هم میگی از روی بچگیه
در کل رفتن پیش یه روانپزشک رو به شما پیشنهاد میکنم.

دهنت سرویس . یه لحظه تصورش رو بکن :lol::lol: بری خواستگاری جدی جدی پرتت کنن بیرون :lol:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
چون شناخت درستی از پسرا ندارند .
این یک واقعیته که پسرا به طرف دخترایی که بیشتر به خودشون می‌رسند ، بیشتر جذب می‌شوند و می‌روند جلو و دخترا هم این موضوع رو می‌دونند و پیش خودشون میگن: خب، طرف حتمآ ازدواج هم در فکرش خواهد بود و شانس ازدواجم میره بالا...
ولی موضوع کاملآ بر عکسه و خیلی از پسرا دوست دختر میگیرن ولی به فکر ازدواج نیستند و یکی از ملاکهای خیلیهاشون برای ازدواج همون نجابت و طرز لباس پوشیدن متوازن و ... است.

ضمنآ دوستانی که نظر می‌دهند... مطمئنآ آراسته لباس پوشیدن و آراش ملایم به هیچ وجه بد نیست و این موضوع با لباسهای محرک و آرایشهای بسیار غلیظ (به قول یک خودشون رو شبیه جن میکنن) کاملآ تفاوته... این دو مقوله را با هم قاطی نکنید...

در مورد خارج و ایران هم بین حداکثرها و حداقل ها تفاوت وجود داره ولی در همونجا هم پوشش داریم تا پوشش! رفتار داریم تا رفتار! در همانجا هم بحث نجابت مطرح هست ولی مصداق‌های اونجا با اینجا متفاوته....

تایید و تاکید فراوان.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا