اگر دوست پسر داشته
فابل بخشش نیست.
من خودم تا به حال دوست دختر نداشته ام.
و اتفاقا راضی هم هستم که ندارم.
پس این حق رو برای خودم فائل هستم که طرف هم دوست پسر نداشته باشد.
با چادر هم مخالف هستم.
بله حرفت منطقیه.
اگر خودت تابحال دوست دختر نداشتی و با کسی هم س ک س نداشتی، قابل پذیرش هست که دختری رو بخوای که س ک س نداشته
اما پسرایی که بارها س ک س داشتن یا چندین gf ، اون وقت موقع ازدواج دنبال کسی هستن که رابطه جنسی نداشته، اونا دیگه ته وقاحتن.
اگر رابطه جنسی بده خودت چرا داشتی؟
نمیدونم کی این جوونای ما میخوان فرهنگ و شعورشون رو بالا ببرن؟
اونوقت همش مدعی هستیم که مشکل از دولته که این بلا رو به سر جامعه ما آورده، چرا همه جا دختر پسرا رو جدا میکنه چرا دختر و پسرایی که باهم تو خیابونن میگیره و حقوق خانم ها رو زیر پا میذاره
نه خیر آقا جایی که دولت هم نمیتونه دخالت کنه تو همون عقاید متحجرانه دولت رو بکار میبری.
وقتی میخوایم حال و هول کنیم، به دولت فحش میدیم که برامون هزار و یک قید و بند هست.
موقع ازدواج میشه خودمون در انتخاب فرد موردنظر متحجرانه ترین اعتقادات رو پیاده میکنیم.
اگر همه ما جوونا (بویژه پسرا) خودمون دست از این عقاید تار عنکبوت بسته برداریم و ، دولت و... کار چندانی نمیتونه بکنه نهایتا تو 5درصد موارد بتونه آزار ایجاد کنه. و به مرور زمان همه این مسائل کمرنگ میشه و از جامعه رنگ میبنده.
البته منظورم این نیست که چه دخترا چه پسرا با کسایی هیچگونه رعایتی ندارن ازدواج کنن. کسی باشه که بعد ازدواج به شما خیانت نکنه. اما صرف اینکه پسر یا دختری قبل ازدواج رابطه جنسی داشته، بیانگر اینکه بعدا خیانت میکنه نخواهد بود.
نه نظرم اینه که باید با هم فرهنگ رو به مشابه کشورهای اروپایی برسونیم. همه از دوران نوجوانی GF یا BF دارن، اما همزمان فقط با یه نفرند.
و وقتی بالاخره با یک نفر به توافق کامل میرسن و ازدواج میکنند هم همیشه فقط با اون هستند و خیانتی در کار نخواهد بود. این کارو هم از ترس حکومت یا سنگسار نمیکنن، خودشون به این سطح از شرافت و اخلاق رسیدن.
حالا مسلما اونجا هم افراد بی اخلاقی هستن که این خطوط رو رد کنن، اما از طرف جامعه مورد شماتت خواهند بود