Reza021
Registered User
ای ول .
جميعت صلوات!
ای ول .
خداییش 5 دقیقس دارم میخندم :دیشما خودتان حاظر می شید دختره بگه من شوهر کو*نی نمی خوام بعد شما را ببرن پزشک قانونی ماتحتتان را مورد آزمایش قرار بدهند ؟
لووووووووووووووووولشما خودتان حاظر می شید دختره بگه من شوهر کو*نی نمی خوام بعد شما را ببرن پزشک قانونی ماتحتتان را مورد آزمایش قرار بدهند ؟
دیگه چون ایشون گفتن تموم! پس تموم!!تو این بحث میخواین برای همدیگه تصمیم بگیرین ... هرکی یه عقیده ای داره .
یکی اونقدر دختر گ.... ده و فکر میکنه خودش آدم خوبیه که براش فرق نمیکنه که دختری که میگیره 100 بار گ---ده شده باشه . نه کاکا ... دختر خوب و با صالت لا نمیده . تموم .
به نظر من مهم نیست، مهم اونه که زن بعد از ازدواج خیانت نکنه. کاری که زن من کرد. البته بعضی مردهای سوسول وقتی با چنین چیزی روبرو می شن، ( خیانت زن ) فکر می کنن اگه بی بخاربازی در بیارن، کاملا روشنفکریه. در صورتی که اینطوری نیست. من از پیگرد قانونی کمی می ترسیدم، وگرنه زنم رو می کشتم.
تو این بحث میخواین برای همدیگه تصمیم بگیرین ... هرکی یه عقیده ای داره .
یکی اونقدر دختر گ.... ده و فکر میکنه خودش آدم خوبیه که براش فرق نمیکنه که دختری که میگیره 100 بار گ---ده شده باشه . نه کاکا ... دختر خوب و با صالت لا نمیده . تموم .
من خودم همه جور گه خوري كردم گفت پردمو بزن زدم واسش رفتم با مامانشم صحبت كردم اخرش ميدونيد چي كار كرد؟ رفت با اين رضايا ريخت رو هم : ))
ولي نميتوني دخترو بشناسي جوري واست رنگ عوض ميكنه كه كف كني همه به من ميگفتن تو خيلي 7 خطي و اين حرفا ولي از يه فنچ 19 ساله خورديم
خلاصه اينكه دل خودتونو خوش نكنيد كه از رو ظاهر ميشه فهميدو 7 روزه امار دستتون مياد و ...
زن ميخوايد چي كار؟
دوست دخترش فقط واسه يه شب اون كه ديگه زنه
يا يه لاشي بهتون ميفته يا يه سالم خودتونم خسته نكنيد كه بتونيد بفهميد طرف سالمه يا نه
من خودم همه جور گه خوري كردم گفت پردمو بزن زدم واسش رفتم با مامانشم صحبت كردم اخرش ميدونيد چي كار كرد؟ رفت با اين رضايا ريخت رو هم : ))
ولي نميتوني دخترو بشناسي جوري واست رنگ عوض ميكنه كه كف كني همه به من ميگفتن تو خيلي 7 خطي و اين حرفا ولي از يه فنچ 19 ساله خورديم
خلاصه اينكه دل خودتونو خوش نكنيد كه از رو ظاهر ميشه فهميدو 7 روزه امار دستتون مياد و ...
زن ميخوايد چي كار؟
دوست دخترش فقط واسه يه شب اون كه ديگه زنه
يا يه لاشي بهتون ميفته يا يه سالم خودتونم خسته نكنيد كه بتونيد بفهميد طرف سالمه يا نه
من با یکی دوست شدم مادر هرچی آرایشو تیپو اینارو ..یده بعد به من میگه تا حالا دوست پسر نداشتم
گفتم اره یه امامزاده بود اونم واسه منه حتما
دیگه چون ایشون گفتن تموم! پس تموم!!
می خوام یه اعتراف کنم : تا حالا با هر دختری دوست شدم باهاش خوابیدم ! به غیر 1کی که اونم بچه بودم !!
نمی گم همه رو آره ولی در حد خوابیدن تو بغله هم و ...... اینا !!
جدیدا بیشتر دخترایی که رفیق میشن با پسر سه سوت پا میدن !!
ابلیس راس میگه دختر که 1بار داد 200 بار میده !!
خدا به خیر کنه ازدواح های ما و نسل های بعد ما !!:blink:
خیلی بی انصافیه ! همتون دارین اعتراف میکنین به یک بار س ک س حداقل . خوب همتون س ک س رو تجربه کردین بعد آخر حرفات اومدی نوشتی خدا به خیر کنه ازدواج شما رو .!
عزیز من تو رفتی خدا تا دختر گ ا ....دی حالا توقع داری یه نجیب و خوب گیرت بیاد؟
اونی که تو گ ....دی تو پاچه نفر قبلی که پست زده و س ک س داشته ئ اون دختری که اون گ .....ده تو پاچه تو .
جبر طبیعت ! در و تخته ! خودتو خیلی نگران نکن ... یکی به خوبی خودت گیرت میآد .