• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
یه موضوع دیگه هم هست
یه سرس از دخترا خوشتیپن خوب خیلی هم خوبه
ولی یه سری اونقدر بد لباس میپوشن که همه جاشون میزنه بیرون و فقط هم به یه هدف اینجور تیپ میزنن...
نظر شما چیه؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من ربط صحبت شما رو با موضوع تاپیک نفهمیدم ولی 5 نکته:
1. این عکسی که گذاشتی هم که طرف زیربغلش عرق کرده!
2. چادر سفید بپوشه
3. چادر که بپوشه به علت اختلاف چگالی هوا در بالا و پایین ، هوا از بالا به پایین گردش پیدا میکنه و سبب خنکی بیشتر میشه(مثل لباس عربا یا ساکنان بومی آمریکا جنوبی که لباسهای یک پارچه میپوشن به علت مبارزه با گرمای هوا) بنابر این کمتر گرمش میشه
4. موی سرش اگر سیاه باشه نور زیادی رو جذب میکنه و کلش داغ میکنه. چادر سفید سرش کنه این موضوع هم از بین میره...
5. وقتی لباس چسبون بپوشه گرما از لباس سریعتر و بیشتر به بدنش منتقل میشه ولی با پوشیدن چادر هوای بین چادر و بدن مانند عایق حرارتی عمل می‌کند.

رفیق، شوخی هستش دیگه؟
gigglesmile.gif

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
ببین من اسم مدونا رو گذاشتم اسم ایدیم چون یه زمان طرفدارش بودم وگرنه اگه الان عکسمو بزارم ... میریزه
پشیمون نیستم
در ضمن شما وقتی به عقاید یه یوزر تو همین پیتی احترام نمیزیریم مسلمه عقاید یه جامعه رو میبری زیر سوال

اوه آره الان يادم اومد! سال 2006 تو بخش موسيقي هم فعاليت مي كرديد هر از گاهي! :rolleyes:

احترام نگذاشتم؟! اين رو گفتم چون راستش با اظهار نظرهاتون جور در نمي اومد. ناراحت نشيد ها، ولي اگه خوشتون نمياد مي تونيد مثل خيلي از آقايون نجيب و سر به زير، از نگاه كردن به صحنه هاي تحريك كننده خود داري كنيد! باور كنيد ديگه كسي بهتون نميگه ضعيف! خودتون بگيد به پسر يا مردي كه نتونه خودش رو در مقابل زن و دختر كنترل كنه چي بايد گفت؟!

از هيچ لفظ ناخوشايندي هم استفاده نكردم فقط راستش آقايوني كه از آواتاز دخترها و زنها و يا آي دي هاي زنانه استفاده مي كنند معمولا اگه از خانمها خيلي خوششون نياد، بدشون هم نمياد. باور كنيد اينها رو ميگم كه بعضيها به خودشون بيان و كمي عميقتر به كل قضيه نگاه كنند.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
این در صورتی درست بود که سه لایه لباس نمیپوشید.

همونطور که گفتم، دلم خونه برای زنهای ایرانی. اما کاری براشون نمیتونم بکنم، چون خودشون باید کارِ کردنی رو انجام بدن.
خب 3 لایه لباس نپوشن...
حتما قد زنه رو هم 5 کیلومتر محاسبه کردی ؟
نه... 1.5 متر در نظر گرفتم..
رفیق، شوخی هستش دیگه؟
از دیدگاه علمی نظر آن دوستمان را رد کردم.

پ‌ن: این اپرا جونتون هم فروم بازی ما رو سخت کرده ها....

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بی ناموسی در جامعه بیداد می کنه

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
به نظرم بهترین کار اینه که زنان مطلقه یا شوهر مرده به عقد یا صیغه افراد متاهل در بیان و اینجوری هم خودشون سرپرست پیدا می کنن هم اون مرد می تونه به ثوابی برسه.
و البته می دونیم که تنوع طلبی یکی از خصوصیات بارز مرد هاست که برای همین خدا هم تا 4 بار ازدواج رو برای اونها حلال اعلام کرده پس چه بهتر که یکی از این 4 ازدواج ازدواج با یک زن بی سرپرست و بیوه باشه تا ثوابش چند برابر بشه.
زن ها هم باید بدونن که بدن و روحیات مرد با زن فرق می کنه و مرد می تونه چند بار هم ازدواج کنه و زن ها نباید به این مساله اعتراض کنن که در غیر اینصورت ناشزه و نافرمان خواهند بود.
نظر شما کاملا تایید میشه ... :thumbsup:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
شما که همين طوری ترمز بريدی و داری از سختی های کار خونه زن ها ميگی ! تاحالا بيرون کار کردی ؟ تا واسه يه لقمه نون سگ دو زدی؟با دغدغه های يه مرد متاهل واسه پول در آوردن و خرج کردن واسه خانواده اش آشنايی داری؟

زنی که انتخاب کرده بيرون از خونه کار کنه ،، کجا ميتونه به کار های خونه برسه؟

توجه کرديد زن هايی که بيرون از خونه کار ميکنن ،چه قدر زودتر پير و فرسوده ميشن؟

واقعاً خيلی خنده داره که بخوايم کار بيرون خونه و مسئوليت مالی زندگی رو با کار تو خونه مقايسه کنيم.

شما اين رو بدون مردی که بخواد هرز زندگی کنه،اين کار رو ميکنه ،اگه حتی زنش زيباترين باشه هيچ ربطی به بوی قرمه سبزی زنش نداره

برای شونه خالی کردن از مسئوليت های زندگی به راه های ديگه متوسل بشيد.

پ.ن اگه خانمی مسئوليت های مالی زندگی رو به عهده بگيره من با کمال ميل ميشينم خونه کار خونه رو انجام ميدم :D

چه جالب! واقعا شما چند تا زن شاغل ديديد كه پير و فرسوده شده؟!! اين ادعاي باتجربه بودن آقايون ما رو كشته! اتفاقا اون زنهايي كه بيشتر تو خونه شستند و پختند رو ببينيد زوارشون در رفته! به چي دلشون خوش باشه جز انجام كارهاي خونه؟!

شما نمي خواد نگران باشيد چون مسلما مي تونيد بريد يكي از همين خانه دارها رو انتخاب كنيد كه براتون بپزه، بشوره و ني ني توليد كنه كه براي اونها هم به قول خودتون "سگ دو" بزنيد!

به نظرتون با اين شرايط اقتصادي كه روز به روز هم سختتر ميشه، واقعا كار اشتباهيه كه بعضي زنها همراه همسرشون سعي مي كنند قسمتي از مخارج رو به عهده بگيرند؟! حالا نگيد زنها كجا از اين كارها مي كنند؟ اگه مرد درست همسرش رو انتخاب كرده باشه، چرا كه نه!

اين كه زنها سريع پير و فرسوده ميشن به خاطر چند بار بارداري و بچه داريه. حالا خودتون بريد ببينيد واقعا كي فرسوده تره؛ اوني كه تو اجتماعه يا اوني كه تو خونه ست و به قول بعضي همجنسانتون فقط پولي كه شوهر درمياره رو كوفت مي كنه! زن شاغل معمولا اونقدر احمق نيست بذاره مرده چند تا بچه بندازه رو دستش كه بشينه پاي اينها و نفهمه زندگي يعني چي!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
در اینکه دختر های ایرانی از سلیقه بسیار پایینی در آرایش و لباس پوشیدن برخوردار هستند شکی نیست ( سلیقه هم انتخاب پسر های مثل خودمون :D )

به من و امثال من ربطی نداره کسی چجور می گرده ،ولی اگر ازدواج کنم حتما قید می کنم در جامعه ایی مریض حتما پوشش مناسب داشته باشه ، ولی جایی که حداقل امنیت ( اینجا حداقلش برای مرد هم نیست ) وجود داشته باشه سخت نخواهم گرفت

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
منطقت ایراد داره...

فرض کن همسایت همجنس باز باشه... یه روز بهت بگه تو هر وقت شلوار لی می پوشی من تحریک می شم

اونوقت تو از فرداش دیگه شلوار لی نمی پوشی ؟

من برای خانمها تعیین تکلیف نکردم که چه کاری کنند . ولی نظر شخصیم رو گفتم که تحریک کنندس و فقط هم من 1 نفر نیستم .
گاهی بحث در مورد من 1 نفر هست گاهی در مورد یه عده ی زیاد . مثال شما وقت در مورد یه نفر صدق میکنه و شلوار لی پوشیدن من هم باعث تحریک 1 نفر میشه ( خدا نکشتت ، مثال بود زدی :D ) . یه دختر با اون وضع میاد بیرون تا بر میگرده توی خونش لااقل فکر 1000 تا جوون رو مشوش میکنه .
من موافق ازادی ام اما اون ازادی باید تا جایی پیش بره که حقوق و ارامش عموم مردم رو به هم نزنه .

در جواب Kasandra عزیز : منم در مورد لباس پوشیدن در هر مکان نظر شما رو دارم . مطمئنا نه هیچ مردی با کت و شلوار میره شنا نه هیچ زنی با دامن . نظر فقط توی مکانهای عمومی هست به خصوص خیابون ، دانشگاه و ....

به هر حال پوشیدن لباسی که اندام طرف رو بندازه بیرون توی جامعه ما وجه مناسب نداره . پسر و دختر هم نداره . به هر حال همونطوری که شما از دیدن پسری که تا نافش دکمه هاش بازه خوشت نمیاد و یه فکرایی در موردش میکنی منم منم وقتی دختری رو میبینم که مانتوش بیشتر شبیه پیرهن هست تا مانتو در موردش فکر ناجور میکنم .

و شدیدا مخالفم که گفته بشه همه دخترا یا اکثریتشون از پوشیدن این لباسهای زننده لذت میبرند یا توش راحتتند . اخه مانتوی لامصب داره پاره میشه از بس تنگه . دختره خودکارش بیافته زمین عمرا نمیتونه دولا شه خودکار رو برداره چون مانتوش جر میخوره :lol: اخه کدوم بنی بشری توی این لباس احساس راحتی میکنه ؟ :eek:

Last edited:

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
خب 3 لایه لباس نپوشن...
لباس زیر
لباس وسطی
مانتو

بگو کدومش رو حذف کنن.

وای بر من که حتّی نتونستم اخت خود را از این عمل بدوی باز بدارم.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
من یک هفته اومده بودم تهران، تا یکماه با رؤیای دختران تهرانی اون عمل شنیع رو انجام میدادم. :blink:
البته باید بذارن دخترها در مورد حجاب آزاد باشن، تا ساده لباس بپوشن.

:lol::lol:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

سلام

مي بينم كه دستتون به اين يكي نمي رسيده بريد ويرايشش كنيد :rolleyes: :

اين رو فقط محض اطلاع گفتم و گرنه ديديد كه هيچ پستي از شما نقل قول نكرده بودم چون بيم آن داشتم كه به رعايت نكردن بند اول اون موضوع متهم شوم! :f34r:

پ ن. متاسفم كه با اين پس از دو ساعت ويرايش كردن نوشته هاتون به نوعي بيشترخودتون رو مضحكه كرديد و از اون بدتر ضعف در ارائه جوابي محكمه پسند رو به نمايش گذاشتيد! ان شاء الله با نام كاربري بعدي ، شاهد نژادي تكامل يافته تر از شما باشيم! :rolleyes:

پ پ ن. در ضمن مي دانستيد بعضي كاربران اين توانايي را دارند كه نسخه ويرايش نشده پستهاي شما را با زمان و نوع ويرايش اضافه شده ببينند؟!

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
در اینکه دختر های ایرانی از سلیقه بسیار پایینی در آرایش و لباس پوشیدن برخوردار هستند شکی نیست ( سلیقه هم انتخاب پسر های مثل خودمون :D )

به من و امثال من ربطی نداره کسی چجور می گرده ،ولی اگر ازدواج کنم حتما قید می کنم در جامعه ایی مریض حتما پوشش مناسب داشته باشه ، ولی جایی که حداقل امنیت ( اینجا حداقلش برای مرد هم نیست ) وجود داشته باشه سخت نخواهم گرفت

بسيار عالي! اين رو بهش ميگن يك تفكر منطقي و نه محدود كننده! آفرين بر شما!
icon5.gif

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
vatanniaz@
چند احتمال وجود داره
1 : یه ضد حال اساسی تو زندگیت از طرف یه دختر خوردی
2 : رفتی خواستگاری پرتت کردن بیرون
3 : یا از اینا هستی عصرا یه پاکت تخمه میگیرن دستشون میرن میشینن یه جا دخترای مردم رو دید میزنن و بعدشم همون عمل شنیع که یکی از کاربرا گفت رو شبش انجام میدن
4 : یا سنت اینقدر کمه که هرچی هم میگی از روی بچگیه
در کل رفتن پیش یه روانپزشک رو به شما پیشنهاد میکنم.

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
حالم از هرچی دختره بهم میخوره چه با حجاب چه بی حجاب:|:eek:

تایید میشه.
درود بر دست راست. اگر هم چپ دستید، دست چپ.

پ.ن: این دست راست ما دیگه نمیکشه. یک راهنمایی ندارید منجهت پیدا کردن دوست دختر؟

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
من ربط صحبت شما رو با موضوع تاپیک نفهمیدم ولی 5 نکته:
1. این عکسی که گذاشتی هم که طرف زیربغلش عرق کرده!
2. چادر سفید بپوشه
3. چادر که بپوشه به علت اختلاف چگالی هوا در بالا و پایین ، هوا از بالا به پایین گردش پیدا میکنه و سبب خنکی بیشتر میشه(مثل لباس عربا یا ساکنان بومی آمریکا جنوبی که لباسهای یک پارچه میپوشن به علت مبارزه با گرمای هوا) بنابر این کمتر گرمش میشه
4. موی سرش اگر سیاه باشه نور زیادی رو جذب میکنه و کلش داغ میکنه. چادر سفید سرش کنه این موضوع هم از بین میره...
5. وقتی لباس چسبون بپوشه گرما از لباس سریعتر و بیشتر به بدنش منتقل میشه ولی با پوشیدن چادر هوای بین چادر و بدن مانند عایق حرارتی عمل می‌کند.

نه بابا مثل اینکه شب بیداری ها و مشق شب برادرای حوزوی درون بشکه های تاریکشون جواب داده و حالا به سلاح علم هم مجهز شدن احسنت بر شما

متاسفانه جواب علمی! شما براحتی قابلیت رد شدن رو داره. اون هم به مدد وجود حداقل 50 درصد مردی که در جامعه ایران هست، اگر مردها هم زمان گرما چادر سرشون می کردند یا مثل عربهای بدوی لباس می پوشیدن حرفی نبود اما چنین اتفاقی هرگز نمی افته! اون لباس عربی هم که میگی می دونم فقط تعریفش رو شنیدی اما ندیدی
خیلی چیز ضایعی هست من از نزدیک دیدیم طرف یه ردای سفید نازک می پوشه و دیگر هیچ! عربی رو با همین پوشش دیدم تمام جلو بندیش پیدا بود!! وقتی هم راه می رفت اونجای درازش مثل پاندول ساعت حرکت می کرد

در مورد موی سر هم دیگه چیزی نمی شه گفت با چشم خودم دیدم مردهایی رو که تو تابستون سرشون از شدت تابش آفتاب آتش گرفته و عربده کشان و دوان دوان طلب آب می کردن!

و اما ربطش. تمام حرف من اینه: هیچ تفاوتی بین دخترهای ایرانی با نمونه های یافت شدش! در خارج ایران وجود نداره پس اگر اون آزاد هست این هم باید باشه. البته تجربه اش رو به مدد خاندان خدمتگزار پهلوی در سه دهه پیش داشته

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
vatanniaz@
چند احتمال وجود داره
1 : یه ضد حال اساسی تو زندگیت از طرف یه دختر خوردی
2 : رفتی خواستگاری پرتت کردن بیرون
3 : یا از اینا هستی عصرا یه پاکت تخمه میگیرن دستشون میرن میشینن یه جا دخترای مردم رو دید میزنن و بعدشم همون عمل شنیع که یکی از کاربرا گفت رو شبش انجام میدن
4 : یا سنت اینقدر کمه که هرچی هم میگی از روی بچگیه
در کل رفتن پیش یه روانپزشک رو به شما پیشنهاد میکنم.
سلام ... ---> #186

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
ما رو بگو با کی داشتیم بحث می کردیم و پست هاش رو می خوندیم...
42.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا