• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
همه این کارا به خاطر زدن مخ پسراست و در آخر به جیب زدن پولشون که همیشه مسمر ثمر بوده و خواهد بود.

جمع بندی خوب و کاملی بود از بحث
2296.gif

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
بعد خانومای متاهلی که از این جور لباسا میپوشن برای بالا بردن شانس ازدواج مجدد این کارو میکنن؟:دی

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
الان سطح بحث به حدی بالا رفته که یاد اون آهنگ بی وفایی بی وفایی که بامشاد میخوند افتادم

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خیلی حرفا بیربط شد ، سوال چی بود بحث به کار زنها بیرون از خونه و این حرفا رسید

ما رو بگو تو عمرمون یه بار خواستیم بشینیم حرف درست حسابی بزنیم ...هر بحثی میشه همون حرفای لوس

همیشگی میاد وسط پسره میاد میگه دخترا فلانن ، دختره میگه پسرا فلانن

این حرفا مال 15-16 ساله هاست ، میخاین بحث بکنین و راهی پیدا بکنین با این حرفا به جایی نمیرسید

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اخه مانتوی لامصب داره پاره میشه از بس تنگه . دختره خودکارش بیافته زمین عمرا نمیتونه دولا شه خودکار رو برداره چون مانتوش جر میخوره :lol: اخه کدوم بنی بشری توی این لباس احساس راحتی میکنه ؟ :eek:

چند وقت پیش توی مترو کرج وایساده بودم که یه زنه با لباس تنگ اومد و همه میخش شده بودن بعد از 10 دقیقه یه دفعه ناغافل دکمه مانتوش کنده شد و سینه هاش دوتایی پریدن بیرون آقا یه چند لحظه سکوت همه جارو گرفت بعد همه زدن زیر خنده!:lol: بیچاره گریه کنون بدو بدو رفت بیرون.
جالب بود برام که لباس زیر هم تنش نبود.
یکی نیست بگه نادون مجبوری!:D

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756

پیشنهاد دادم بری پیش روانپزشک ولی گویا قراره مشتری خودم بشی.یه سر بیا کلینیک:D
پ.ن : دوستان معذرت میخوام یکم عصبانی شدم ولی بعضی ها واقعا خیلی وقیح هستند

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
چون شناخت درستی از پسرا ندارند .
این یک واقعیته که پسرا به طرف دخترایی که بیشتر به خودشون می‌رسند ، بیشتر جذب می‌شوند و می‌روند جلو و دخترا هم این موضوع رو می‌دونند و پیش خودشون میگن: خب، طرف حتمآ ازدواج هم در فکرش خواهد بود و شانس ازدواجم میره بالا...
ولی موضوع کاملآ بر عکسه و خیلی از پسرا دوست دختر میگیرن ولی به فکر ازدواج نیستند و یکی از ملاکهای خیلیهاشون برای ازدواج همون نجابت و طرز لباس پوشیدن متوازن و ... است.

به نكته بسيار مهمي اشاره كرديد، كاملا قبول دارم. دخترها واقعا بيشتر وقتها حرفها و وعده وعيد هاي دروغين پسرها رو باور مي كنند ها! خيلي برام جالبه كه اينكه پسرها جذب دخترهايي ميشن كه بيشتر به خودشون ميرسن رو به عنوان يك واقعيت قبول داريد. حالا يك سوال: چرا دخترهايي كه معمولا به عنوان بسيار نجيب شناخته ميشن اين توانايي رو دارند كه جذب پسرهايي كه خيلي به خودشون مي رسن نشن؟ چرا اينطور دخترها معمولا با موفقيت افراد مناسب خودشون رو از روي منش و شخصيت اونها انتخاب مي كنند ولي پسرها-حتي اونهايي كه حاضر نيستند با دختران آنچناني كه به قول خودشون نجيب نيستند ازدواج كنند-نمي تونن بي خيالشون بشن و نيازي به دوستي با اونها نداشته باشند؟! چرا اينها نمي تونن مثل همون دخترهاي نجيب ، نجابت خودشون رو حفظ كنند كه بعد به خودشون اجازه بدن برن سراغ اين نوع دخترها؟!

اينها واقعا چي دارند كه نميشه از دوستيشون صرفنظر كرد؟! مگر نه شايستگي لازم رو براي ازدواج ندارند؟ قبول داريد كسي كه از يه سطح خاصي براي خودش دوست انتخاب مي كنه ، اگه اون فرد واقعا فرد مناسبي نباشه قبل از هر چيز شخصيت خودش رو زير سوال برده و تا حد همون فرد نامناسب، شخصيتش تنزل پيدا كرده؟؟ چطور مي تونن از بودن با اين افراد لذت ببرند، با اونها ديده بشن و به وقتش بگن اونها رو نپسنديدند؟! اصلا چطور شد كه اينها رو ديدند و براي دوستي پسنديدند؟!

به نظر من كه پسري كه نتونه با موفقيت با هوس مبارزه كنه و از نانجيبان بگذره، شايستگي و لياقت زندگي با يك نجيب رو نداره:

الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ

زنان پليد براى مردان پليدند، و مردان پليد براى زنان پليد. و زنان پاك براى مردان پاكند، و مردان پاك براى زنان پاك. اينان از آنچه در باره ايشان مى‏گويند بركنارند، براى آنان آمرزش و روزىِ نيكو خواهد بود.

سوره : النور آیه : 26

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
چند وقت پیش توی مترو کرج وایساده بودم که یه زنه با لباس تنگ اومد و همه میخش شده بودن بعد از 10 دقیقه یه دفعه ناغافل دکمه مانتوش کنده شد و سینه هاش دوتایی پریدن بیرون آقا یه چند لحظه سکوت همه جارو گرفت بعد همه زدن زیر خنده!:lol: بیچاره گریه کنون بدو بدو رفت بیرون.

چه خوشوقت بودند آقايوني كه "ميخ" اين خانم شده بودند و عجب صحنه زيبا و كم نظيري هم به خاطر پيگيري مستمر و برنداشتن نگاه نصيبشون شده. گواراي وجود! :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یه موضوع دیگه
تا الان همش بحث مربوط به دخترهای بی حجاب بود
حالا من میگم اونایی که با حجاب هم هستن نمیشه بهشون اعتماد کرد

2 ساله که دارم قرص اعصاب میخورم به خواطر یه ...

حالا بی حجاباشو دیگه من نمیدونم:)

قدر خانومتو بدون:)
دخترای امروز 50% بیشتر نمیشه بهشون اعتماد کرد
من خودمم تو 23 سالگی داشتم ازدواج میکردم تالارم گرفته بودم ولی بخواطر پول رفت:)

آقا شرمندم اما به خدا " خاطر " رو اینجوری مینویسن :blush:

شاه شبکه

Registered User
لایک‌ها
14
به نكته بسيار مهمي اشاره كرديد، كاملا قبول دارم. دخترها واقعا بيشتر وقتها حرفها و وعده وعيد هاي دروغين پسرها رو باور مي كنند ها! خيلي برام جالبه كه اينكه پسرها جذب دخترهايي ميشن كه بيشتر به خودشون ميرسن رو به عنوان يك واقعيت قبول داريد. حالا يك سوال: چرا دخترهايي كه معمولا به عنوان بسيار نجيب شناخته ميشن اين توانايي رو دارند كه جذب پسرهايي كه خيلي به خودشون مي رسن نشن؟ چرا اينطور دخترها معمولا با موفقيت افراد مناسب خودشون رو از روي منش و شخصيت اونها انتخاب مي كنند ولي پسرها-حتي اونهايي كه حاضر نيستند با دختران آنچناني كه به قول خودشون نجيب نيستند ازدواج كنند-نمي تونن بي خيالشون بشن و نيازي به دوستي با اونها نداشته باشند؟! چرا اينها نمي تونن مثل همون دخترهاي نجيب ، نجابت خودشون رو حفظ كنند كه بعد به خودشون اجازه بدن برن سراغ اين نوع دخترها؟!

اينها واقعا چي دارند كه نميشه از دوستيشون صرفنظر كرد؟! مگر نه شايستگي لازم رو براي ازدواج ندارند؟ قبول داريد كسي كه از يه سطح خاصي براي خودش دوست انتخاب مي كنه ، اگه اون فرد واقعا فرد مناسبي نباشه قبل از هر چيز شخصيت خودش رو زير سوال برده و تا حد همون فرد نامناسب، شخصيتش تنزل پيدا كرده؟؟ چطور مي تونن از بودن با اين افراد لذت ببرند، با اونها ديده بشن و به وقتش بگن اونها رو نپسنديدند؟! اصلا چطور شد كه اينها رو ديدند و براي دوستي پسنديدند؟!

به نظر من كه پسري كه نتونه با موفقيت با هوس مبارزه كنه و از نانجيبان بگذره، شايستگي و لياقت زندگي با يك نجيب رو نداره:

آن گفتار عربی که نقل قول کردید , نادرست و غیر قابل استناد است , چون می توان از بافت درونی همان کتاب,

مثال نقض آورد , بیشتر نمی توانم بشکافم چون کارت خواهم گرفت ( و یا حتی بن می شوم )!
:eek:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
چه خوشوقت بودند آقايوني كه "ميخ" اين خانم شده بودند و عجب صحنه زيبا و كم نظيري هم به خاطر پيگيري مستمر و برنداشتن نگاه نصيبشون شده. گواراي وجود! :D

منظورم از میخ یعنی رفته بودن تو نخش،یعنی زل زده بودن!
تو ایستگاه کرج خیلی عادیه از این خانمها! ولی 6 صبح یه خانم بین 200-300 تا مرد خیلی به چشم میاد،اونهم با یه عطر تند، اول صبح و پاشنه های تق تقی که راه میرفت انگار میزدن ته دیگ!:D

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
گشنگی هم کشیدم.من خودم از 16 سالگی کار کردم و درس خوندم.آخرین بار که از پدرم پول گرفتم 16 سالگیم بود.به خودم گفتم بهنام یا میتونی کار کنی و خرج خودتو در بیاری یا برو... :دی..رفقا میدونم شرایط سخته.قبول دارم.ولی همت کنید باور کنید که ایرانی جماعت از پس هرکاری بر میاد

کو کار ؟:eek:

به به ... خاطره از این زیباتر نمیشد :lol::lol::lol:

mr_fb

Registered User
لایک‌ها
2,286
به هر دلیلی که این کارو می کنن از عواقبش خبر ندارن
ولی سطحی نگری عدم اعتماد به نفس کمبود محبت ساده بودن و یا تحت تاثیر جو یک محیط قرار گرفتن احساس تجدد و اینکه فکر می کنن با این کار پیشرفته می شن جلب نظر دیگران و یا مورد تحسین دیگران قرار گرفتن لجاجت و ... در این امر دخیل هستند

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
حالا يك سوال: چرا دخترهايي كه معمولا به عنوان بسيار نجيب شناخته ميشن اين توانايي رو دارند كه جذب پسرهايي كه خيلي به خودشون مي رسن نشن؟ چرا اينطور دخترها معمولا با موفقيت افراد مناسب خودشون رو از روي منش و شخصيت اونها انتخاب مي كنند ولي پسرها-حتي اونهايي كه حاضر نيستند با دختران آنچناني كه به قول خودشون نجيب نيستند ازدواج كنند-نمي تونن بي خيالشون بشن و نيازي به دوستي با اونها نداشته باشند؟! چرا اينها نمي تونن مثل همون دخترهاي نجيب ، نجابت خودشون رو حفظ كنند كه بعد به خودشون اجازه بدن برن سراغ اين نوع دخترها؟!

الآن اگر من اینو جواب بدم فقط مسئله را از دید خودم گفتم و ممکنه که بقیه بیان و بگن این طور نیست ولی به هر حال نظر من اینه:

اولآ همانطور که دخترها از پسرها و خصوصیاتشون شناخت دقیقی ندارند ، پسرها هم همین طورن و دخترها رو خوب نمیشناسن... بعضی از این دوستی ها به عنوان کسب تجربه اس! (حتی به گفته بعضی دوستهای من تجربه کسب کردن در ثkص تا بعدآ در زندگی زناشویی مشکل نداشته باشند! که البته برای این منظور به خانمهایی حالا اسمشونو نگیم رو آورده بودند...) که اینهم باز بخشی‌اش برمیگرده به عدم شناخت پسرها حتی نسبت به خودشون و یک جور تفکرات مثل "اگر من به اندازه کافی خوب نباشم چی؟" ، "اگر بعدآ نتونم نظر اونی که میخوام را نسبت به خودم جلب کنم چی" ، " یعنی من میتونم" و غیره برمی‌گرده.
از این که بگذریم کلآ وقتی پسرا بزرگ میشن یکی از راهها برای اینکه بیان بگن که آره ما فلانیم ما بزرگیم و ... گرفتن دوست دختره! مخصوصآ در سنین پایینتر که دوست دختر گرفتن یعنی خیلی آدم خفنی بودن!(واقعآ جای تآسف داره... میدونم... در سنین پایینتر هم که خودارضایی کردن به معنای خفن بودن هست...مملکته داریم؟) بعضی ها هم چند تا چند تا دوست دختر میگیرن که دگه یعنی خیلی خیلی خفنن! از این کار هم هیـــــــچ هدف مشخصی ندارند. البته این موارد کم و بیش بین دخترها هم ممکنه وجود داشته باشه

اما یک نکته دیگر هم هست که چرا پسرا میرن سمت اون خانوما که اون طوری آرایش میکنن و لباس می پوشن؟ ترس!!
پسرها به طور پیشفرض احتمال می‌دهند که اگر از یک اونجور خانومی درخواست دوستی بکنند 15 درصد یا بیشتر جواب مثبت می‌شوند ، 45 پس از اصرار کردن جواب مثبت می‌شوند ، 25 درصد جواب آقا من قصد دوستی ندارم می‌شنوند ، 10 درصد پس از اصرار فحش گم شو $%%^ میشوند، 5 درصد همون ابتدا گم شو $%^& می‌شوند.
اما در مورد دخترهای سنگین و رنگین
احتمال زارتی آره شنیدن 5 درصد ، با اصرار آره شنیدن 20 درصد ، آقا مزاحم نشوید 25 ، فحش شنیدن در صورت اصرار 30 درصد ، اول بسم الله فحش شنیدن 20 درصد.

که خب... همون 20 درصد اول بسم الله فحش شنیدن وافعآ برای یک پسر جوون ترسناکه... چون غرور داره... حالا شاید در واقع 1 درصد احتمال فحش شنیدن در همون ابتدا باشه و 80 درصد عبارت آقا من قصد دوستی ندارم از طرف بشنوه... ولی خب... پسرها در ناخودآگاهشون این طوری فکر نمی‌کنند... بنابراین همان خانومهای تیپ‌زن را در اولویت قرار می‌دهند...

ابنا مواردیه که الآن به ذهن من میرسه... شاید اشتباه باشه شایدم نباشه (که نیست... مگه میشه من اشتباه کنم؟ نه...lol)

Last edited:

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

درسته این لیاقت رو نداره....
ولی کسی مثل من که هیچوقت دنبال دختر جمائت نبودم...بعد 2سال درس خوندن تو دانشگاه به هیچ دختری سلام ندادم(جمعیت دخترای ما 2برابر پسرها هست تو دانشگاهمون) به نظر شما حتما شخص نجیب گیر من میاد؟؟؟
همه بهم میگن کسایی مثل تو یه دختر از همه بدتر گیرشون میاد:eek:
درسته؟؟؟
حالا یه چیز جالب انصافا من هر چی پسر دختر باز دیدم رفته یه زن چادری گرفته جریان چیه؟؟؟:blink:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
حالا یه چیز جالب انصافا من هر چی پسر دختر باز دیدم رفته یه زن چادری گرفته جریان چیه؟؟؟
منم مورد این طوری زیاد دیدم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا