پاسخ طولانی یک دوست
اول بگم که منظورم از شما کل آدماییه که این نظرو قبول دارن، نه شخص شما!
این دختر پاک و معصومی که شما بهش میگی باحیا من بهش می گم چشم وگوش بسته! :f34r:از کجا معلوم بعد ازدواج که بزرگتر شد و چشم وگوشش باز شد و فهمید تو بچگی چه خریتی کرده هوس شیطونی نکنه؟
دختری که تو دانشگاه نتونه راحت با پسرا حرف بزنه وقتی یه مرد جذاب بهش توجه کنه زودتر رام میشه تا دختری که رابطه ی معقولی با پسرا داشته و اونارو خوب میشناسه... یه آدم ساده راحت تر گول می خوره تا یه آدم پخته... یه جایی باید این ترسه ریخته بشه تا دفعه های بعدی واسه آدم راحت بشه... نمیشه که تا آخر عمر از نگاه ها فرار کرد... نمی شه جامعه رو مثل مدرسه، دخترونه پسرونه کرد که! اون مال قرون وسطی بود که مردم و بی سواد نگه می داشتن تا نفهمن چه ظلمی داره در حقشون می شه... الان انقد آدم فهمیده تو جامعه هست که همسر دیپلم یا حداکثر پیش دانشگاهیه شما رو روشنش کنه.
اگه همسر محترمتون موقع س.ک.س از فکر بودن با شخص دیگه ای لذت ببره، دلیلش اینه که شما واسش کم گذاشتین، وگرنه حتی اگه قبلا هم با کسی نبوده باشه خیلی راحت می تونه یه آدم دیگه رو تو ذهنش تصور کنه! ساده ترین راهش هم یه بازیگر خوش قیافس که همین جور ریخته... این حرفا 40-50 سال پیش جواب میداد وقتی که دخترا و پسرا تازه چند روز قبل ازدواج می فهمیدن که بله... چه خبره... نه حالا که هر بچه مدرسه ای می تونه 2ساعت برات از رابطه ای که هیچ وقت نداشته خاطره تعریف کنه... :blink:
من با حرفات مخالفم چون این چیزایی که گفتی فقط به درد این می خوره که احتمال خیانت و به صفر رسوند، تازه اونم تضمینی نداره... زنی که تو زندگیش کمبود داشته باشه، چه خوشگل باشه چه زشت، چه قبلا با کسی بوده باشه چه نه، چه تحصیلاتش کمتر از شوهرش باشه چه بیشتر، چه تو شهر فاسد باشه چه شهر مذهبی، یا خیانت می کنه یا اگه نتونه زندگیو به کام شوهرش تلخ می کنه... البته میشه اینو بسط داد و درباره ی مردام گفت...
اگه سوال تاپیکم اینجوری از خودم بپرسم "اگه با فردي كه دوست دختر داشته ازدواج ميكردي ؟؟" میگم آره، چون به نظرم پسری که من می خوام باهاش ازدواج کنم اگه تا این سن تنها بوده و تا حالا دوست دختر نداشته حتما مشکل داشته یا به خاطر همین تنهایی مشکل پیدا کرده...
واسه مهم نیس که آدم با چند نفر دوست بوده، یا چند بار تو زندگیش فک کرده عاشق شده، مهم اینه که تا وقتی با یه نفر بوده به اون آدم وفادار بوده باشه...
شرمنده خیلی حرف زدم...