و همینطور مجرد ها هم بگن تو خواستگاری قصد دارن چی بگن و چطور رفتار کنن و کلا نظرشون در مورد خواستگاری چیه.
شجاعت + احترام به طرف مقابل
و همینطور مجرد ها هم بگن تو خواستگاری قصد دارن چی بگن و چطور رفتار کنن و کلا نظرشون در مورد خواستگاری چیه.
نه چرا غلط باشه
اتفاقا اگه کامل بشناسیش وووووو مهمتر از همه جفتتون دختر باز یا پسر باز نباشید خیلی هم خوبه
ببخشید این کلماتو به کار بردم ولی یه واقعیتیه
یه سریا میگن میخوایم با دوست دخترمون ازدواج کنیم ولی دختره از ایناس که هر روز با یکیه یا برعکس پسره
دوست خودم با یه دختره تو کوچه ما دوست شده بود میگفت میخوام باهاش ازدواج کنم در حالی که خودشم میدونست تا حالا 100 نفر با این دوست بودن و هر صدتاشونم ... آره
آخرشم بد بخت شد و یه سری اتفاقا افتاد که مجبور شد فرار کنه بره خودشو گم و گور کنه
البته حالا نمیخوام بگم همه اینجور ازدواجا نتیجش اینی میشه که واسه دوست من شدا
بستگی داره به خودتو طرفت که چجور آدمایی هستید
خواستی ازدواج کنی نپرس از دختره که قبلا با کیا بودی چیکارا کردید
اونم نباید از تو بپرسه
چون خیلی ها بی اف یا جی اف داشتن و خیلی کارا هم کردن. اما این که این مدل اتفاق ها رو از گذشته یادآوری کنید خیلی بده و تاثیر منفی توی زندگیتون میزاره! و نکته اینجاس که خیلی ها هم راستشو نمیگن! پس خودتون رو سبک هم نکنید با این جور سوال ها!!
به فکر حال و آینده باشید
البته منظور من این نیس که دختره با صد نفر بوده و انگشت نما شده و شما بی خیال باشید
منظورم به آدمای معمولی که حالا یه بی اف داشتن و...
در کل میخوام بگم که حرفی در مورد دوستی های گذشته ی همدیگه نزنید
پ.ن: اعتقاد شخصیه من
درستهمیدونم چی میگی؟ ولی داشتن جی اف یا بی اف دلیل بر خراب بودن یا نبودن هر کس نیست !
مثلن یه دختر تو دوران دبیرستان چون دوستاش با پسر رابطه داشتن دوست داشته با یکی فقط دوست باشه حالا که بزرگ شده دلیل نمیشه که اون دوستیه ساده زندگی اش رو خراب کنه !
نظرت چیه؟
درسته
منم همینو میگم
میگم به شرطی که دوستی بوده باشه واقعا نه از اینا که هر روز با یکی هستن
وگرنه هرکسی ممکنه با یکی دوست بشه حالا یا به ازدواج میرسه یا نمیرسه
درسته
منم همینو میگم
میگم به شرطی که دوستی بوده باشه واقعا نه از اینا که هر روز با یکی هستن
وگرنه هرکسی ممکنه با یکی دوست بشه حالا یا به ازدواج میرسه یا نمیرسه
همون دیگهشروین جان فکر کنم به اونی که هرروز با یکی هست دیگه دختر نمیگن
در ضمن مشخص هم هستن این دخترا و پسرایی که میگی
به اینا میگن ل*ش* یا ج**ه
100% همینطورهالبته تشخیصش برای همه به این آسونی که میگی نیست.اگر راحت بود که مشکلی نبود.
البته تشخیصش برای همه به این آسونی که میگی نیست.اگر راحت بود که مشکلی نبود.
امکان نداره بشه از روی قیافه کسی رو شناخت البته میشه یه حدسایی زد ولی اینکه بگی 100 درصد درسته امکان ندارهبعد هم باید آدمشناس باشی بفهمی راست میگه یا دروغ / از روی قیافه طرف هم میشه فهمید چیکارس
یاحق
خواستی ازدواج کنی نپرس از دختره که قبلا با کیا بودی چیکارا کردید
اونم نباید از تو بپرسه
چون خیلی ها بی اف یا جی اف داشتن و خیلی کارا هم کردن. اما این که این مدل اتفاق ها رو از گذشته یادآوری کنید خیلی بده و تاثیر منفی توی زندگیتون میزاره! و نکته اینجاس که خیلی ها هم راستشو نمیگن! پس خودتون رو سبک هم نکنید با این جور سوال ها!!
به فکر حال و آینده باشید
البته منظور من این نیس که دختره با صد نفر بوده و انگشت نما شده و شما بی خیال باشید
منظورم به آدمای معمولی که حالا یه بی اف داشتن و...
در کل میخوام بگم که حرفی در مورد دوستی های گذشته ی همدیگه نزنید
پ.ن: اعتقاد شخصیه من
تو با دختره تموم کن بعد با مادرشم خصوصی حرف بزن
بعدم با خانوادت بگو فقط همین
حله ایشالا