• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
سخته پیدا کردن دختری که دوست پسر نداشته باشه.بعضی ها بهتره بی خیال شن و این شرطو برای ازدواج بردارن.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
12 راه براي خواستگاري كردن

در زندگي اتفاقات كمي نظير ازدواج كردن به فكر و آمادگي زيادي نيازمند است. همه دوست دارند خواستگاري شان يك مراسم رسمي و تمام عيار باشد. مردها دوست دارند همسر آينده آنها اين روز را تا آخر عمر به ياد بسپارند ولي به نظر مي رسد كه اين مراسم خيلي يكنواخت شده و همه راهها امتحان شده است و هيچ نوع تازه اي براي خواستگاري كردن وجود ندارد...

عزيزم با من ازدواج مي كني؟

راههاي زيادي براي مردها وجود دارد كه از زن مورد علاقه خود تقاضاي ازدواج كنند.عزيزم با من ازدواج مي كني؟ و بعد مرد زانو مي زند و يك حلقه از جيب خود در مي آورد! اين شيوه باستاني خواستگاري هنوز هم مي تواند مورد استفاده قرار گيرد.

اما زنان امروز بيشتر دوست دارند با احساس و عاشقانه از آنها خواستگاري شود يك خواستگاري رمانتيك!

1 به اوج برويد!

اگر زن مورد علاقه شما يك ورزشكار است مي توانيد با او به كوهنوردي برويد وقتي به قله رسيديد از او خواستگاري كنيد. ديگر راههاي ممكن خواستگاري در حال موج سواري، اسكي و...است!!

2 يك فيلم بسازيد

در يك فيلم ويديوئي خودتان از او خواستگاري كنيد و اين فيلم را در كنار هم تماشا كنيد. او حتماُ از ذوق بالا پايين خواهد پريد و از شما درباره ماه عسل خواهد پرسيد.

3 ميان زمين و هوا

از مهماندار هواپيمايي كه با همسر آينده خود سوار آن شده ايد خواهش كنيد از پشت بلندگو تقاضاي شما را مطرح كند:

ما الان در آسمان سانفرانسيسكو در حال پرواز هستيم و هواپيما تا 45 دقيقه ديگر در مقصد به زمين خواهد نشست ضمناً جوآنا! مايكل مي پرسد آيا افتخار ازدواج كردن را به او ميدهيد؟ بعد از اين عبارت بايد در آرزوي دو چيز باشيد.

جواب مثبت جوآنا
هواپيما سالم به زمين بنشيند!

4 در اتوبان

فرض كنيد در اتوبان اتومبيل دختر مورد علاقه تان را مي بينيد، از همه سبقت مي گيريد تا به او بريسد. وقتي به او رسيديد يك پلاكارد در دست بگيريد كه رويش نوشته ايد:لوسي، با من ازدواج مي كني؟ فقط مراقب باشيد كه لوسي از فرط هيجان ترمز دستي را نكشد!

5 در سينما

مي توانيد از مسوولين سينما بخواهيد كه قبل از شروع فيلم در بين آگهي ها متني به صورت جولي، همسر من مي شوي؟ را روي پرده به نمايش گذارد. ممكن است با اين كار برنده جايزه اسكار نشويد ولي بدانيد كه اين رمانتيك ترين صحنه ای خواهد بود كه تا به حال به روي پرده آن سينما رفته است!

6 زير باران

آبشار نياگارای كانادا يكي از بهترين جاها براي ماه عسل است و كمتر كسي آنجا را براي خواستگاري انتخاب مي كند. زير باران ، بهترين جا براي تقاضاي ازدواج است.

7 روز ولنتاين

به جاي خريدن كارت و گل و شكلات براي روز Valentine بهتر نيست عشق خود را با مطرح كردن تقاضاي ازدواج به او نشان دهيد؟

8 يك راه ساده!

در هنگام بروز احساس عاشقانه خود از او خواستگاري كنيد. مطمئن باشيد او توان نه گفتن را ندارد.

9 از پليس ها كمك بگيريد

اين يكي شايد به تلاش زيادي نياز داشته باشد . مي توانيد به كمك پليس اتومبيل او را با جرثقيل به اداره راهنمايي ببريد و او را براي دريافت برگه تقاضاي ازدواج احضار كنيد!!

10 تولدت مبارك

روز تولد يكي از بهترين موقعيت ها براي گرفتن جواب =بله= است . بعلاوه او خواهد فهميد كه روز تولدش را فراموش نكرديد و هرگز نخواهيد كرد.

11 پست الكترونيكي

اينترنت همه جنبه هاي زندگي ما را با تكنولوژي همراه كرده است. چرا خواستگاري را نكند؟ فرستادن يك ايميل با عنوان love mail هم راه ديگري براي مطرح كردن تقاضاي ازدواج است.

12 با برنامه مورد علاقه او تماس بگيريد

اگر ميدانيد هر روز سر يك ساعت معين به يك برنامه راديويي گوش مي كند با آن برنامه تماس بگيريد و تقاضاي خود را به طور زنده مطرح كنيد. مي توانيد حتي از مسوولين برنامه بخواهيد به طور همزمان با او تماس برقرار كنند.

انجمن درمانگران ايران

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
این اراجیف از ما گذشته!
به درد درخترای دم بخت میخوره!
از این اراجیف توی خانواده سبز ، روزهای زندگی و خانواده مینویسند.
به فکر یه لقمه نون باش.
که به آدم بی پول کسی زن نمیده!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
از الان ترس دارم
فقط از شرط و شروط خونواده عروس:D

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
این اراجیف از ما گذشته!
به درد درخترای دم بخت میخوره!
از این اراجیف توی خانواده سبز ، روزهای زندگی و خانواده مینویسند.
به فکر یه لقمه نون باش.
که به آدم بی پول کسی زن نمیده!

That's right

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
اگر دوست پسر داشته
فابل بخشش نیست.

من خودم تا به حال دوست دختر نداشته ام.
و اتفاقا راضی هم هستم که ندارم.

پس این حق رو برای خودم فائل هستم که طرف هم دوست پسر نداشته باشد.

با چادر هم مخالف هستم.
بله حرفت منطقیه.
اگر خودت تابحال دوست دختر نداشتی و با کسی هم س ک س نداشتی، قابل پذیرش هست که دختری رو بخوای که س ک س نداشته

اما پسرایی که بارها س ک س داشتن یا چندین gf ، اون وقت موقع ازدواج دنبال کسی هستن که رابطه جنسی نداشته، اونا دیگه ته وقاحتن.

اگر رابطه جنسی بده خودت چرا داشتی؟

نمیدونم کی این جوونای ما میخوان فرهنگ و شعورشون رو بالا ببرن؟
اونوقت همش مدعی هستیم که مشکل از دولته که این بلا رو به سر جامعه ما آورده، چرا همه جا دختر پسرا رو جدا میکنه چرا دختر و پسرایی که باهم تو خیابونن میگیره و حقوق خانم ها رو زیر پا میذاره
نه خیر آقا جایی که دولت هم نمیتونه دخالت کنه تو همون عقاید متحجرانه دولت رو بکار میبری.

وقتی میخوایم حال و هول کنیم، به دولت فحش میدیم که برامون هزار و یک قید و بند هست.
موقع ازدواج میشه خودمون در انتخاب فرد موردنظر متحجرانه ترین اعتقادات رو پیاده میکنیم.
اگر همه ما جوونا (بویژه پسرا) خودمون دست از این عقاید تار عنکبوت بسته برداریم و ، دولت و... کار چندانی نمیتونه بکنه نهایتا تو 5درصد موارد بتونه آزار ایجاد کنه. و به مرور زمان همه این مسائل کمرنگ میشه و از جامعه رنگ میبنده.

البته منظورم این نیست که چه دخترا چه پسرا با کسایی هیچگونه رعایتی ندارن ازدواج کنن. کسی باشه که بعد ازدواج به شما خیانت نکنه. اما صرف اینکه پسر یا دختری قبل ازدواج رابطه جنسی داشته، بیانگر اینکه بعدا خیانت میکنه نخواهد بود.

نه نظرم اینه که باید با هم فرهنگ رو به مشابه کشورهای اروپایی برسونیم. همه از دوران نوجوانی GF یا BF دارن، اما همزمان فقط با یه نفرند.
و وقتی بالاخره با یک نفر به توافق کامل میرسن و ازدواج میکنند هم همیشه فقط با اون هستند و خیانتی در کار نخواهد بود. این کارو هم از ترس حکومت یا سنگسار نمیکنن، خودشون به این سطح از شرافت و اخلاق رسیدن.

حالا مسلما اونجا هم افراد بی اخلاقی هستن که این خطوط رو رد کنن، اما از طرف جامعه مورد شماتت خواهند بود

pouyakhani

Registered User
لایک‌ها
2
کلا ازدواج چیزه چرتیه ...چه برسه به خواستگاریش.....کسی آهنگ خواستگاری آبجیز و گوش داده....پیشنهاد میکنم گوش بدین...

Nasrolahi

Registered User
لایک‌ها
3
من میخوام ازدواج کنم باید چیکار کنم؟

اگه میخوای ازدواج کنی
ازدواج نکن
اگه میخوای ازدواج نکنی ازدواج نکن
در کل ازدواج نکنی بهتره
ولی اگه خیلی خیلی دوست داری ازدواج کنی بازم ازدواج نکن :blink:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
دیدم بحث خواستگاری شده گفتم این تاپیک رو بکشم بالا تا تو نظرسنجیش شرکت کنید.
راستی شما موافق خواستگاری هستید یا مخالفش؟

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
دیدم بحث خواستگاری شده گفتم این تاپیک رو بکشم بالا تا تو نظرسنجیش شرکت کنید.
راستی شما موافق خواستگاری هستید یا مخالفش؟

کلا مخالفم

از اینکه چند نفر بیاین و واسه زندگی دو نفر تصمیم گیری کنن متعجبم چون همونا هم تو زندگیشون مشکل دارن حالا میخواد پدر و مادر ها باشن

ریشه ای بخواین با مساله برخورد کنین اصلا با ازدواج و بچه دار شدن مخصوصا مخالفم:hmm: چرا؟ چون دنیا داره از جمعیت میترکه! نون دیگه واسه خوردن نیست هی فرتو فرت بچه پس میندازن:wacko:

و دیگه اینکه دخترها الان دیگه توقعشون رفته بالا تر از ماهی 1 تومن ! تو همون خونه باباشون بمونن براشون بهتره . گه گداری هم با bf شون برن بگردن و تو ماشین چند دقیقه زن و شوهر باشن با هم واسه تسلی خاطر بدک نیس

Last edited:

wizwiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان محترم.

بنده ی ذهنیت درونم شکل گرفته که تصمیم گرفتم نظر شما دوستان رو هم در این زمینه بدونم.
راستش خیر سرم چند روز قبل خانواده رفته بودن برام خواستگاری. دختر خانوم مورد نظر 27 سالشون بود. دوستم هم که میگفت فامیل ها یک نفر رو بهش معرفی کرده بودن که 35 سالش بود (البته این دوست ما علیرغم اینکه لیسانس معماری داره هنوز بیکاره). من خودم حول و حوش 29-30 ساله هستم و لیسانس الکترونیک دارم.
وجود دخترای مجرد با این سن بالا باعث شد که من به شخصه براشون ناراحت بشم :( و کلا از شرایطی که این قشر توی جامعه دارن احساس ناخوشایندی بهم دست بده:(.
اولین سوالی هم که برای من علیرغم مرد بودن خودم پیش اومد این بود که چه معنی میده که دخترا باید تو خونه بشینن تا به اصطلاح انتخاب بشن (واسه ازدواج منظورمه)؟! اگه هم بخوان انتخاب کنن که توی جو جامعه ما خرق عادت کردن و این کارشون نوعاً وجهه خوبی نداره و شاید تا حدودی جامعه این امر رو هم طرد میکنه!
با این اوصاف و علیرغم میل شخصی خودم مبنی بر پست نزدن توی بخش گفتگوی آزاد (متاسفانه بنده به شخصه فکر میکنم که ما مفهوم آزادی رو بالکل غلط فهمیدیم:blush:!) تصمیم گرفتم این تاپیک رو توی این بخش بزنم و نظر دوستان محترم رو هم در این مورد جویا بشم.

پیشاپیش از همگی ممنونم:)

P.S اسپمر های محترم به این موضوع توجه داشته باشن که دنیا تکرار پذیر نیست (به اصطلاح یک بار مصرفه)! واسه همین انسان باید همیشه سعی کنه که بهترین تصمیم رو بگیه و البته بهترین کار رو انجام بده. اگه تصمیم گرفتید که اسپم کنید به این نکته توجه داشته باشید که اون لخظه ای که تصمیم میگیرید اسپم کنید هیچوقت تکرار نمیشه که بخواید ی پست مفید بزنید (امیدوارم درک موضع واسه اذهان فرهیخته اسپمر ها سخت نباشه:)) با این وجود اگه کنترل اراده برای شما امکان پذیر نیست:D همون کاری رو که صلاح میدونید انجام بدید:lol:.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام به همه دوستان
قبلا در مورد بحث ازدواج صحبتهای زیادی شده اما متاسفانه هیچ نتیجه ای در بر نداشته . این بحث زیر مجموعه بحث ازدواجه و بازم متاسفانه دختر و پسر نمیشناسه چون به نظر میرسه بحثی که شما استارتش رو زدید یه جورایی برای احقاق حق خانمهاست اما میگم این قضیه در حال حاظر متوجه فقط دخترها نیست ...:eek:

شاید 30 سال قبل اگر فرهنگ جامعه اینقدر قد میداد این سوال سوال به جایی بود چون زمانی بود که تقریبا همه پسرها تا سن 22-23 سالگی ازدواج میکردند ، اونوقت میشد بگی چرا دختراها حق خواستگاری کردن ندارند چون اون زمان واقعا خانمها خیلی خیلی محدود بودند اما به دلیل شرایط فرهنگی احتمالا هر کس این سوال رو مطرح میکرد خودش و سوال به تاریخ میپیوستند .... :)

اما الان من بعد از 30 سال من به شما میگم که با وجود این همه ازادی بعد از 30 سال هنوز اکثر مواقع شرایط فرهنگی اجازه نمیده . من با اینکه قضیه رو کلی مطرح کنید به شدت مخالفم ... الان در سطح وسیعی از جامعه اگر دختری از پسری خوشش بیاد میتونه لااقل ابراز تمایل کنه تا ازدواجی سر بگیره . نمیتونید این همه روابط دوست دختر و دوست پسری رو نادیده بگیرید ، در اکثر موارد هم دختر پیشنهاد ازدواج میده ... اما خوب زووم کردید روی قضیه ی خواستگاری رفتن ( که من باهاش مخالفم ! ) اگر قرار باشه کسی بره خواستگاری اون پسره ... بدون ذره ای تردید میگم خدمتتون اگر رسم خواستگاری در جوامع غربی هم وجود داشت پسر باید خواستگاری میرفت :)

تا اونجایی که تونستم سعی کردم نظر کامل برسونم اما نکته ای که اول یه اشاره بهش کردم و رد شدم اینه که مشکل اصلی جوونای ما امروز بحث این نیست که چرا دختر نمیتونه بره خواستگاری پسر ، بحث سر خود ازدواج هست . اینکه شما میفرمائید دخترها نمیتونند برند خواستگاری و به همین دلیل سن ازدواجشون میره بالا من در حد 20% قبول دارم ... دلیلشم وجود این همه پسر مجرد هست . شما هر تعداد دختر مجرد بالای 25 سال به من معرفی کنی من 5 برابرش پسر مجرد بالای 30 سال بهت معرفی میکنم !:)

بحث سر این هست که جوونها تمایل به ازدواجشون کم شده حالا شما مطمئن باش دخترها هم بتونند برند خواستگاری پسرها جواب نه میدند ! تازه ما این نکته رو هم ندید گرفتیم که ازدواج بین دخترها هم از رونق افتاده ، الان اکثر مواقع پسر میره خواستگاری بهش میگند نه ! چون دختر داره خونه پدریش میخوره و میخوابه و احترامش سر جاشه ولی خونه شوهر همیشه از این خبرا نیست ! برای مواقع نیاز !!!! هم که دوس پسر موجود هست !:eek:

فک کنم متوجه شدید بحث سر این موضوع چقد بی فایدس و هیچ نتیجه ای نداره ، مگر وقتی بحث ازدواج به نتیجه برسه :)

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها موضوع افسردگی دخترا از بی خواستگاری و بالا رفتن سن ازدواج و افسردگی پسرا از بیکاری و نداشتن توانایی مالی و شغل رو جدی بگیرید. من دیدم کسانی که به خاطر این مسائل قصد داشتن خودکشی بکنن

--------------

ببخشید من فرصت نکردم پست های قبلی رو بخونم. اما نظر خودم:

خواستگاری دختر از پسر هم امکانش هست. اصلا باید ببینیم منظور چیه. یعنی اینکه دختر پاشه با دسته گل بره خونه پسر خواستگاری؟ به نظرم اگر میخوایم واقعا خواستگاری دخترا از پسرا هم یه چیز مرسوم بشه باید این رسم و رسوم قدیمی که همون اول کار با دسته گل میرن خونه طرف رو فراموش کنیم. دختر میتونه خواستگاری کنه به این شکل که مثلا از پسری خوشش اومده میره باهاش صحبت میکنه. اول باهم آشنا میشن. این آشنایی کم کم باعث میشه با روحیات همدیگه بیشتر آشنا بشن. بعد هم دختر اگر دید پسره مناسبه ازدواج هست و همچنین اهل ازدواج کردن هست بهش این پیشنهاد رو میده(هرچند جلوی پسرای این زمونه اسم ازدواج بیاری دوتا پا دارن دوتا دیگه هم قرض میکنن فرار میکنن ولی باید اول دید نظرشون در مورد ازدواج چیه بعد پیشنهاد داد). خب پسره یا همون موقع میگه نه یا میگه روی این موضوع فکر کنم. اگه فکر کرد و نظرش مثبت بود دیگه کم کم خانواده ها رو در جریان میزارن و صحبت ها و تصمیم های نهایی با همفکری خانواده ها انجام میشه

ببینید الان دو جور فرهنگ خواستگاری توی جامعه ما هست. یکی آشنایی دختر و پسر که بعد باهم تصمیم به ازدواج میگیرن و خانواده ها رو در جریان میزارن

یکی هم همون سنت قدیمی. یعنی یا مادره انتخاب میکنه. یا پسره یکی رو میبینه و قبل از اینکه با دختره کلامی صحبت کنه به مادرش میگه پیش قدم شن برای مراسم خواستگاری.

توی مورد اول خواستگاری دختر از پسر ممکن هست همونطور که توضیح دادم

اما توی مورد دوم با توجه به اینکه هنوز درگیر سنت های قدیمی هستن این امر(یعنی خواستگاری دختر از پسر) قطعا از یه خانواده و یه دختر و پسر با افکار سنتی بعید به نظر میرسه انجامش.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تا چند سال ديگه دختر كمياب ميشه.تا فت و فراوونه خوشحال باشيد
وگرنه شكل رشد جمعيت اين تراكم دختر نسبت به پسر شديد كاهش پيدا ميكنه.متاسفانه انفجار جمعيت مربوط به سال 60 تا 66 اينو باعث شد.
در ضمن اصلا ايراد نداره دختر از پسر خواستگاري كنه.دوبار تو اين شرايط قرار گرفتم و اتفاقا يكي از موارد قبول كردم :D اما بعدش ديدم واسم زوده...
در كل هيچ ايرادي نداره دخترا خواستگاري كنن اگه كسي واسش عجيب بود يا اين مطلب رو بد ديد از دنيا 50سال عقبه.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یکی بیاد خواستگاری دیگه !

پ.ن : پسرها اگه وضع مالی مناسبی داشته باشند اکثرا فکر ازدواج هستند ولی کو امکانات !

idenshz

Registered User
لایک‌ها
2
چندی پیش یکی از رفیقام پرسید که کی ازدواج میکنی ؟

بهش گفتم :

شما اگه شیر بخوای بخوری میری گاو میخری؟ :D:D:D:D:D:D یه پولی میدی شیر میخری دیگه

من برم دختر بگیرم ؟ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
تا چند سال ديگه دختر كمياب ميشه.تا فت و فراوونه خوشحال باشيد

اشکال نداره.

13572IMM128fs1626936[1].gif

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

بهش گفتم :

شما اگه شیر بخوای بخوری میری گاو میخری؟ :D:D:D:D:D:D یه پولی میدی شیر میخری دیگه

دوست عزیز شرمنده ولی با این طرز تفکرت ر**ی به شخصیت زن !!! البته به خودتون هم کم توهین نکردید چون به هر حال تفکرات یک فرد شخصیتش رو نشون میده . اینجا سعی میشه بحث منطقی باشه ، برای جک و sms هم تاپیک جداگانه وجود داره :eek:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107

بهش گفتم :

ینی خودتو نشون دادی ها :rolleyes: اینطوری واقعا روی زنا فکر می کنی ؟ :rolleyes: همین شماها سرپا شاشیدید به این مملکت :rolleyes:

پ.ن : اگه جوابی داشتی برام پی ام کن چون من می رم مدتی دیگه یادم می ره این تاپیکو بیام سراغش :rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا