• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
جناب آر اند دی ! بخشی از نوشته هات رو خوندم . حرفهای جالب و جدید و قابل تاملی زدی . ممنون از وقتی که گذاشتی .

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
واسه خودم هم عجیبه ولی همش رو خوندم!!!!!!!!!!!!!
واقعا عالی و کامل بود.
این رو باید زد سر در هرچی تاپیک عشقی و زن گرفتن و....توی PT که همه بخوننش.
از نظر من 100 درصدش درسته.
توصیه میکنم وقت بگذارید و بخونید.

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فکر می کنم این اولین و آخرین پست من در این تالار باشه
نصفش جالب بود، نصفش خرافات بود. در کل یه نسخه نمیشه پیچید برای همه جوونای مملکت.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
یکی بخونه خلاصشو هم بذاره

اين عقيده رو كه آشنا هستي ؟
وقتي ميخواي زن بگيري به ننه جان بگي .... 1 ماه بعد سر سفره عقد .... شب عروسي تازه روي ماه عروس خانومو ميبيني

حرفاي اين دوستمون يكم امروزي تر بود .

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
یکی بخونه خلاصشو هم بذاره

وقتي ميخواي زن بگيري به ننه جان بگي .... 1 ماه بعد سر سفره عقد .... شب عروسي تازه روي ماه عروس خانومو ميبيني

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

مسعود تو هم بچه باحالی هستی ها :D ای ول. همیشه از خوندن پست هات لذت میبرم

radep@

Registered User
لایک‌ها
6
نظراتشون خیلی خوب بود!!!

بهتره به جای مسخره کردن یه جواب اساسی براشو ن بیاری !!!!;)

Last edited:

SadyProgrammer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به دوستان

اومديم و رفتي خواستگاري دختره و ازش خوشت اومد ولي مثلا ميدوني كه قبلا دوست پسر داشته باهاش ازدواج ميكردي

يا حاضري با دوست دخترت ازدواج كني ؟

خودتون ديگه بسطش بديد

ممنون

يا حق

با درود...
در ديدگاه من مهمترين ملاك تعيين كننده‌ي همه چيز براي انتخاب هر چيز از زن و شوهر تا... راستي هست :) اگر طرف ما حقيقتا راستگو باشد البته مي‌توان وي را به عنوان يك انسان با تمامي ويژگيهاي انساني پذيرفت وگر نه بيشتر بايد از پيشامدهاي پس از ازدواج نگران شد!!! :(

در پناه ايزدان باشيد! به ويژه اشتاد!

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مگه فکر کردین قراره با کسی ازدواج کنین که دوس پسر نداشته
چه خیالات خامی...دی دی دی

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
اگه با فردي كه دوست پسر داشته ازدواج ميكردي ؟؟
بستگی داره ! ولی میتونم بگم اگر از طرف خیلی خوشم بیاد و بعدش بفهمم طرفم bf داشته 90 درصد از چشمم می افته !
به نظر من کبوتر با کبوتر باز با باز ! افراد پاک و ساده و ... با هم ازدواج کنن سایر افراد هم با خوشون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یادتونه توی فیلم فارسی ها یه زن فاحشه ای بود که فردین(شایدم ناصر - نمیدونم یادم رفته) عاشقش شد و آخر فیلم با تمام مشکلات سر راه بردش آب طهارت و توبه ریخت رو سرش و مث این کارتون جدیده "میو میو عوض میشه" زنه یه دفه شد مریم مقدس؟؟؟

این فیلم اسمش آقای هالو هست اون هنر پیشه هم علی نصیریانه پیشنهاد میکنم حتما ببینینش...هم خنده داره هم تلخ!!!!

پ ن:جناب حرفهای بسیار قشنگی زدی....من هم تایید میکنم!!!!

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
ازدواج که به این چیزا نیست

SadyProgrammer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من در يك چنين موردي فقط دخترها بايد نظر بدهند پسرها گوش كنند :)
اما ظاهرا كار بر عكس شده :eek:
بابا همه نظر يك مرد را در اين باره مي دونند! :p
ما به نظر خود دختران نياز داريم! :cool:

همين جا من از همه دخترهاي انتظار دارم اظهار نظر بفرمايند! آقايون فقط گوش بدهند! :happy:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من در يك چنين موردي فقط دخترها بايد نظر بدهند پسرها گوش كنند :)
اما ظاهرا كار بر عكس شده :eek:
بابا همه نظر يك مرد را در اين باره مي دونند! :p
ما به نظر خود دختران نياز داريم! :cool:

همين جا من از همه دخترهاي انتظار دارم اظهار نظر بفرمايند! آقايون فقط گوش بدهند! :happy:

پی تی دختر نداره.

blue0o07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فکر می کنم این اولین و آخرین پست من در این تالار باشه

پاسخ طولانی یک دوست
اول بگم که منظورم از شما کل آدماییه که این نظرو قبول دارن، نه شخص شما!
این دختر پاک و معصومی که شما بهش میگی باحیا من بهش می گم چشم وگوش بسته! :f34r:از کجا معلوم بعد ازدواج که بزرگتر شد و چشم وگوشش باز شد و فهمید تو بچگی چه خریتی کرده هوس شیطونی نکنه؟
دختری که تو دانشگاه نتونه راحت با پسرا حرف بزنه وقتی یه مرد جذاب بهش توجه کنه زودتر رام میشه تا دختری که رابطه ی معقولی با پسرا داشته و اونارو خوب میشناسه... یه آدم ساده راحت تر گول می خوره تا یه آدم پخته... یه جایی باید این ترسه ریخته بشه تا دفعه های بعدی واسه آدم راحت بشه... نمیشه که تا آخر عمر از نگاه ها فرار کرد... نمی شه جامعه رو مثل مدرسه، دخترونه پسرونه کرد که! اون مال قرون وسطی بود که مردم و بی سواد نگه می داشتن تا نفهمن چه ظلمی داره در حقشون می شه... الان انقد آدم فهمیده تو جامعه هست که همسر دیپلم یا حداکثر پیش دانشگاهیه شما رو روشنش کنه.
اگه همسر محترمتون موقع س.ک.س از فکر بودن با شخص دیگه ای لذت ببره، دلیلش اینه که شما واسش کم گذاشتین، وگرنه حتی اگه قبلا هم با کسی نبوده باشه خیلی راحت می تونه یه آدم دیگه رو تو ذهنش تصور کنه! ساده ترین راهش هم یه بازیگر خوش قیافس که همین جور ریخته... این حرفا 40-50 سال پیش جواب میداد وقتی که دخترا و پسرا تازه چند روز قبل ازدواج می فهمیدن که بله... چه خبره... نه حالا که هر بچه مدرسه ای می تونه 2ساعت برات از رابطه ای که هیچ وقت نداشته خاطره تعریف کنه... :blink:
من با حرفات مخالفم چون این چیزایی که گفتی فقط به درد این می خوره که احتمال خیانت و به صفر رسوند، تازه اونم تضمینی نداره... زنی که تو زندگیش کمبود داشته باشه، چه خوشگل باشه چه زشت، چه قبلا با کسی بوده باشه چه نه، چه تحصیلاتش کمتر از شوهرش باشه چه بیشتر، چه تو شهر فاسد باشه چه شهر مذهبی، یا خیانت می کنه یا اگه نتونه زندگیو به کام شوهرش تلخ می کنه... البته میشه اینو بسط داد و درباره ی مردام گفت... ;)

اگه سوال تاپیکم اینجوری از خودم بپرسم "اگه با فردي كه دوست دختر داشته ازدواج ميكردي ؟؟" میگم آره، چون به نظرم پسری که من می خوام باهاش ازدواج کنم اگه تا این سن تنها بوده و تا حالا دوست دختر نداشته حتما مشکل داشته یا به خاطر همین تنهایی مشکل پیدا کرده...
واسه مهم نیس که آدم با چند نفر دوست بوده، یا چند بار تو زندگیش فک کرده عاشق شده، مهم اینه که تا وقتی با یه نفر بوده به اون آدم وفادار بوده باشه...
شرمنده خیلی حرف زدم...

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
من اونقدی که به خودم اجازه میدم تو رابطه با دختر پیش برم باید از اون طرف به دختر هم این حقو بدم........
پسری که تو مجردیش با دخترا دوس بوده نباید توع داشته باشه که طرفش افتاب و مهتاب ندیده باشه............
از طرفی کسی هم که تو دوره مجردی با دختر باکره ....داشته نباید توقع داشته باشه که همسر ایندش رابطه س-@@ رو تجربه نکرده باشه...............
جواب این سوال اینه که باید دلیل بهم خوردن رابطش با اون پسر مشخص باشه یعنی من به شخصه سعی میکنم تو این زمینه تجسس نکنم ولی اگه فهمیدم طرفم دوس پسر داشته خودمو ملزم میدونم دلیل خراب شدن اون رابطه رو بدونم ...شاید قانع کننده باشه..........

واسه مهم نیس که آدم با چند نفر دوست بوده، یا چند بار تو زندگیش فک کرده عاشق شده، مهم اینه که تا وقتی با یه نفر بوده به اون آدم وفادار بوده باشه...
این جمله رو باید اب طلا گرفت قاب کرده به دیوار!!!!!!!!!!!!!

mandegar2

Registered User
لایک‌ها
12
پاسخ طولانی یک دوست
اول بگم که منظورم از شما کل آدماییه که این نظرو قبول دارن، نه شخص شما!
این دختر پاک و معصومی که شما بهش میگی باحیا من بهش می گم چشم وگوش بسته! :f34r:از کجا معلوم بعد ازدواج که بزرگتر شد و چشم وگوشش باز شد و فهمید تو بچگی چه خریتی کرده هوس شیطونی نکنه؟
دختری که تو دانشگاه نتونه راحت با پسرا حرف بزنه وقتی یه مرد جذاب بهش توجه کنه زودتر رام میشه تا دختری که رابطه ی معقولی با پسرا داشته و اونارو خوب میشناسه... یه آدم ساده راحت تر گول می خوره تا یه آدم پخته... یه جایی باید این ترسه ریخته بشه تا دفعه های بعدی واسه آدم راحت بشه... نمیشه که تا آخر عمر از نگاه ها فرار کرد... نمی شه جامعه رو مثل مدرسه، دخترونه پسرونه کرد که! اون مال قرون وسطی بود که مردم و بی سواد نگه می داشتن تا نفهمن چه ظلمی داره در حقشون می شه... الان انقد آدم فهمیده تو جامعه هست که همسر دیپلم یا حداکثر پیش دانشگاهیه شما رو روشنش کنه.
اگه همسر محترمتون موقع س.ک.س از فکر بودن با شخص دیگه ای لذت ببره، دلیلش اینه که شما واسش کم گذاشتین، وگرنه حتی اگه قبلا هم با کسی نبوده باشه خیلی راحت می تونه یه آدم دیگه رو تو ذهنش تصور کنه! ساده ترین راهش هم یه بازیگر خوش قیافس که همین جور ریخته... این حرفا 40-50 سال پیش جواب میداد وقتی که دخترا و پسرا تازه چند روز قبل ازدواج می فهمیدن که بله... چه خبره... نه حالا که هر بچه مدرسه ای می تونه 2ساعت برات از رابطه ای که هیچ وقت نداشته خاطره تعریف کنه... :blink:
من با حرفات مخالفم چون این چیزایی که گفتی فقط به درد این می خوره که احتمال خیانت و به صفر رسوند، تازه اونم تضمینی نداره... زنی که تو زندگیش کمبود داشته باشه، چه خوشگل باشه چه زشت، چه قبلا با کسی بوده باشه چه نه، چه تحصیلاتش کمتر از شوهرش باشه چه بیشتر، چه تو شهر فاسد باشه چه شهر مذهبی، یا خیانت می کنه یا اگه نتونه زندگیو به کام شوهرش تلخ می کنه... البته میشه اینو بسط داد و درباره ی مردام گفت... ;)

اگه سوال تاپیکم اینجوری از خودم بپرسم "اگه با فردي كه دوست دختر داشته ازدواج ميكردي ؟؟" میگم آره، چون به نظرم پسری که من می خوام باهاش ازدواج کنم اگه تا این سن تنها بوده و تا حالا دوست دختر نداشته حتما مشکل داشته یا به خاطر همین تنهایی مشکل پیدا کرده...
شرمنده خیلی حرف زدم...

بعضی از آدمها ( جنس فرقی نداره ) هستن که کم حرف و ساکتن و روابط عمومیشون هم به بازی بقیه افراد زیاد نیست!
این افراد وقت عشق و حال و ... که میشه هیچکی بهشون محل نمیزاره ولی وقت ازدواج کردن که میشه خیلی طرفدار پیدا می کنن به عبارتی جامعه این گروه از افراد را (خر) فرض می کنه در صورتی که این گروه از افراد چون هیچ وقت نسنجیده کاری رو نمی کنن به آسونی گول افراد را نمی خورن .
در واقع این تاپیک ==> (با کسی که رابطه داشته ازدواج می کنی ) نمونه همین مساله در جامعه هست

nargill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسلما نه هنوز اینقدر بی غیرت نشدم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا