تایید میشه !وقتی مثل سایت شهوتسرا ریختن اینجا رو هم گرفتند و عکس مدیرا و کاربرای فعال رو گذاشتند میبینی که همه پسرند. شرط میبندم.
ما یه بار میتینگ رفتیم تو پی تی یوزرای دختر هم پسمل بودند :دی
تایید میشه !وقتی مثل سایت شهوتسرا ریختن اینجا رو هم گرفتند و عکس مدیرا و کاربرای فعال رو گذاشتند میبینی که همه پسرند. شرط میبندم.
تایید میشه !
ما یه بار میتینگ رفتیم تو پی تی یوزرای دختر هم پسمل بودند :دی
وقتی مثل سایت شهوتسرا ریختن اینجا رو هم گرفتند و عکس مدیرا و کاربرای فعال رو گذاشتند میبینی که همه پسرند. شرط میبندم.
دوستان متاهل بیاین اینجا خاطرتون از خواستگاری یا خواستگاریهاتونو تعریف کنید شاید یه اموزشی هم بود برای کسایی که هنوز خواستگاری نرفتن
و همینطور مجرد ها هم بگن تو خواستگاری قصد دارن چی بگن و چطور رفتار کنن و کلا نظرشون در مورد خواستگاری چیه.
البته خواستگاری که واسه شناخت نمیرن.آدما توی چند ساعت هرگز نمی تونن همدیگه رو بشناسند.
آدما توی چند ساعت هرگز نمی تونن همدیگه رو بشناسند.
تایید میشه حرف شروین.به هر حال با تجربس.
blind خواستگاری میشه همین معرفی خاله و عمه و زن همسایه.
البته بستگی داره منظور زننده تاپیک چی باشه
منظورشون اگه حذف آشنایی دختر و پسر و بسنده کردن به مراسم خواستگاری باشه منم مخالفم
من موافق هستم در صورتی که دختر و پسر خودشون همدیگرو انتخاب کنن و قبل از خاستگاری کاملا همدیگرو بشناسن ولی بعد از اینکه تصمیم به ازدواج گرفتن مراسم خواستگاریو ... اجرا بشه
خودمم دقیقا همینطور بودم
خودم انتخاب کردم
حدود 1 سالی هم با هم دوست بودیم تا با اخلاقیات هم آشنا بشیم بعد از اینکه احساس کردیم به درد هم میخوریم به خانواده ها گفتیم و خواستگاریو ....
ولی من به شخصه از این مدل ازدواجا و خواستگاری ها که عمه ی خاله ی فلانی معرفی میکنه و .. متنفرم
اشتباه میکنی اینو
برا دوست دختر فقط خودت
برای ازدواج فقط بسپار دسته فضولان خاواده
از سیر تا پیازشو برات درمیارن / نیاز به پزشک قانونی که نیست اصلا
اگر دنبال زنه زیبا / خوشکل / کلٌوز / تحصیلکرده / آسه فابریک / جیگر مامان میگردی فقط خانواده
این یکیو هیچ وقت ریپ نزن
ممنون***یاحق
اگه خواستيم اپن باشه چكار كنيم ؟
نه چرا غلط باشهاینارو گفتین من یه ذره نا امید شدم !
من میخوام با دوست دخترم ازدواج کنم،این غلطه؟ اشتباهه؟
من قبول ندارم.اشتباه میکنی اینو
برا دوست دختر فقط خودت
برای ازدواج فقط بسپار دسته فضولان خاواده
از سیر تا پیازشو برات درمیارن / نیاز به پزشک قانونی که نیست اصلا
اگر دنبال زنه زیبا / خوشکل / کلٌوز / تحصیلکرده / آسه فابریک / جیگر مامان میگردی فقط خانواده
این یکیو هیچ وقت ریپ نزن
ممنون***یاحق
ایول دکتر منصورخواستی ازدواج کنی نپرس از دختره که قبلا با کیا بودی چیکارا کردید
اونم نباید از تو بپرسه
چون خیلی ها بی اف یا جی اف داشتن و خیلی کارا هم کردن. اما این که این مدل اتفاق ها رو از گذشته یادآوری کنید خیلی بده و تاثیر منفی توی زندگیتون میزاره! و نکته اینجاس که خیلی ها هم راستشو نمیگن! پس خودتون رو سبک هم نکنید با این جور سوال ها!!
به فکر حال و آینده باشید
البته منظور من این نیس که دختره با صد نفر بوده و انگشت نما شده و شما بی خیال باشید
منظورم به آدمای معمولی که حالا یه بی اف داشتن و...
در کل میخوام بگم که حرفی در مورد دوستی های گذشته ی همدیگه نزنید
پ.ن: اعتقاد شخصیه من