• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
برای دوستانی که کمی فقط کمی منطقی هستند اینو بگم :

زبان ریاضی :
p->q نتیجه نمیدهد q->p

زبان فارسی :
اگر عده ای با پوشش خاص کاری انجام بدن دلیل نداره بگیم همه اینجوریند .

اما کار بد همیشه بده .

نتیجه : زشتی کار را درک کنید و اون کار را انجام ندهید .

بد لباسی بده
هیز بازی بده

چی خوبه ؟
پوشش سالم خوبه
ارضای نیازها از راه درست خوبه

راه درست رو از کجا بفهمیم ؟
خداوند بزرگ که همه رو آفریده خودش به ما گفته که:
پوشش مناسب داشته باشید
به گناه نزدیک نشید و شرایط گناه رو فراهم نکنید
زنا نکنید و ازدواج کنید

اینهم به زبان ساده . ببخشید ترکی و عربی و انگلیسی هم بلد نیستم

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
هر انسانی دلش می خواد زیبا باشه...

همونطور که پسر ها می رن پیرایشگاه .. تیشرت و آدیداس می پوشند که مورد توجه دختر ها قرار بگیرند... برعکسش هم صادق هست

حالا اینکه لباسی به نظر ما محرک میاد بخاطره بی جنبه بودن خودمونه ... چون هیچی ندیدیم اینجوری هستیم

شما هم یه سر یه کشور خارجی تشریف ببرید, تا یه مقدار همراه با دنیا uptodate بشین

لایک !!!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
برای دوستانی که کمی فقط کمی منطقی هستند اینو بگم :

زبان ریاضی :
p->q نتیجه نمیدهد q->p

زبان فارسی :
اگر عده ای با پوشش خاص کاری انجام بدن دلیل نداره بگیم همه اینجوریند .

اما کار بد همیشه بده .

نتیجه : زشتی کار را درک کنید و اون کار را انجام ندهید .

بد لباسی بده
هیز بازی بده

چی خوبه ؟
پوشش سالم خوبه
ارضای نیازها از راه درست خوبه

راه درست رو از کجا بفهمیم ؟
خداوند بزرگ که همه رو آفریده خودش به ما گفته که:
پوشش مناسب داشته باشید
زنا نکنید و ازدواج کنید

اینهم به زبان ساده . ببخشید ترکی و عربی و انگلیسی هم بلد نیستم
عمو جون اینا را از کجا کپی کردی؟ دی:

میگن انسان محکومه به آزادی؛

1. آزادی عقیده. یعنی لزوما همه افراد جامعه به اصول و عقاید و ارزشهایی که شما تو این پست ازش دم زدید ملتزم نیستند.
2. آزادی پوشش. یعنی طبق همون آزادی عقاید هر کسی باید بتونه پوشش دلخواه خودش را داشته باشه.

شما هم این گلایه ها را ببر پیش خانم والده گرامی مطرح کن شاید یه راه حل عملی برایت اندیشه کنه!

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245

یک عده صیغه رو اینقدر متعه رو بد جلوه گر کردن که جامعه زده شده.
درضمن اذن پدر مگه لازم نیست؟ به پدره بگم بیا به این آخونده بگو که اجازه میدی میخ بکوبم توی دخترت؟

زنا نکنید و ازدواج کنید
برو بابا. این حرفها 20 سال پیش معنی داشت. میدونی که چقدر ازدواج سخته، نه؟ و چقدر زندگی "مشترک" پر هزینه ست؟
یک عده احمق که ازدواج آسان و راحت رو تبلیغ میکنن احمقن. من اگر بخوام تو عمرم یک جشن بگیرن برام، بعدش برم قاطی مرغا، دوست دارم اندازه ی جشن فتح قسطنطنیه بریز و بپاش بشه.
که نمیخوام. من این ازدواج مسخره ی ایرانی رو در این دوره نمیخوام. بعد از 2 سال نمیخوام بعلت مشکلات جنسی جدا شم، نمیخوام یک بچه پس بندازم که با بدبختیهای من بزرگ شه.
از همه مهمتر نمیخوام صِرفاً برای سِکس ازدواج کنم. کار احمقاست.
شما محافظه کارها برید با رویاهای واهیتون خوش باشید. آزادیخواهان که پیروز شدن، صحن شابدلعظیم رو میکنم قتّال خونه و دونه به دونه شماها رو سر میزنم.

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
شما که همين طوری ترمز بريدی و داری از سختی های کار خونه زن ها ميگی ! تاحالا بيرون کار کردی ؟ تا واسه يه لقمه نون سگ دو زدی؟با دغدغه های يه مرد متاهل واسه پول در آوردن و خرج کردن واسه خانواده اش آشنايی داری؟

زنی که انتخاب کرده بيرون از خونه کار کنه ،، کجا ميتونه به کار های خونه برسه؟

توجه کرديد زن هايی که بيرون از خونه کار ميکنن ،چه قدر زودتر پير و فرسوده ميشن؟

واقعاً خيلی خنده داره که بخوايم کار بيرون خونه و مسئوليت مالی زندگی رو با کار تو خونه مقايسه کنيم.

شما اين رو بدون مردی که بخواد هرز زندگی کنه،اين کار رو ميکنه ،اگه حتی زنش زيباترين باشه هيچ ربطی به بوی قرمه سبزی زنش نداره

برای شونه خالی کردن از مسئوليت های زندگی به راه های ديگه متوسل بشيد.

پ.ن اگه خانمی مسئوليت های مالی زندگی رو به عهده بگيره من با کمال ميل ميشينم خونه کار خونه رو انجام ميدم :D

آره من شاغلم ولی کارم اصلا شبیه سگدو زدن نیست :lol:
کارتو عوض کن
خانه داری از مشاغل سخت و آسیب زای دنیاست.

maral-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اون که میبینی شکسته شده هم برای اینه که هم کار خونه رو انجام داده هم کار بیرون.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
یک عده صیغه رو اینقدر متعه رو بد جلوه گر کردن که جامعه زده شده.
درضمن اذن پدر مگه لازم نیست؟ به پدره بگم بیا به این آخونده بگو که اجازه میدی میخ بکوبم توی دخترت؟
1. در صورتی که شخص مقابل باکره باشه اذن پدر لازمه
2. برای خواندن صیغه محرمیت نیازی به هیچ شاهدی نیست و خود دو طرف هم می‌تونند بخونند... البته کلآ ما چیزی به اسم صیغه محرمیت در واقع نداریم... همین که طرف بگه من راضیم اونم بگه من راضیم طبق شرع درسته... حتی فارسی بگن
3. با این حال باید صداق و مدت متعه حتمآ معلوم باشه... اگر شرایط دیگری هم دو طرف خواستند می‌توانند بزارند(ولی نه هر شرطی البته)
4. حالا بین این همه دختر میخوای بری دختر آخوند رو تور کنی؟!؟!؟!؟!

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
2. برای خواندن صیغه محرمیت نیازی به هیچ شاهدی نیست و خود دو طرف هم می‌تونند بخونند... البته کلآ ما چیزی به اسم صیغه محرمیت در واقع نداریم... همین که طرف بگه من راضیم اونم بگه من راضیم طبق شرع درسته... حتی فارسی بگن
3. با این حال باید صداق و مدت متعه حتمآ معلوم باشه... اگر شرایط دیگری هم دو طرف خواستند می‌توانند بزارند(ولی نه هر شرطی البته)

ای جان فقط خدا کنه راست بگی. این چیزها رو چرا توی کتاب دبیرستان نمیگن؟ اصلا چرا مردم بیشتر این امر خیر رو انجام نمیدن تا از شرِّ سیستم سنتّی خانواده خلاص شیم؟

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بنظر من که شکستگی مستقیما با دل و روح و روان در ارتباطه

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
مگه خونه داریم شغله ؟؟؟ عجبببببببببب... آدم زیر خودشو جمع کنه میشه شغل؟؟
احتمالا چند وقت دیگه خونه داری تبدیل به رشته دانشگاهی هم میشه :D :D ... بعید نیست
من که همه کارای خونه خودمو ،خودم انجام میدم اصلا هم سخت نیست الکی شلوغش نکنید ،بیرونم شاغلم...
دیگه یه زن کار به این آسونی رو هم انجام نده پس چکار کنه بیکار میمونه دیگه به چه دردی میخوره پس...
زن باید هم کار بیرون بکنه هم به کارای خونه داریش برسه و هم به شوهر داریش و هم از آرایش کردناش برای جوونای مردم کم کنه و بیشتر برای شوهرش به خودش برسه، نه برای جوونای مردم ،تا هم جوونای مردم منحرف نشن و هم شوهرشو از منحرف شدن نجات بده .

Last edited:

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

:D

اون عاقد هست كه لازم نيست شاهد يه چيز ديگه ست

صيغه محرميت هم همون صيغه خودمونه

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
ای جان فقط خدا کنه راست بگی. این چیزها رو چرا توی کتاب دبیرستان نمیگن؟ اصلا چرا مردم بیشتر این امر خیر رو انجام نمیدن تا از شرِّ سیستم سنتّی خانواده خلاص شیم؟
خب اون معلم دینی چچیز! واسه چیه؟! ما که هر چی میخواستی ازشون می‌پرسیدیم... از حکم در خصوص همجنس گرایی و زنا گرفته تا مسائل دینی دیگر مثل خوردن گوشت خرگوش و ملخ و ...
اون عاقد هست كه لازم نيست شاهد يه چيز ديگه ست

شاهد فقط برای طلاق لازمه... نه برای متعه
چیزی در واقع وجود نداره... النکاح سنتی و .. مرسوم هست ولی حتمآ نباید همون گفته بشه و هر چیزی که دو طرف نسبت به هم بگویند و رضایت خودشون رو اعلام کنند کافیه...

در همین زمینه جواب مکارم:

خواندن صیغه عقد بصورت غیر حضوری

سوال: با توجه به پیشرفت علوم و ضرورت پاسخگوئی به برخی ابهامات، استفتای زیر نیاز به تفکر و بررسی کامل دارد و استدعا دارم با در نظر گرفتن همه شرایط پاسخ داده شود: همانطور که می دانیم می توان خطبه عقد دائم را غیر حضوری خواند یعنی مثلا پسر در خارج است تلفنی دختری را برایش عقد می کنند. 1) آیا شرایط فوق برای صیغه یا خواندن صیغه محرمیت هم جایز است؟(تلفنی یا اینترنتی(چت)) 2) همانگونه که می دانیم در صیغه خواندن خطبه به زبان فارسی هم جایز است.آیا دو نفر میتوانند تلفنی یا اینترنتی صیغه شوند؟ 3) با توجه به اینکه عرف جامعه صیغه را نمی پذیرد آیا ضرورت دارد برای صیغه نفر سومی هم شاهد باشد؟ 4)آیا می توانند پسر و دختری تلفنی یا اینترنتی فقط برای صحبت کردن محرم یکدیگر شوندو تضمین کنند یکدیگر را ندیده یا تماس بدنی نداشته باشند؟ آیا در اینصورت هم رضایت پدر شرط است؟ با تشکر

صیغهء عقد ازدواج (دائم یا موقت) را می توانند طرفین عقد اجرا کنند و نیاز به شاهد ندارد، خواه حضوری باشد یا تلفنی؛ و اگر نتوانند به زبان عربی صیغه را بخوانند به زبان فارسی هم جائز است؛ و در هر حال، برای ازدواج با دختر اذن پدر لازم است.

Last edited:

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
حالا من چجوری مثلا یک دختر Score کنم؟ دانشگاه؟ خیابون؟ کافی شاپ؟ باغ ملّی؟
تئوریش هست اما عملِش نیست.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
آررررررررررره!!!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بنظر من که شکستگی مستقیما با دل و روح و روان در ارتباطه

دقيقاً ،،اما کار بيرون به خاطر وقت زيادی که ميگيره ، باعث ميشه آدم خيلی سخت به کار های ديگه مثل ورزش کردن يا پرداختن به علايق برسه

کار تو خونه سخت ترين کار جهان که شد الان ميان ميگن کار تو خونه وقت گير ترين هم هست:wacko:

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
ازدواج که نه ولی دوس دارم یه مدت باهاش زندگی کنم
bathtime.gif

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
1-اينکه شما نميخوای قبول کنی کار کردن خانم ها در بيرون از خونه ،موجب زودتر شکسته شدنش ميشه ، يا از بی تجربگی شماست ، يا اينکه دوست نداريد واقعيت رو ببنيد!

2-من اين موضوع رو تو اطرفيان خودم و خانم هايی که کار ميکردن ديدم و از زبون خودشون شنيدم

اصطلاح سگ دو زدن رو برای دوستتون به کار بردم چون فکر ميکرد کار کردن تو خونه شق القمر هست ، هر کاری سختی خودش رو داره و هر کس تو زندگيش مسئوليتی بر عهده ميگيره،،الزاما کار تو خونه سخت ترين کار دنيا نيست

در ضمن بنده بسيار از کار کردن خانم ها استقبال ميکنم ،اما جالبه برام خانمی تو خونه کار ميکنه وقت نميکنه به خودش برسه ،چطوری ميتونه هم به کار بيرون برسه و هم به خودش!!

پوزش بابت انحراف تاپيک

1. اينكه شما بيش از بنده با خانمها در ارتباط بوده ايد و از اوضاع جسمي و روحي اونها باخبر هستيد به خودتون مربوطه و مطمئنا باعث شگفت زدگي من هم نميشه! چه جالب كه به بنده ميگيد بي تجربه؟!! :blink: ميگم نكنه دو روز ديگه هم مي خوايد بگيد چون اصلا زن نيستم!!! :blink: نمي دونم جنس مونث چه جنسيه و همش با آقايون در ارتباطم اصلا نمي فهمم جنسم مثلا مونثه! :blink: واقعا متاسفم كه نمي تونم بگم شغلم چيه كه باعث ميشه روزانه ارتباط زياد و در بعضي موارد بسيار نزديكي با بعضي همجنسان خودم داشته باشم و بسي بيش از شما از اوضاع و احوال زندگيشون و مشكلاتي كه دارند با خبر باشم!

2.من هم دقيقا در اطرافيان هم خانم متاهل خانه دار داريم و هم خانم متاهل شاغل -با اجازه شما بنده بيش از يكي دو نگاه اين بندگان خدا را ديده ام گرچه البته مسلما نه به اندازه جنابعالي كه در امور زنان محرم و نامحرم خبره روزگاريد- كافيه فقط به ظاهر اين دو دسته نگاه كرد تا متوجه شد كدام واقعا بهتر مانده و البته هوشمندانه عمل رده و نگذاشته بچه زياد داشته باشه. اون خانه دارها كه تو 40 سالگي شكسته شدند ولي اونهايي كه شاغل بودند الان كه 55 سالشونه هم پوست لطيفي دارند چون مسلما تو محيط كار فضاي روحي بهتري براشون فراهم بوده تا آشپزخانه!
اون خانمهايي كه شما باهاشون صحبت مي كرديد خواستند يه خورده براي جنابعالي ناز كنند بلكه دلتون بسوزه قسمتي از كارهاشون رو انجام بديد و گرنه اگه خيلي سختشون بود، مي تونستن بشينن تو خونه و به شغل شريف رفت و روب كه خيلي هم مورد علاقه آقايونه-فقط حيف كه كوچه و خيابون و دخترهاي هات توش نيست-مشغول باشند. آقا شون هم مي تونست تنهايي بيرون كار كنه.

در ضمن بنده بسيار از کار کردن خانم ها استقبال ميکنم ،اما جالبه برام خانمی تو خونه کار ميکنه وقت نميکنه به خودش برسه ،چطوری ميتونه هم به کار بيرون برسه و هم به خودش!!

كار نشد نداره! حتما ميشه كه مي تونن!وقتي من مي بينم بسياري از جوانهاي امروزي ترجيح ميدن با خانمهاي متمدني كه آويزونشون نميشن كه در ازاي خدمات جنسي ، تنظيفي و آشپزي از اونها دستمزد بگيرند، در شگفتم كه شما چطور اين دسته رو نمي بينيد؟ آخه اگه همسران اينها بهشون به خوبي رسيدگي نشده بود، مرض داشتند اين قدر از شاغل بودن خانمهاشون استقبال كنند؟

4-عزيز جان شکسته شدن به خاطر کار بيرون از خونه هيچ ربطی به بارداری نداره ، هر زنی بعد از يه سنی آرزوش داشتن بچه هست و همه سختی هاش رو به جون ميخره و قابل مقايسه نيست با زنی که 30 سال کار دولتی انجام داده و باز نشست شده ، شکسته شدن رو اين موقع بايد ببينی !
اي كاش مي رفتيد يه خورده درباره حال و روز زنان در حين زايمان مطالعه مي كرديد بعد به خود اجازه مي داديد درباره چنين مساله زنانه اي اظهار نظر بفرماييد! البته بعيد هم نيست از آن دسته اي باشيد كه معتقدند شير زن هم متعلق به همسرشه! :blink: در صورتي كه اسلام گفته زن اين اختيار رو داره كه به فرزندش شير نده! حالا مي دونيد علتش چي مي تونه باشه؟!! مي دونستيد صرف عمل شير دادن اون هم براي چند بچه-و نه يكي دو تا-فرم يكي از اعضاي بسيار مورد علاقه آقايون رو از ريخت و قيافه ميندازه؟!! حالا زن به كي برسه؟ به بچه يا باباي بچه؟!!! :hmm: مي دونستيد موقع زايمان چه ضربه اي به پيكر زن وارد ميشه و چند واحد درد تحمل مي كنه؟!

اين هم يك چرت محضه كه ميگن هر زني آرزو داره بچه داشته باشه! بله، يه عده از بچگي از اين آرزوها دارند ولي دليل نميشه كه همه داشته باشند. بستگي به طرز تفكر فرد داره.

3-گفتم بسيار خوبه يه خانم بتونه کار کنه ،استقلال داشته باشه و ... اما با به وجود آمدن بچه خود به خود قضيه کار به طور موقتی هم که شده واسه خانم ها تعطيل ميشه!
اينجا ديگه زن به مادر تبديل شده. اين هم هنر زنه كه بتونه به هر دوش برسه. خيليها رو مي بينم كه به خاطر همكاريهاي هوشمندانه همسر، به خوبي از عهده كارها بر ميان. واقعا چقدر خوشحال كننده ست كه ميبينم بعضي از اين آقايون بافرهنگ بيشتر از خانم به فكر ادامه تحصيل ايشون هستند. ظاهر خانم هم به خاطر زندگي در كنار مردي چنين خوشفكر واقعا خوب و تر و تازه مونده! اين آرامش روحي و فكريه كه به زن طراوت مي بخشه. همين در جامعه بودن روحيه خيلي خوبي به خانم ميده؛ براي همينه كه بيشتر مردها ازش استقبال مي كنند.

البته من اصلا قصد ندارم بگم شما اشتباه مي كنيد چون هر كس حق داره مطابق با شيوه تفكر و البته سطح زندگيش ديدگاهش رو بيان كنه. اين خيلي هم خوبه؛ افراد بهتر معرفي ميشن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا