modir.shop
کاربر تازه وارد
هنوز تو این موضوع گیر کردین؟
اگه میخوای به بازی نگیرتت پس بیخیال شودست داداشای گلم درد نکنه....
بعدش این که یه 20 روزی میشه شروع شده یعنی هنوز نه به اون صورت...ولی یه چیزایی دیدم تو این مدت کف کردم!!!!گفتم که اولین تجربه من هستشو تقریبا تو این زمینه آکبند آکبندم.
یه جر و بحث ساده بینمون اتفاق افتاد البته مقصر بود که اونقدر فجیع معذرت خواهی کرد که تنها کاری که نکرد به پام نیفتاد!!!!دختره میگه تا صبح داشتم گریه میکردم 2 تا دیاز پام خوردم تا خوابم برد....من که میدونم این چرت و پرتا دروغه بلا نسبت بچه های فروم گاو نیستم که.... اونم میدونم ادم پسر ندیده ای نیست که بخواد....یعنی تو 20 روز رابطه نه چندان هم زیاد و کمرنگ این قدر این بهم علاقهمند شده؟؟؟؟....تابلوهه تظاهره ...سوالم اینه که تو این جور مواقع من چیکار کنم....چهار تا دروغ به اون چیزایی که گفته اضافه کنمو بهش تحویل بدم؟؟؟؟....غرورم اجازه نمیده اون قدر منو خر فرض کنه که فکر کنه این چرت و پرتاشو باور میکنم........
هنوز سوالای پست اولم هم سرجاشه ...دوستای دیگه هم خواهش می کنمنصیحتم کنین!!!!!!!
در مورد اون love هم گفتم...من که اون قد بهش وابسته نشدم که اصولا لاوی به اون صورت ایجاد شده باشه...میخواستم بپرسم از این چرندیات محض حرف زدن چیزی گفته میشه؟یا حرفای دیگه زده میشه....؟؟؟
بعداش این که الان با خودم فکر میکنم اگه بخواد منو بازی بگیره و بعد با یکی دیگه بپره زندگی براش نمیزارم..این اتفاقات تا چه حدی احتمال داره؟؟ خودمو دیگه میشناسم...کسی بخواد زندگیمو بازی بگیره کاری میکنم روزی 24 بار ارزوی مرگ کنه....
جدا؟؟؟به همین سادگی؟؟؟؟یهو میبینی با کسی هستا ولی یکی دیگه هم بهش تیکه میندازه خوشش میاد و ..
تایید .....17 سالته؟!! عجب . زمانی که من 17 سالم بود اصلا هنوز اینترنت تو ایران نیومده بود .
من این پست رو زدم که به جوانهای امروز بفهمونم که قدر زندگی ، رفاه و امکاناتی که دارند بدونن و شما هم سعی کن به جای این وقت تلف کردنها و کارای بی ارزش و لاو بازی که سر و تهش چیزی ازش در نمیاد به دنبال این باشی که درساتو خوب بخونی و نمره های خوب بگیری و شاگرد اول بشی .
هنوز برات این کارا خیلی زوده پسر جان .
ببین من نگفتم همیشه اینجوریهجدا؟؟؟به همین سادگی؟؟؟؟
بابا نا امیدم کردین.........فک نمی کنم این قدر نامرد باشه ها.....همه دخترا همین طورین؟؟؟؟؟
یعنی واقعا مثلا تو همین فاریوم کسی نبوده که تو یه همچین سنی رابطش ایجاد شده باشه و هنوز ادامه داشته باشه.....
رک و پوس کنده اگه بیخوای حدودی یه درصد بدی ((ذهنی-تخیلی)) چند درصد رابطه ها تو این سن آخرش با خیانت طرف مقابلت((که دختر باشه)) تموم میشه؟؟؟
یعنی یه دختر این قدر راحت آدمو فراموش می کنن؟ مثل یه اسباب بازی؟ اگه این طوری باشه دیگه عشق جاش تو سطل آشغاله نه تو کتاب لیلی و مجنون نظامی
سینا جون، هنوز نمیفهمی معنی عشق را !جدا؟؟؟به همین سادگی؟؟؟؟
بابا نا امیدم کردین.........فک نمی کنم این قدر نامرد باشه ها.....همه دخترا همین طورین؟؟؟؟؟
یعنی واقعا مثلا تو همین فاریوم کسی نبوده که تو یه همچین سنی رابطش ایجاد شده باشه و هنوز ادامه داشته باشه.....
رک و پوس کنده اگه بیخوای حدودی یه درصد بدی ((ذهنی-تخیلی)) چند درصد رابطه ها تو این سن آخرش با خیانت طرف مقابلت((که دختر باشه)) تموم میشه؟؟؟
یعنی یه دختر این قدر راحت آدمو فراموش می کنن؟ مثل یه اسباب بازی؟ اگه این طوری باشه دیگه عشق جاش تو سطل آشغاله نه تو کتاب لیلی و مجنون نظامی
100% تایید میشهسینا جون، هنوز نمیفهمی معنی عشق را !
تو داری به وابستگی میگی عشق !
اگر معنی عشق را میفهمیدیی، این قدر راحت ازش استفاده نمیکردی !
هنوز به سنی نرسیدی که معنیش را بفمی ( من هم نرسیدم )
پس ازش حرف نزن و خودت را هم گول نزن
سلام جيگرتو برم
ببين اصلا فكر خيانت نكن كه به حقيقت ميپيونده . نه عزيزم اگه وابسته به خودت كني دختره رو با هيچ كسي هم نميپره
آدم دوست دختر اولشو رو خيلي دوست داره . اتفاقا خيلي هم به هم وابسته ميشن . ولي دخترا ظرف هفته ي اول مخصوصا تو اين سن . يه جوري باهاش رفتار كن كه خيال كنه واقعا حرفاشو درك ميكني و ميفهمي . ببين بايد تو اين زمينه اگه بخواي Professional بشي كمي تا نيمه ابري بازيگر و احساساتي هم باشي . ولي تو عزيزم خيلي به اون وابسته نشو
مثلا ميگه : عاشقتم . بي تو ميميرم .و .. تو يه جور رفتار نكن عين دختر نديدهها . بگو اره مرسي . من هم تو رو دوست دارم همين . هر چند اگر تو هم مثل اون رفتار كني و وابسته بشي براي سن تو طبيعيه
ولي وقتي تعريفي ميكنه تو هم اونو دركش كن با احساساتش همگام شو و يه جوري حتي ظاهري وانمود كن كه انگار تو هم تو اون تعريفي كه ميكنه بوده
بستگي به نيتت هم عزيزم از دوستي داره
در مورد حرف هم بذار بيشتر اون صحبت كنه و در مورد مسايل روز . مدرسهات هم غير از لاو و عشق بگيد كه اون ببينه افكارت غير از اينا هم كار ميكنه
كم محلي هم نميخواد كني ولي از خودت رفتار سنگين بيشتر نشون بدي بهتره . دعوا و جر هم عادي هست ولي هيچ وقت توهين نكن به دوست دخترت . جلو دوستات وقتي با هم حرف ميزنين خرابش نكن و هيچ وقت هم كه دعواتون ميشه نگو ها تو با يكي ديگه دوست هستي و .... ؟
فعلا داشته باش تا باز حوصله ام شد فردا هم راهنماييت كنم
موفق باشي
عيدت مبارك و سال خوبي با تمام دوستات داشته باشي
ممنون
يا حق
عجب شد کاملا داشتم دپرس می شدم....یکی هم ما رو امیدوار کرد...........[/B]
دست همه دوستان درد نکنه....یکی مرا نصیحت کند!
درد دل ما رو گفتی برادریه اشتباه کوچیک ممکنه خیلی ساده اینده شما رو تغییر بده