• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
تاپیک جالبیه .

یه سری از کاربران برای نشون دادن قدرت تصمیم گیری مرد و ... تو زندگی مشترک از آیه ها و حدیث های مذهبی کمک میگیرن که بعضا درست هم هست .

سوال من اینه که چرا یک زن در قرن 21 در حالیکه خودش میدونه پیوند ازدواج در دین اسلام یعنی اطاعت کامل از شوهر ، چرا به این پیوند تن میده ؟ تو این رسم مذهبی حتی اگر مرد هم نخواد امر و نهی کنه همیشه این اجازه رو از نظر قانونی و شرعی داره . بنظر من وقتی کسی به همچین چیزی تن میده دیگه باید منتظر عواقب بعدیش هم باشه و اعتراضش تا حد زیادی بیجا هست .

اولا درسته به نظر من ازدواج بزرگترین حماقت یه زنه.
دوما همین اسلام برای کار خونه دستمزد در نظر گرفته ضمن اینکه در اسلام کار خونه وظیفه زن نیست.برای شیر دادن دستمزد در نظر گرفته.نفقه در نظر گرفته .حتی در صورتیکه زن عادت به خدمتکار داشته باشه یا به دلیل مشکلات جسمی انجام کارهای شخصی براش مشکل باشه مرد موظفه خدمتکار بگیره.زن هم در اسلام وظیفه نداره حقوقش رو برای خانواده خرج کنه.

لطفا قبل از جواب به این پست قانون خانواده رو یه مطالعه کوچیک بفرمائید. برای من هم از این قصه های عشق مادری سر هم نکنید .وقتی بحث قانونو پیش میکشد. دیگه بحث احساس و عاطفه معنایی نداره.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بعله خانوم ولی مشکل با نگاه من تنها حل نمیشه همه با هم باید این کار انجام بدیم

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اولا درسته به نظر من ازدواج بزرگترین حماقت یه زنه.
دوما همین اسلام برای کار خونه دستمزد در نظر گرفته ضمن اینکه در اسلام کار خونه وظیفه زن نیست.برای شیر دادن دستمزد در نظر گرفته.نفقه در نظر گرفته .حتی در صورتیکه زن عادت به خدمتکار داشته باشه یا به دلیل مشکلات جسمی انجام کارهای شخصی براش مشکل باشه مرد موظفه خدمتکار بگیره.زن هم در اسلام وظیفه نداره حقوقش رو برای خانواده خرج کنه.

لطفا قبل از جواب به این پست قانون خانواده رو یه مطالعه کوچیک بفرمائید. برای من هم از این قصه های عشق مادری سر هم نکنید .وقتی بحث قانونو پیش میکشد. دیگه بحث احساس و عاطفه معنایی نداره.

اون حقوق رو که میگید اونقدر ناچیزه که مسلما کار بیرون انتخاب بهتری برای کسب درآمد هستش .

مرد اگر به زن بگه مثلا باشگاه ورزشی نرو . بشین تو خونه باید بشینه خونه ! اگه زن هم بعد از 30 سال شکسته شد دیگه غر زدن نداره چون خودش انتخاب کرده . اگر مرد بتونه هزینه زندگی رو در بیاره میتونه به زن بگه حق نداری کار بکنی و بازم جای گلایه از طرف زن نیست .;)

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
بعله خانوم ولی مشکل با نگاه من تنها حل نمیشه همه با هم باید این کار انجام بدیم

منظورم نگاه شما نبود:D
شما که بیننده خوبی هستین:happy:

منظور کلی بود:)

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
تاپیک جالبیه .

یه سری از کاربران برای نشون دادن قدرت تصمیم گیری مرد و ... تو زندگی مشترک از آیه ها و حدیث های مذهبی کمک میگیرن که بعضا درست هم هست .

سوال من اینه که چرا یک زن در قرن 21 در حالیکه خودش میدونه پیوند ازدواج در دین اسلام یعنی اطاعت کامل از شوهر ، به این پیوند تن میده ؟ تو این رسم مذهبی حتی اگر مرد هم نخواد امر و نهی کنه همیشه این اجازه رو از نظر قانونی و شرعی داره . بنظر من وقتی کسی به همچین چیزی تن میده دیگه باید منتظر عواقب بعدیش هم باشه و اعتراضش تا حد زیادی بیجا هست .
دقیقا زدی تو خال .
شدیدا تایید میشه ..

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اون حقوق رو که میگید اونقدر ناچیزه که مسلما کار بیرون انتخاب بهتری برای کسب درآمد هستش .

مرد اگر به زن بگه مثلا باشگاه ورزشی نرو . بشین تو خونه باید بشینه خونه ! اگه زن هم بعد از 30 سال شکسته شد دیگه غر زدن نداره چون خودش انتخاب کرده . اگر مرد بتونه هزینه زندگی رو در بیاره میتونه به زن بگه حق نداری کار بکنی و بازم جای گلایه از طرف زن نیست .;)
خب آمار طلاق برای چی رفته بالا شما میتونی کسی رو پیدا کنی که این شرایط رو قبول کنه؟
دخترای روستایی هم دیگه زرنگ شدن.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
خب آمار طلاق برای چی رفته بالا شما میتونی کسی رو پیدا کنی که این شرایط رو قبول کنه؟
دخترای روستایی هم دیگه زرنگ شدن.

خب احتمالا به عنوان انسان یه سری حقوق برای خودشون قائل هستن و اون پیوند مذهبی رو به طور کامل قبول ندارن . هرچند که این گفته من رو نقض نمیکنه . هنوز خیلی ها تن میدن :cool:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630

حالا یه چیزی هم من اینجا بپرسم
بنظرتون این کار درست هست یا نه ؟

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خب احتمالا به عنوان انسان یه سری حقوق برای خودشون قائل هستن و اون پیوند مذهبی رو به طور کامل قبول ندارن . هرچند که این گفته من رو نقض نمیکنه . هنوز خیلی ها تن میدن :cool:

اون خیلیها اونطور که آقای وطن میخواد زندگی نمیکنن.(خوشبختانه)
(چون همه مردها این فرهنگ متعالی رو ندارند.)
:)

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
چرا شما یا سفید سفید می بینید یا سیاه سیاه؟
قرار نیست که ازدواج زیر سوال بره
چرا با کسی ازدواج نکرد که سطح فرهنگ و درکش مشابه خود شخصه؟
که تعریفشون از آزادی و حقوق زن و مرد و ... با هم هماهنگ باشه
مثلا یه مرد امروزی با یه زن سنتی و یا برعکسش معلومه که رنگ آرامش رو به چشم نمی بینند.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
برای بار دهم ازدواج برای دختران حماقت محض است.

مگر اینکه با یک انسان واقعی ازدواج کنند.

پپا فشاریت من کشته :D میبینیمت ;)
اتفاقا بنظر من ازدواج برای اقایان اشتباهه
مردا که هیچ نیازی ندارن
مثلا اصل زن گرفتن اینه که تو جوونی زن بگیری الان کیه که تو اون سن زن گرفته باشه
همه میرن سر پیری دست یکی میگیرن میارن که چی واقعا

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
مثلا یه مرد امروزی با یه زن سنتی و یا برعکسش معلومه که رنگ آرامش رو به چشم نمی بینند.

بنظر من این یه بازی مسخرست که خودمون رو داریم گول میزنیم .

تعریف اسلام از آزادی و حقوق زن و مرد تا حد زیادی مشخصه ! اما تو جامعه زن و مردی که خیلی از اون باورها رو قبول ندارن بخاطر اون باور مذهبی و ترس از خدا و ... بازم رو میارن به ازدواج اسلامی ، که از نظر منطقی جور در نمیاد . اما برای زندگی کردن تو جامعه لازمه . همیشه هم مشکل دار نمیشه اما یه وقتی هم هست که زن یک حقوقی رو میخواد که نه مرد بهش این اجازه رو میده و نه اون قرارداد مذهبی که با هم بستن ! اون وقت نمیتونه بگه الزاما هرچی سرش میاد به خاطر رذالت مردهاست .

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11

خیلیها رو میشناسم که اینطوری ازدواج کردن و الانم با همه بدبختیاش دارن میسازن یا بر عکس مرد سنتی و زن مدرن.
دردی که وطن ازش میناله رو میشناسم شنیدم کسایی که میشینن تو خونه و با دختر خاله و دختر عمه و ... ..
حرف میزنن و غیبت میکنن.به موقعش هم مرده رو حسابی میچلونن.
ولی تعمیم دادنش به زنهای زحمتکشی که من میشناسم دردناکه. زنهایی که خرج زندگی رو میدن و به بچه و کار خونه هم میرسن ولی هیچکس اونا رو نمیبینه. بعد چند سال هم اگه مرده خوشی زیر دلش بزنه میره دنبال یکی سرحال تر از اون زن خسته فرسوده.

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
بنظر من این یه بازی مسخرست که خودمون رو داریم گول میزنیم .

تعریف اسلام از آزادی و حقوق زن و مرد تا حد زیادی مشخصه ! اما تو جامعه زن و مردی که خیلی از اون باورها رو قبول ندارن بخاطر اون باور مذهبی و ترس از خدا و ... بازم رو میارن به ازدواج اسلامی ، که از نظر منطقی جور در نمیاد . اما برای زندگی کردن تو جامعه لازمه . همیشه هم مشکل دار نمیشه اما یه وقتی هم هست که زن یک حقوقی رو میخواد که نه مرد بهش این اجازه رو میده و نه اون قرارداد مذهبی که با هم بستن ! اون وقت نمیتونه بگه الزاما هرچی سرش میاد به خاطر رذالت مردهاست .

خب خیلی از پسرا و دخترا امروزی فکر میکنند و بقول شما اون باورهای سنتی رو قبول ندارن
حالا اینا میخوان با هم باشن نباید ازدواج اسلامی کنند؟همخونه شن؟
حالا چون دختر قبول کرد ازدواج کنه فردا اگه شوهرش رگ سنت گراییش بالا زد یعنی خانوم مقصره؟
درکش اندکی سخته
بعد هم صحبت از رذالت آقایون که نیست.صحبت اینه که زنهای امروزی دنبال گرفتن حقوق بیشتری هستن .سرعت این خواستن از سرعت درک موضوع توسط جامعه و آقایون بیشتره:happy:

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
پپا فشاریت من کشته :D میبینیمت ;)
اتفاقا بنظر من ازدواج برای اقایان اشتباهه
مردا که هیچ نیازی ندارن
مثلا اصل زن گرفتن اینه که تو جوونی زن بگیری الان کیه که تو اون سن زن گرفته باشه
همه میرن سر پیری دست یکی میگیرن میارن که چی واقعا

فکر میکنی زنا نیاز ی دارن .برای اونا که زندگی خیلی راحت تره:lol:

جوونی و پیری رو نفهمیدم منظورت چیه؟

وضعیت