lilyrose
مدیر بازنشسته
همه این کارا به خاطر زدن مخ پسراست و در آخر به جیب زدن پولشون که همیشه مسمر ثمر بوده و خواهد بود.
جمع بندی خوب و کاملی بود از بحث
همه این کارا به خاطر زدن مخ پسراست و در آخر به جیب زدن پولشون که همیشه مسمر ثمر بوده و خواهد بود.
دهنت سرویس . یه لحظه تصورش رو بکن :lol::lol: بری خواستگاری جدی جدی پرتت کنن بیرون :lol:
اخه مانتوی لامصب داره پاره میشه از بس تنگه . دختره خودکارش بیافته زمین عمرا نمیتونه دولا شه خودکار رو برداره چون مانتوش جر میخوره :lol: اخه کدوم بنی بشری توی این لباس احساس راحتی میکنه ؟
سلام ... ---> #186
چون شناخت درستی از پسرا ندارند .
این یک واقعیته که پسرا به طرف دخترایی که بیشتر به خودشون میرسند ، بیشتر جذب میشوند و میروند جلو و دخترا هم این موضوع رو میدونند و پیش خودشون میگن: خب، طرف حتمآ ازدواج هم در فکرش خواهد بود و شانس ازدواجم میره بالا...
ولی موضوع کاملآ بر عکسه و خیلی از پسرا دوست دختر میگیرن ولی به فکر ازدواج نیستند و یکی از ملاکهای خیلیهاشون برای ازدواج همون نجابت و طرز لباس پوشیدن متوازن و ... است.
الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
زنان پليد براى مردان پليدند، و مردان پليد براى زنان پليد. و زنان پاك براى مردان پاكند، و مردان پاك براى زنان پاك. اينان از آنچه در باره ايشان مىگويند بركنارند، براى آنان آمرزش و روزىِ نيكو خواهد بود.
سوره : النور آیه : 26
چند وقت پیش توی مترو کرج وایساده بودم که یه زنه با لباس تنگ اومد و همه میخش شده بودن بعد از 10 دقیقه یه دفعه ناغافل دکمه مانتوش کنده شد و سینه هاش دوتایی پریدن بیرون آقا یه چند لحظه سکوت همه جارو گرفت بعد همه زدن زیر خنده!:lol: بیچاره گریه کنون بدو بدو رفت بیرون.
جالب بود برام که لباس زیر هم تنش نبود.
یکی نیست بگه نادون مجبوری!
یه موضوع دیگه
تا الان همش بحث مربوط به دخترهای بی حجاب بود
حالا من میگم اونایی که با حجاب هم هستن نمیشه بهشون اعتماد کرد
2 ساله که دارم قرص اعصاب میخورم به خواطر یه ...
حالا بی حجاباشو دیگه من نمیدونم
قدر خانومتو بدون
دخترای امروز 50% بیشتر نمیشه بهشون اعتماد کرد
من خودمم تو 23 سالگی داشتم ازدواج میکردم تالارم گرفته بودم ولی بخواطر پول رفت
به نكته بسيار مهمي اشاره كرديد، كاملا قبول دارم. دخترها واقعا بيشتر وقتها حرفها و وعده وعيد هاي دروغين پسرها رو باور مي كنند ها! خيلي برام جالبه كه اينكه پسرها جذب دخترهايي ميشن كه بيشتر به خودشون ميرسن رو به عنوان يك واقعيت قبول داريد. حالا يك سوال: چرا دخترهايي كه معمولا به عنوان بسيار نجيب شناخته ميشن اين توانايي رو دارند كه جذب پسرهايي كه خيلي به خودشون مي رسن نشن؟ چرا اينطور دخترها معمولا با موفقيت افراد مناسب خودشون رو از روي منش و شخصيت اونها انتخاب مي كنند ولي پسرها-حتي اونهايي كه حاضر نيستند با دختران آنچناني كه به قول خودشون نجيب نيستند ازدواج كنند-نمي تونن بي خيالشون بشن و نيازي به دوستي با اونها نداشته باشند؟! چرا اينها نمي تونن مثل همون دخترهاي نجيب ، نجابت خودشون رو حفظ كنند كه بعد به خودشون اجازه بدن برن سراغ اين نوع دخترها؟!
اينها واقعا چي دارند كه نميشه از دوستيشون صرفنظر كرد؟! مگر نه شايستگي لازم رو براي ازدواج ندارند؟ قبول داريد كسي كه از يه سطح خاصي براي خودش دوست انتخاب مي كنه ، اگه اون فرد واقعا فرد مناسبي نباشه قبل از هر چيز شخصيت خودش رو زير سوال برده و تا حد همون فرد نامناسب، شخصيتش تنزل پيدا كرده؟؟ چطور مي تونن از بودن با اين افراد لذت ببرند، با اونها ديده بشن و به وقتش بگن اونها رو نپسنديدند؟! اصلا چطور شد كه اينها رو ديدند و براي دوستي پسنديدند؟!
به نظر من كه پسري كه نتونه با موفقيت با هوس مبارزه كنه و از نانجيبان بگذره، شايستگي و لياقت زندگي با يك نجيب رو نداره:
آقا شرمندم اما به خدا " خاطر " رو اینجوری مینویسن :blush:
چه خوشوقت بودند آقايوني كه "ميخ" اين خانم شده بودند و عجب صحنه زيبا و كم نظيري هم به خاطر پيگيري مستمر و برنداشتن نگاه نصيبشون شده. گواراي وجود!
گشنگی هم کشیدم.من خودم از 16 سالگی کار کردم و درس خوندم.آخرین بار که از پدرم پول گرفتم 16 سالگیم بود.به خودم گفتم بهنام یا میتونی کار کنی و خرج خودتو در بیاری یا برو... :دی..رفقا میدونم شرایط سخته.قبول دارم.ولی همت کنید باور کنید که ایرانی جماعت از پس هرکاری بر میاد
چند وقت پیش توی مترو کرج وایساده بودم که یه زنه با لباس تنگ اومد و همه میخش شده بودن بعد از 10 دقیقه یه دفعه ناغافل دکمه مانتوش کنده شد و سینه هاش دوتایی پریدن بیرون آقا یه چند لحظه سکوت همه جارو گرفت بعد همه زدن زیر خنده!:lol: بیچاره گریه کنون بدو بدو رفت بیرون.
جالب بود برام که لباس زیر هم تنش نبود.
یکی نیست بگه نادون مجبوری!
الآن اگر من اینو جواب بدم فقط مسئله را از دید خودم گفتم و ممکنه که بقیه بیان و بگن این طور نیست ولی به هر حال نظر من اینه:حالا يك سوال: چرا دخترهايي كه معمولا به عنوان بسيار نجيب شناخته ميشن اين توانايي رو دارند كه جذب پسرهايي كه خيلي به خودشون مي رسن نشن؟ چرا اينطور دخترها معمولا با موفقيت افراد مناسب خودشون رو از روي منش و شخصيت اونها انتخاب مي كنند ولي پسرها-حتي اونهايي كه حاضر نيستند با دختران آنچناني كه به قول خودشون نجيب نيستند ازدواج كنند-نمي تونن بي خيالشون بشن و نيازي به دوستي با اونها نداشته باشند؟! چرا اينها نمي تونن مثل همون دخترهاي نجيب ، نجابت خودشون رو حفظ كنند كه بعد به خودشون اجازه بدن برن سراغ اين نوع دخترها؟!
اينها واقعا چي دارند كه نميشه از دوستيشون صرفنظر كرد؟! مگر نه شايستگي لازم رو براي ازدواج ندارند؟ قبول داريد كسي كه از يه سطح خاصي براي خودش دوست انتخاب مي كنه ، اگه اون فرد واقعا فرد مناسبي نباشه قبل از هر چيز شخصيت خودش رو زير سوال برده و تا حد همون فرد نامناسب، شخصيتش تنزل پيدا كرده؟؟ چطور مي تونن از بودن با اين افراد لذت ببرند، با اونها ديده بشن و به وقتش بگن اونها رو نپسنديدند؟! اصلا چطور شد كه اينها رو ديدند و براي دوستي پسنديدند؟!
درسته این لیاقت رو نداره....به نكته بسيار مهمي اشاره كرديد، كاملا قبول دارم. دخترها واقعا بيشتر وقتها حرفها و وعده وعيد هاي دروغين پسرها رو باور مي كنند ها! خيلي برام جالبه كه اينكه پسرها جذب دخترهايي ميشن كه بيشتر به خودشون ميرسن رو به عنوان يك واقعيت قبول داريد. حالا يك سوال: چرا دخترهايي كه معمولا به عنوان بسيار نجيب شناخته ميشن اين توانايي رو دارند كه جذب پسرهايي كه خيلي به خودشون مي رسن نشن؟ چرا اينطور دخترها معمولا با موفقيت افراد مناسب خودشون رو از روي منش و شخصيت اونها انتخاب مي كنند ولي پسرها-حتي اونهايي كه حاضر نيستند با دختران آنچناني كه به قول خودشون نجيب نيستند ازدواج كنند-نمي تونن بي خيالشون بشن و نيازي به دوستي با اونها نداشته باشند؟! چرا اينها نمي تونن مثل همون دخترهاي نجيب ، نجابت خودشون رو حفظ كنند كه بعد به خودشون اجازه بدن برن سراغ اين نوع دخترها؟!
به نظر من كه پسري كه نتونه با موفقيت با هوس مبارزه كنه و از نانجيبان بگذره، شايستگي و لياقت زندگي با يك نجيب رو نداره:
عشق عزیزم.عاشق شدم و هنوزم عاشقشم و هر روز هم که میگذره عشقم بیشتر میشه
منم مورد این طوری زیاد دیدم...حالا یه چیز جالب انصافا من هر چی پسر دختر باز دیدم رفته یه زن چادری گرفته جریان چیه؟؟؟