• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
واضحه محیط و عرف و شرع و عقل
شما از دیدن مردی که تنبله و کار نمیکنه و دستش جلوی زنش یا دیگران دراز چه تصوری تو ذهنته؟
حالا خود شما از یه مرد مسئولیت پذیر و کاری و تند و تیز چه تصویری تو ذهنت داری؟
اگر اعتقادات مذهبی داری اینارو هم داشته باش(البته اینا دلیل بر این نیست که زن نباید کار کند بلکه زن هم در قانون شرع و همینطور قانون اساسی میتواند و مجاز است کار کند البته با اذن شوهر)
:
پيامبر خدا(ص ) فرمود: عبادت ده جزء دارد كه نه جزء آن طلب روزي حلال است . كسي كه براي كسب هزينه خانواده اش زحمت بكشد، مانند مجاهد در راه خدا است .

«الرِّجَالُ قَوَّ مُونَ عَلَى النِّسَآءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَآ أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَ لِهِمْ »(نساء/34)
«مردان سرپرست زنان هستند بدليل آنكه خداوند برخي از ايشان را بر برخي ديگر برتري داده ونيز از اموال خويش به عنوان نفقه به همسر خود مي پردازند.»

« وَلَهُنَّ مِثْلُ الَّذِى عَلَيْهِنَّ بِالْمَعْرُوفِ وَلِلرِّجَالِ عَلَيْهِنَّ دَرَجَةٌ وَاللَّهُ عَزِيزٌ حَكِيمٌ »(بقره/228)
«براي زنان حقوقي شايسته است همانند وظيفه اي كه بر عهده آن هاست ولي مردان را بر زنان مرتبتي است وخداوند با عزّت و حكيم است.»

اين آيه اجمالاً يك نوع برتري را براي مرد در حوزه خانوادگي ثابت مي كند."مجاهد وقتاده" گفته است معناي درجه عبارت است از حق اطاعت،حق استمتاع،زيادتي رشادت مرد و جهاد(شيخ طبرسي،مجمع البيان،ج 2،ص 575.)

امام صادق:«از خوشبختي مرد آن است كه سرپرست خانواده اش باشد.» (مستدرك الوسائل،ج 14،ص 248، ب 63،ح 16612)
مرد هرچقدر هم کار کنه و تند و تیز باشه و اگه میلیونرم باشه هرگز نباید پول مفت خرج زن قدر نشناس و مفت خور و پرمدعا کنه ....
هیچ حکم و آیه ای هم نازل نشده است . مرد محکوم به هیچ چیزی نیست همش به اختیار خودشه و هیچ اجباری نیست .
زن هم باید در کنار مرد نه بیشتر و نه کمتر کار کنه و به مفت خوری عادت نکنه...
شما دوست داری پول الکی و یامفت خرج زن کنی فتوا نده لطفا ...

Last edited:

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
مرد هرچقدر هم کار کنه و تند و تیز باشه و اگه میلیونرم باشه هرگز نباید پول مفت خرج زن قدر نشناس و مفت خور و پرمدعا کنه ....
هیچ حکم و آیه ای هم نازل نشده است . .

اونوقت اين آقاي به اين محترمي چرا رفته سراغ همچين خانوم قدر نشناس و مفت خور و پرمدعايي ؟؟؟

مرد محکوم به هیچ چیزی نیست همش به اختیار خودشه و هیچ اجباری نیست
آيا اين حق رو براي "زن" هم قائل ميشين؟

-----------

هدف فقط به چالش كشيدن عقايده.لطفا سوءتعبير نشه

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

شما قبول داری که زن تحت سرپرستی مرده و طبق قانون باید برای بعضی چیزا اجازه شوهرش رو داشته باشه؟
اگر داری که خوب بله زن مختاره هر کاری بکنه ولی مشروط به اجازه شوهرش مگه در شرط ضمن عقد ذکر کرده باشه که مثلا حق طلاق با زن یا مثلا مرد حق نداره از کار کردن زن یا ..... جلوگیری کنه.
اگر هم قبول نداری که باید در خیلی چیزا شک کرد چون اصولا با همین قانون هستش که زنی به عقد مردی درمیاد و یا طلاق میگیره.

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
هیچ حکم و آیه ای هم نازل نشده است . مرد محکوم به هیچ چیزی نیست همش به اختیار خودشه و هیچ اجباری نیست .
زن هم باید در کنار مرد نه بیشتر و نه کمتر کار کنه و به مفت خوری عادت نکنه...
شما دوست داری پول الکی و یامفت خرج زن کنی فتوا نده لطفا ...

منظور شما رو از مفت خوری متوجه نمیشم!! پس شما از بدن زن استفاده میکنی و انتظار داری تحت اختیارت باشه مفت خوری نیست؟ این که برات بچه بیاره مفت خوری نیست؟ این که به امور زندگیت برسه و سر و سامونت بده و جمع و جور کنه مفت خوری نیست؟
فتوایی ندادم همش نقل قول بود شما بخون اگر فکر میکنی درسته بپذیر اگر مخالفی نپذیر خودت میدونی و مختاری و هیچ اجباری نیست و ضمنا شما نباید و نمیتوانی که تعیین کنی دیگران چه فتوایی بدن یا ندن.

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
منظور شما رو از مفت خوری متوجه نمیشم!! پس شما از بدن زن استفاده میکنی و انتظار داری تحت اختیارت باشه مفت خوری نیست؟ این که برات بچه بیاره مفت خوری نیست؟ این که به امور زندگیت برسه و سر و سامونت بده و جمع و جور کنه مفت خوری نیست؟
فتوایی ندادم همش نقل قول بود شما بخون اگر فکر میکنی درسته بپذیر اگر مخالفی نپذیر خودت میدونی و مختاری و هیچ اجباری نیست و ضمنا شما نباید و نمیتوانی که تعیین کنی دیگران چه فتوایی بدن یا ندن.
منظورم واظحه دوست عزیز یعنی پول گرفتن و بکار گرفتن یک انسان دیگر بدون حتی کمی کار و زمان و انرژی گذاشتن برای زندگی و خود آن مرد و خرج کردن پول های یک مرد بدبخت برای ارضای خواسته های بی حد و بعضی هوس های یک زن و حتی مواردی دیدم که مردی تمام شهریه و خرج یک زن را در دانشگاه آزاد میداده و زن بجای بودن با همسر خود، در دانشگاه برای خود چندین دوست پسر پیدا کرده و بجای بودن با همسر خود و رسیدن به همسر خود ، مشغول خوش گذرانی با پسرهای مردم بوده و از این قبیل موارد ...

یعنی چی از بدن زن استفاده میکنی؟؟؟ این حرف خیلی زشتیه . مگه زن شی و یا اسباب بازی جنسی هست که شما میگی استفاده نمیکنی !! خوب اگه اینجوری بخای حساب کنی اونم از بدن شما استفاده میکنه پس اونم باید پول بده و ... متاسفانه برخی زنان هم خودشان همین حرف را میزنند و ارزش خود را در حد یک شی جنسی میدانند و کلمه استفاده را بکار میبرند ... پس وقتی خودشان میخواهند ... یعنی شما فقط زن رو برای بچه آوردن میخای ؟؟ کاربرد دیگه ای هم داره؟؟!!
ولی مرد و زن هر دو انسان هستند ... چرا خودتونو زیر سوال میبرید ؟؟!!

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
من وقتی زنم که تو باور داشته باشی مردی
انسان بودن را باید آموخت...
جنسیت معنا ندارد
اون دو خط اولش خیلی قشنگ گفتی که البته عکسشم صادقه
اما اون خط سومی که پیش نیازش خط دومی هست خیلی رویایی هست
که اگر بود عجب دنیای قشنگی داشتیم
پ ن : دارم بهش فکر میکنم به به :)

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اونوقت اين آقاي به اين محترمي چرا رفته سراغ همچين خانوم قدر نشناس و مفت خور و پرمدعايي ؟؟؟

-----------

هدف فقط به چالش كشيدن عقايده.لطفا سوءتعبير نشه

ایول جدا با این دو تا پست حال کردم
تو این فیلما همیشه برای من سوال میشه این ادم به این خوبی لول بالا چرا میخوره به ایه همچین چیزی :rolleyes:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
منظورم واظحه دوست عزیز یعنی پول گرفتن و بکار گرفتن یک انسان دیگر بدون حتی کمی کار و زمان و انرژی گذاشتن برای زندگی و خود آن مرد و خرج کردن پول های یک مرد بدبخت برای ارضای خواسته های بی حد و بعضی هوس های یک زن و حتی مواردی دیدم که مردی تمام شهریه و خرج یک زن را در دانشگاه آزاد میداده و زن بجای بودن با همسر خود، در دانشگاه برای خود چندین دوست پسر پیدا کرده و بجای بودن با همسر خود و رسیدن به همسر خود ، مشغول خوش گذرانی با پسرهای مردم بوده و از این قبیل موارد ...

یعنی چی از بدن زن استفاده میکنی؟؟؟ این حرف خیلی زشتیه . مگه زن شی و یا اسباب بازی جنسی هست که شما میگی استفاده نمیکنی !! خوب اگه اینجوری بخای حساب کنی اونم از بدن شما استفاده میکنه پس اونم باید پول بده و ... متاسفانه برخی زنان هم خودشان همین حرف را میزنند و ارزش خود را در حد یک شی جنسی میدانند و کلمه استفاده را بکار میبرند ... پس وقتی خودشان میخواهند ... یعنی شما فقط زن رو برای بچه آوردن میخای ؟؟ کاربرد دیگه ای هم داره؟؟!!
ولی مرد و زن هر دو انسان هستند ... چرا خودتونو زیر سوال میبرید ؟؟!!

اینکه طرز فکر شما تا این حد نسبت به جنس مخالف منفی ست برمیگرده به نوع تعاملات شما با اونها و یا اطرافیانتون که متاسفانه من نمیتونم و یا بهتر بگم نتونستم شما رو مجاب کنم بلکه دیگران بتونن.
گاهی اوقات تجربه های تلخ ما و نوع نگرشمون به زندگی،زندگی رو برامون سخت و غیر تحمل میکنه.
در مورد پاراگراف دومتون:
ازدواج یه قراداده،یک قرارداد حقوقی و عاطفی که هر کس حقوقی داره،و توقعات شخصی هم به اینها که یه سری دیفالت(مثل لزوم تمکین زن در برابر مرد) هستن اضافه میشن،طرفین با رعایت این حق و حقوق و قبول اون میتونن زندگی کم تنش یا بی تنشی رو تجربه کنن وگرنه دچار سردرگمی و ناراحتی میشن.

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
اینکه طرز فکر شما تا این حد نسبت به جنس مخالف منفی ست برمیگرده به نوع تعاملات شما با اونها و یا اطرافیانتون که متاسفانه من نمیتونم و یا بهتر بگم نتونستم شما رو مجاب کنم بلکه دیگران بتونن.
گاهی اوقات تجربه های تلخ ما و نوع نگرشمون به زندگی،زندگی رو برامون سخت و غیر تحمل میکنه.
در مورد پاراگراف دومتون:
ازدواج یه قراداده،یک قرارداد حقوقی و عاطفی که هر کس حقوقی داره،و توقعات شخصی هم به اینها که یه سری دیفالت(مثل لزوم تمکین زن در برابر مرد) هستن اضافه میشن،طرفین با رعایت این حق و حقوق و قبول اون میتونن زندگی کم تنش یا بی تنشی رو تجربه کنن وگرنه دچار سردرگمی و ناراحتی میشن.
موفق باشید.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به هیچ وجه.

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چه منفعتی داریم مثلا" بنده خدا جایزه ای چیزی اگه میدن بگو بریم دنبالش

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
شما قبول داری که زن تحت سرپرستی مرده و طبق قانون باید برای بعضی چیزا اجازه شوهرش رو داشته باشه؟
اگر داری که خوب بله زن مختاره هر کاری بکنه ولی مشروط به اجازه شوهرش مگه در شرط ضمن عقد ذکر کرده باشه که مثلا حق طلاق با زن یا مثلا مرد حق نداره از کار کردن زن یا ..... جلوگیری کنه.
اگر هم قبول نداری که باید در خیلی چیزا شک کرد چون اصولا با همین قانون هستش که زنی به عقد مردی درمیاد و یا طلاق میگیره.

خیلی از بخشای این قانون غیر منصفانه است.مشکل زنان ایرانی هم همینه

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چرا این زن مفتخور رو من ندیدم. اکثر زنهای تحصیل کرده دارن کار میکنن. شاید دیپلمه ها و زیر دیپلمها بیشتر بشینن خونه پولای یکی دیگه رو خرج کنن. ولی من دور و برم کمتر کسیو دیدم اینکارو بکنه. شنیدم بعضی زنها پولای مردو خرج میکنن و میرن دنبال خوش گذرونی.
اونم خلایق هر چه لایق کور که نبوده انتخاب کرده.زنی که شعور و فهمش در این حد هست رو خودش انتخاب کرده.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
تاپیک جالبیه .

یه سری از کاربران برای نشون دادن قدرت تصمیم گیری مرد و ... تو زندگی مشترک از آیه ها و حدیث های مذهبی کمک میگیرن که بعضا درست هم هست .

سوال من اینه که چرا یک زن در قرن 21 در حالیکه خودش میدونه پیوند ازدواج در دین اسلام یعنی اطاعت کامل از شوهر ، به این پیوند تن میده ؟ تو این رسم مذهبی حتی اگر مرد هم نخواد امر و نهی کنه همیشه این اجازه رو از نظر قانونی و شرعی داره . بنظر من وقتی کسی به همچین چیزی تن میده دیگه باید منتظر عواقب بعدیش هم باشه و اعتراضش تا حد زیادی بیجا هست .

Last edited:

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
ا.

علیرضای عزیز
من که گفتم آیااین حق رو برای زن هم قائلید منظورم موجودی به نام "زن" بود.
چون دوست عزیزمون وطن گفته بود "مرد محکوم به هیچ چیز نیست و همه چی به اختیار خودشه" من هم گفتم "زن"

این جمله و سوال شما در مورد یک همسره.
اما من تنها در مورد زن صحبت کردم.مشکل جامعه ما هم همینه که زن تو هر نقشی که باشه زیر سایه ی زن بودنش مورد ارزیابی قرار میگیره نه به عنوان یک انسان.
اما برای آقایون هم اینطوره؟
زن ممکنه خیلی نقشها داشته باشه،همسر،مادر،دختر،رییس،معلم،دکتر،استاد،مهندس،خانه دار و ... اما وقتی پای عمل به میون میاد زنه و تحت عنوان زن بودنش مورد قضاوت قرار میگیره نه نقشهایی که داره.

من فمنیست نیستم.اما وقتی زنان صحبت از برابری میکنند آقایون خندشون میگیره.میگن مرد مرده و زن زن.
اتفاقا این جمله ی آقایون درسته اما درک درستی از معنی برابری وجود نداره
آیا منظور از برابری اینه که بدنیا آوردن فرزندان نوبتی باشه؟یکی مرد یکی زن؟؟؟؟
آیا همچین چیزیه که گاهی پذیرشش اینقدر سخته
قطعا نیست
منظور درک وجود زنه.اینکه از نظر شان هم تراز با مرده .نه کمتر.
قطعا یک سری وظایف بقول شما تعریف شده اس.هم برای مرد و هم برای زن.
اما مثلا وقتی صحبت اختیار به میون میاد زن ایرانی به لطف شرع و قانون از خیلی حقوق انسانی محرومه.
اگه گذرتون به دادگاههای خانواده بیفته و به عنوان یک فرد بی طرف قضایا رو دنبال کنید متوجه عرض بنده میشین.
متوجه میشین که زن بخاطر زن بودنش باید خیلی چیزها رو درک کنه.حتی اگه شده زوری!

گر داری که خوب بله زن مختاره هر کاری بکنه ولی مشروط به اجازه شوهرش مگه در شرط ضمن عقد ذکر کرده باشه که مثلا حق طلاق با زن یا مثلا مرد حق نداره از کار کردن زن یا ..... جلوگیری کنه.
اگر هم قبول نداری که باید در خیلی چیزا شک کرد چون اصولا با همین قانون هستش که زنی به عقد مردی درمیاد و یا طلاق میگیره
به نظر شما زندگی مشترک که یک معامله دوسویه اس همه اش باید تو شرایط ضمن عقد لحاظ بشه؟اینجوری که خیلی سخته.تو زندگی مشترک 2+2 همیشه 4 نمیشه !

بحثهای ما به دور از عنوان اصلی تاپیکه اما خب یه جورایی هم ربط داره

مثلا یه مرد مطلقه به راحتی میتونه به خودش جرات پیشنهاد ازدواج به یک دختر مجرد رو بده اما همونطور که خیلی از دوستان گفتن اگه یه پسر مجرد بخواد با یه خانوم مطلقه ازدواج کنه پذیرشش از طرف خیلیا سخته.
طوری که تو یه تاپیک در موردش 17 صفحه صحبت میشه و کار به کتک کاری:happy:میرسه

امیدوارم متوجه منظور اصلی صحبتهای من شده باشین
اینکه هدف فمنیست گرایی نیست بلکه صحبت در مورد مسائلیه که واقعا وجود داره.
منطور زیر سوال بردن آقایون نیست.
عقیده هر کسی هم محترمه.
هدف تبادل نظره:blush:

اون دو خط اولش خیلی قشنگ گفتی که البته عکسشم صادقه
اما اون خط سومی که پیش نیازش خط دومی هست خیلی رویایی هست
که اگر بود عجب دنیای قشنگی داشتیم
پ ن : دارم بهش فکر میکنم به به :)
Damn عزیز
این جمله تو فرهنگ امروزی و دنیای واقعی ما اندکی رویاییست

"چشمها را باید شست
جور دیگر باید دید"

Last edited: