• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
دمت گرم حرفی زدی که همه چیزو تا آخرش خوندم دیگه .لووووووول

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
کاملا موافقم چون منم همچین آدمهایی رو زیاد میبینم

Joseph Stalin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من مهم نیست، مهم اونه که زن بعد از ازدواج خیانت نکنه. کاری که زن من کرد. البته بعضی مردهای سوسول وقتی با چنین چیزی روبرو می شن، ( خیانت زن ) فکر می کنن اگه بی بخاربازی در بیارن، کاملا روشنفکریه. در صورتی که اینطوری نیست. من از پیگرد قانونی کمی می ترسیدم، وگرنه زنم رو می کشتم.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
تو این بحث میخواین برای همدیگه تصمیم بگیرین ... هرکی یه عقیده ای داره .

یکی اونقدر دختر گ.... ده و فکر میکنه خودش آدم خوبیه که براش فرق نمیکنه که دختری که میگیره 100 بار گ---ده شده باشه . نه کاکا ... دختر خوب و با صالت لا نمیده . تموم .

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15

یکی اونقدر دختر گ.... ده و فکر میکنه خودش آدم خوبیه که براش فرق نمیکنه که دختری که میگیره 100 بار گ---ده شده باشه . نه کاکا ... دختر خوب و با صالت لا نمیده . تموم .
دیگه چون ایشون گفتن تموم! پس تموم!!:D

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
به نظر من مهم نیست، مهم اونه که زن بعد از ازدواج خیانت نکنه. کاری که زن من کرد. البته بعضی مردهای سوسول وقتی با چنین چیزی روبرو می شن، ( خیانت زن ) فکر می کنن اگه بی بخاربازی در بیارن، کاملا روشنفکریه. در صورتی که اینطوری نیست. من از پیگرد قانونی کمی می ترسیدم، وگرنه زنم رو می کشتم.

من هم کاملا موافقم با این قضیه .

ولی فکر نمیکنین که یک وسیله ی مناسب برای پیش بینی آینده ی افراد اینه که گزشته ی اونها رو بررسی کنیم !

یعنی شما وقتی میخوای بری توی یک شرکت استخدام بشی ، اولین کاری که میکنن میگن سابقه ؟

( اعم از کار یا سابقه ی کیفری )

خوب علتش هم مشخصه دیگه ، چون میخوان آینده ی طرف رو بدونن ! یعنی محاله کسی رو که دزدی کرده باشه جایی استخدام کنن ! چون به هر حال میشه پیش بینی کرد ، درصد دزدی کردنه کسی که قبلا یک بار اینکار رو کرده

از کسی که این کار رو نکرده بیشتره .

Last edited:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0

نمیشه به طور صد در صد و با قطعیت گفت ، ولی درصد زیادی حق با شماست .http://*****************/angel-smiley-5097.gif

ولی معمولا حتی همونهایی هم که شما نام بردین تعداد زیادیشون براشون اهمیت داره این قضیه .

باز تو انون قشر شریف ، یک عده خاصی هستن که دیگه از همه چی بریدن !!!
whitehair.gif
واسشون هیچی مهم نیست .

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
من خودم همه جور گه خوري كردم گفت پردمو بزن زدم واسش رفتم با مامانشم صحبت كردم اخرش ميدونيد چي كار كرد؟ رفت با اين رضايا ريخت رو هم : ))
ولي نميتوني دخترو بشناسي جوري واست رنگ عوض ميكنه كه كف كني همه به من ميگفتن تو خيلي 7 خطي و اين حرفا ولي از يه فنچ 19 ساله خورديم
خلاصه اينكه دل خودتونو خوش نكنيد كه از رو ظاهر ميشه فهميدو 7 روزه امار دستتون مياد و ...
زن ميخوايد چي كار؟
دوست دخترش فقط واسه يه شب اون كه ديگه زنه
يا يه لاشي بهتون ميفته يا يه سالم خودتونم خسته نكنيد كه بتونيد بفهميد طرف سالمه يا نه

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من خودم همه جور گه خوري كردم گفت پردمو بزن زدم واسش رفتم با مامانشم صحبت كردم اخرش ميدونيد چي كار كرد؟ رفت با اين رضايا ريخت رو هم : ))
ولي نميتوني دخترو بشناسي جوري واست رنگ عوض ميكنه كه كف كني همه به من ميگفتن تو خيلي 7 خطي و اين حرفا ولي از يه فنچ 19 ساله خورديم
خلاصه اينكه دل خودتونو خوش نكنيد كه از رو ظاهر ميشه فهميدو 7 روزه امار دستتون مياد و ...
زن ميخوايد چي كار؟
يا يه لاشي بهتون ميفته يا يه سالم خودتونم خسته نكنيد كه بتونيد بفهميد طرف سالمه يا نه

غالبا تایید میشه

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
زن ميخوايد چي كار؟

آقا جسارتا ، طرف سلیقش تو آفساید بوده !
127fs3700983.gif

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من با یکی دوست شدم مادر هرچی آرایشو تیپو اینارو ..یده بعد به من میگه تا حالا دوست پسر نداشتم
گفتم اره یه امامزاده بود اونم واسه منه حتما

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
من با یکی دوست شدم مادر هرچی آرایشو تیپو اینارو ..یده بعد به من میگه تا حالا دوست پسر نداشتم
گفتم اره یه امامزاده بود اونم واسه منه حتما

مگه دیوانه باشه که بیاد همینجوری زرتی بگه BF داشتم !!! البته منظورم این نیست که داشته ها :D ... کلا منظورم اینه که توقع نداری که اگه داشته بوده باشه ( انده ماضیه بعید ) بیاد بت بگه !!!

شما ضمیمه کن :
2dgugwo.gif

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
می خوام یه اعتراف کنم : تا حالا با هر دختری دوست شدم باهاش خوابیدم ! به غیر 1کی که اونم بچه بودم !!
نمی گم همه رو آره ولی در حد خوابیدن تو بغله هم و ...... اینا !!
جدیدا بیشتر دخترایی که رفیق میشن با پسر سه سوت پا میدن !!
ابلیس راس میگه دختر که 1بار داد 200 بار میده !!
خدا به خیر کنه ازدواح های ما و نسل های بعد ما !!:blink:

خیلی بی انصافیه ! همتون دارین اعتراف میکنین به یک بار س ک س حداقل . خوب همتون س ک س رو تجربه کردین بعد آخر حرفات اومدی نوشتی خدا به خیر کنه ازدواج شما رو .!‌

عزیز من تو رفتی خدا تا دختر گ ا ....دی حالا توقع داری یه نجیب و خوب گیرت بیاد؟‌

اونی که تو گ ....دی تو پاچه نفر قبلی که پست زده و س ک س داشته ئ اون دختری که اون گ .....ده تو پاچه تو .

جبر طبیعت ! در و تخته ! خودتو خیلی نگران نکن ... یکی به
خوبی خودت گیرت میآد .

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
خیلی بی انصافیه ! همتون دارین اعتراف میکنین به یک بار س ک س حداقل . خوب همتون س ک س رو تجربه کردین بعد آخر حرفات اومدی نوشتی خدا به خیر کنه ازدواج شما رو .!‌

عزیز من تو رفتی خدا تا دختر گ ا ....دی حالا توقع داری یه نجیب و خوب گیرت بیاد؟‌

اونی که تو گ ....دی تو پاچه نفر قبلی که پست زده و س ک س داشته ئ اون دختری که اون گ .....ده تو پاچه تو .

جبر طبیعت ! در و تخته ! خودتو خیلی نگران نکن ... یکی به
خوبی خودت گیرت میآد .

من که نرفتم به زور بیا بیا من بگا*ت ؟!
خودش خواسته دیگه ! منم با احساسات بازی نمی کنم ! در مورده حرفتم مطمئن باش جاده صاف کنه اون دخترا یکی دیگه بوده و قبل من آره !!
واسه همین میگم آخر عاقبته مارو بخیر کنه !!:wacko:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اکثر دخترا دوستی با جنس مخالف رو تجربه داشتن!
اما من به شخصه اگه بدونم با همچین فردی ازدواج نمیکنم!
البته هر کس نظری در این مورد داره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا