• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
من "خیر" رو انتخاب کردم .

ولی واقعا تا تو اون موقعیت قرار نگیرم نمیتونم نظر بدم .

اگه خیلی عاشقش باشم ، آره

اگه ... ، نه

نمیدونم

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من همينجا اعلام ميكنم حاضرم با تمام دختراي مطلقه زير 30 سال مزدوجات كنم :D:D:D:lol::lol::lol:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
یعنی بعدا پشیمون میشه؟
راستي چرا فقط اين حالت رو در نظر بگيريم؟!! هستند دخترخانمهاي جواني كه مردهاي متاهل زن مرده ازدواج كردند! تعداد اينها كه خيلي بيشتره!
منم هر دو طرف منظورم بود هم زن مجرد و مرد بیوه هم مرد مجرد و زنه بیوه
برو با این تاپیکات
تاپیک های تکراری و بیخودی

تنگی* تنگی *تنگی

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
آره... اگر شرایطش خوب باشه حاضرم...

نصف بيشتر بدبختيهاي جامعه ما به خاطر همين حرف خانواده و فاميله. متاسفانه همين حرف و حديثها باعث بدبختي و ناكامي خيليها شده. بعضي وقتها دور بعضي فاميلها رو عملا بايد خط كشيد مخصوصا وقتي ضررشون بيشتر از نفعشونه.
+1

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با اصل موضوع مشکلی ندارم ولی ترس از درگیری و قطع رابطه با دیگران مهمترین عاملیه که باعث میشه اینکار رو نکنم.
چون آدمی نیستم که حرفهای دیگران رو نشنیده بگیرم و قطعا اگر کسی حرف مفتی رو به ناروا بهم یا دربارم بزنه یا قطع رابطه و یا به هر ترتیبی شده میشونمش سر جاش!به هر حال در این نوع ازدواج ها حرف و حدیث زیاد درست میشه،اگر طرف جنبه و تحمل کنار اومدن با این حرفا رو نداره نباید به همچین ازدواجی تن در بده.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
چقدر بدبخته آدمی ( در این مورد پسری ) که برای ازدواجشم فکر حرف مردم و فامیل و دوست و آشنا باشه ...

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
چقدر بدبخته آدمی ( در این مورد پسری ) که برای ازدواجشم فکر حرف مردم و فامیل و دوست و آشنا باشه ...

بدبختی نیست سعید جون!
نمیدونم تا چه حد تجربه درگیری خانوادگی داشتی یا اینکه شاید فامیل آروم و شریفی داری که سرشون به کار خودشونه و نفست از جای گرم بلند میشه،ولی اگر قضیه برات ملموس بشه میتونی درک کنی که زندگی رو برات جهنم میکنن مخصوصا اگر تو فامیل محبوب و کانون توجه باشی.
حداقل برای من اینطوریه چون چه خودم و چه پدرو مادرم کاملا کانون توجه ایم به خاطر خیلی چیزا، که تعریف میشه بخوام بگم،و چشم همه به ماست،حالا اگر من بیام اینکارو بکنم یه دردسری درست میشه که نه تنها دامن من بلکه دامن خونوادم رو هم میگیره.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
بدبختی نیست سعید جون!
نمیدونم تا چه حد تجربه درگیری خانوادگی داشتی یا اینکه شاید فامیل آروم و شریفی داری که سرشون به کار خودشونه و نفست از جای گرم بلند میشه،ولی اگر قضیه برات ملموس بشه میتونی درک کنی که زندگی رو برات جهنم میکنن مخصوصا اگر تو فامیل محبوب و کانون توجه باشی.
حداقل برای من اینطوریه چون چه خودم و چه پدرو مادرم کاملا کانون توجه ایم به خاطر خیلی چیزا، که تعریف میشه بخوام بگم،و چشم همه به ماست،حالا اگر من بیام اینکارو بکنم یه دردسری درست میشه که نه تنها دامن من بلکه دامن خونوادم رو هم میگیره.

اتفاقا خانواده من هم از اون خانواده هاییه که خیلی کار داره به این چیزها ... من خودم اجازه ندادم کسی کاری به زندگیم داشته باشه . بهتر بگم حرفشون برام مهم نیست ... تو خانواده ما همه میدونن اگه در مورد مسائل خصوصی زندگی من بخوان نظر بدن بدون اجازه خودم ، فقط یه جواب میشنون اونم اینکه به شما ربطی نداره ! حالا هر کی میخواد باشه ...

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
از من که گذشت :دی ولی اگه تو همچین موقعیتی قرار داشتم و با طرف تفاهم کامل داشتم و عاشقش بودم حتما ازدواج میکردم

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
از من که گذشت :دی ولی اگه تو همچین موقعیتی قرار داشتم و با طرف تفاهم کامل داشتم و عاشقش بودم حتما ازدواج میکردم

چه جواب واقعا زيبايي!
34zn0n5.gif
خدا شما رو براي خانمتون حفظ كنه!
34zn0n5.gif

وقتي يك فردي كه تجربه ازدواج داره اين رو بگه واقعا تاثير خوبي داره! :happy:

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
به نظر من که اصلاً اهمیت نداره:eek:

متأسفانه تو مملکت ما بد جا انداختن که دختر بیوه بشه فلانه و....
همینم باعث شده یه سری زنا در عین بدبختی و بیچاره ای، حرفی از طلاق نزنن! چون فک می کنن اگر طلاق بگیرن بیوه شده و دیگه باید تا آخر عمر تنها باشن!
که البته متأسفانه تنها کسانی هم که کاری ازشون برمیاد (علما! چون این تفکر بیش تر افراد دین دار است!)، هیچ حرکتی نمیکنند و حرفی نمیزنند:eek:
حالا ما به دلیلش کاری نداریم که چرا حرفی نمیزنن:D

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
عشق چیزی هست که هیچ چیز نمیتونه اون رو عوض کنه..

به عشق نباید نه گفت..

Casperky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله اتفاقا بسیار ثواب هم دارد.
خود امیرالمونین که ما خود را پیرو و شیعه آن حضرت می دانیم پدر یتیمان و شوهر بیوه زنان کوفه بودند.

به حرف مردم هم کار نداشته باشید چون از قدیم گفته اند در دروازه رو میشه بست ولی دهن مردمو نمیشه!!

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
بستگی داره ، اگه خوشگل و سک%سی باشه و وضع مالیش خوب باشه ، خوش اخلاق باشه! مهریه کم بخواد :D و... بلی من حاضرم
ممکنه شوهر قبلیش بخواد مزاحم زندگیمون بشه! که در این صورت کمی تصمیم گیری سخت میشه

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
به نظر من اگر با خودش میتونه کنار بیاد اشکالی نداره حرف مردم که همیشه هست به قول معروف :
در دروازه رو میشه بست در دهن مردمو نمبشه بست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا