• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
وقتی مثل سایت شهوتسرا ریختن اینجا رو هم گرفتند و عکس مدیرا و کاربرای فعال رو گذاشتند میبینی که همه پسرند. شرط میبندم.
:cool:
تایید میشه !

ما یه بار میتینگ رفتیم تو پی تی یوزرای دختر هم پسمل بودند :دی

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی مثل سایت شهوتسرا ریختن اینجا رو هم گرفتند و عکس مدیرا و کاربرای فعال رو گذاشتند میبینی که همه پسرند. شرط میبندم.
:cool:

ولی همون شهوت سرا هم خیلی از مدیراش زن بودن.

headbanger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان متاهل بیاین اینجا خاطرتون از خواستگاری یا خواستگاریهاتونو تعریف کنید شاید یه اموزشی هم بود برای کسایی که هنوز خواستگاری نرفتن
و همینطور مجرد ها هم بگن تو خواستگاری قصد دارن چی بگن و چطور رفتار کنن و کلا نظرشون در مورد خواستگاری چیه.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان متاهل بیاین اینجا خاطرتون از خواستگاری یا خواستگاریهاتونو تعریف کنید شاید یه اموزشی هم بود برای کسایی که هنوز خواستگاری نرفتن
و همینطور مجرد ها هم بگن تو خواستگاری قصد دارن چی بگن و چطور رفتار کنن و کلا نظرشون در مورد خواستگاری چیه.

من یه بار رفتم . اوایلش سخت بود ولی وقتی دو تا خانواده بحث رو شروع کنند دیگه سختیش رفع میشه .
فقط چند تا نکته : اولا استرس نداشته باش و ریلکس باش
دوما سرتو پایین ننداز
سوما مواظب باش تو رورواسی گیر نکنی و قولی که نمیتونی ندی
به هیچ وجه توی زندگی مشترک خالی نبند و دروغ نگو ( از همون جلسه اول خواستگاری ) چون یه روز گندش درمیاد .

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
آدما توی چند ساعت هرگز نمی تونن همدیگه رو بشناسند.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تایید میشه.
من ترجیح میدم سنتی به شکلی که طرف رو تا خواستگاری ندیده باشی نباشه.یعنی از قبل یه آشنایی باشه در حد اینکه لااقل دیده باشیش و بدونی خواستگاری کی رفتی.

آدما توی چند ساعت هرگز نمی تونن همدیگه رو بشناسند.
البته خواستگاری که واسه شناخت نمیرن.
در چند ماه هم شاید نشه.

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
البته بستگی داره منظور زننده تاپیک چی باشه
منظورشون اگه حذف آشنایی دختر و پسر و بسنده کردن به مراسم خواستگاری باشه منم مخالفم
من موافق هستم در صورتی که دختر و پسر خودشون همدیگرو انتخاب کنن و قبل از خاستگاری کاملا همدیگرو بشناسن ولی بعد از اینکه تصمیم به ازدواج گرفتن مراسم خواستگاریو ... اجرا بشه
خودمم دقیقا همینطور بودم
خودم انتخاب کردم
حدود 1 سالی هم با هم دوست بودیم تا با اخلاقیات هم آشنا بشیم بعد از اینکه احساس کردیم به درد هم میخوریم به خانواده ها گفتیم و خواستگاریو ....
ولی من به شخصه از این مدل ازدواجا و خواستگاری ها که عمه ی خاله ی فلانی معرفی میکنه و .. متنفرم

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
تایید میشه حرف شروین.به هر حال با تجربس.
blind خواستگاری میشه همین معرفی خاله و عمه و زن همسایه.

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باید همون جلسه اول مخشو بزنی که بهت وابسته بشه و ازت خوشش بیاد
متاسفانه خیال میکنن خواستگاری رسمیه و اینا گند میزنید خوب
تو اتاق که میری مخشو بزن بگو من دوست دارم / احساس میکنم همونی که دنبالش میگشتم / ماشین هم دارم / میای یه دوری بزنیم / اینا
بعد هم باید آدمشناس باشی بفهمی راست میگه یا دروغ / از روی قیافه طرف هم میشه فهمید چیکارس
مخ زنی یاد بگیرید
دختره تهرون *مخ میزنم زود * نکن پریشون
حالا حالا حالا

یاحق

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تایید میشه حرف شروین.به هر حال با تجربس.
blind خواستگاری میشه همین معرفی خاله و عمه و زن همسایه.

اشتباه میکنی اینو
برا دوست دختر فقط خودت
برای ازدواج فقط بسپار دسته فضولان خاواده
از سیر تا پیازشو برات درمیارن / نیاز به پزشک قانونی که نیست اصلا
اگر دنبال زنه زیبا / خوشکل / کلٌوز / تحصیلکرده / آسه فابریک / جیگر مامان میگردی فقط خانواده
این یکیو هیچ وقت ریپ نزن

ممنون***یاحق

headbanger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته بستگی داره منظور زننده تاپیک چی باشه
منظورشون اگه حذف آشنایی دختر و پسر و بسنده کردن به مراسم خواستگاری باشه منم مخالفم
من موافق هستم در صورتی که دختر و پسر خودشون همدیگرو انتخاب کنن و قبل از خاستگاری کاملا همدیگرو بشناسن ولی بعد از اینکه تصمیم به ازدواج گرفتن مراسم خواستگاریو ... اجرا بشه
خودمم دقیقا همینطور بودم
خودم انتخاب کردم
حدود 1 سالی هم با هم دوست بودیم تا با اخلاقیات هم آشنا بشیم بعد از اینکه احساس کردیم به درد هم میخوریم به خانواده ها گفتیم و خواستگاریو ....
ولی من به شخصه از این مدل ازدواجا و خواستگاری ها که عمه ی خاله ی فلانی معرفی میکنه و .. متنفرم

منظورم کلا خواستگاری هست و چند و چوونش چه از این جهت که قبلا همو بشناسن و خواستگاری صرفا نمادین باشه و چه اینکه دختر رو مثلا یه زنی تو فامیل یا اشناها و همسایه ها پیدا کنه و معرفی کنه و دختر و پسر تو خواستگاری برای بار اول همدیگرو ببینن و همینطور اون مراسمی که تو خواستگاری هست مثل چایی اوردن یا اینکه مادر داماد پاشو بزاره رو چادر عروس تا چادرش بیفته و اقا داماد بدن عروسو ببینه یا مادر داماد دهن عروسو بو کنه و همینطور صحبت هایی که می کنن دختر و پسر در یه اتاق جداگانه و فقط چند دقیقه طول می کشه و تو اون چند دقیقه باید به شناخت برسن و دفعه بعد جواب مثبت و منفی رو بدن و بعد خانواده دو طرف میرن تو محل زندگی و کار و دانشگاه و ... در مورد طرف از اهالی تحقیق و پرس و جو می کنن و چه بسا ابروی طرف رو هم تو محل کار یا محلشون می برن و همینطور ممکنه اون شخص یا خاوادش دشمن هم داشته باشن و دروغ تحویل بدن و اینا رو ذهن و تصمیم خانواده مقابل تاثیر بذاره و یا اینکه بعضی ها سرنوشت خواستگاری رو به استخاره واگذار می کنن و سایر موارد.

Last edited:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اشتباه میکنی اینو
برا دوست دختر فقط خودت
اگر دنبال زنه زیبا / خوشکل / کلٌوز / تحصیلکرده / آسه فابریک / جیگر مامان میگردی فقط خانواده
این یکیو هیچ وقت ریپ نزن

ممنون***یاحق

اگه خواستيم اپن باشه چكار كنيم ؟

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
اینارو گفتین من یه ذره نا امید شدم !
من میخوام با دوست دخترم ازدواج کنم،این غلطه؟ اشتباهه؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اینارو گفتین من یه ذره نا امید شدم !
من میخوام با دوست دخترم ازدواج کنم،این غلطه؟ اشتباهه؟
نه چرا غلط باشه
اتفاقا اگه کامل بشناسیش وووووو مهمتر از همه جفتتون دختر باز یا پسر باز نباشید خیلی هم خوبه
ببخشید این کلماتو به کار بردم ولی یه واقعیتیه
یه سریا میگن میخوایم با دوست دخترمون ازدواج کنیم ولی دختره از ایناس که هر روز با یکیه یا برعکس پسره

دوست خودم با یه دختره تو کوچه ما دوست شده بود میگفت میخوام باهاش ازدواج کنم در حالی که خودشم میدونست تا حالا 100 نفر با این دوست بودن و هر صدتاشونم ... آره
آخرشم بد بخت شد و یه سری اتفاقا افتاد که مجبور شد فرار کنه بره خودشو گم و گور کنه
البته حالا نمیخوام بگم همه اینجور ازدواجا نتیجش اینی میشه که واسه دوست من شدا

بستگی داره به خودتو طرفت که چجور آدمایی هستید

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اشتباه میکنی اینو
برا دوست دختر فقط خودت
این یکیو هیچ وقت ریپ نزن

ممنون***یاحق
من قبول ندارم.
خاله و عمه که دنبال طرف راه نیافتاده بودن که ببینن چیکاره هست.اکثر مسن ها هم خیلی زود باور هستن.یکی بگه فلان دختر ماهه و فلانه باور میکنن.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خواستی ازدواج کنی نپرس از دختره که قبلا با کیا بودی چیکارا کردید

اونم نباید از تو بپرسه

چون خیلی ها بی اف یا جی اف داشتن و خیلی کارا هم کردن. اما این که این مدل اتفاق ها رو از گذشته یادآوری کنید خیلی بده و تاثیر منفی توی زندگیتون میزاره! و نکته اینجاس که خیلی ها هم راستشو نمیگن! پس خودتون رو سبک هم نکنید با این جور سوال ها!!

به فکر حال و آینده باشید

البته منظور من این نیس که دختره با صد نفر بوده و انگشت نما شده و شما بی خیال باشید

منظورم به آدمای معمولی که حالا یه بی اف داشتن و...

در کل میخوام بگم که حرفی در مورد دوستی های گذشته ی همدیگه نزنید

پ.ن: اعتقاد شخصیه من

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خواستی ازدواج کنی نپرس از دختره که قبلا با کیا بودی چیکارا کردید

اونم نباید از تو بپرسه

چون خیلی ها بی اف یا جی اف داشتن و خیلی کارا هم کردن. اما این که این مدل اتفاق ها رو از گذشته یادآوری کنید خیلی بده و تاثیر منفی توی زندگیتون میزاره! و نکته اینجاس که خیلی ها هم راستشو نمیگن! پس خودتون رو سبک هم نکنید با این جور سوال ها!!

به فکر حال و آینده باشید

البته منظور من این نیس که دختره با صد نفر بوده و انگشت نما شده و شما بی خیال باشید

منظورم به آدمای معمولی که حالا یه بی اف داشتن و...

در کل میخوام بگم که حرفی در مورد دوستی های گذشته ی همدیگه نزنید

پ.ن: اعتقاد شخصیه من
ایول دکتر منصور
Fuzzy_Emoticon_--fd.gif

کاملا درسته
13.gif

مشاوران خانواده هم همیشه میگن که یادآوری اتفاقات گذشته آفت زندگیه
3ztzsjm.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا