• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
درست کنین این عنوان تاپیکو یکی رد بشه ابروی پی تی رو می بره

این چیه اخه : اگه با فردي كه دوست پسر داشته ازدواج ميكردي ؟؟

چشم
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 6 characters.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این دیگه کمی اغراق هستش
غیره ممکنه کسی که یا بیش از 2 نفر دوست شد چهار چرخش میره بالا من موهامو تو همین کار سفید کردم دی:
آفرین پسره خوب!

شما کارت درسته :*

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
این دیگه کمی اغراق هستش
غیره ممکنه کسی که یا بیش از 2 نفر دوست شد چهار چرخش میره بالا من موهامو تو همین کار سفید کردم دی:
اینو درست گفتی چون اگر خودش هم اول نخواد دوستان زحمت میکشن کم کم میارنش تو کار !!

مشکل اینجاست که دختری که چیزای رو تجربه کرده و چشم گوشش باز شده و ترسش ریخته نسبت به همسری که این مسائل رو هنوز تجربه نکرده. ازدواجشون دچار مشکل میشه چون بالاخره یک جای اون دختر فشار غریزه باعث میشه اون لذت رو یک بار دیگه با کسی دیگه ای امتحان کنه حتی اگر موقعیتش رو نداشته باشه ولی اگر موقعیتش پیش امد بدش نمیاد و این سراغاز مشکلات بعدیه !! اما چون همسرش این رابطه رو نداشته نمیتونه متوجه بشه که بعضی از زنای دیگه دارن بهش امار میدن یا جراتش رو نداره(به خاطره خانوادش و همسرش) یا .... اما کسی که ترسش ریحته مطمعنا اگر بخواد این کار رو میکنه (یا بالعکس) ولی در اخر این برای یک مرد خیلی بیشتر گرون تموم میشه از (همه لحاظ) که همسرش اره تا یک زن

جواب سوال صاحب تاپیک هم از نظر من منفیه (البته من هم قبلا دقیقا نظر برعکسی داشتم ولی تجربه چیزی دیگه رو بهم ثابت کرد)

Last edited:

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
من آمار شهر خودمون رو گفتم با توجه به این که محدودیت زیاده. تهران مثلا اگه بخوای بگی میشه 98 درصد :D

اوه اوه:blink:
شما پسرای پی تی چه پدر کشتگی با این دخترا دارید!!!
کمال بی انصافیت در این یه جمله موج میزد منصووووووووور!

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
یه چیزی میگم قبول کنین. همه ی کسایی که میگن ما میخوام طرف دست نخورده باشن از اینی که طرفشون ازشون توی س|ک|س بیشتر تجربه داشته باشه میترسن و هر حرف دیگه ای فقط سرپوش گذاشتن روی این ترس ه. فقط میترسن که جلوی زنشون کم بیارن و زنشون اونو در حد همبستر قبلیش ندونه! واقعیته تلخه. با قند بخورین شیرین میشه.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
نه عزیزم اصلا به این چیزا ربطی نداره م خودم تجربم خیلی زیاد هم هست ولی اصلا هدفم ومنظورم این نیست

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
یه چیزی میگم قبول کنین. همه ی کسایی که میگن ما میخوام طرف دست نخورده باشن از اینی که طرفشون ازشون توی س|ک|س بیشتر تجربه داشته باشه میترسن و هر حرف دیگه ای فقط سرپوش گذاشتن روی این ترس ه. فقط میترسن که جلوی زنشون کم بیارن و زنشون اونو در حد همبستر قبلیش ندونه! واقعیته تلخه. با قند بخورین شیرین میشه.

درصد این حرفی که شما زدین 1 به 100 ـه ؛ شایدم بسی بیشتر .

شاید در اروپا این باشه ، ولی اینجا مردم بیشتر به این فکر میکنن ، که جایی که میخوان مثلا دستشون رو بزارن ؛

قدمگاهه دو سه جفت دست و چشم و پا و زبون و هزار تا کوفت و زهر ماره دیگه بوده !

یه جورایی ماها امپریالیستیم دیگه ، زیاد با این حالت اشتراکیه کمونیستی نمیتونیم کنار بیایم :D

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چه ربطی داره؟مگه مسابقه هست؟فکر کردی این رو گفتی؟

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
Benyaminjجان من شدیدا با این موضوع مخالف هستم

در مورد حدیث گفتی یک چیز می خواهم ازت بپرسم که به نظر تو سطح فکر الان با سطح فکر 1400 سال پیش آیا یکی هست
1400 سال پیش بخاطر خیلی چیز ها اسلام گفت که مرد تا 4 تا می تونه زن بگیره ( که اونم شرایط داره ) خوب در اون زمان که سطح فکر ها اونقدر پائین بوده برای تعدیل آن اومدن براش مانع گذاشتن در صورتی که الان اش هم در کشور های عربی از اینجور موارد خیلی هست
ولی وقتی سطح شعور مردم بالا میره حتما باید قوانین هم عوض بشه
یعنی ما الان هم باید همان قوانینی رو داشته باشیم که 1400 سال پیش وضع شده

به نظر من یک نوع توهین به مرد هست چون با این وضع می گویم چون مرد بوالهوس هست ( که در جامعه ما کم نیستند ) پس خدا براشون شرایط فراهم کرده
اینها همه توجیهی است که ما برای خودمون میاریم که روی کثافت کاریمون ماله بکشیم

البته داشتن رابطه جنسی کثافت کاری نیست این نگاه یک طرفانه ما به زندگی هست که باعث میشه تنها خودمون رو ببینیم و اینکه من می تونم این کار رو بکنم چون مرد هستم

خیلی وقت هست که در جامعه فعلی فکر می کنم که الان که مرد هستم چه کار فوق العاده انجام شده مرد بودن خودش کلی هست
الان که مرد هستم می تونم خیلی از کار ها رو بدون اینکه شرمی ازش داشته باشم انجام بدم و حتی می تونم اون رو جار بزنم و از اون بهتر اون رو قانونی کنم چرا چون مرد هستنم

الان میان میگن بیا یک فمنیست مرد پیدا کردم :) ولی نه من سالهای سال هست که خدا رو شکر می کنم که یک مرد هستم چون طاقت این همه خوبیهای رو که قرار هست به من بدهن رو ندارم اینکه چون بهشت زیر پای مادران هست نباید این کار رو بکنم چون درجه من بیشتر از مرد هست پس باید خودم رو نگه دارم

یک دفعه از خودتون پرسیدید که اگه یک دختر نخواهد بهشت زیر پایش باشه و اینکه درجه اش بیشتر از مرد نباشه و در عوض اش بخواهد همون کار های رو بکند که یک مرد طبق گفته ما ها می تواند انجام دهد را بکند اونوقت خدا در مقابلش چه چیز را می توانست بگوید

پس لطفا برای قانونی کردن رفتار و کردار خودمون سراغ خدا نریم و دنبال راه در رو و میان بر نباشیم بهتره میزان کردار و گفتار خودمون را اول با عقل بسنجیم بعد ....

موفق باشید

خیلــــــــــــــــــــــی قشنگ گفتن دوستمون. مرسی.
وقتی کاری رو میکنیم، جرات داشته باشیم بپذیریم نه اینکه به هر نحوی خودمونو تبرئه کنیم! هیچ کدوم ازین توجیهاتی که دوستان اوردن منطقی نبود ;)

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386

خدايي .س ميگي ها:blink::lol:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اوه اوه:blink:
شما پسرای پی تی چه پدر کشتگی با این دخترا دارید!!!
کمال بی انصافیت در این یه جمله موج میزد منصووووووووور!
شما به خودت نیگا نکون آبجیhttp://************/files/vj5osvqoioawmi882j1v.gif

شاید یه کمی اغراق کرده باشم اما....

باید حقیقت را پذیرفتhttp://************/files/h05jzk9z2g79cm0zffsv.gif

naseronline

Registered User
لایک‌ها
0
پسری هستم با موهای بور ، چشم های آبی ، قدی بالای 180 ، خوشتیپ ، خوش هیکل و الی ماشالله ( بزنید رو مانیتور چشم نخورم )

دنبال دختری در این تاپیک برای ازدواج هستم...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
پسری هستم با موهای بور ، چشم های آبی ، قدی بالای 180 ، خوشتیپ ، خوش هیکل و الی ماشالله ( بزنید رو مانیتور چشم نخورم )

دنبال دختری در این تاپیک برای ازدواج هستم...
آقا ادرس رو اشتباه دادن.اینجا فقط سیبیل داریم.

Satanys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من که تا موضوع تاپیک رو دیدم یه لحظه فکر کردم در دوران قاجاریه دارم زندگی میکنم!
آخه این هم شد سئوال؟ هنوز هم باید به این اعتقاد داشته باشیم دختر تا زمان عروسیش افتاب مهتاب ندیده باشه؟
چرا یه تاپیک هم برای پسر ها درست نمیکنید که از دختر ها نظر سنجی کنید اگه پسری قبلاً دوست دختر داشته باهاش ازدواج میکنند یا نه؟ :rolleyes:

واقعاً متاسفم! :wacko::blink::eek:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
چون اینجا دختر نیس که چنین تاپیکی باشه .
فوقش تا صفحه اول میره.

naseronline

Registered User
لایک‌ها
0
دخترا فقط تو اینترنت کم هستن... تو خیابون برین ریخته... می تونین دست چین کنین و بردارین واسه خودتون... انتخاب حق شماست..

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا