• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان نداشتن چیز هیچ نشانه ی این نیس که یک دختر قبلا رابطه ای خوفی داشته .
مادر زاد ممکنه یه دختر اصلا این مساله رو نداشته باشه و یا اینکه به حدی باشه که اصلا نشانه ای بعدا ازش نباشه.تازه اصولا واسه بیرون آمدن **ن در دوران ****ا** از **** یه مقدار دارای ****خ** هست .البته ممکنه به خاطر ورزش و تحرکهای بدنی هم از بین بره.
قبل از ازدواج گویا میرن چک میکنن .
و حتی اگه کسی کاری هم کرده باشه با بخیه زدن قسمت خیلی کمی از ***** به هم ،طرف (ینی پسر ) رو خر میکنن میره پی کارش.
نیتیجه اخلاقی :زیاد فکرتونو به این چیزا مشغول نکنید .بالاخره میگن دنیا یه نمه پیشرفت کرده و همه چیز ممکنه.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
تو این دوره پسره با دو تا دختر میپره و به خودش میگه خیلی زرنگم.
از اون طرف دختره با 10 تا پسر میپره و به خودش میگه برم دنبال یازدهمی.

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
پس اگه اينقدر دوست داري به اميد اينكه يه زن طاق باز گيرت بياد و زير يه سقف با هم تفاهم داشته باشيد

موفق باشي

يا حق
یا حق!! علی یارت! یا علی! الله اکبر!

به به ... ! میگم وحید تو احتمالا تو رای گیری به خاتمی رای نیمیدی با این طرز فکرت
وقتی فکر میکنین خاتمی باعث بروز همچین طرز فکرایی شده میرین به این یارو رای میدین که 4 ساله داره تر میزنه توی مملکت دیگه!
یه ذره فکر کنین!

حالا با یک زن باکره داشتن یا نداشتن که به قول شما واسشون آسمون به زمین نمیاد ! یارو اصلا آدمی به حساب نمیاد که بخواد

چیزی ازش کم شه یا بهش اضافه شه !

اصلا به قول شما نون حروم حلال چه فرقی واسه اون میکنه !

ولی واسه آدمه قصه ی من خیلی فرق خواهد کرد ! ... و قطعا درکش هم خیلی سخت خواهد بود ولی حقیقت داره .
الان اونی که باکره نیست یعنی عوضیه؟!! یعنی ادم به حساب نمیاد؟!! ببین 1 مسئله اینجا هست! یا قبل از ازدواج خود پسر میره دختر بازی میکنه! حالا یا یه دختر رو از دختری میندازه یا نمیکنه این کارو! یا اینکه پسر نمیره دختر بازی کنه!
توی گروه اول که خیلی مسخره بازیه اگه بیاد بگه من دختر افتاب مهتاب ندیده میخوام! خودم به شخصه *&^(*)&(*)& این طرفو!!!:D
توی گروه دوم هم فقط میتونم بگه که سرتون کلاه رفت!!:D توی کل زندگیتون شما موندین و 1 دختر سن بالا که فقط باید غذا بپزه و ظرف بشوره و در کل زندگی زناشویی رو تجربه کنه! پس فردا هم راه میوفتین دنبال خانوم های مردم چون میخواین ببینین بیقه زنها چه جورین! ندیدین دیگه تا حالا!

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو این دوره پسره با دو تا دختر میپره و به خودش میگه خیلی زرنگم.
از اون طرف دختره با 10 تا پسر میپره و به خودش میگه برم دنبال یازدهمی.
احسنت به این پهلوان

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
این مسایل جدا از قضایای دیگه اش به یک چیز دیگه باید بپردازیم
توی جامعه ما یک پسر یا دختر اگه بخواهند رسما ارتباط داشته باشند باید اول برند خودشون رو درگیر هم کنند ( البته من منظورم راهی که ما قبول داریم وگرنه همه جورش هست )
خوب حالا در خارج یک دختر یا پسر قبل از اینکه به فکر ازدواج بیفتند قبلش خیلی از حالات روحی و روانی و جنسی را قبلا به اش رسیدن و دیگر برای ازدواج تنها فکرشون اونجای دختر یا پسر نیست

ولی در عوض در ایران جوان برای اینکه نیازش رو برطرف کنه چقدر راه داره

یا باید ازدواج بکنه که در این وضعیت جامعه رسما دیوانگی است
و یا باید این کار های که شما بدتون میاد رو بکنه
خوب آیا فکر کردید که این یک نیاز اساسی انسان هست و دست خودش هم نیست و اگر هم ازش جلوگیری کنه باعث بروز مشکلاتی می شود
خوب در این وضعیت یک فرد باید چکار کنه خوب نمی تونه که بره بمیره مجبور میشه اینکار رو بکنه حالا این دلیل بر بد بودن آن طرف نیست و غیره

البته می دونم هستند کسانی که این کار ها رو نمی کنند ( من جمله خود من :) ) ولی این دلیل بر خوب بودن هیچ کدام نیست

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
یا حق!! علی یارت! یا علی! الله اکبر!

وقتی فکر میکنین خاتمی باعث بروز همچین طرز فکرایی شده میرین به این یارو رای میدین که 4 ساله داره تر میزنه توی مملکت دیگه!
یه ذره فکر کنین!

الان اونی که باکره نیست یعنی عوضیه؟!! یعنی ادم به حساب نمیاد؟!! ببین 1 مسئله اینجا هست! یا قبل از ازدواج خود پسر میره دختر بازی میکنه! حالا یا یه دختر رو از دختری میندازه یا نمیکنه این کارو! یا اینکه پسر نمیره دختر بازی کنه!
توی گروه اول که خیلی مسخره بازیه اگه بیاد بگه من دختر افتاب مهتاب ندیده میخوام! خودم به شخصه *&^(*)&(*)& این طرفو!!!:D
توی گروه دوم هم فقط میتونم بگه که سرتون کلاه رفت!!:D توی کل زندگیتون شما موندین و 1 دختر سن بالا که فقط باید غذا بپزه و ظرف بشوره و در کل زندگی زناشویی رو تجربه کنه! پس فردا هم راه میوفتین دنبال خانوم های مردم چون میخواین ببینین بیقه زنها چه جورین! ندیدین دیگه تا حالا!

من که همون اول گفتم همه نمیتونن درک کنن .

شخصیت یک واژه ی خیلی عمیق تر از این حرفهاست . شاید بتونم بهتون بگم یک عمره .

سرمون کلاه رفت ؟

مگه شخصیت مورد بحث من اصغر و جعفره کفتر فروشن ، که ازدواج براشون معامله باشه که سرشون کلاه بره .

بازم میگم درکش سخته . فقط باید زحمتش رو کشید .

همه ی حرفاتون در مورد همون درصد الاف و بیکار جامعه که وقتشون رو فقط میگزرونن میشه .

مطمینن جامعه افراد دیگه ای هم داره ، که دغدغه هایی از کمر به بالا داشته باشن .

( البته من اصلا منظورم خودم نیستم )

اما از پایه از این جمع بندی شما خندم میگیره ! شما از دیدگاه یک مشت بچه ... چی بگم والا ... همه رو جمع

میبندین ... ( منظورم دیدکاهتون نسبت به جامعست )

اگر تاریخ بر اساس اینها نوشته میشد ، الان من و شما به جای اینترنت داشتیم با دود با هم مکاتبه میکردیم !

Last edited:

Michael Angelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیزان چه بحثیه . هفت صفحه بحث کردید سر پوست چند سانت در چند سانت .

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
من که همون اول گفتم همه نمیتونن درک کنن .

شخصیت یک واژه ی خیلی عمیق تر از این حرفهاست . شاید بتونم بهتون بگم یک عمره .

سرمون کلاه رفت ؟

مگه شخصیت مورد بحث من اصغر و جعفره کفتر فروشن ، که ازدواج براشون معامله باشه که سرشون کلاه بره .

بازم میگم درکش سخته . فقط باید زحمتش رو کشید .

همه ی حرفاتون در مورد همون درصد الاف و بیکار جامعه که وقتشون رو فقط میگزرونن میشه .

مطمینن جامعه افراد دیگه ای هم داره ، که دغدغه هایی از کمر به بالا داشته باشن .

( البته من اصلا منظورم خودم نیستم )

اما از پایه از این جمع بندی شما خندم میگیره ! شما از دیدگاه یک مشت بچه ... چی بگم والا ... همه رو جمع

میبندین ... ( منظورم دیدکاهتون نسبت به جامعست )

اگر تاریخ بر اساس اینها نوشته میشد ، الان من و شما به جای اینترنت داشتیم با دود با هم مکاتبه میکردیم !
لووووووول!!! ببخشید اقای با شخصیت تحصیلکرده ی کار به پایین کمر ندار (اونوقت نمیدونم پس چرا لنگ این یه تیکه پرده ای!) عمیق و با ادراک بالا و خوش خنده ......
اصلا لزومی نداره بحث رو با تو ادامه بدم! هر کی بخونه خودش قضاوت میکنه!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
دوستان چرا اينقدر موضوع رو سخت ميکنيد

به نظر من در جنس مونث چيزی به نام بکارت شخصيت نيورده و نميآره، اين موضوع انگار فقط در رابطه با جنس مذکر حل شده

دختر خراب زياد هستش(همونطور که پسر خراب زياد هستش) اما اين درست نيست که به کسی باکره نيست بگيم خراب

باکره نبودن با هرزه بودن فرق داره

هيچ کس نميتونه منکر اين بشه که رابطه جنسی يکی از اصليترين قسمت های زندگی آدميزاد هستش و اين باعث ميشه که قبل از ازدواج از دست دادن virginity واسه هم مرد و زن محتمل بشه,که اين با هرزه بودن فرق داره

کسی که اين موضوع واسش خيلی اهميت داره،نبايد نگران باشه،اينطور مواقع بهترين مرجع پزشکی قانونی هستش که با معاينه دقيق هيچ اشتباهی نخواهد کرد حتی در صورت ..

Last edited:

kkr129

Registered User
لایک‌ها
10

به نظر من در جنس مونث چيزی به نام بکارت شخصيت نيورده و نميآره، اين موضوع انگار فقط در رابطه با جنس مذکر حل شده

دختر خراب زياد هستش(همونطور که پسر خراب زياد هستش) اما اين درست نيست که به کسی باکره نيست بگيم خراب

هيچ کس نميتونه منکر اين بشه که رابطه جنسی يکی از اصليترين قسمت های زندگی آدميزاد هستش و اين باعث ميشه که قبل از ازدواج از دست دادن virginity واسه هم مرد و زن محتمل بشه,که اين با هرزه بودن فرق داره

کسی که اين موضوع واسش خيلی اهميت داره،نبايد نگران باشه،اينطور مواقع بهترين مرجع پزشکی قانونی هستش که با معاينه دقيق هيچ اشتباهی نخواهد کرد حتی در صورت ..

آفرین درسته :)

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
فرید اینجا چه وکنی مادربردت چی شد خوب شد راستشو بگو سیم فن رو نزده بودی!بیمس چرا نمیای

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
:D
مادر برد رو برام تعویض کردن:D دستشون درد نکنه:D والا من دیدم که این مشکل اصلا نباید پیش میومد! تنها چیزی که به ذهنم رسید پاور بود! گفتم شاید این خراب بوده!:D ورداشتم بردمش گرین! اصلا یارو نگفت چیه ؟ چی نیست؟ قبول نمیکنیم! قبول میکنیم! گرفت گفت فردا بیا ببر:D فردا رفتم گرفتمش:D حالا نمیدونم اصلا خراب بود یا نه:D (یه سیستم دیگه رو که کامل روشن میکرد!)
خلاصه که دیگه تو بگو حتی 1 دهم مولتی من اضافه کردم که نکردم:D فقط 50 تومن فن رفت توی پاچم:D

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9

یعنی میتونه بفهمه کی زده ؟:blush:
بعد از 1 سال ؟؟

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
والا اینجوری میگن مردم! اما بیشتر اینجوری به نظر میاد که الکی شایعه شده که دخترها بترسن!

بعد 4 ماه كه ديگه پزشك قانوني به هيچ وجه نميتونه بفهمه . بعد هر چي طرف بره حموم آثارش كمتر بشه

تا ميتونيد بزنيد شما هم . نزني يكي ديگه ميزنه

يا حسين

يا حق

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بعد 4 ماه كه ديگه پزشك قانوني به هيچ وجه نميتونه بفهمه . بعد هر چي طرف بره حموم آثارش كمتر بشه

تا ميتونيد بزنيد شما هم . نزني يكي ديگه ميزنه

يا حسين

يا حق

نه عزيز جان اين چه حرفيه که ميزنی به حموم چه ربطی داره:blink:
از نظر پزشکی پرده بکارت قابل ترميم نيست،و ترميم در واقع 1 عمل دل خوشکنک است
و با معاينه پزشک مشخص خواهد شد

Last edited:

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که جواب پزشکی قانونی درین مواقع محرمانه است و فقط به خود شخص معاینه شده یعنی خانوم داده میشه و اینکه اگه دعوایی درین مورد در دادگاه مطرح شده باشه جواب به صورت محرمانه به دادگاه داده میشه که در اون مورد هم شوهر حق اطلاع از جواب رو نداره .پس پزشکی قانونی معمولا مرجع خوبی برای اطلاع از وضعیت طرف مقابل محسوب نمیشه.
-واقعا در عجبم که این مسئله اینقدر مهم هست از نظر اکثر دوستان،فکر میکردم دیگه دوره ی این حرف و حدیثا گذشته!!!

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
-واقعا در عجبم که این مسئله اینقدر مهم هست از نظر اکثر دوستان،فکر میکردم دیگه دوره ی این حرف و حدیثا گذشته!!!

يعنی نبايد مهم باشه؟ يعنی طرف نبايد بفهمه خانومی که قرار بگيره قبلاً خلاف سنگين از جمله love *** داشته يا نه؟ يعنی واقعاً واسه شما اينجور چيزا مهم نيست؟

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بستگی داره به سن طرف
20 ساله بخوای بگیری ...یا 32 ساله!
از اولی میشه انتظاراتی داشت ، از دومی نه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا