محض اطلاع دوستان ...
از یکی از رفقا که اینکارس شنیدم که همین لباسها و مانتوهایی که دختران ایرانی میپوشند در کشور فرانسه به عنوان یکی از برترین لباس س*ک*س*ی دنیا انتخاب شده .
نمیدونم جدیدا مد شده طرف واسه کلاسش میگه من تحریک نمیشم . مثلا میخوای بگی با بقیه فرق داری ؟!!
تو جامعه ای که تو خیابونش با دختر راه بری بهت میگند چه رابطه ای با این خانم داری نمیشه انتظار داشت امریکای مدرن و کشور هلند از توش در بیاد که 2 نفر توی پارک ** بگیرند بقیه مردمم انگار نه انگار ... هر کس مشغول کار خودش باشه .
ما میگیم همه دنیا بشوند ... به خاطر محدودیتهای محیطی تا حالا با کسی رابطه نداشتیم ، با عرض پوزش با این وضع لباس پوشیدن خانمها هم به شدت تحریک میشویم
و اون چیزی که به وضوح دیده میشه حرف من حداقل شامل 95 % مردم هم میشه . از پسر 12 ساله تا پیر مرد 65-70 ساله ! ببخشید من این حرفا رو میزنم ، شاید به خاطر حضور خانمها درست نباشه اما خانمها بعضی اوقات فرهنگ حاکم بر جامعه ما یادشون میره . ما توی هر جمع پسرونه ای پا گذاشتیم از خونه دانشجویی بگیر تا خوابگاه تا کلاس درس تا پارک تا نمایشگاه تا بازار و هر کوفت زهر مار دیگه ای فقط و فقط بحث در مورد یه چیز بوده ! اندام اون دختره !!! واقعیت اینه ...
سعی کنید مطالبی که توی کتابهای خارجی خوندید و توی فیلمهای امریکایی دیدید روی نوشته هاتون که مثلا باید عین واقعیت باشه تاثیر نذاره ...
در مورد صحبتهای Kasandra عزیز . ببینید قشنگ لباس پوشیدن و زیبا بودن با لباس اندامی و سوسکی پوشیدن زمین تا اسمون فرق داره . کسی که فقط ارایش میکنه و زیبا لباس میپوشه میشه گفت عاشق زیبایی و زیبا دیده شدن هست اما ...!!!
من به عنوان یه پسر روی دختری که لباس اندامی و سوسکی میپوشه خیلی نظرات دارم بدم !
در کشورهای خارجی هم که سنگشون رو به سینه میزنید ( ما هم بعضی وقتا میزنیم ! ) هر کس متناسب با شخصیتش لباس میپوشه ... هیچ وقت زن رئیس جمهور با لباس زنان بدکاره نمیاد توی خیابون بگرده .
توی کشور ما هنوز جوونا یاد نگرفتند متناسب با شخصیتشون لباس بپوشند واسه همین اکثر اوقات ( یا میشه گفت همیشه ) دخترهای خوب با دخترای بد کاره اشتباه گرفته میشند .