از کجای حرفم این سوء تفاهم پیش اومد که بدم نمیاد انتخاب بشم؟
:blink:
بگید تا تصحیحش کنم.
بی خیال! کلا شما درست میگی.
از کجای حرفم این سوء تفاهم پیش اومد که بدم نمیاد انتخاب بشم؟
:blink:
بگید تا تصحیحش کنم.
چرا پرسیدید؟
بخندید ما هم این طرف میخندیم!!
دیدی علیرضا هم به نظر ما 3 تا رسید که میگیم شما درست میگیD:بی خیال! کلا شما درست میگی.
اه . گند زدید به تاپیک تازه میخواستم نظریات جالبم رو باهاتون در میون بزارم :دی
مسعود داداش چرا ناراحت میشی؟خونسرد باشاه . گند زدید به تاپیک تازه میخواستم نظریات جالبم رو باهاتون در میون بزارم :دی
اونایی که ازتو تقاضای ازدواج میکنن بدبختن. شایدم انقدر زشت هستن که مجبورن با بدبختی یکیو واسه خودشون دست و پا کنن.
منم اتفاقا تهران زندگی میکنم.
مگه بچه ها از صبح تا شب فقط شیر میخورند. شیر خشکو واسه چی ساختن پس؟
تو امیدوار بمان:lol::lol::lol:
ببخشید .... طبق اسلام شیر دادن زن به بچش اجباری نیست ( البته در اون زمان که میشده 10 زن بگیری نه الان ) اما زنی که میگه من سرشار از احساس هستم و این کار رو انجام نمیده چون واسش عار و ننگ حساب میشه ، اون زن فقط برای بازی کردن توی فیلمهای &%*^ به درد میخوره و جزء همونهایی محسوب میشه که کل ارزش مادی معنویش لب مرز ترکیه بیشتر از 10 هزار تا نیست !
ببخشید .... طبق اسلام شیر دادن زن به بچش اجباری نیست ( البته در اون زمان که میشده 10 زن بگیری نه الان ) اما زنی که میگه من سرشار از احساس هستم و این کار رو انجام نمیده چون واسش عار و ننگ حساب میشه ، اون زن فقط برای بازی کردن توی فیلمهای &%*^ به درد میخوره و جزء همونهایی محسوب میشه که کل ارزش مادی معنویش لب مرز ترکیه بیشتر از 10 هزار تا نیست !
شما صاحب اختیارید بفرمایید.
مسعود داداش چرا ناراحت میشی؟خونسرد باش
نظرتو بگو
من که به شخصه دیگه چیزی نمیگم که فضا عرفانی تر نشه راحت باش بگووسط این جر و بحث های شما نظرات ارزشمند من گم میشه
ارزش زنو چی تعیین میکنه؟مردای ایرانی به زنی که بچه بزرگ کرده و به جای خودش به بچه و خونه رسیده احترام میگذارند؟
یا میشینن پای ماهواره همون 10 هزار تایی ها رو نگاه میکنن و اگه دستشون برسه واسشون له له میزنن؟
چه ارزش زن چه ارزش مرد رو انسانیت تعیین میکنه .
البته میدونید که احترام متقابله و بله ، ممکنه چند درصد از خانواده ها این مشکلات رو داشته باشند ولی من حتی توی خانواده های که زن و مرد بالای 50 سال سن دارند و قدیمی تر حساب میشند احترام متقابل ( و مخصوصا فداکاری ) رو میبینم .
دختر پسرای جدید که از سر و کول هم میرنند بالا
قبول ندارم که اینقدر جنبه های منفی رو نگاه کنی . همه جای دنیا اختلاف مشکل هست ولی حتی ایرانشم موقع طلاق 2 طرف با روی خوش میرند طلاق میگیرند . نمیخوام بگم الان بهشت برینه اما خوشحالم که روز به روز میره جلو و کسی که با اخلاقیات حاکم بر جامعه و خانواده جلو نره انگشت نما میشه .
اون نشستن پای ماهواره نشون از درد جامعه ما داره . وقتی زن خانواده سنش از 30 رد شد و صب تا شب با لباس پاره توی خونه گشت و به جای ارایش واسه شوهر خودش واسه پسرای مردم ارایش کرد و به جای پوشیدن لباس س*ک*س*ی واسه شوهرش مانتو تنگ واسه پسرای مردم میپوشه اونوقت اقای خونه هم ناخود اگاه به یه سمت دیگه متمایل میشه متاسفانه
وقتی میرسی خونه بوی قورمه سبزی
سنشو که نمیتونه نگه داره بالا نره.
متاسفانه وقتی زن تمام وقت و انرژیشو برای خانواده بذاره دیگه نمیتونه به خودش برسه.
یه نمونه کوچولو مامانت چقدر وقت آزاد داره که به خودش برسه؟ شما به پدرت حق میدی که چشمش دنبال دختر بچه های 18 ساله بدوه.
جالبه که توی ایران از زن توقع سوپرمن بودن دارن.
هم پول در بیاره هم کار خونه و بچه رو انجام بده و هم به خودش برسه؟
اینا تو 24 ساعت که هیچی تو 48 ساعت هم امکان پذیر نیست.
توقعات مردهای ایرانی نهایت نداره و ازدواج برای زن ایرانی جز حماقت معنای دیگه ای نداره
یکی از همین آقایان ایرانی که همسر اروپایی داشت میگفت زنهای اروپایی از صبح دنبال تفریح و باشگاه و به خودشون رسیدن هستند و وقتی همسرشان به خانه بر میگردد توقع دارند که با هم بیرون بروند. بعد تازه باید دائم مواظب باشی خانم رو ندزدند ازت. چون همیشه خوشگل و تروتمیزه.
اونوقت زن ایرانی از صبح میشوره و میچزه و حمالی میکنه بعد وقتی میرسی خونه بوی قورمه سبزی میده و رغبت نمیکنی نگاش کنی.
همینه که زنای ایرانی رو بعد 30 سال نمیشه نگاه کرد ولی زنهای اروپایی و آمریکایی تا 50 سالگی خوشگلن.
وقتی میرسی خونه بوی قورمه سبزی
1-با احمق بحث نکنیم و بگذاریم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند1-من تا حالا ندیدم یه دختر در خواست ازدواج کنه.
2-فعلا که برعکس شده خرج بیشتر زندگیها رو زن میده.
3-صد برابر اون سکه ها ارزش عمر و احساس یک زن رو نداره. مخصوصا که بعدش مردا هرچی از دهنشون در بیاد بهش بگن. مثل همین تاپیک