Damn
Registered User
ولی ایشالا حله
یه شیرینی هم تو پیتی میخوریم برای اولین بار
یه شیرینی هم تو پیتی میخوریم برای اولین بار
شما یکمی بابات تفکرات قدیمی داره فکر کنم یادمه قبلا یه چیزایی در موردش گفته بودی
پارک ساعی و..
اگر دنبال زنه زیبا / خوشکل / کلٌوز / تحصیلکرده / آسه فابریک / جیگر مامان میگردی فقط خانواده
100 درصدمن قبول ندارم.
خاله و عمه که دنبال طرف راه نیافتاده بودن که ببینن چیکاره هست.اکثر مسن ها هم خیلی زود باور هستن.یکی بگه فلان دختر ماهه و فلانه باور میکنن.
اگر دوست پسر داشتهخواستی ازدواج کنی نپرس از دختره که قبلا با کیا بودی چیکارا کردید
اونم نباید از تو بپرسه
چون خیلی ها بی اف یا جی اف داشتن و خیلی کارا هم کردن. اما این که این مدل اتفاق ها رو از گذشته یادآوری کنید خیلی بده و تاثیر منفی توی زندگیتون میزاره! و نکته اینجاس که خیلی ها هم راستشو نمیگن! پس خودتون رو سبک هم نکنید با این جور سوال ها!!
به فکر حال و آینده باشید
البته منظور من این نیس که دختره با صد نفر بوده و انگشت نما شده و شما بی خیال باشید
منظورم به آدمای معمولی که حالا یه بی اف داشتن و...
در کل میخوام بگم که حرفی در مورد دوستی های گذشته ی همدیگه نزنید
پ.ن: اعتقاد شخصیه من
سکسمن از روی اخلاق و حرف زدن و اداش میفهم
بوده با کسی ؟ سکس داشته یا نه ؟
در ضمن هنوز هم معتقدم که از 100 دختر 35 تاش با دوست پسرشون سکس داشتند / هنوز دخترای پاکی هم داریم / از روی تیپ هم نمیشه قضاوت کرد / اینجا شیراز که اینجوره
اگه آماره رو یادت باشه تهران 100 تا 59 تا خرابند
اگر دوست پسر داشته
فابل بخشش نیست.
من خودم تا به حال دوست دختر نداشته ام.
و اتفاقا راضی هم هستم که ندارم.
پس این حق رو برای خودم فائل هستم که طرف هم دوست پسر نداشته باشد.
با چادر هم مخالف هستم.
خوب اگر خودت دوس دختر نداشتی میشه این حق رو برات قائل شداگر دوست پسر داشته
فابل بخشش نیست.
من خودم تا به حال دوست دختر نداشته ام.
و اتفاقا راضی هم هستم که ندارم.
پس این حق رو برای خودم فائل هستم که طرف هم دوست پسر نداشته باشد.
با چادر هم مخالف هستم.
اگر این جوری که شما میگی واسه ما ساخته شده که خوبه :lol:خوب اگر خودت دوس دختر نداشتی میشه این حق رو برات قائل شد
ولی یه سوال
حالا فرض کن یه کیس عالی پیدا کردی. یه دختری که اخلاقش خیلی خوبه. ظاهرش خوبه. دوستت داره و دوسش داری و خلاصه در خیلی زمینه ها تفاهم دارید و به هم میخورید!! اصلا ساخته شدید واسه هم!
حالا فرض کن بهت صادقانه بگه قبلا یه غلطی کرده یه بی اف داشته! حالا گول خورده یه بارم باهم حالی و هولی کردن!!
میخوام بدونم آیا تو این کیس فوق العاده رو نادیده میگیری و ردش میکنی بره؟! یا اینکه گذشته اش رو نادیده میگیری و باهاش ازدواج میکنی؟
خوب اگر خودت دوس دختر نداشتی میشه این حق رو برات قائل شد
ولی یه سوال
حالا فرض کن یه کیس عالی پیدا کردی. یه دختری که اخلاقش خیلی خوبه. ظاهرش خوبه. دوستت داره و دوسش داری و خلاصه در خیلی زمینه ها تفاهم دارید و به هم میخورید!! اصلا ساخته شدید واسه هم!
حالا فرض کن بهت صادقانه بگه قبلا یه غلطی کرده یه بی اف داشته! حالا گول خورده یه بارم باهم حالی و هولی کردن!!
میخوام بدونم آیا تو این کیس فوق العاده رو نادیده میگیری و ردش میکنی بره؟! یا اینکه گذشته اش رو نادیده میگیری و باهاش ازدواج میکنی؟
وجدانن فکرش آدم رو روانی میکنه شما چطوری نوعش رو می پرسیاز صداقتش خوشم میاد ولی باید ببینم رابطشون در چه حد بوده
یعنی حال و حوله چجور بوده
مالشی ؟
لامسی
یا واقعی ؟
ممنون***یاحق
وجدانن فکرش آدم رو روانی میکنه شما چطوری نوعش رو می پرسی
اگر دنبال زنه زیبا / خوشکل / کلٌوز / تحصیلکرده / آسه فابریک / جیگر مامان میگردی فقط خانواده
برادر ایشون یک کیس بسیار عالی و مناسب و خاص رو گفتند و چون صادق بوده ما از یک خطا اون گذشتیم.اصلا تو کلا با بودنش با پسره دیگه مشکل داری ؟
یعنی حتی با پسر بوده باشه کنسل ؟
آره خوب همون بودن با پسر هم درش مرز هست / ببخشیدا همه نمیان که بیا با من هرکاری خاستی بکن : یه عده لب / یه عده بالا تنه / یه عده لاپایی / بعضیها هم که ...
خوب اینم بستگی داره
ممنون***یاحق
خوشگلی زود گذره هیچ وقت اصل رو در خوشگلی قرار ندید.البته تحصیل کرده بودن مهمه منتها در صورتی که خودتم تحصیل کرده باشی یعنی تو این زمینه مثل هم باشین تا عدم تفاهم و سطح و طرز فکر نداشته باشین.
در مورد خواستگاری سنتی هم ممکنه تو زندگی اندازه اشنایی دو نفر قبل از ازدواج رابطشون عاشقانه نباشه ولی تجربه نشون داده دوام اینجور زندگی ها بیشتره و امار طلاق توش کمتر.ولی خوب معایبی هم داره.
خوشگلی زود گذره هیچ وقت اصل رو در خوشگلی قرار ندید.البته تحصیل کرده بودن مهمه منتها در صورتی که خودتم تحصیل کرده باشی یعنی تو این زمینه مثل هم باشین تا عدم تفاهم و سطح و طرز فکر نداشته باشین.
در مورد خواستگاری سنتی هم ممکنه تو زندگی اندازه اشنایی دو نفر قبل از ازدواج رابطشون عاشقانه نباشه ولی تجربه نشون داده دوام اینجور زندگی ها بیشتره و امار طلاق توش کمتر.ولی خوب معایبی هم داره.
من اوایل این جوری بودم اما الان خوشگلی مطلق رو در ردیف اول نمی بنیم.خوشگلی زود گذره هیچ وقت اصل رو در خوشگلی قرار ندید.
حالا فرض کنید لا*پاییاز صداقتش خوشم میاد ولی باید ببینم رابطشون در چه حد بوده
یعنی حال و حوله چجور بوده
مالشی ؟
لامسی
یا واقعی ؟
ممنون***یاحق
حالا فرض کنید لا*پایی
نظرت چیه؟ ردش میکنی یا سعی میکنی اشتباهش رو نادیده بگیری؟
بهترین کیس هستااااااااااااا
اظهار ندامت هم میکنه از کاری که قبلا کرده