• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
فقط نمیدونم چرا داریم با تیشه به ریشه خودمون میزنیم .

مشكل دقيقا همينجاست! مي دونيم مشكل فرهنگي داريم پيدا مي كنيم-البته پيدا كرديم- ولي راهكار مناسب براش پيدا نشده چون در شناخت و تشخيصمون درست عمل نكرديم! چون با نيازها آشنايي نداريم و اميدواريم همه چيز بر اساس اون چيزي كه در قديم انجام ميشده انجام بشه.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
مثل اين مي مونه كه آدم به گلها نگاه نكنه چون ممكنه يهو هوس كنه بره بكندشون يا اينكه بهتره تو باغچه ها گل نكارند چون افراد بزصفت زيادند!
لایک به توان 3 !

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
برادرزاده خودم كه دختر واقعا زيبايي هم هست كلا به آرايش و لباس زيبا پوشيدن علاقه خاصي داره! همه به نوعي كيف مي كنند وقتي به چهره ناز و اندام متناسبش نگاه مي كنند.هيچ علاقه اي هم به پسرها و جلب توجه اونا نداره!

خدا از دل شون بپرسه!
gigglesmile.gif

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
عشق عزیزم.عاشق شدم و هنوزم عاشقشم و هر روز هم که میگذره عشقم بیشتر میشه

icon5.gif

اين نوشته ايشون رو لطفا اونايي كه ميگن عشق وجود نداره و هر كي عاشق شده اخرش پشيمون شده ،بخونن حتما! درسته همه از اين موهبت بهره مند نشدند ولي اين دليل نميشه كه وقتي يه چيزي نصيب ما نميشه وجودش رو به طور كامل انكار كنيم كه! بد نيست هر از گاهي به كاستيهاي خودمون هم فكر كنيم و اينكه چي شد..واقعا چي شد كه وقتي كه شرايط مهيا بود، موفق نشديم و به اينجا رسيديم؟!

خوشبختانه بيش از يكي دو كاربر محترم در فروم ازدواج موفق داشته اند كه واقعا باعث اميدواريه. :)

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
من اگر از حقوق زنها دفاع میکنم برای مخ زدنه ؟ مادر من هم یه زنه ، خواهرم هم همینطور ، من میخوام با اونها هم ازدواج کنم یا مخشون رو بزنم ؟

همین که فکر میکنی سریال های ایرانی حقیقته ، نشون میده چقدر اون مغز نداشته ات رو شستشو دادن و چقدر حرف دیگران روت تاثیر گذاشته ...

در ضمن اگر اندازه موهای سر من رابطه داشتی ، پس با دختر های زیادی بودی ، حالا حاضری با دختری زندگی کنی که اندازه موهای سر من با پسر ها رابطه داشته ؟ :) اگر آره ، چرا به نظر سنجی رای خیر دادی ؟ فقط برای اینکه اون رابطه با یه صیغه ازدواج همراه بوده ؟ و اگر حاضر نیستی پس چرا خودت این رابطه رو داشتی ؟ :)
1-با احمق بحث نکنیم و بگذاریم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند
2- با وقیح جدل نکنیم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روح ما را تباه میکند

3- از حسود دوری کنیم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنیم باز از زندان تنگ حسادت بیرون نمی آید

4- کمتر سخن بگوئیم که بزرگی ما در حرفهایی است که برای نهفتن داریم نه برای گفتن

5- از سرعت خود بکاهیم که آنان که سریعتر می دوند فرصت اندیشیدن به خود نمیدهند

صلوات بفرستین :D

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
محض اطلاع دوستان ...
از یکی از رفقا که اینکارس شنیدم که همین لباسها و مانتوهایی که دختران ایرانی میپوشند در کشور فرانسه به عنوان یکی از برترین لباس س*ک*س*ی دنیا انتخاب شده .

نمیدونم جدیدا مد شده طرف واسه کلاسش میگه من تحریک نمیشم . مثلا میخوای بگی با بقیه فرق داری ؟!!:eek:

تو جامعه ای که تو خیابونش با دختر راه بری بهت میگند چه رابطه ای با این خانم داری نمیشه انتظار داشت امریکای مدرن و کشور هلند از توش در بیاد که 2 نفر توی پارک ** بگیرند بقیه مردمم انگار نه انگار ... هر کس مشغول کار خودش باشه .

ما میگیم همه دنیا بشوند ... به خاطر محدودیتهای محیطی تا حالا با کسی رابطه نداشتیم ، با عرض پوزش با این وضع لباس پوشیدن خانمها هم به شدت تحریک میشویم :eek: و اون چیزی که به وضوح دیده میشه حرف من حداقل شامل 95 % مردم هم میشه . از پسر 12 ساله تا پیر مرد 65-70 ساله ! ببخشید من این حرفا رو میزنم ، شاید به خاطر حضور خانمها درست نباشه اما خانمها بعضی اوقات فرهنگ حاکم بر جامعه ما یادشون میره . ما توی هر جمع پسرونه ای پا گذاشتیم از خونه دانشجویی بگیر تا خوابگاه تا کلاس درس تا پارک تا نمایشگاه تا بازار و هر کوفت زهر مار دیگه ای فقط و فقط بحث در مورد یه چیز بوده ! اندام اون دختره !!! واقعیت اینه ...
سعی کنید مطالبی که توی کتابهای خارجی خوندید و توی فیلمهای امریکایی دیدید روی نوشته هاتون که مثلا باید عین واقعیت باشه تاثیر نذاره ...

در مورد صحبتهای Kasandra عزیز . ببینید قشنگ لباس پوشیدن و زیبا بودن با لباس اندامی و سوسکی پوشیدن زمین تا اسمون فرق داره . کسی که فقط ارایش میکنه و زیبا لباس میپوشه میشه گفت عاشق زیبایی و زیبا دیده شدن هست اما ...!!!
من به عنوان یه پسر روی دختری که لباس اندامی و سوسکی میپوشه خیلی نظرات دارم بدم !
در کشورهای خارجی هم که سنگشون رو به سینه میزنید ( ما هم بعضی وقتا میزنیم ! ) هر کس متناسب با شخصیتش لباس میپوشه ... هیچ وقت زن رئیس جمهور با لباس زنان بدکاره نمیاد توی خیابون بگرده .

توی کشور ما هنوز جوونا یاد نگرفتند متناسب با شخصیتشون لباس بپوشند واسه همین اکثر اوقات ( یا میشه گفت همیشه ) دخترهای خوب با دخترای بد کاره اشتباه گرفته میشند .

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
چیزی که در مورد خودم عجیب بوده اینه که من یک هفته خارج از کشور بودم و کلی تیپ های س%کسی دیدم و اصلا تحریک نشدم! ولی نمیدونم چرا تو ایران تحریک میشم :lol:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
چرا بعضی دخترها فکر میکنن با پوشیدن لباسهای محرک شانس ازدواجشون بالا میره !؟

اکثر پسرهایی که دنبال یه ازدواج واقعی و مادام العمر هستن دنبال دخترهای نجیب و با پوشش مناسب هستند . پس چرا دخترها اشتباه فکر میکنن ؟
چون شناخت درستی از پسرا ندارند .
این یک واقعیته که پسرا به طرف دخترایی که بیشتر به خودشون می‌رسند ، بیشتر جذب می‌شوند و می‌روند جلو و دخترا هم این موضوع رو می‌دونند و پیش خودشون میگن: خب، طرف حتمآ ازدواج هم در فکرش خواهد بود و شانس ازدواجم میره بالا...
ولی موضوع کاملآ بر عکسه و خیلی از پسرا دوست دختر میگیرن ولی به فکر ازدواج نیستند و یکی از ملاکهای خیلیهاشون برای ازدواج همون نجابت و طرز لباس پوشیدن متوازن و ... است.

ضمنآ دوستانی که نظر می‌دهند... مطمئنآ آراسته لباس پوشیدن و آراش ملایم به هیچ وجه بد نیست و این موضوع با لباسهای محرک و آرایشهای بسیار غلیظ (به قول یک خودشون رو شبیه جن میکنن) کاملآ تفاوته... این دو مقوله را با هم قاطی نکنید...

در مورد خارج و ایران هم بین حداکثرها و حداقل ها تفاوت وجود داره ولی در همونجا هم پوشش داریم تا پوشش! رفتار داریم تا رفتار! در همانجا هم بحث نجابت مطرح هست ولی مصداق‌های اونجا با اینجا متفاوته....

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289

3- از حسود دوری کنیم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنیم باز از زندان تنگ حسادت بیرون نمی آید

صلوات بفرستین :D

جالبه که هر کسی با هر نوع طرز فکری که فکرش رو بکنید اینها رو میگه...

به نظرم نکات درستی توی حرف های شما و Poets Of Fall هستش، ولی جمله آخر حرف ایشون هم خیلی جالب بود و دوباره بخونیدش! اصلا حرف احمقانه یا وقیحانه ای هم نیستش. :)

یه مساله دیگه هم این که من خیلی مثل شما فکر می کردم (و هنوز هم خیلی عقاید مون مشترکه)، ولی یه موقع هایی لازمه یه کم آدم خودش رو جای گروه مقابل هم بذاره...

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
بابا کجای دنیا مثل عروس میان تو خیابون . ما کشور با فرهنگی بودیم و هستیم .

اتفاقا دخترهای خوب از این که ببینند یه پسر خیره بهشون نگاه میکنه خیلی اذیت میشن .

مثل عروس آرایش کردن برای دختران ایرانی فقط یک دلیل داره .. اونم محدودیته ...
وقتی از همه نظر محدود شده ... با آرایش غلیظ خودش زیبا تر می کنه ..

---

زن ایرانی اگر خواب است هرگز بیدارش نکنید شاید خواب آزادی ببیند........

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
در مورد صحبتهای Kasandra عزیز . ببینید قشنگ لباس پوشیدن و زیبا بودن با لباس اندامی و سوسکی پوشیدن زمین تا اسمون فرق داره . کسی که فقط ارایش میکنه و زیبا لباس میپوشه میشه گفت عاشق زیبایی و زیبا دیده شدن هست اما ...!!!
من به عنوان یه پسر روی دختری که لباس اندامی و سوسکی میپوشه خیلی نظرات دارم بدم !
در کشورهای خارجی هم که سنگشون رو به سینه میزنید ( ما هم بعضی وقتا میزنیم ! ) هر کس متناسب با شخصیتش لباس میپوشه ... هیچ وقت زن رئیس جمهور با لباس زنان بدکاره نمیاد توی خیابون بگرده .

توی کشور ما هنوز جوونا یاد نگرفتند متناسب با شخصیتشون لباس بپوشند واسه همین اکثر اوقات ( یا میشه گفت همیشه ) دخترهای خوب با دخترای بد کاره اشتباه گرفته میشند .

خب ببينيد نكته اصلي همينجاست! افراد بايد آزاد باشند كه نوع پوشون رو خودشون انتخاب كنند؛ اينطوري واقعا شناخت افراد راحتتر ميشه. من هم روزانه افراد مذكري مي بينم كه خيلي سعي كردند ظاهرشون خيلي به چشم بياد ولي من ممكنه فقط اتفاقي نگاهم متوجه اونها بشه و مي دونم و مطمئنم كه علاقه اي ندارم برگردم دوباره بهشون نگاه كنم! اتفاقا همچين خوشم هم نمياد از اين افراد چون احساس مي كنم شخصيتشون هنوز پختگي لازم رو پيدا نكرده!

ممكنه به يك خانم زيبا كه آرايش زيبايي داره و لباس قشنگي پوشيده ، بيش از يك بار نگاه كنم و واقعا لذت ببرم ولي اين لذت صرفا لذت از ظاهري زيباست و گرنه خداي نكرده ل ز ب ي ن كه نيستم! :blush:

سنگ كشورهاي خارجي رو به سينه نزدم فقط از تفادت فرهنگ و اثر اون بر روي تفكر افراد يك كشور حرف زدم!در مورد پوشش همسر رييس جمهور اون كشورها متاسفانه فكر نكنم درست اظهار نظر كرده باشيد! هر مكاني لباس خاص خودش رو داره. اينجا هم به شكل محدودترش همينطوره تقريبا (البته متاسفانه تا يه عكسي يا فيلمي مياد بيرون ملت شروع مي كنند به قضاوت!). مكان اداري اونها لباس رسمي مي پوشند ولي ديگه كنار دريا لباس خاص خودش رو داره و در مجالس مهماني خيليهاشون لباس دكلته مي پوشند. واقعا انتظار نداشتم از شما كه چنين اظهار نظري بكنيد! اين رو جدي ميگم ها! البته تقصيري نداريد اما واقعا از لفظ "بدكاره" استفاده كردن براي كسي كه پوشش راحتي داره اصلا صحيح نيست! شما اگه بعضي عكسهاي همسران بلندپايگان دولتهاي ديگه رو در مهمانيها ببينيد احتمالا با ديدن لباسهاي راحتيشون يا ميگيد اينا همشون بدكاره ند يا فوقش اگه همسرشون رو هم در اون جمع كنارشون ببينيد بگيد همسرانشون هم بي غيرتند! :eek:

باور كنيد اگه همون اول تو اون كشورها بوديد نه لفظ زن بدكاره رو به اين راحتي به كار مي برديد و نه به اين شدت با ديدن بعضي صحنه ها تحريك مي شديد. به نوعي عادت مي كرديد به وجود و حضور بعضي صحنه ها و رفتارها. احترام گذاشتن به سليقه ديگري هم به نوعي براتون عادت ميشد.

جالبه كه گفتيد در فرانسه چه نظري درباره لباس خانمهاي ايراني دارند و جالبتر اينكه هنوز خيليها تو اون كشورها در شگفتند كه چطور ممكنه كسي در قرن بيست و يكم در مورد پوششش حق انتخاب نداشته باشه! اين رو البته بيشتر بعد از منتشر شدن تصاوير اون ايميل كذايي كه درباره گير دادن تو كوچه و خيابون به دخترها و زنها بود، مي گفتند. احتمالا خيليها متوجه نشدند كه اينكه يه مدت بي خيال ظاهر افراد شدند دقيقا به خاطر جنجال حقوق بشري بود كه اون تصاوير به راه انداخت. مخصوصا اينكه چند تا از دخترها داشتند گريه مي كردند در اون حالي كه مجبورشون مي كردند سوار اون ماشينها بشن.

Last edited:

Lompan

Registered User
لایک‌ها
1
اگه روزی ایران آزاد بشه و لب ساحل با مایو بیان همه میگن خوب دیگه همه اینااااا از دم **#%**%)

مملکت بسیار بیماری داریم ... شدید

تو تاکسی میشینی راننده یه دختر میبینه دری وریاش شروع میشه ... یارو با پیکان 57 میره دم پای دختره تیکه

میندازه ... خدا آخر و عاقبت همه مارو به خیر کنه

حرفه دله مارو زدی.:eek:

Lompan

Registered User
لایک‌ها
1
مثل عروس آرایش کردن برای دختران ایرانی فقط یک دلیل داره .. اونم محدودیته ...
وقتی از همه نظر محدود شده ... با آرایش غلیظ خودش زیبا تر می کنه ..

---

زن ایرانی اگر خواب است هرگز بیدارش نکنید شاید خواب آزادی ببیند........

اینو قبول دارم چون واسه دخترایه ما به خاطر حجاب فقط یه ناحیه صورت مونده .
بیشتر هم رویه صورت تمرکز میکنند چون ازادی دیگه ای ندارند.

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
من یک هفته اومده بودم تهران، تا یکماه با رؤیای دختران تهرانی اون عمل شنیع رو انجام میدادم. :blink:
البته باید بذارن دخترها در مورد حجاب آزاد باشن، تا ساده لباس بپوشن.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486

صلوات بفرستین
موفق باشی :)

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
جالبه که هر کسی با هر نوع طرز فکری که فکرش رو بکنید اینها رو میگه...

به نظرم نکات درستی توی حرف های شما و Poets Of Fall هستش، ولی جمله آخر حرف ایشون هم خیلی جالب بود و دوباره بخونیدش! اصلا حرف احمقانه یا وقیحانه ای هم نیستش. :)

یه مساله دیگه هم این که من خیلی مثل شما فکر می کردم (و هنوز هم خیلی عقاید مون مشترکه)، ولی یه موقع هایی لازمه یه کم آدم خودش رو جای گروه مقابل هم بذاره...

جالبتر اين كه اكثر كساني كه اين گفته ها رو نقل قول مي كنند حواسشون نيست كه خودشون از عمل كردن به مواردش عاجزند! :D يعني مي خوان مثلا غير مستقيم به طرف مقابلشون بگن احمقه در حالي كه حتي اگه اينطور هم باشه مگر نه همين مورد اول اين نوشته گفته با چنين افرادي بحث نكنيد؟!!! :rolleyes: يكي نيست به خود ايشون بگه هر وقت فرصت كرديد لطفا به موارد اين نوشته هم عمل كنيد شايد بقيه هم ترغيب بشن همين كار رو انجام بدن! :rolleyes:

پ ن. نه مثل اينكه بعضيها متوجه شدند رفتند چند ساعت بعد نوشته شون رو ويرايش كردند؛ البته خوشبختانه نقل قول بحث كردنشون در نوشته هاي ديگران موجوده!

Last edited:

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
هی بابا دخترا دیگه زیادی شورشو در اوردن والا من نمیگم تیپ بده ولی نه دیگه اینقدر زننده بابا اینجا ایرانه مردم هم یه عقایدی دارن
امریکا که زندگی نمیکنیم
اقایون خارج رفته یه نگاهی هم به فرهنگ اون جایی که رفتید بکنید بعد نظر بدید
نصف بیشتر کسایی که تو این مملکت تیپ زننده میزنن هدفشون یه چیزه که نمیشه اینجا گفت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا