• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هنوز تو این موضوع گیر کردین؟

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
سلام به همه دوستای گلم
خواهشا کمکم کنین......
فک کنین شما با یه دختری دوست شدین یعنی الان با هم طرح رفاقتو چیدین ...حالا می مونه ادامه دادن این رابطه ....می خواستم بپرسم برا این که بعد از دوستی دختره کاملا به آدم وابسته بشه چه کارایی لازمه.....مثلا یکی از رفیقام بهم می گفت اگه میخوای یه دختر همیشه بخوادت باید تو رفتارهات باهاش یه جورایی با تکبر و غرور زیاد عمل کنی...بی محلی کنی....علاقتو بروز ندی و ....این درسته؟
حقیقتش موقعیتش برا خودم ایجاد شده ولی خب همیشه اولین دفعه تو هر چیزی سخته...اول میخواستم بی خیال شم...ولی گفتم این که نمیشه بالاخره باید دستم بیاد جریان چیه...یعنی تا حالا تجربشو نداشتم...مطمئنن همتون یه روزی بود که تازه شروع کردین پس خواهش می کنم تجربهاتونو برام بگین.....
مثلا تو حرف زدن با هم معمولا در مورد چه چیایی صحبت میشه؟؟؟؟چی جوری بگم!!!با یه دختر که تازه آشنا شدی درباره چی حرف میزنی؟گپ زدناتون چیه؟ همش love و از این حرفاس.........یا نه؟؟؟؟خلاصه دیگه..من هیچی نمیدونم هر کدومتون توصیه ای یا تجربه ای دارین که فک می کنین به دردم میخوره ممنون میشم بگین..........
شاید چیزایی بوده که خودتون تجربه کردینو بهش رسیدین رو اگه میشه بهم بگین تا من اون تجربه رو نکنم.

بی اهمیت ترین چیزایی که به ذهنتون میرسه هم برامن خیلی مهمه پس از همین الان بابات پستاتون ممنونم.
مرسی
سینا

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
اول اينكه رو بهش نميدي نميزاري هر غلطي بخواد بكنه حرفي بهت زد جوابشو ميدي مثل اين مظلوم ها رفتار نميكني
خودتو بالاتر از اون بدون اينطوري اون بهت وابسته ميشه نه تو به اون
ديدي زيادي داره هرز ميپره يه دور ميبري خونه ولش ميكني
مسخرت كرد و تيكه بهت انداخت جوابشو ميدي
علاقتم بروز بده ولي زياده روي نكن
سنت كمه 17 سال و چه به عشق و لاو؟
با اين و اون بپر بهتره واست تا اينكه وابستگي شروع كني

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
17 سالته؟ زوده ها :دی
اون دوستت یه مقداری چرت گفته
اولش فقط تابلو بازی در نیار طرف فکر کنه خیلی بچه ای
محکم باش ولی دوست داشتنتو مخفی نکن
خصوصا که دختره هم حتما تو همین سن و سالاست یهو دیدی رفت با یکی دیگه
خودت رو اماده همه چیز بکن
معمولا عشق این دوره و تو این سن آخرش به جدایی ختم میشه پس سعی کن زیاد وابستش نشی
البته اینا که میگم وحی منزل نیست و ممکنه شرایط جور دیگه ای بشه
والا خود من اون موقع که اشنا شدم چون اهل دوستی نبودم و از نظر روحی تحمل نداشتم که با کسی باشم و بعدا جدا بشم ازش اوایلش اراجیف میگفتیم و تا مدت ها اصلا در مورد خودمون صحبت نمیکردیم با اینکه هر روز صبح تا شب با هم بودیم
بعد که بحث ازدواج پیش اومد اون موقع شرایط برگشت
شما هم فکر نمیکنم بحث خاصی باشه که بخوای انجام بدی
معمولا حرف خودش میاد
هرچقدرم که حرف اماده کنی پای صحبت بیاد باز حرفای دیگه ای میزنی
ریلکس باش

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
17 سالته؟!! عجب . زمانی که من 17 سالم بود اصلا هنوز اینترنت تو ایران نیومده بود .

من این پست رو زدم که به جوانهای امروز بفهمونم که قدر زندگی ، رفاه و امکاناتی که دارند بدونن و شما هم سعی کن به جای این وقت تلف کردنها و کارای بی ارزش و لاو بازی که سر و تهش چیزی ازش در نمیاد به دنبال این باشی که درساتو خوب بخونی و نمره های خوب بگیری و شاگرد اول بشی .

هنوز برات این کارا خیلی زوده پسر جان .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
میدونی دوست ندارم منم مثل این دوست بالاییمون اینقدر رک بهت بگم
ولی خدا وکیلی اگه 1% استثنا رو بذاریم کنار (اگه استثنایی باشه)
تمام عشقای این دوران به بنبست میرسه
اکثر یا دختر یا پس یا هردو با خیانت طرف مقابلشون مواجه میشن
دختر ها تو این سن اون هایی که اهل دوستی باشن
یهو میبینی با کسی هستا ولی یکی دیگه هم بهش تیکه میندازه خوشش میاد و ..
اینارو دیدما
حرف مفت نمیزنم
معمولا بعد از شکست عشقی هم برای جبران کمبود میرن با افراد جدید تر و اینجاس که واقعا زندگی آینده فرد خراب میشه
نمیخوام وارد بحث های دیگه بشم ولی خدا وکیلی فعلا رابطرو قطع کنی تا حد اقل دانشگاه خیلی بهتره

من بیشتر از هر چیزی از خیانت طرف میترسم
چون اگه طرف قابل صادقانه اومده باشه جلو چچنان ضربه ای میخوره که شاید تا اخر عمرش فراموش نکنه و متاسفانه تو عشق این دوران خیلی زیاده

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
دست داداشای گلم درد نکنه....
بعدش این که یه 20 روزی میشه شروع شده یعنی هنوز نه به اون صورت...ولی یه چیزایی دیدم تو این مدت کف کردم!!!!گفتم که اولین تجربه من هستشو تقریبا تو این زمینه آکبند آکبندم.
یه جر و بحث ساده بینمون اتفاق افتاد البته مقصر بود که اونقدر فجیع معذرت خواهی کرد که تنها کاری که نکرد به پام نیفتاد!!!!دختره میگه تا صبح داشتم گریه میکردم 2 تا دیاز پام خوردم تا خوابم برد....من که میدونم این چرت و پرتا دروغه بلا نسبت بچه های فروم گاو نیستم که.... اونم میدونم ادم پسر ندیده ای نیست که بخواد....یعنی تو 20 روز رابطه نه چندان هم زیاد و کمرنگ این قدر این بهم علاقهمند شده؟؟؟؟....تابلوهه تظاهره ...سوالم اینه که تو این جور مواقع من چیکار کنم....چهار تا دروغ به اون چیزایی که گفته اضافه کنمو بهش تحویل بدم؟؟؟؟....غرورم اجازه نمیده اون قدر منو خر فرض کنه که فکر کنه این چرت و پرتاشو باور میکنم........
هنوز سوالای پست اولم هم سرجاشه ...دوستای دیگه هم خواهش می کنمنصیحتم کنین!!!!!!!

در مورد اون love هم گفتم...من که اون قد بهش وابسته نشدم که اصولا لاوی به اون صورت ایجاد شده باشه...میخواستم بپرسم از این چرندیات محض حرف زدن چیزی گفته میشه؟یا حرفای دیگه زده میشه....؟؟؟

بعداش این که الان با خودم فکر میکنم اگه بخواد منو بازی بگیره و بعد با یکی دیگه بپره زندگی براش نمیزارم..این اتفاقات تا چه حدی احتمال داره؟؟ خودمو دیگه میشناسم...کسی بخواد زندگیمو بازی بگیره کاری میکنم روزی 24 بار ارزوی مرگ کنه....

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دست داداشای گلم درد نکنه....
بعدش این که یه 20 روزی میشه شروع شده یعنی هنوز نه به اون صورت...ولی یه چیزایی دیدم تو این مدت کف کردم!!!!گفتم که اولین تجربه من هستشو تقریبا تو این زمینه آکبند آکبندم.
یه جر و بحث ساده بینمون اتفاق افتاد البته مقصر بود که اونقدر فجیع معذرت خواهی کرد که تنها کاری که نکرد به پام نیفتاد!!!!دختره میگه تا صبح داشتم گریه میکردم 2 تا دیاز پام خوردم تا خوابم برد....من که میدونم این چرت و پرتا دروغه بلا نسبت بچه های فروم گاو نیستم که.... اونم میدونم ادم پسر ندیده ای نیست که بخواد....یعنی تو 20 روز رابطه نه چندان هم زیاد و کمرنگ این قدر این بهم علاقهمند شده؟؟؟؟....تابلوهه تظاهره ...سوالم اینه که تو این جور مواقع من چیکار کنم....چهار تا دروغ به اون چیزایی که گفته اضافه کنمو بهش تحویل بدم؟؟؟؟....غرورم اجازه نمیده اون قدر منو خر فرض کنه که فکر کنه این چرت و پرتاشو باور میکنم........
هنوز سوالای پست اولم هم سرجاشه ...دوستای دیگه هم خواهش می کنمنصیحتم کنین!!!!!!!

در مورد اون love هم گفتم...من که اون قد بهش وابسته نشدم که اصولا لاوی به اون صورت ایجاد شده باشه...میخواستم بپرسم از این چرندیات محض حرف زدن چیزی گفته میشه؟یا حرفای دیگه زده میشه....؟؟؟

بعداش این که الان با خودم فکر میکنم اگه بخواد منو بازی بگیره و بعد با یکی دیگه بپره زندگی براش نمیزارم..این اتفاقات تا چه حدی احتمال داره؟؟ خودمو دیگه میشناسم...کسی بخواد زندگیمو بازی بگیره کاری میکنم روزی 24 بار ارزوی مرگ کنه....
اگه میخوای به بازی نگیرتت پس بیخیال شو
حتی اونایی که اولش فکر میکنن لیلی و مجنونن بعدا راهشون عوض میشه چه برسه به اینکه خودت فکر میکنی داره تظاهر میکنه

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چقدر دم عیدی ، همه عاشق شدن!
164.gif

بقول شروین ، نه به رکی پست 4 ! ولی کلا صحبت ایشون تایید میشه!

شماها نسل جدید ، دختر یا پسر نداره ، زندگیتون سرعت بیشتری داره! پس زود علاقه مند میشید و زودم از بین میره! حالا یا از شما یا از ایشون!

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
یهو میبینی با کسی هستا ولی یکی دیگه هم بهش تیکه میندازه خوشش میاد و ..
جدا؟؟؟به همین سادگی؟؟؟؟
بابا نا امیدم کردین.........فک نمی کنم این قدر نامرد باشه ها.....همه دخترا همین طورین؟؟؟؟؟

یعنی واقعا مثلا تو همین فاریوم کسی نبوده که تو یه همچین سنی رابطش ایجاد شده باشه و هنوز ادامه داشته باشه.....
رک و پوس کنده اگه بیخوای حدودی یه درصد بدی ((ذهنی-تخیلی)) چند درصد رابطه ها تو این سن آخرش با خیانت طرف مقابلت((که دختر باشه)) تموم میشه؟؟؟
یعنی یه دختر این قدر راحت آدمو فراموش می کنن؟ مثل یه اسباب بازی؟ اگه این طوری باشه دیگه عشق جاش تو سطل آشغاله نه تو کتاب لیلی و مجنون نظامی:(

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
17 سالته؟!! عجب . زمانی که من 17 سالم بود اصلا هنوز اینترنت تو ایران نیومده بود .

من این پست رو زدم که به جوانهای امروز بفهمونم که قدر زندگی ، رفاه و امکاناتی که دارند بدونن و شما هم سعی کن به جای این وقت تلف کردنها و کارای بی ارزش و لاو بازی که سر و تهش چیزی ازش در نمیاد به دنبال این باشی که درساتو خوب بخونی و نمره های خوب بگیری و شاگرد اول بشی .

هنوز برات این کارا خیلی زوده پسر جان .
تایید .....

/

ماکه رفتیم تو 21 و دانشگو رو وارد شدیم میزنیم تو سر دلمون که زوده .... هی به خودمون میگیم هنوز بچه ای

17 سالتونه بعد میگید تجربه قبلی نداشتم ؟ نه تو رو خدا ! بیا و داشته باش ...

خخخخخ

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
من 19 سالم هست دوست من
ببین من آذر 86 با 1 دختر آشنا شدم، هیچی نداشتا، اما من بهش عادت کردم !
ظاهر قشیه این بود :
دوستش داشتم، دوستم داشت !
بعدر از 4 ماه عاشقش شدم، عاشقم شد !
اما باطنش این بود :
دوتش داشتم، دوستم نداشت !
بعدر از 4 ماه عاشقش شدم، عاشقم نشد !
بعد از 1 سال ( آذز 87 ) فهمیدم چند تایی دروغ خیلی بزرگ گفته
خیلی بهش وابسته بودم، اما تحمل دروغ هایی که گفته بود را نداشتم !
زدم زیر همه چیز و بهم زدم باهاش
خوب ؟
به همین راحتی که الان دارم تایپ میکنم که نبود
خیلی بهش وابسته بودم، دهنم سرویس شد تا تونستم قبول کنم رابطه تموم شده ( حتی با اون همه نفرت ناشی از دروغی که در وجودم نسبت بهش داشتم ! )
1 پیشنهاد میدم بهت
به کسی وابسته نشو
شوخی شوخی، جدی میشه
1 چیز دیگه
بهترین دختر را هم که پیدا کنی، 1 مدت بعد، 1کیو پیدا میکنی از اون سرتر !
پس تا 1 دختری را دیدی، نگو این دیگه آخرشه، با همین میمونم و ...
و نکته آخر :
به حرف دختر ها هیچ وقت اعتماد نکن !
دختر ها اغلب تا زیر 20 سال، خیلی خیلی خیلی دروغ میگن
خیلی زیاد
نگی نگفتی ها ...
به هر حال، خوش باشی

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
جدا؟؟؟به همین سادگی؟؟؟؟
بابا نا امیدم کردین.........فک نمی کنم این قدر نامرد باشه ها.....همه دخترا همین طورین؟؟؟؟؟

یعنی واقعا مثلا تو همین فاریوم کسی نبوده که تو یه همچین سنی رابطش ایجاد شده باشه و هنوز ادامه داشته باشه.....
رک و پوس کنده اگه بیخوای حدودی یه درصد بدی ((ذهنی-تخیلی)) چند درصد رابطه ها تو این سن آخرش با خیانت طرف مقابلت((که دختر باشه)) تموم میشه؟؟؟
یعنی یه دختر این قدر راحت آدمو فراموش می کنن؟ مثل یه اسباب بازی؟ اگه این طوری باشه دیگه عشق جاش تو سطل آشغاله نه تو کتاب لیلی و مجنون نظامی:(
ببین من نگفتم همیشه اینجوریه
اتفاقا شاید خیانت از جانب پسر بیشترم باشه
من دخترو گفتم چون طرفت دختره
ولی پسرا هم بد تر از دخترا
بابا طرف زن داره یه دختر میبینه نمیتونه جلو خودشو بگیره تیکه نندازه چه برسه به پسر جوون که فقط دوست دختر داره
نمیتونم بگم فلان درصد خیانت میکنن
ولی میتونم بگم نزدیک به 100% (نگفتم 100 ها گفتم نزدیک به 100) این عشقا به جدایی میکشه
یا با خیانت یا با اختلاف یا با ... فرقی نمیکنه
مهم اینه که اکثرا عاقبت خوشی نداره
و اکثرا هم تاثیر خیلی بدی روی افراد میذاره مگه طرف کلا اینکاره باشه و عادت کرده باشه

یکی از دوستان من توی دانشگاه رفته بود با یه دختر دبیرستانی دوست شده بود
منو یکی دیگه از دوستان بهش گفتیم بابا اصلا سنت بهش نمیخوره آخر عاقبت نداره ها
طرف از اونایی بود که تو 3 ماه 60 بار واسه این خودکشی کرد
خدا شاهده اخرش این رفیقم دختترو دست تو دست یکی دیگه دید و ....
نمیخوام یه ماجرا رو به بقیه هم تعمیم بدما ولی اکثرا همینه

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
جدا؟؟؟به همین سادگی؟؟؟؟

سینا جون، هنوز نمیفهمی معنی عشق را !
تو داری به وابستگی میگی عشق !
اگر معنی عشق را میفهمیدیی، این قدر راحت ازش استفاده نمیکردی !
هنوز به سنی نرسیدی که معنیش را بفمی ( من هم نرسیدم )
پس ازش حرف نزن و خودت را هم گول نزن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سینا جون، هنوز نمیفهمی معنی عشق را !
تو داری به وابستگی میگی عشق !
اگر معنی عشق را میفهمیدیی، این قدر راحت ازش استفاده نمیکردی !
هنوز به سنی نرسیدی که معنیش را بفمی ( من هم نرسیدم )
پس ازش حرف نزن و خودت را هم گول نزن
100% تایید میشه

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جيگرتو برم

ببين اصلا فكر خيانت نكن كه به حقيقت ميپيونده . نه عزيزم اگه وابسته به خودت كني دختره رو با هيچ كسي هم نميپره

آدم دوست دختر اولشو رو خيلي دوست داره . اتفاقا خيلي هم به هم وابسته ميشن . ولي دخترا ظرف هفته ي اول مخصوصا تو اين سن . يه جوري باهاش رفتار كن كه خيال كنه واقعا حرفاشو درك ميكني و ميفهمي . ببين بايد تو اين زمينه اگه بخواي Professional بشي كمي تا نيمه ابري بازيگر و احساساتي هم باشي . ولي تو عزيزم خيلي به اون وابسته نشو

مثلا ميگه : عاشقتم . بي تو ميميرم .و .. تو يه جور رفتار نكن عين دختر نديدهها . بگو اره مرسي . من هم تو رو دوست دارم همين . هر چند اگر تو هم مثل اون رفتار كني و وابسته بشي براي سن تو طبيعيه

ولي وقتي تعريفي ميكنه تو هم اونو دركش كن با احساساتش همگام شو و يه جوري حتي ظاهري وانمود كن كه انگار تو هم تو اون تعريفي كه ميكنه بوده

بستگي به نيتت هم عزيزم از دوستي داره

در مورد حرف هم بذار بيشتر اون صحبت كنه و در مورد مسايل روز . مدرسهات هم غير از لاو و عشق بگيد كه اون ببينه افكارت غير از اينا هم كار ميكنه

كم محلي هم نميخواد كني ولي از خودت رفتار سنگين بيشتر نشون بدي بهتره . دعوا و جر هم عادي هست ولي هيچ وقت توهين نكن به دوست دخترت . جلو دوستات وقتي با هم حرف ميزنين خرابش نكن و هيچ وقت هم كه دعواتون ميشه نگو ها تو با يكي ديگه دوست هستي و .... ؟

فعلا داشته باش تا باز حوصله ام شد فردا هم راهنماييت كنم

موفق باشي

عيدت مبارك و سال خوبي با تمام دوستات داشته باشي

ممنون

يا حق

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
سلام جيگرتو برم

ببين اصلا فكر خيانت نكن كه به حقيقت ميپيونده . نه عزيزم اگه وابسته به خودت كني دختره رو با هيچ كسي هم نميپره

آدم دوست دختر اولشو رو خيلي دوست داره . اتفاقا خيلي هم به هم وابسته ميشن . ولي دخترا ظرف هفته ي اول مخصوصا تو اين سن . يه جوري باهاش رفتار كن كه خيال كنه واقعا حرفاشو درك ميكني و ميفهمي . ببين بايد تو اين زمينه اگه بخواي Professional بشي كمي تا نيمه ابري بازيگر و احساساتي هم باشي . ولي تو عزيزم خيلي به اون وابسته نشو

مثلا ميگه : عاشقتم . بي تو ميميرم .و .. تو يه جور رفتار نكن عين دختر نديدهها . بگو اره مرسي . من هم تو رو دوست دارم همين . هر چند اگر تو هم مثل اون رفتار كني و وابسته بشي براي سن تو طبيعيه

ولي وقتي تعريفي ميكنه تو هم اونو دركش كن با احساساتش همگام شو و يه جوري حتي ظاهري وانمود كن كه انگار تو هم تو اون تعريفي كه ميكنه بوده

بستگي به نيتت هم عزيزم از دوستي داره

در مورد حرف هم بذار بيشتر اون صحبت كنه و در مورد مسايل روز . مدرسهات هم غير از لاو و عشق بگيد كه اون ببينه افكارت غير از اينا هم كار ميكنه

كم محلي هم نميخواد كني ولي از خودت رفتار سنگين بيشتر نشون بدي بهتره . دعوا و جر هم عادي هست ولي هيچ وقت توهين نكن به دوست دخترت . جلو دوستات وقتي با هم حرف ميزنين خرابش نكن و هيچ وقت هم كه دعواتون ميشه نگو ها تو با يكي ديگه دوست هستي و .... ؟

فعلا داشته باش تا باز حوصله ام شد فردا هم راهنماييت كنم

موفق باشي

عيدت مبارك و سال خوبي با تمام دوستات داشته باشي

ممنون

يا حق

عجب شد کاملا داشتم دپرس می شدم....یکی هم ما رو امیدوار کرد...........[/B]

دست همه دوستان درد نکنه....یکی مرا نصیحت کند!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
عجب شد کاملا داشتم دپرس می شدم....یکی هم ما رو امیدوار کرد...........[/B]

دست همه دوستان درد نکنه....یکی مرا نصیحت کند!

فکر کنم به اندازه کافی دوستان نصیحت کردند
این دوستمون هم نمیدونم چرا اینجوری صحبت کردن و خیلی قضیه رو ساده گرفتند
شاید فکر نمیکنن اینور یه جوونه که با یه حرکت شتباه ضربه روحی شدیدی ممکنه بخوره
به هر حال هر کدوم از دوستان هم اگه حرفی زدن که یه مقدار به مزاج خوش نمی امد فقط و فقط برای این بود که حتی شده یک نفر به این مشکلات دچار نشه
مشکلات عاطفی دشمن درس هست
شما الان در اوج دوران درسی و نزدیک به کنکور هستی
یه اشتباه کوچیک ممکنه خیلی ساده اینده شما رو تغییر بده

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
شما توی گوگل سرچ کن How to make a girl fall in love with you
کلی نتیجه میاد براش
ولی تکنیک های کثیفیه به نظرم
اگه هردوتون آدم باشید (شما که آدمی میمونه طرف مقابل) یه رابطه درست و وابستگی شکل میگیره و نیازی هم به این کارها نیست
اگه هم که طرف مقابل آدم نیست دیگه رابطه چرا ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا