ببين برای دختر هم مهم هست که ببينه قبلاً پسره چيکاره بوده..ولی چيزی که مشخصه اينه که جنس مذکر با مؤنث خيلی با هم تفاوت دارن..اگه مردی با چند تا زن همزمان ازداوج کنه کسی نميتونه ايرادی بگيره ولی زن ميتونه يه همچين کاری بکنه؟؟
کلاً شخصيت زن تو اين مقوله جداست از مرد...من هميشه گفتم حقوق زن و مرد بايد مساوی باشه ولی همجا که نميشه...مثلاً نمونه بارزش رو بالا گفتم......
به نظر من برای پسر عيبی نيست که تو دورانی که هنوز شخص مورد علاقش رو برای زندگی انتخاب نکرده بياد خلافی هم بکنه زياد نميتونه مهم باشه.. ولی برای زن يه عيب بزرگ محسوب ميشه..حالا شايد بپرسی چرا؟؟
جواب دادن اين سؤال زياد سخت نيست...از اونجا که زن از لحاظ مقام و منزلت تو اين مورد از مرد بالاتره بايد جايگاش حفظ بشه .ما حديث های خيلی زيادی تو اين موارد از پيامبرامون داريم..
او نشد دیگه..
ببین این حرفا که میگفتن زن دارای مقام بالایی و این حرفا..
الان همه فهمیدن ببخشیدا فقط واسه خر کردن زنا بوده.
از طرف دیگه میگفتن مرد میتونه چن تا زن داشته باشه ولی زن نمیتونه چرا؟؟؟
چون میگفتن معلوم نیس اگه زن بچه دار بشه از کدوم مرد حامله شده.
ولی حالا با وجود پیشرفت تو بهداشت و کلا این مسائل خیلی راحت میشه این قوانین رو عوض کرد اگه ایرادی نداره .
مثلا همونطور که یه مرد دو تا زن میتونه بگیره یه زن هم این حق رو داشته باشه که دو تا شوهر کنه..پس اگه ذات ماجرا ایراد نداشته باشه جوابی براش نیس واگه هم جوابی باشه جز بهانه تراشی برای قانونی جلوه دادنش نیست.
پس در کل میگم زن و مرد هیچ فرقی با هم ندارن و هر قانونی که واسه خر کردن زن به کار برده میشه در قرن 21 جفنگی بیش نیست که البته خانوما این دوره ماشالا دست همه رو از پشت میبندن تو دونستن قوانین و درست و غلط بودنش.