• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Casperky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا شما حس بدي پيدا نمي كرديد اگه مادرتون بعد از ازدواج چهارم پدرتون افسردگي مي گرفتند؟ چرا مردها روي جسم زنشون حساسند ولي درك نمي كنند كه براي زن هم سخته كه شبهايي كه تو خونه تنهاست به اين فكر كنه كه در اون لحظه همسرش با زن دوميه، سومي يا چهارمي؟ و اينكه اگه نياز جسمي داشته باشه بايد صبر كنه تا نوبتش بشه؟!!! و اينكه اصلا خوشايند نيست كه همسر بدونه و به اين فكر كنه كه جسم همسرش با چند جسم ديگه غير از اون به شكل شرعي ارتباط نزديك برقرار كرده! بعد هم ميگن زنها زيادي حساس و عاطفيند در صورتي كه در اين مورد بايد منطقي فكر كنند كه همسر مي تونه و حق داره پس نوش جانش!

نظر شما درباره حضرت عيسي كه با وجود مرد بودن هيچوقت ازدواج نكردند چيه؟ جالبه واقعا كه ايشون تنها پيامبري هستند كه مطابق احاديث در روز قيامت در كنار حضرت مهدي قرار مي گيرند. در ضمن از پيامبران اولواالعزم هم كه هستند ايشون.

چرا فقط حضرت عیسی رو می بینید؟
مگه خود پیامبر چندین همسر نداشتند و هر شب رو به نوبت با یکی از اونها بودند و هیچ کس هم ناراضی نبود و تمام همسرانشان را هم از صمیم قلب دوست داشتند!
سایر امامان و معصومین نیز چنین بودند.
زنی که این مساله را قبول کنه و به عنوان یک حقیقت بپذیره افسردگی نمی گیره.باید باهاش کنار بیاد اگه کنار نیاد تقصیر خودشه که میخواد از واقعیت فرار کنه و نه شوهرش.

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
مگه خود پیامبر چندین همسر نداشتند و هر شب رو به نوبت با یکی از اونها بودند و هیچ کس هم ناراضی نبود و تمام همسرانشان را هم از صمیم قلب دوست داشتند!
زنی که این مساله را قبول کنه و به عنوان یک حقیقت بپذیره افسردگی نمی گیره.باید باهاش کنار بیاد اگه کنار نیاد تقصیر خودشه که میخواد از واقعیت فرار کنه و نه شوهرش.
شدیدا تایید میشه ...

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
خونه داری یه جور تفریحه که زنها در واقع برای خودشون انجام میدن با این همه وسایل ماشینی که زنهای امروز استفاده میکنند دیگه کار خاصی برای انجام دادن نمیمونه همرو ماشن انجام میده . پس خونه داری اصلا کار محسوب نمیشه و فقط نوعی تفریحه که زنها وظیفه دارند انجام بدن . مفت خوری بسه ... زنها هم باید کار خونه انجام بدن و هم کار بیرون که وظیفشونه هر دوش .
در ضمن یه گاو هم طبق غریزه مادریش به فرزندش شیر میده و این کارو دوست داره ... حالا شما که انسانید ! پس وقتی بچه دار شدید همه این کارها وظیفتونه ...یا ازدواج نکنید یا اگر ازدواج کردید همه این کارها وظیفتونه و باید به بهترین نحو انجامش بدین.
یه جا خوندم دانشمندان راهی پیدا کرده اند که توی رحم گاو هم بچه به دنیا میاد ووو.... مهم اون عاطفه مادری که متاسفانه امروزه کمتر به جشم میخوره با این که غریزه هست !!
... پس حامله شدن و زاییدن رو خاهشن هنر ندودنید ...
در مورد فرم و شکلش هم اصلا ربطی نداره و میتونه توافقی باشه. در کل همه چیز یک زن متعلق به همسرشه ... اگه ناراضی هستید ازدواج نکنید یا بچه دار نشید...کسی مجبورتان نکرده . آدم وقتی یه مسوولیتی قبول میکنه باید تا آخرش پاش بمونه...

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
خونه داری یه جور تفریحه که زنها در واقع برای خودشون انجام میدن با این همه وسایل ماشینی که زنهای امروز استفاده میکنند دیگه کار خاصی برای انجام دادن نمیمونه همرو ماشن انجام میده . پس خونه داری اصلا کار محسوب نمیشه و فقط نوعی تفریحه که زنها وظیفه دارند انجام بدن . مفت خوری بسه ... زنها هم باید کار خونه انجام بدن و هم کار بیرون که وظیفشونه هر دوش .
در ضمن یه گاو هم طبق غریزه مادریش به فرزندش شیر میده و این کارو دوست داره ... حالا شما که انسانید ! پس وقتی بچه دار شدید همه این کارها وظیفتونه ...یا ازدواج نکنید یا اگر ازدواج کردید همه این کارها وظیفتونه و باید به بهترین نحو انجامش بدین.
یه جا خوندم دانشمندان راهی پیدا کرده اند که توی رحم گاو هم بچه به دنیا میاد ووو.... مهم اون عاطفه مادری که متاسفانه امروزه کمتر به جشم میخوره با این که غریزه هست !!
مثل علاقه یه حیوون به بچش ... پس حامله شدن و زاییدن رو خاهشن هنر ندودنید ...
در مورد فرم و شکلش هم اصلا ربطی نداره و میتونه توافقی باشه. در کل همه چیز یک زن متعلق به همسرشه ... اگه ناراضی هستید ازدواج نکنید .کسی مجبورتان نکرده . آدم وقتی یه مسوولیتی قبول میکنه باید تا آخرش پاش بمونه...

با خودت درگیری نه؟:D
مرد حسابی ایناچیه نوشتی؟ نمیگم غلطه چون نظر شخصی شماست ولی رعایت کردن حرمت ها هم بد نیست.
خانم ها به خاطر اینکه سختی های مادراشون رو دیدن این مسائل رو مطرح میکنن و بلند پروازی هایی که دارن رو هر کسی شاید نپسنده ولی اینا ربط به خود طرف داره،مثلا من نخواهم گذاشت زنم بیرون از منزل کار کنه و این مسئله رو هم در ابتدا صادقانه مطرح میکنم ولی نه به خاطر تعصب،چون شخصا وقتی خودم عرضه دارم یه زندگی خوب رو اداره کنم غیرتم اجازه نمیده زنم بره بیرون خودشو داغون کنه،وقتی میتونه درسش رو ادامه بده،وقتی میتونه حتی بعد از دکترا هم به کارهای پژوهشی و مطالعاتی بپردازه دلیلی نمیبینم که وقتش رو تلف بکنه برای که بره بیرون کار کنه تا به استقلال شخصیتی و مالی و وجه اجتماعی برسه،مرد محکوم به کار بیرونه و باید یه زندگی رو بچرخونه وگرنه مرد نیست ولی زن و بچه ش نیازی نباید باشه کار کنن،مرد باید در خدمت خانواده ش باشه اونموقع ست که میتونه توقع داشته باشه زن براش بچه بیاره و بشوره و بپزه وگرنه دیگ که نمیتونه به دیگ بگه روت سیاه.
مثال زنده:
من مادرم شاغله و خیلی هم از نظر اجتماعی موفق و علاوه بر کارش هم نویسنده ست و هم شاعر، از ابتدا هم اجباری به کار بیرون یا داخل نداشته و با وجود 4 بچه هم کار بیرون داشته و هم به کارهای خونه رسیده البته با همکاری همه و هم 4 تا بچه بزرگ کرده و الان هم شاید ده سال از سنش بزرگتر بزنه،ولی این هنر رو داشته که همه رو با هم داشته باشه،همه هم راضی هستیم از پدرم تا ما؛ ازش پرسیدم چجوری همه رو با هم یه جا بدست اوردی؟ گفت من هیچ توقعی از هیچ کس نداشتم و ندارم به همین خاطر هر سختی رو به جون خریدم و نتیجه ش هم برام رضایت بخشه و اصلن پشیمون نیستم،دخترای امروزی چون متوقع هستن اگر حتی یکی از کارهای محوله رو هم به درستی انجام بدن فکر میکنن کوه کندن چون بابت همه چیز توقع پاداش یا معامله پایاپای دارن که قطعا نمیشه.
لطفا بر نخوره قصد جسارت به هیچ کس رو نداشتم.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
خیلی دوست دارم بدونم اگر یک همچین وضعیتی برای دختر یا خواهر شما به وجود میومدید ، باز هم همین حرفها را تکرار می‌کردید؟

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
با خودت درگیری نه؟:D
مرد حسابی ایناچیه نوشتی؟ نمیگم غلطه چون نظر شخصی شماست ولی رعایت کردن حرمت ها هم بد نیست.
خانم ها به خاطر اینکه سختی های مادراشون رو دیدن این مسائل رو مطرح میکنن و بلند پروازی هایی که دارن رو هر کسی شاید نپسنده ولی اینا ربط به خود طرف داره،مثلا من نخواهم گذاشت زنم بیرون از منزل کار کنه و این مسئله رو هم در ابتدا صادقانه مطرح میکنم ولی نه به خاطر تعصب،چون شخصا وقتی خودم عرضه دارم یه زندگی خوب رو اداره کنم غیرتم اجازه نمیده زنم بره بیرون خودشو داغون کنه،وقتی میتونه درسش رو ادامه بده،وقتی میتونه حتی بعد از دکترا هم به کارهای پژوهشی و مطالعاتی بپردازه دلیلی نمیبینم که وقتش رو تلف بکنه برای که بره بیرون کار کنه تا به استقلال شخصیتی و مالی و وجه اجتماعی برسه،مرد محکوم به کار بیرونه و باید یه زندگی رو بچرخونه وگرنه مرد نیست ولی زن و بچه ش نیازی نباید باشه کار کنن،مرد باید در خدمت خانواده ش باشه اونموقع ست که میتونه توقع داشته باشه زن براش بچه بیاره و بشوره و بپزه وگرنه دیگ که نمیتونه به دیگ بگه روت سیاه.
مثال زنده:
من مادرم شاغله و خیلی هم از نظر اجتماعی موفق و علاوه بر کارش هم نویسنده ست و هم شاعر، از ابتدا هم اجباری به کار بیرون یا داخل نداشته و با وجود 4 بچه هم کار بیرون داشته و هم به کارهای خونه رسیده البته با همکاری همه و هم 4 تا بچه بزرگ کرده و الان هم شاید ده سال از سنش بزرگتر بزنه،ولی این هنر رو داشته که همه رو با هم داشته باشه،همه هم راضی هستیم از پدرم تا ما؛ ازش پرسیدم چجوری همه رو با هم یه جا بدست اوردی؟ گفت من هیچ توقعی از هیچ کس نداشتم و ندارم به همین خاطر هر سختی رو به جون خریدم و نتیجه ش هم برام رضایت بخشه و اصلن پشیمون نیستم،دخترای امروزی چون متوقع هستن اگر حتی یکی از کارهای محوله رو هم به درستی انجام بدن فکر میکنن کوه کندن چون بابت همه چیز توقع پاداش یا معامله پایاپای دارن که قطعا نمیشه.
لطفا بر نخوره قصد جسارت به هیچ کس رو نداشتم.
قسمت آخر حرفت شدیدا تایید میشه و لب مطلب رو ادا کردی.
ولی قسمت اول حرفت نا امیدم کرد. قبل از اینکه حرف از حرمت بزنی یه نگاهی به جمله اولت بنداز !!
من هیچ توهین یا حرمت شکنی به شخص خاصی نکردم فقط چند مثال زدم که برای عده ای صادق هست شما چرا به خودت گرفتی؟؟
کلی نگفتم ... جزیی گفتم.امیدوارم متوجه شده باشید.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
خانم Kasandra ؛

می دونم که خیلی ها در گروه مقابل شما از حریم منطق خارج هستند، ولی از شما هم انتظار نمیره که شما هم این طور از حریم منطق خارج بشین...

خانه داری از لحاظ استرس و سختی کار به هیچ عنوان حتی با یک شغل "عادی" بیرون از خانه قابل مقایسه نیست...

من با اطلاعات تخصصی کامل بهتون این رو میگم (لزومی نداره توضیح بیشتر بدم، ولی فقط مطمئن باشید که برای مقایسه مشاغل معیارهایی هست و خانه داری اصلا با یک شغل عادی قابل مقایسه نیست).

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
اگه بعنوان مسلمان سیره نبی و ائمه معصومین (ع) قبول دارید(نمیشه هر جا به نفعتون بود بگید درست و هر جا نه ؛بگید نمی خوام و درست نیست)
=================
پیامبر در 20 سالگی با حضرت خدیجه ( که چندین بار ازدواج کرده بود و بیوه بود) 45 سال سن داشت ازدواج کرد و همینچنین؛ چندین همسر دیگرشون و بقیه امام ها همین طور
پس: این کار اشکال نداره بلکه تبعیت از بزرگان دین است و احتمالا ثواب زیادی هم داره ؛مگه بخواید سفسطه کنید و از زیرش یک جوری در برید
=======
پی نوشت: تو هر حرمسرایی بلاخره یکی ؛ سوگلی پیدا میشه

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

واقعیت نسبی است واقعیتها و عقاید شما برای خودتون محترمن ولی جذابیتی برای جنسی که قراره استثمار بشه نداره.
شاید تو خواب و رویاهاتون بتونین چند همسری رو خواب ببینید. ولی تموم شد.
متاسفم براتون .دوره این افکار 60 ساله که سپری شده.

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خانم Kasandra ؛

می دونم که خیلی ها در گروه مقابل شما از حریم منطق خارج هستند، ولی از شما هم انتظار نمیره که شما هم این طور از حریم منطق خارج بشین...

خانه داری از لحاظ استرس و سختی کار به هیچ عنوان حتی با یک شغل "عادی" بیرون از خانه قابل مقایسه نیست...

من با اطلاعات تخصصی کامل بهتون این رو میگم (لزومی نداره توضیح بیشتر بدم، ولی فقط مطمئن باشید که برای مقایسه مشاغل معیارهایی هست و خانه داری اصلا با یک شغل عادی قابل مقایسه نیست).

عزیزم احتمالا ما هم هردوشو امتحان کردیم که داریم میگیم.

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
منم عین توام رفیق . پسرایی که دوس دختر داشتند اگه گردنشونو بزنی حاظر نیستند دختره رو بگیرند . حرفشونم اینه که همچین دختری که زرتی رفیق میشه به درد زندگی نمیخوره ! اصلا با حرفشون موافق نبودم ... میگفتم برو با دختر خوب دوست شو بعدم ازدواج کن اخه این چه حرفیه ... اون دخترو فقط واسه عشق حالت میخواستی و ... ولی اکثرا گوش به این حرفا نمیدند . خداییش حق میدم به بعضی دخترا ، پسرا بعضیاشون واقعا گاهی بی انصاف میشند .

امثال من و شما رو هم چون رابطه ای با دخترا نداریم و نمیتونیم از توی چشماشون بخونیم احتمال زیادی میره که از این جک و جن*ه ها بهمون بندازند اما اگه روزی قرار به ازدواج باشه من روی حرف خدا که گفته یکی مثل خودتون نصیبتون میکنیم خیلی حساب باز کردم :)

خب اینطوری هم نصیب نمیشه که بالاخره باید یکی رو بپسندی و نزدیکش شی و یا موافق باشی که مامانت برات یکی رو پیدا کنه که اونم بدترین کار ممکنه که تو 2 ساعت واسه کل زندگیت تصمیم بگیری

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
من وقتی زنم که تو باور داشته باشی مردی
انسان بودن را باید آموخت...
جنسیت معنا ندارد

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من وقتی زنم که تو باور داشته باشی مردی
انسان بودن را باید آموخت...
جنسیت معنا ندارد

TNX

اعتقاد واقعی من برابری است
شریک زندگی یعنی شریک کار بیرون کار خانه و بچه.
:)

گل بی گلدون

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من تازه الان عضو شدم.بحث های خوبی دارید.من هم نظرم رو بگم؟

من عقیده دارم برای ازدواج مهم نیست که طرف مقابل قبلا ازدواج کرده یا نه؟ اگه یک انسان کامل و صادق و مسوول باشه بنظر من اینکه قبلا ازدواج کرده باشه مهم نیست.البته باید دید دلیل جدایی آنها چه بوده؟ اگه بخاطر بداخلاقی/اعتیاد/دروغگویی و این جور مسایل بوده باشه که نه.ولی گاها پیش میاد یه خانم یا یه آقا که اصلا هیچ مشکلی از این نوع را نداشتند بخاطر بدیهای شریک زندگیشون از هم جدا شدن.خب نباید این گونه افراد رو بد شمرد و در موردشون قضاوت نابجا کرد.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
کی همچین محکومیتی رو تعیین کرده؟!

واضحه محیط و عرف و شرع و عقل
شما از دیدن مردی که تنبله و کار نمیکنه و دستش جلوی زنش یا دیگران دراز چه تصوری تو ذهنته؟
حالا خود شما از یه مرد مسئولیت پذیر و کاری و تند و تیز چه تصویری تو ذهنت داری؟
اگر اعتقادات مذهبی داری اینارو هم داشته باش(البته اینا دلیل بر این نیست که زن نباید کار کند بلکه زن هم در قانون شرع و همینطور قانون اساسی میتواند و مجاز است کار کند البته با اذن شوهر)
:
پيامبر خدا(ص ) فرمود: عبادت ده جزء دارد كه نه جزء آن طلب روزي حلال است . كسي كه براي كسب هزينه خانواده اش زحمت بكشد، مانند مجاهد در راه خدا است .

«الرِّجَالُ قَوَّ مُونَ عَلَى النِّسَآءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَآ أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَ لِهِمْ »(نساء/34)
«مردان سرپرست زنان هستند بدليل آنكه خداوند برخي از ايشان را بر برخي ديگر برتري داده ونيز از اموال خويش به عنوان نفقه به همسر خود مي پردازند.»

« وَلَهُنَّ مِثْلُ الَّذِى عَلَيْهِنَّ بِالْمَعْرُوفِ وَلِلرِّجَالِ عَلَيْهِنَّ دَرَجَةٌ وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ »(بقره/228)
«براي زنان حقوقي شايسته است همانند وظيفه اي كه بر عهده آن هاست ولي مردان را بر زنان مرتبتي است وخداوند با عزّت و حكيم است.»

اين آيه اجمالاً يك نوع برتري را براي مرد در حوزه خانوادگي ثابت مي كند."مجاهد وقتاده" گفته است معناي درجه عبارت است از حق اطاعت،حق استمتاع،زيادتي رشادت مرد و جهاد(شيخ طبرسي،مجمع البيان،ج 2،ص 575.)

امام صادق:«از خوشبختي مرد آن است كه سرپرست خانواده اش باشد.» (مستدرك الوسائل،ج 14،ص 248، ب 63،ح 16612)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا