دقیقا"!!!!منتها يه نكته كه بيشتر از اين حرف ها مهمه . پسري كه خودش اهل دختربازي هست حق نداره از همسر آيندش انتظار داشته باشه كه با كسي دوست نبوده باشه . همينطور در مورد دخترش .
دقیقا"!!!!منتها يه نكته كه بيشتر از اين حرف ها مهمه . پسري كه خودش اهل دختربازي هست حق نداره از همسر آيندش انتظار داشته باشه كه با كسي دوست نبوده باشه . همينطور در مورد دخترش .
ببینین اصولا من از بحث های کلی اصلا خوشم نمیاد . بعضی از نویسنده های این دوره زمونه شروع میکنن به تحلیل روابط بشری
بدون در نظر گرفتن هزاران فاکتوری که بر یک معدله ی بشر شناختی سهیم هستن ، و خیلی راحت کل نسل بشریت در یک معادله ی
یک مجهولی با آری یا نه میچوپونن ، نمک و ادویه هم میزنن ، میخورونن به حلق ملت بیچاره و شب خواب امثال فروید و کانت رو میبینن !
----
در این مورد هم استثنایی وجود نداره . خیلی فاکتورهای زیادی وجود داره که یک فرد خرد مند با در نظر گرفتن اونها معادله ی زندگیش
رو حل میکنه . صرف داشتن یا نداشتن BF نمیشه معادله ی نوشت که جواب آری با نه به دنبال داشته باشه .
مثال میزنم براتون ، سن BF داشتن .
اگر سن زیر 18 باشه ( در زمان کنونی ) ، پاسخ به آری نزدیک تر خواهد شد .
( به قولی مثل نمودار G بر حسب T میمونه که زیر دمای ذوب تاثیر آنتالپی بیشتره اما بالای دمای ذوب تاثیر آنتروپی بیشتره )
اما در بالا 18 سال ، جواب میل میکنه به سمت نه ! که البته مطلق نیست .
علت هم واضحه ، روابط جن سی ( الان جنی به اسم "سی" میگه کی با من بود ؟! نه عمو جون رفع فیل تر بود کسی شما رو صدا نکرد )
این یک مثال بود .
استاد محور و گرافش رو كشيدم اين شد:
من منظوره جناب Radian رو نفهميدم
ميفرماييد يعني دوستيهاي قبل از 18 به رابطه ي جنسي نميرسه ولي بعد از 18 ميرسه ؟
اگه ميشه زير سيكل بفرماييد و ربطش به فيزيك و كوانتوم و انرزي هسته اي نديد
ممنون
يا حق
ببین به نظرم هیچی رو تو این دنیا نمیشه مثل روابط جبر و هندسه یه جواب براش بدست اورد و مطلق دید...
صد در صد نمیشه ملاک زندگی با سعادت با دختری رو نداشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج دونست و بالعکس...
همه مسایل این دنیا تو منطق فازی میگنجه...دیجیتالی نیست:lol:
بچه ها این بحث هارو حتما" با یه روانشناس انجام بدید چون نتیجه های فروم زیاد قابل اعتماد نیست ..
حتما" به یه روانشناس مراجعه کنید خیلی خوب راهنمایی می کنه ...
مهم همینه که نمیشه فهمید.بايد ديد دوستی به چه صورت بوده...
اگر فقط در حد صحبت و حرفه تلفنی باشه خوب مطمعناً چيزه مشکل داری نيست ..ولی اگه اين دوستی بيشتر از حرف زدن و...باشه مطمئناً نه..يعنی به نظرم هيچکس راضی نيست.
البته بسيار بسيار مشکل هست که بفهمی طرف واقعاً اگه دوست پسر داشته در حده يه دوستی کاملاً ساده و پاک بوده يا اين که تو جاده خاکی هم رفته
پس اون 20 درصد رو کجای ایران یمشه پیدا کرد
خارج که هیچی اونجا صد در صد هست
اگه یه دختر قبل از ازدواج س ک س داشته باشه مگه چه اتفاقی میافته؟ این مورد هم مثل دهها مورد غریزه ایه انسانه! فکر نمیکنم اگه قبل ازدواج این کار رو بکنه یهو خنگ بشه یا بعد از ازدواج بنیان خانواده رو بهم بزنه و... در کل فرقی نداره! حالا نمیدونم چرا شما صفر کیلومتر میخوای!! راستی از صفر در اوردن هم خودش مکافات داره! پس بهتره که قبلا از صفر در اومده باشهمن هم دقیقا اینو گفتم ... مثالم هم ریاضی نبود ، ترمودینامیک بود .
ترمودینامیک میاد احتمال وقوع واکنش رو حساب میکنه ! اما هرگز نمیتونه بگه که با چه سرعتی این اتفاق میفته !
و ممکنه این سرعت اونقدر آهسته باشه که کلا اتفاقی که 100% از دید ترمودینامیک محتمله ! از دید کلی محال باشه .
من هم همین رو گفتم ، گفتم جواب میل میکنه به سمت آری در زیر 18 سال .
حالا ممکنه عوامل دیگه روش تاثیر بزارن و جواب هیچ وقت به آری نرسه .
اما در مورد دلیل ، اینه که احتمال یک رابطه ی Adultary در بالای 18 سال خیلی خیلی خیلی بیشتره تا زیر 18 سال
زیر 18 سال بیشتر Childish و Fun هست ! ...
و از اونجایی که عنوان تاپیک سوال رو داره از دیدگاه شخصی میپرسه ! از اونجایی که در نظر شخصه من
( من کاری به اجتماع ندارم ) دوست ندارم با کسی که رابطه ی Adultary داشته ازدواج کنم
[ دقیقا به این دلیل که از تلفن همگانی بدم میاد ! از بستنی نصفه خورده بدم میاد ! ]
بنابراین جوابم میل میکه به آری برای BF زیر 18 سال .
فرید دیگه خداییش زیادی داری روشنفکر مآبانه حرف میزنی! / حالا تو که بحثت جداست(!!) / ولی خودت حاضری همچین چیزی رو که داری اینجا میگی توی یه محل ه عمومی مثل جمع فامیل اگر پیش بیاد بگی؟! / نه واقعا!اگه یه دختر قبل از ازدواج س ک س داشته باشه مگه چه اتفاقی میافته؟ این مورد هم مثل دهها مورد غریزه ایه انسانه! فکر نمیکنم اگه قبل ازدواج این کار رو بکنه یهو خنگ بشه یا بعد از ازدواج بنیان خانواده رو بهم بزنه و... در کل فرقی نداره! حالا نمیدونم چرا شما صفر کیلومتر میخوای!! راستی از صفر در اوردن هم خودش مکافات داره! پس بهتره که قبلا از صفر در اومده باشه
اگه یه دختر قبل از ازدواج س ک س داشته باشه مگه چه اتفاقی میافته؟ این مورد هم مثل دهها مورد غریزه ایه انسانه! فکر نمیکنم اگه قبل ازدواج این کار رو بکنه یهو خنگ بشه یا بعد از ازدواج بنیان خانواده رو بهم بزنه و... در کل فرقی نداره! حالا نمیدونم چرا شما صفر کیلومتر میخوای!! راستی از صفر در اوردن هم خودش مکافات داره! پس بهتره که قبلا از صفر در اومده باشه