• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
ببين برای دختر هم مهم هست که ببينه قبلاً پسره چيکاره بوده..ولی چيزی که مشخصه اينه که جنس مذکر با مؤنث خيلی با هم تفاوت دارن..اگه مردی با چند تا زن همزمان ازداوج کنه کسی نميتونه ايرادی بگيره ولی زن ميتونه يه همچين کاری بکنه؟؟
کلاً شخصيت زن تو اين مقوله جداست از مرد...من هميشه گفتم حقوق زن و مرد بايد مساوی باشه ولی همجا که نميشه...مثلاً نمونه بارزش رو بالا گفتم......
به نظر من برای پسر عيبی نيست که تو دورانی که هنوز شخص مورد علاقش رو برای زندگی انتخاب نکرده بياد خلافی هم بکنه زياد نميتونه مهم باشه.. ولی برای زن يه عيب بزرگ محسوب ميشه..حالا شايد بپرسی چرا؟؟
جواب دادن اين سؤال زياد سخت نيست...از اونجا که زن از لحاظ مقام و منزلت تو اين مورد از مرد بالاتره بايد جايگاش حفظ بشه .ما حديث های خيلی زيادی تو اين موارد از پيامبرامون داريم..

او نشد دیگه..
ببین این حرفا که میگفتن زن دارای مقام بالایی و این حرفا..
الان همه فهمیدن ببخشیدا فقط واسه خر کردن زنا بوده.
از طرف دیگه میگفتن مرد میتونه چن تا زن داشته باشه ولی زن نمیتونه چرا؟؟؟

چون میگفتن معلوم نیس اگه زن بچه دار بشه از کدوم مرد حامله شده.
ولی حالا با وجود پیشرفت تو بهداشت و کلا این مسائل خیلی راحت میشه این قوانین رو عوض کرد اگه ایرادی نداره .
مثلا همونطور که یه مرد دو تا زن میتونه بگیره یه زن هم این حق رو داشته باشه که دو تا شوهر کنه..پس اگه ذات ماجرا ایراد نداشته باشه جوابی براش نیس واگه هم جوابی باشه جز بهانه تراشی برای قانونی جلوه دادنش نیست.

پس در کل میگم زن و مرد هیچ فرقی با هم ندارن و هر قانونی که واسه خر کردن زن به کار برده میشه در قرن 21 جفنگی بیش نیست که البته خانوما این دوره ماشالا دست همه رو از پشت میبندن تو دونستن قوانین و درست و غلط بودنش.:cool:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بعد اگر خود پسر به قول شما خلاف سنگین داشته باشه مهم نیست؟!

هر کس هرکاری کرده باید قبول کنه شریکش هم همون کار رو کرده باشه
ضمن اینکه هر اتفاقی افتاده برای قبل از آشنایی با تو (نوعی) هست. اینکه چی بود خیلی مهم نیست! مهم اینکه الان چی هست! از این به بعد چی خواهد بود.
مسئله مهم این وسط صداقت و روراستیه نه داشتن پرده یا نداشتنش !! در هر صورت علی جان مسئله توی ایران به نظرم خیلی پیچیده تر از اینه که نسخه ی اروپائی بچینیم .نوع رابطه در ایران معمولا مثبت نیست و به قولی بزن در روئی و در هم مالیدن و .. هست . این سالم نبودن رابطه باعث پیچیده تر شدن اوضاع میشه . مخصوصا اولین جیزی که دختر ها در طی روابط اشون با پسر ها یاد میگیرند مثل بارپا پاپا رنگ عوض کردن در مقابل کیس های مختلفه . یه دختر در ایران به راحتی میتونه جلوی شما نقش مریم مقدس رو بازی کنه و جلوی فرد دیگه ای در نقش کلوپاترا ظاهر بشه !! وگرنه اینکه یه انسان در طی 20 و خورده ای سال رابطه ی عاطفی داشته باشه و اون رابطه به رابطه ی فیزیکی کشیده بشه چیز عجیبی نیست . مهم سلامت روانیه فرده مقابله !!

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
مسئله مهم این وسط صداقت و روراستیه نه داشتن پرده یا نداشتنش !! در هر صورت علی جان مسئله توی ایران به نظرم خیلی پیچیده تر از اینه که نسخه ی اروپائی بچینیم .نوع رابطه در ایران معمولا مثبت نیست و به قولی بزن در روئی و در هم مالیدن و .. هست . این سالم نبودن رابطه باعث پیچیده تر شدن اوضاع میشه . مخصوصا اولین جیزی که دختر ها در طی روابط اشون با پسر ها یاد میگیرند مثل بارپا پاپا رنگ عوض کردن در مقابل کیس های مختلفه . یه دختر در ایران به راحتی میتونه جلوی شما نقش مریم مقدس رو بازی کنه و جلوی فرد دیگه ای در نقش کلوپاترا ظاهر بشه !! وگرنه اینکه یه انسان در طی 20 و خورده ای سال رابطه ی عاطفی داشته باشه و اون رابطه به رابطه ی فیزیکی کشیده بشه چیز عجیبی نیست . مهم سلامت روانیه فرده مقابله !!
بهنام تو اصلا پی تی رو ول نکردی توی این مدت؟؟ یعنی همش داری توش فعالیت میکنی؟؟؟ از کی؟؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
از وقتی بیمس رو نمیتونم درست باز کنم !!یعنی کمتر از یک هفته !!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

تایید میشه 1000%
البته از اون ورش هم هست! پسرها دائم دنبال یه مو قشنگتر و هیکل فلانترش هستند.
یه جا درویش خان ، یه جا دی جی کیوان ، یه جا اشی متال ، یه جا هم ممد رپر
کلآ همون عدم صداقته مهم هست! اینکه نه خودش میدونه چی میخواد و چی هستند نه طرف مقابلش میدونه چی میخواد و چی هست ...

بهنام تو اصلا پی تی رو ول نکردی توی این مدت؟؟ یعنی همش داری توش فعالیت میکنی؟؟؟ از کی؟؟

Hurt.gif

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
تایید میشه 1000%
البته از اون ورش هم هست! پسرها دائم دنبال یه مو قشنگتر و هیکل فلانترش هستند.
یه جا درویش خان ، یه جا دی جی کیوان ، یه جا اشی متال ، یه جا هم ممد رپر
کلآ همون عدم صداقته مهم هست! اینکه نه خودش میدونه چی میخواد و چی هستند نه طرف مقابلش میدونه چی میخواد و چی هست ...

Hurt.gif
cry.gif

Chapeau

Registered User
لایک‌ها
11
من فکر می کنم اصلا مطرح کردن همچین سوالی خودش خنده داره !!!! بعضی از مردای ایرانی موقع
زن گرفتن فکر می کنن قرار برن از مغازه جنس بخرن ، خودشون رو صاحب همه چی زن بیچاره می دونن
حتی فکرش!

به قول دوستان هرکی با تجربه باشه :D که اصلا براش مهم نیست ،//////

جدا سازی جنسیتی تو جامعه اونهم از بچگی این عوارض رو هم داره .... یه محیط مسخره پاستوریزه ایجاد میکنه که طرف یا از ترس گناه حتی به جنس مخالف فکر هم نکنه یا هزار جور ترفند خنده دار و چیپ بکار ببره تا بتونه ارتباط برقرار
کنه .....

مخصوصا اولین جیزی که دختر ها در طی روابط اشون با پسر ها یاد میگیرند مثل بارپا پاپا رنگ عوض کردن در مقابل کیس های مختلفه . یه دختر در ایران به راحتی میتونه جلوی شما نقش مریم مقدس رو بازی کنه و جلوی فرد دیگه ای در نقش کلوپاترا ظاهر بشه !! !

متاسفانه این هم یکی از اون عوارضه !!!

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
کسی که این تاپیک رو باز کرده در حقیقت میخواد درصد و درجه غیرت افراد چه مونث و چه مذکر رو بسنجه

به نظر من غیرت یه نوع شرک محسوب میشه (البته این فقط نظر شخصی منه)

یعنی اگه کسی میخواد فکر بدی درباره ناموس شما بکنه بخاطر غیرت ذاتی نباید مخالفت این مسئله باشی بلکه بخاطر فرمان خدا و حکم خدا باید از این مسئله ناراحت بشی یعنی اینجوری باشی چون خدا بدش میاد منم بدم میاد

ولی کدوم یکی از ما چه مومن چه لائیک بخاطر خدا از ناموسمون حفاظت میکنیم؟ فقط بخاطر دل خودمونه نه خدا

اگر بخاطر خدا بود : 1- از اتفاقی که برای ناموس همسایه افتاده به اندازه ناموس خودمون ناراحت میشدیم 2- به اندازه ای که برای خواهرمون ناراحت میشدیم به همون اندازه برای برادرمون ناراحت میشدیم 3- ازدواج موقت که دیگه حلاله و خداپسند اجازه میدادیم خواهرمون متعه یک شخصی بشه و اون شخص رو به خونه دعوت میکریم

اون دوستمون که درصد آمار ها رو میگرفت بیاد بگه تهران و قم و قزوین و ... مهم نیست کلا بگه چند درصد اینجوریند؟
اصلا درصد نمیخاد بیا بگو چند نفر اینجورین؟
چند نفر تو ایران وجود داره که نظر خدا براش مهمتر باشه؟

sorry

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
بعد 4 ماه كه ديگه پزشك قانوني به هيچ وجه نميتونه بفهمه . بعد هر چي طرف بره حموم آثارش كمتر بشه

تا ميتونيد بزنيد شما هم . نزني يكي ديگه ميزنه

يا حسين

يا حق

این هم سمپلش که ارایه بدم خدمتتون ! ...

الان این آخره پارادوکسه ! ... حالا من اگزیستیالستم! شما چرا ؟

Last edited:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
لووووووول!!! ببخشید اقای با شخصیت تحصیلکرده ی کار به پایین کمر ندار (اونوقت نمیدونم پس چرا لنگ این یه تیکه پرده ای!) عمیق و با ادراک بالا و خوش خنده ......
اصلا لزومی نداره بحث رو با تو ادامه بدم! هر کی بخونه خودش قضاوت میکنه!

اگه یه تیکه از من کوت کنی که گفتن زن باید پرده داشته باشه ، جایزه ی خفنی داری . من همیشه در هاله ای نسبیت صحبت میکنم .

- - - - - - - - -

من نمیتونم ادعا کنم کسی که لباسش بوی پهن گاو میده ، آدم با نظافتیه !

لیکن ، برای من لباس بی بو اهمیتی نداره ، بلکه نظافت اهمیت داره .

( یعنی اگر به من ثابت بشه طرف نظافت داره ، بیخیال بوی پهنش میشم )

خوب معنی استنتاجیه این جمله اینه که ، اصل مورد توجه نظافته ، لیکن یکی از معیارهای ممیزش لباس تمیز به تن

داشتنه . ( امیدوارم واضح بوده باشه )

حالا این بکارت هم همینه ! ... خودش اهمیتی نداره ! ولی واسه من ملاکی از شخصیت طرف مقابله .

شخصیت طرف مقابل برای من اهمیت داره .

درجه ی اهمیتش هم در حدیه که در تناسب با من باشه .

( ممکنه من تا موقع ازدواج اون قدر گند زده باشم که تناسب شخصیتیم در حدی بیاد پایین که برام مهم نباشه دیگه

طرفم تو چه لولی داره سیر میکنه )

- - - - - - - -

پ.ن : بحث رو شخصی نکنین ، ما در مورد مسایل Generally بحث میکنیم . یعنی تمام این من ها ی جملات من

یا تو های اون ، خطاب به طرز فکر من و شماست نه خودم و خودت !

Last edited:

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
کسی که قصد معاينه کردن طرفش رو داره بعد از ازدواج که نميره اينکارو انجام بده،قبلش ميره واسه اينکار،و در صورتی که مشکلی نباشه تاييده اي از طرف پزشک قانونی دريافت ميکنه
پس پزشک قانونی مرجع خوبی واسه مطلع شدن هستش

یکی از کارهای ( چه کار مهمی هم هست ! ) پزشکی قانونی صدور گواهی سلامت است ..... به این معنی که آیا ایشون مقاربت داشته یا خیر .......

تحت هیچ شرایطی جواب چنین معاینه ای رو به مرد نمیدن جز با رضایت خود زن. و هیچ کس هم نمیتونه زنی رو مجبور به معاینه کنه،حتی پزشکی قانونی!به خاطر هیمن گفتم مرجع خوبی برای اطلاع مردان محسوب نیمشه.
این گواهی سلامت هم همونطور که گفتم با درخواست خود زن صادر و به خود زن هم داده میشه نه به کس دیگه.

ینی اینکه اگر بنده خدایی بیادو پرده بکارت رو بزنه طرف میتونه بگه کاره این بوده ؟؟ از کجا میفهمن پزشک قانونیا ؟؟
میشه بگی من نبودم ؟؟:D

فقط تا قبل از شستشو قابل تشخیص هست .

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
تحت هیچ شرایطی جواب چنین معاینه ای رو به مرد نمیدن جز با رضایت خود زن. و هیچ کس هم نمیتونه زنی رو مجبور به معاینه کنه،حتی پزشکی قانونی!به خاطر هیمن گفتم مرجع خوبی برای اطلاع مردان محسوب نیمشه.
این گواهی سلامت هم همونطور که گفتم با درخواست خود زن صادر و به خود زن هم داده میشه نه به کس دیگه.
تایید میشه ....
بحث من این بود که محرمانه نیست ..... گزارش های محرمانه با درخواست و دستور مقام قضایی صادر و فقط هم به دادگاه ارائه میشوند ......
البته این قضیه ی اجبار و اجازه یکم .....
خوب مسلما نمیتونید دست و پای نامزدتون رو ببندید و پیش دکتر زنان یا پزشکی قانونی ببریدش ولی گواهی سلامت تقریبا یه چیز جا افتاده است و مطالبه اش از طرف مقابل ( کسی باهاش قصد ازدواج دارید ) با موافقت اون مواجه میشه ..... البته نوع موافقت متفاوته :D
یهو میشید پدر روحانی و براتون اعتراف می کنه ! ( چه صادقانه ! )
و بسیاری یهوی دیگر ......
------
ولی در کل با اینکه مرجع و کلا راه خوبی نیست کاملا موافقم
-------------------------

ینی اینکه اگر بنده خدایی بیادو پرده بکارت رو بزنه طرف میتونه بگه کاره این بوده ؟؟ از کجا میفهمن پزشک قانونیا ؟؟
میشه بگی من نبودم ؟؟:D
آهان :D
خوب اینکه آره ، اینهمه دیه و ازدواج اجباری و .... قضیه اینه که فهمیدن کی بوده دیگه :D
البته اینکه چطوری میفهمن رو نمی دونم ....
دوستمون l'avocat به نکته ی جالبی اشاره کرد :

فقط تا قبل از شستشو قابل تشخیص هست .

چون کلا هر اثری بعد از شستن و پاک کردن ، ناپدید میشه .....
بجز : ( شدیدا بی ادبی است و اصلا در شخصیت من نیست این حرفا :D )
شناسایی کالیبر گلوله ! :blink: که این هم خیلی بعید به نظر میرسه

موید باشید
در پناه ایزد یکتا :happy:

Last edited:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
که اینا هم کلی دنگو فنگ داره و هرکسی هم فکر نکنم بره دنبالش

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
فکر نمی کنم دختری که شخصیتو غرورش براش مهمه حاضر به قبول چنین کاری بشه
حتی اگه مشکلی نباشه! ترجیح میده بی خیال طرف بشه تا بره و...

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
ب نظر شما تا چند ساله دیگه میخواد چی بشه این ملکت ؟؟(خدایه من)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ببين برای دختر هم مهم هست که ببينه قبلاً پسره چيکاره بوده..ولی چيزی که مشخصه اينه که جنس مذکر با مؤنث خيلی با هم تفاوت دارن..اگه مردی با چند تا زن همزمان ازداوج کنه کسی نميتونه ايرادی بگيره ولی زن ميتونه يه همچين کاری بکنه؟؟
کلاً شخصيت زن تو اين مقوله جداست از مرد...من هميشه گفتم حقوق زن و مرد بايد مساوی باشه ولی همجا که نميشه...مثلاً نمونه بارزش رو بالا گفتم......
به نظر من برای پسر عيبی نيست که تو دورانی که هنوز شخص مورد علاقش رو برای زندگی انتخاب نکرده بياد خلافی هم بکنه زياد نميتونه مهم باشه.. ولی برای زن يه عيب بزرگ محسوب ميشه..حالا شايد بپرسی چرا؟؟
جواب دادن اين سؤال زياد سخت نيست...از اونجا که زن از لحاظ مقام و منزلت تو اين مورد از مرد بالاتره بايد جايگاش حفظ بشه .ما حديث های خيلی زيادی تو اين موارد از پيامبرامون داريم..

Benyaminjجان من شدیدا با این موضوع مخالف هستم

در مورد حدیث گفتی یک چیز می خواهم ازت بپرسم که به نظر تو سطح فکر الان با سطح فکر 1400 سال پیش آیا یکی هست
1400 سال پیش بخاطر خیلی چیز ها اسلام گفت که مرد تا 4 تا می تونه زن بگیره ( که اونم شرایط داره ) خوب در اون زمان که سطح فکر ها اونقدر پائین بوده برای تعدیل آن اومدن براش مانع گذاشتن در صورتی که الان اش هم در کشور های عربی از اینجور موارد خیلی هست
ولی وقتی سطح شعور مردم بالا میره حتما باید قوانین هم عوض بشه
یعنی ما الان هم باید همان قوانینی رو داشته باشیم که 1400 سال پیش وضع شده

به نظر من یک نوع توهین به مرد هست چون با این وضع می گویم چون مرد بوالهوس هست ( که در جامعه ما کم نیستند ) پس خدا براشون شرایط فراهم کرده
اینها همه توجیهی است که ما برای خودمون میاریم که روی کثافت کاریمون ماله بکشیم

البته داشتن رابطه جنسی کثافت کاری نیست این نگاه یک طرفانه ما به زندگی هست که باعث میشه تنها خودمون رو ببینیم و اینکه من می تونم این کار رو بکنم چون مرد هستم

خیلی وقت هست که در جامعه فعلی فکر می کنم که الان که مرد هستم چه کار فوق العاده انجام شده مرد بودن خودش کلی هست
الان که مرد هستم می تونم خیلی از کار ها رو بدون اینکه شرمی ازش داشته باشم انجام بدم و حتی می تونم اون رو جار بزنم و از اون بهتر اون رو قانونی کنم چرا چون مرد هستنم

الان میان میگن بیا یک فمنیست مرد پیدا کردم :) ولی نه من سالهای سال هست که خدا رو شکر می کنم که یک مرد هستم چون طاقت این همه خوبیهای رو که قرار هست به من بدهن رو ندارم اینکه چون بهشت زیر پای مادران هست نباید این کار رو بکنم چون درجه من بیشتر از مرد هست پس باید خودم رو نگه دارم

یک دفعه از خودتون پرسیدید که اگه یک دختر نخواهد بهشت زیر پایش باشه و اینکه درجه اش بیشتر از مرد نباشه و در عوض اش بخواهد همون کار های رو بکند که یک مرد طبق گفته ما ها می تواند انجام دهد را بکند اونوقت خدا در مقابلش چه چیز را می توانست بگوید

پس لطفا برای قانونی کردن رفتار و کردار خودمون سراغ خدا نریم و دنبال راه در رو و میان بر نباشیم بهتره میزان کردار و گفتار خودمون را اول با عقل بسنجیم بعد ....

موفق باشید

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا