• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درسته این لیاقت رو نداره....
ولی کسی مثل من که هیچوقت دنبال دختر جمائت نبودم...بعد 2سال درس خوندن تو دانشگاه به هیچ دختری سلام ندادم(جمعیت دخترای ما 2برابر پسرها هست تو دانشگاهمون) به نظر شما حتما شخص نجیب گیر من میاد؟؟؟
همه بهم میگن کسایی مثل تو یه دختر از همه بدتر گیرشون میاد:eek:
درسته؟؟؟
حالا یه چیز جالب انصافا من هر چی پسر دختر باز دیدم رفته یه زن چادری گرفته جریان چیه؟؟؟:blink:

اين واقعا خيلي خوبه كه در اين دنياي دربهم برهم موفق شديد براي خودتون يك حد رو نگه داريد. نگران نباشيد چرا كه دليلي نداره كه فكر كنيد قراره يكي بدتر از همه گيرتون بياد. درسته تصميم گيري سخته ولي باور كنيد اگه شتابزده عمل نكنيد، مي تونيد تصميم درستي بگيريد در مورد ازدواج.

در مورد اون تيپ پسرها هم، معمولا ميگن چون زيادي با هر دختري بودند، ديگه به نوعي نمي تونن باور كنند كه كسي دنبال زن خودشون نباشه براي همين براي محكم كاري ميرن اوني رو انتخاب مي كنند كه احتمال خيانت كردنش خيلي كم باشه.

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
الآن اگر من اینو جواب بدم فقط مسئله را از دید خودم گفتم و ممکنه که بقیه بیان و بگن این طور نیست ولی به هر حال نظر من اینه:

اولآ همانطور که دخترها از پسرها و خصوصیاتشون شناخت دقیقی ندارند ، پسرها هم همین طورن و دخترها رو خوب نمیشناسن... بعضی از این دوستی ها به عنوان کسب تجربه اس! (حتی به گفته بعضی دوستهای من تجربه کسب کردن در ثkص تا بعدآ در زندگی زناشویی مشکل نداشته باشند! که البته برای این منظور به خانمهایی حالا اسمشونو نگیم رو آورده بودند...) که اینهم باز بخشی‌اش برمیگرده به عدم شناخت پسرها حتی نسبت به خودشون و یک جور تفکرات مثل "اگر من به اندازه کافی خوب نباشم چی؟" ، "اگر بعدآ نتونم نظر اونی که میخوام را نسبت به خودم جلب کنم چی" ، " یعنی من میتونم" و غیره برمی‌گرده.
از این که بگذریم کلآ وقتی پسرا بزرگ میشن یکی از راهها برای اینکه بیان بگن که آره ما فلانیم ما بزرگیم و ... گرفتن دوست دختره! مخصوصآ در سنین پایینتر که دوست دختر گرفتن یعنی خیلی آدم خفنی بودن!(واقعآ جای تآسف داره... میدونم... در سنین پایینتر هم که خودارضایی کردن به معنای خفن بودن هست...مملکته داریم؟) بعضی ها هم چند تا چند تا دوست دختر میگیرن که دگه یعنی خیلی خیلی خفنن! از این کار هم هیـــــــچ هدف مشخصی ندارند. البته این موارد کم و بیش بین دخترها هم ممکنه وجود داشته باشه

اما یک نکته دیگر هم هست که چرا پسرا میرن سمت اون خانوما که اون طوری آرایش میکنن و لباس می پوشن؟ ترس!!
پسرها به طور پیشفرض احتمال می‌دهند که اگر از یک اونجور خانومی درخواست دوستی بکنند 15 درصد یا بیشتر جواب مثبت می‌شوند ، 45 پس از اصرار کردن جواب مثبت می‌شوند ، 25 درصد جواب آقا من قصد دوستی ندارم می‌شنوند ، 10 درصد پس از اصرار فحش گم شو $%%^ میشوند، 5 درصد همون ابتدا گم شو $%^& می‌شوند.
اما در مورد دخترهای سنگین و رنگین
احتمال زارتی آره شنیدن 5 درصد ، با اصرار آره شنیدن 20 درصد ، آقا مزاحم نشوید 25 ، فحش شنیدن در صورت اصرار 30 درصد ، اول بسم الله فحش شنیدن 20 درصد.

که خب... همون 20 درصد اول بسم الله فحش شنیدن وافعآ برای یک پسر جوون ترسناکه... چون غرور داره... حالا شاید در واقع 1 درصد احتمال فحش شنیدن در همون ابتدا باشه و 80 درصد عبارت آقا من قصد دوستی ندارم از طرف بشنوه... ولی خب... پسرها در ناخودآگاهشون این طوری فکر نمی‌کنند... بنابراین همان خانومهای تیپ‌زن را در اولویت قرار می‌دهند...

ابنا مواردیه که الآن به ذهن من میرسه... شاید اشتباه باشه شایدم نباشه (که نیست... مگه میشه من اشتباه کنم؟ نه...lol)

واقعا خيلي ممنونم كه لطف كرده و ديدگاه خودتون رو در مورد موضوع بيان كرديد! :blush: انصافا مثالهاي خوبي هم زده بوديد و جزييات هم به روشن تر شدن موضوع كمك بسزايي مي كرد. :happy: :blush: ممنونم كه وقت گذاشتيد. :blush:

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
یه موضوع دیگه
تا الان همش بحث مربوط به دخترهای بی حجاب بود
حالا من میگم اونایی که با حجاب هم هستن نمیشه بهشون اعتماد کرد
این نتیجه اعتماد من:|:eek:

1xieyeg6zj2yjv4s3k.jpg
2 ساله که دارم قرص اعصاب میخورم به خواطر یه ...

حالا بی حجاباشو دیگه من نمیدونم:)
شکست عشقی خوردی، 10 سال در زمان به عقب بازگشتی؟

ازدواج در قرن 21 معنی نداره. خلافش رو ثابت کنید.
منکه هرگز ازدواج نخواهم کرد.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
الآن اگر من اینو جواب بدم فقط مسئله را از دید خودم گفتم و ممکنه که بقیه بیان و بگن این طور نیست ولی به هر حال نظر من اینه:

اولآ همانطور که دخترها از پسرها و خصوصیاتشون شناخت دقیقی ندارند ، پسرها هم همین طورن و دخترها رو خوب نمیشناسن... بعضی از این دوستی ها به عنوان کسب تجربه اس! (حتی به گفته بعضی دوستهای من تجربه کسب کردن در ثkص تا بعدآ در زندگی زناشویی مشکل نداشته باشند! که البته برای این منظور به خانمهایی حالا اسمشونو نگیم رو آورده بودند...) که اینهم باز بخشی‌اش برمیگرده به عدم شناخت پسرها حتی نسبت به خودشون و یک جور تفکرات مثل "اگر من به اندازه کافی خوب نباشم چی؟" ، "اگر بعدآ نتونم نظر اونی که میخوام را نسبت به خودم جلب کنم چی" ، " یعنی من میتونم" و غیره برمی‌گرده.
از این که بگذریم کلآ وقتی پسرا بزرگ میشن یکی از راهها برای اینکه بیان بگن که آره ما فلانیم ما بزرگیم و ... گرفتن دوست دختره! مخصوصآ در سنین پایینتر که دوست دختر گرفتن یعنی خیلی آدم خفنی بودن!(واقعآ جای تآسف داره... میدونم... در سنین پایینتر هم که خودارضایی کردن به معنای خفن بودن هست...مملکته داریم؟) بعضی ها هم چند تا چند تا دوست دختر میگیرن که دگه یعنی خیلی خیلی خفنن! از این کار هم هیـــــــچ هدف مشخصی ندارند. البته این موارد کم و بیش بین دخترها هم ممکنه وجود داشته باشه

اما یک نکته دیگر هم هست که چرا پسرا میرن سمت اون خانوما که اون طوری آرایش میکنن و لباس می پوشن؟ ترس!!
پسرها به طور پیشفرض احتمال می‌دهند که اگر از یک اونجور خانومی درخواست دوستی بکنند 15 درصد یا بیشتر جواب مثبت می‌شوند ، 45 پس از اصرار کردن جواب مثبت می‌شوند ، 25 درصد جواب آقا من قصد دوستی ندارم می‌شنوند ، 10 درصد پس از اصرار فحش گم شو $%%^ میشوند، 5 درصد همون ابتدا گم شو $%^& می‌شوند.
اما در مورد دخترهای سنگین و رنگین
احتمال زارتی آره شنیدن 5 درصد ، با اصرار آره شنیدن 20 درصد ، آقا مزاحم نشوید 25 ، فحش شنیدن در صورت اصرار 30 درصد ، اول بسم الله فحش شنیدن 20 درصد.

که خب... همون 20 درصد اول بسم الله فحش شنیدن وافعآ برای یک پسر جوون ترسناکه... چون غرور داره... حالا شاید در واقع 1 درصد احتمال فحش شنیدن در همون ابتدا باشه و 80 درصد عبارت آقا من قصد دوستی ندارم از طرف بشنوه... ولی خب... پسرها در ناخودآگاهشون این طوری فکر نمی‌کنند... بنابراین همان خانومهای تیپ‌زن را در اولویت قرار می‌دهند...

ابنا مواردیه که الآن به ذهن من میرسه... شاید اشتباه باشه شایدم نباشه (که نیست... مگه میشه من اشتباه کنم؟ نه...lol)

این درصدهای اخرت رو خیلی قبول دارم....
هر کدوم از دوستای سنگینی که داشتم رفتند تا با یه دختر سنگین دوست بشن از طرف جواب منفی شنیدن..
الان همشون داغون شدن و هر دختری میبینن فحش میدن..:blink:
منم از یکی خوشم میومد رووم نیومد برم بگم اخه غرورم اجازه نمیداد...به صمیمی ترین دوستم اینقدر گفتم این دختر خوبیه رفت باهاش دوست شد(حالا من مانده ام تنهای تنها...):(:(:(
ولی ناراحت نیستم چون دوستیهای تو این سن فایده ای نداره ولی خوب ضدحال بزرگی بود...:eek:
باز خوبه طرف با غریبه دوست نشد.ولی باعث امر خیر شدیم.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
درسته این لیاقت رو نداره....
ولی کسی مثل من که هیچوقت دنبال دختر جمائت نبودم...بعد 2سال درس خوندن تو دانشگاه به هیچ دختری سلام ندادم(جمعیت دخترای ما 2برابر پسرها هست تو دانشگاهمون) به نظر شما حتما شخص نجیب گیر من میاد؟؟؟
همه بهم میگن کسایی مثل تو یه دختر از همه بدتر گیرشون میاد:eek:
درسته؟؟؟
حالا یه چیز جالب انصافا من هر چی پسر دختر باز دیدم رفته یه زن چادری گرفته جریان چیه؟؟؟:blink:

منم عین توام رفیق . پسرایی که دوس دختر داشتند اگه گردنشونو بزنی حاظر نیستند دختره رو بگیرند . حرفشونم اینه که همچین دختری که زرتی رفیق میشه به درد زندگی نمیخوره ! اصلا با حرفشون موافق نبودم ... میگفتم برو با دختر خوب دوست شو بعدم ازدواج کن اخه این چه حرفیه ... اون دخترو فقط واسه عشق حالت میخواستی و ... ولی اکثرا گوش به این حرفا نمیدند . خداییش حق میدم به بعضی دخترا ، پسرا بعضیاشون واقعا گاهی بی انصاف میشند .

امثال من و شما رو هم چون رابطه ای با دخترا نداریم و نمیتونیم از توی چشماشون بخونیم احتمال زیادی میره که از این جک و جن*ه ها بهمون بندازند اما اگه روزی قرار به ازدواج باشه من روی حرف خدا که گفته یکی مثل خودتون نصیبتون میکنیم خیلی حساب باز کردم :)

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
از غربیها مخصوصاً آمریکایی ها رسم شرف رو بیاموزید.
ازدواج کار احمقاست. ازدواج نکنید.
رابطه ی جنسی میخواید؟ ختنه تون کردن نبریدنش که.
بقول گوست باسترز هم کلید هست هم دروازه.

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
منم عین توام رفیق . پسرایی که دوس دختر داشتند اگه گردنشونو بزنی حاظر نیستند دختره رو بگیرند . حرفشونم اینه که همچین دختری که زرتی رفیق میشه به درد زندگی نمیخوره ! اصلا با حرفشون موافق نبودم ... میگفتم برو با دختر خوب دوست شو بعدم ازدواج کن اخه این چه حرفیه ... اون دخترو فقط واسه عشق حالت میخواستی و ... ولی اکثرا گوش به این حرفا نمیدند . خداییش حق میدم به بعضی دخترا ، پسرا بعضیاشون واقعا گاهی بی انصاف میشند .

امثال من و شما رو هم چون رابطه ای با دخترا نداریم و نمیتونیم از توی چشماشون بخونیم احتمال زیادی میره که از این جک و جن*ه ها بهمون بندازند اما اگه روزی قرار به ازدواج باشه من روی حرف خدا که گفته یکی مثل خودتون نصیبتون میکنیم خیلی حساب باز کردم :)

منم مثل خودت به امید همین جمله اخرت نشستم.........

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من که اصلا فکر نمیکنم دخترا همچین فکری بکنن

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
واقعا عالی بود من رو به ازدواج امیدوار کرد . به خاطر سن پایین 23 سال از ازدواج می ترسیدم

عزیز برادر به ترست ادامه بده ... بنده هم به خاطر سن پایین 25 سال از ازدواج میترسم و تعداد خیلی بیشتری از جوونها به خاطر سن پایین 30-35 سال از ازدواج میترسند . به جرئت میتونم بگم ترس از ازدواج قشنگترین و مفیدترین ترس هست ( هیچ کدوم این حرفا از ته دلم نبود ! همش ناشی از عقده های درونیم بود ! ) :eek:

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
عزیز برادر به ترست ادامه بده ... بنده هم به خاطر سن پایین 25 سال از ازدواج میترسم و تعداد خیلی بیشتری از جوونها به خاطر سن پایین 30-35 سال از ازدواج میترسند . به جرئت میتونم بگم ترس از ازدواج قشنگترین و مفیدترین ترس هست ( هیچ کدوم این حرفا از ته دلم نبود ! همش ناشی از عقده های درونیم بود ! ) :eek:

:blink:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
من که اصلا فکر نمیکنم دخترا همچین فکری بکنن

دقيقا هم همينطوره ها! توجه كرديد تو دانشگاهها كلا چنين دختراني زودتر ازدواج مي كنند و در كمال تعجب معمولا يكي از اعضاء بسيج يا عاشقشون ميشه يا مي خواد به منظور هدايت كردنشون باهاشون ازدواج كنه؟! :rolleyes:

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
حالم دیگه داره بهم میخوره.
یعنی در ایران برای سکـس حتماً باید ازدواج کرد؟ راهِ فراری نیست؟
نمیشه همتون رو بکشم راحت بشم؟ نمیشه برم قرقیزستان؟

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دقيقا هم همينطوره ها! توجه كرديد تو دانشگاهها كلا چنين دختراني زودتر ازدواج مي كنند و در كمال تعجب معمولا يكي از اعضاء بسيج يا عاشقشون ميشه يا مي خواد به منظور هدايت كردنشون باهاشون ازدواج كنه؟! :rolleyes:

:blink::blink:

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15

یاد فیلم شهاب حسینی افتادم....
و جمله از ان نترس که هایو هو دارد از ان بترس که سر به تو دارد.
چند وقت پیش هم یه مداح اهل بیت رفتیم واسه مراسم ختم بیاریم ماشالله با اینکه به خاطر رضای خدا کار میکرد به قول خوش. ولی وقتی 2تا زن وارد شدن تنها کسی که خیلی گرم گرفت باهاشون خودش بود:blush:
من شرمنده:blush::blush::blush:

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
پیشنهاد دادم بری پیش روانپزشک ولی گویا قراره مشتری خودم بشی.یه سر بیا کلینیک:D
پ.ن : دوستان معذرت میخوام یکم عصبانی شدم ولی بعضی ها واقعا خیلی وقیح هستند

بروکی... :D

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
چه جالب! واقعا شما چند تا زن شاغل ديديد كه پير و فرسوده شده؟!! اين ادعاي باتجربه بودن آقايون ما رو كشته! اتفاقا اون زنهايي كه بيشتر تو خونه شستند و پختند رو ببينيد زوارشون در رفته! به چي دلشون خوش باشه جز انجام كارهاي خونه؟!

شما نمي خواد نگران باشيد چون مسلما مي تونيد بريد يكي از همين خانه دارها رو انتخاب كنيد كه براتون بپزه، بشوره و ني ني توليد كنه كه براي اونها هم به قول خودتون "سگ دو" بزنيد!

به نظرتون با اين شرايط اقتصادي كه روز به روز هم سختتر ميشه، واقعا كار اشتباهيه كه بعضي زنها همراه همسرشون سعي مي كنند قسمتي از مخارج رو به عهده بگيرند؟! حالا نگيد زنها كجا از اين كارها مي كنند؟ اگه مرد درست همسرش رو انتخاب كرده باشه، چرا كه نه!

اين كه زنها سريع پير و فرسوده ميشن به خاطر چند بار بارداري و بچه داريه. حالا خودتون بريد ببينيد واقعا كي فرسوده تره؛ اوني كه تو اجتماعه يا اوني كه تو خونه ست و به قول بعضي همجنسانتون فقط پولي كه شوهر درمياره رو كوفت مي كنه! زن شاغل معمولا اونقدر احمق نيست بذاره مرده چند تا بچه بندازه رو دستش كه بشينه پاي اينها و نفهمه زندگي يعني چي!

1-اينکه شما نميخوای قبول کنی کار کردن خانم ها در بيرون از خونه ،موجب زودتر شکسته شدنش ميشه ، يا از بی تجربگی شماست ، يا اينکه دوست نداريد واقعيت رو ببنيد!

2-من اين موضوع رو تو اطرفيان خودم و خانم هايی که کار ميکردن ديدم و از زبون خودشون شنيدم

اصطلاح سگ دو زدن رو برای دوستتون به کار بردم چون فکر ميکرد کار کردن تو خونه شق القمر هست ، هر کاری سختی خودش رو داره و هر کس تو زندگيش مسئوليتی بر عهده ميگيره،،الزاما کار تو خونه سخت ترين کار دنيا نيست

در ضمن بنده بسيار از کار کردن خانم ها استقبال ميکنم ،اما جالبه برام خانمی تو خونه کار ميکنه وقت نميکنه به خودش برسه ،چطوری ميتونه هم به کار بيرون برسه و هم به خودش!!

3-گفتم بسيار خوبه يه خانم بتونه کار کنه ،استقلال داشته باشه و ... اما با به وجود آمدن بچه خود به خود قضيه کار به طور موقتی هم که شده واسه خانم ها تعطيل ميشه!

4-عزيز جان شکسته شدن به خاطر کار بيرون از خونه هيچ ربطی به بارداری نداره ، هر زنی بعد از يه سنی آرزوش داشتن بچه هست و همه سختی هاش رو به جون ميخره و قابل مقايسه نيست با زنی که 30 سال کار دولتی انجام داده و باز نشست شده ، شکسته شدن رو اين موقع بايد ببينی !

پوزش بابت انحراف تاپيک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا