• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
منتها يه نكته كه بيشتر از اين حرف ها مهمه . پسري كه خودش اهل دختربازي هست حق نداره از همسر آيندش انتظار داشته باشه كه با كسي دوست نبوده باشه . همينطور در مورد دخترش .
دقیقا"!!!!:cool::cool::cool::cool:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
ببینین اصولا من از بحث های کلی اصلا خوشم نمیاد . بعضی از نویسنده های این دوره زمونه شروع میکنن به تحلیل روابط بشری

بدون در نظر گرفتن هزاران فاکتوری که بر یک معدله ی بشر شناختی سهیم هستن ، و خیلی راحت کل نسل بشریت در یک معادله ی

یک مجهولی با آری یا نه میچوپونن ، نمک و ادویه هم میزنن ، میخورونن به حلق ملت بیچاره و شب خواب امثال فروید و کانت رو میبینن !

----

در این مورد هم استثنایی وجود نداره . خیلی فاکتورهای زیادی وجود داره که یک فرد خرد مند با در نظر گرفتن اونها معادله ی زندگیش

رو حل میکنه . صرف داشتن یا نداشتن BF نمیشه معادله ی نوشت که جواب آری با نه به دنبال داشته باشه .

مثال میزنم براتون ، سن BF داشتن .

اگر سن زیر 18 باشه ( در زمان کنونی ) ، پاسخ به آری نزدیک تر خواهد شد .

( به قولی مثل نمودار G بر حسب T میمونه که زیر دمای ذوب تاثیر آنتالپی بیشتره اما بالای دمای ذوب تاثیر آنتروپی بیشتره )

اما در بالا 18 سال ، جواب میل میکنه به سمت نه ! که البته مطلق نیست .

علت هم واضحه ، روابط جن سی ( الان جنی به اسم "سی" میگه کی با من بود ؟! نه عمو جون رفع فیل تر بود کسی شما رو صدا نکرد )

این یک مثال بود .

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
ببینین اصولا من از بحث های کلی اصلا خوشم نمیاد . بعضی از نویسنده های این دوره زمونه شروع میکنن به تحلیل روابط بشری

بدون در نظر گرفتن هزاران فاکتوری که بر یک معدله ی بشر شناختی سهیم هستن ، و خیلی راحت کل نسل بشریت در یک معادله ی

یک مجهولی با آری یا نه میچوپونن ، نمک و ادویه هم میزنن ، میخورونن به حلق ملت بیچاره و شب خواب امثال فروید و کانت رو میبینن !

----

در این مورد هم استثنایی وجود نداره . خیلی فاکتورهای زیادی وجود داره که یک فرد خرد مند با در نظر گرفتن اونها معادله ی زندگیش

رو حل میکنه . صرف داشتن یا نداشتن BF نمیشه معادله ی نوشت که جواب آری با نه به دنبال داشته باشه .

مثال میزنم براتون ، سن BF داشتن .

اگر سن زیر 18 باشه ( در زمان کنونی ) ، پاسخ به آری نزدیک تر خواهد شد .

( به قولی مثل نمودار G بر حسب T میمونه که زیر دمای ذوب تاثیر آنتالپی بیشتره اما بالای دمای ذوب تاثیر آنتروپی بیشتره )

اما در بالا 18 سال ، جواب میل میکنه به سمت نه ! که البته مطلق نیست .

علت هم واضحه ، روابط جن سی ( الان جنی به اسم "سی" میگه کی با من بود ؟! نه عمو جون رفع فیل تر بود کسی شما رو صدا نکرد )

این یک مثال بود .

استاد محور و گرافش رو كشيدم اين شد:
f-163-21c-q.gif

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من منظوره جناب Radian رو نفهميدم

ميفرماييد يعني دوستيهاي قبل از 18 به رابطه ي جنسي نميرسه ولي بعد از 18 ميرسه ؟

اگه ميشه زير سيكل بفرماييد و ربطش به فيزيك و كوانتوم و انرزي هسته اي نديد

ممنون

يا حق

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6
من منظوره جناب Radian رو نفهميدم

ميفرماييد يعني دوستيهاي قبل از 18 به رابطه ي جنسي نميرسه ولي بعد از 18 ميرسه ؟

اگه ميشه زير سيكل بفرماييد و ربطش به فيزيك و كوانتوم و انرزي هسته اي نديد

ممنون

يا حق

ببین به نظرم هیچی رو تو این دنیا نمیشه مثل روابط جبر و هندسه یه جواب براش بدست اورد و مطلق دید...
صد در صد نمیشه ملاک زندگی با سعادت با دختری رو نداشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج دونست و بالعکس...
همه مسایل این دنیا تو منطق فازی میگنجه...دیجیتالی نیست:lol:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
ببین به نظرم هیچی رو تو این دنیا نمیشه مثل روابط جبر و هندسه یه جواب براش بدست اورد و مطلق دید...
صد در صد نمیشه ملاک زندگی با سعادت با دختری رو نداشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج دونست و بالعکس...
همه مسایل این دنیا تو منطق فازی میگنجه...دیجیتالی نیست:lol:

من هم دقیقا اینو گفتم ... مثالم هم ریاضی نبود ، ترمودینامیک بود .

ترمودینامیک میاد احتمال وقوع واکنش رو حساب میکنه ! اما هرگز نمیتونه بگه که با چه سرعتی این اتفاق میفته !

و ممکنه این سرعت اونقدر آهسته باشه که کلا اتفاقی که 100% از دید ترمودینامیک محتمله ! از دید کلی محال باشه .

من هم همین رو گفتم ، گفتم جواب میل میکنه به سمت آری در زیر 18 سال .

حالا ممکنه عوامل دیگه روش تاثیر بزارن و جواب هیچ وقت به آری نرسه .

اما در مورد دلیل ، اینه که احتمال یک رابطه ی Adultary در بالای 18 سال خیلی خیلی خیلی بیشتره تا زیر 18 سال

زیر 18 سال بیشتر Childish و Fun هست ! ...

و از اونجایی که عنوان تاپیک سوال رو داره از دیدگاه شخصی میپرسه ! از اونجایی که در نظر شخصه من

( من کاری به اجتماع ندارم ) دوست ندارم با کسی که رابطه ی Adultary داشته ازدواج کنم

[ دقیقا به این دلیل که از تلفن همگانی بدم میاد ! از بستنی نصفه خورده بدم میاد ! ]

بنابراین جوابم میل میکه به آری برای BF زیر 18 سال .

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها این بحث هارو حتما" با یه روانشناس انجام بدید چون نتیجه های فروم زیاد قابل اعتماد نیست ..
حتما" به یه روانشناس مراجعه کنید خیلی خوب راهنمایی می کنه ...

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها این بحث هارو حتما" با یه روانشناس انجام بدید چون نتیجه های فروم زیاد قابل اعتماد نیست ..
حتما" به یه روانشناس مراجعه کنید خیلی خوب راهنمایی می کنه ...

بالاخره روانشناس هم تحت تاثیر محیط جامعشه ! ...

من پیشنهاد میکنم انسان اول از خودش یک شناخت جامع و منطقی داشته باشه ، خواسته هاش رو ترسیم کنه

و با توجه به اون به شناسایی اطرافش بپردازه .

bidaram_bidar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیر من یکی که حاضر نیستم باهاش زوج بشم

با سپاس
استاد اعظم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بايد ديد دوستی به چه صورت بوده...
اگر فقط در حد صحبت و حرفه تلفنی باشه خوب مطمعناً چيزه مشکل داری نيست ..ولی اگه اين دوستی بيشتر از حرف زدن و...باشه مطمئناً نه..يعنی به نظرم هيچکس راضی نيست.
البته بسيار بسيار مشکل هست که بفهمی طرف واقعاً اگه دوست پسر داشته در حده يه دوستی کاملاً ساده و پاک بوده يا اين که تو جاده خاکی هم رفته

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بايد ديد دوستی به چه صورت بوده...
اگر فقط در حد صحبت و حرفه تلفنی باشه خوب مطمعناً چيزه مشکل داری نيست ..ولی اگه اين دوستی بيشتر از حرف زدن و...باشه مطمئناً نه..يعنی به نظرم هيچکس راضی نيست.
البته بسيار بسيار مشکل هست که بفهمی طرف واقعاً اگه دوست پسر داشته در حده يه دوستی کاملاً ساده و پاک بوده يا اين که تو جاده خاکی هم رفته
مهم همینه که نمیشه فهمید.
در حال حاضر هم بعید میدونم جو به شکلی باشه که اگر یک نفر هم صادقانه بخواد اقرار کنه خیلی حرفش مقبول باشه و ازش قبول کنن.

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نظر یک روانشناس

Last edited:

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس اون 20 درصد رو کجای ایران یمشه پیدا کرد
خارج که هیچی اونجا صد در صد هست

اون 20% هم حرف مفته
این آمار از کجا اومده هرکی یک چیز میگیم مثلا بصورت اجمالی در اقوام و خویشان بررسی کنید میفهمید 30% هم خراب نیستن تازه 40% از اون 30% س_ ک _س داشتن به نوعی میشه گفتاز 100 نفر 12-13 نفر شوتن و بدرد نمیخورن
تازه اینم بدون احتساب منجر به ازدواج ها و تو پاچه رفته ها
پس با خیال راحت برو زن بگیر احتمال اینکه زنت تش باد بده 8% هست

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
تو فاميل تو از كجا ميخواي بفهمي سالمه يا سالم نيست؟
انقدر زرنگ هستن كه امار خودشونو خراب نكنن

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کلا نمیشه روی آمار حساب کرد.راهی برای اثباتش نیست.خودتون رو خسته نکنید.
ولی خوب یکی که ادم دقیقی باشه تا حدودی میتونه بفهمه.مثلا شما با طرف میری بیرون میبینی چشمش همش به این و اونه.من دیدم طرف با دوست پسرش یا حتی نامزدو شوهرش اومده بیرون ولی خوب از دور یه حالی هم به پسرای دیگه میده.یا برعکس واسه پسر.
یا کلا رفتار یک نفر رو زیر نظر داشته باشی میشه حدس زد.ولی خوب..

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
من هم دقیقا اینو گفتم ... مثالم هم ریاضی نبود ، ترمودینامیک بود .

ترمودینامیک میاد احتمال وقوع واکنش رو حساب میکنه ! اما هرگز نمیتونه بگه که با چه سرعتی این اتفاق میفته !

و ممکنه این سرعت اونقدر آهسته باشه که کلا اتفاقی که 100% از دید ترمودینامیک محتمله ! از دید کلی محال باشه .

من هم همین رو گفتم ، گفتم جواب میل میکنه به سمت آری در زیر 18 سال .

حالا ممکنه عوامل دیگه روش تاثیر بزارن و جواب هیچ وقت به آری نرسه .

اما در مورد دلیل ، اینه که احتمال یک رابطه ی Adultary در بالای 18 سال خیلی خیلی خیلی بیشتره تا زیر 18 سال

زیر 18 سال بیشتر Childish و Fun هست ! ...

و از اونجایی که عنوان تاپیک سوال رو داره از دیدگاه شخصی میپرسه ! از اونجایی که در نظر شخصه من

( من کاری به اجتماع ندارم ) دوست ندارم با کسی که رابطه ی Adultary داشته ازدواج کنم

[ دقیقا به این دلیل که از تلفن همگانی بدم میاد ! از بستنی نصفه خورده بدم میاد ! ]

بنابراین جوابم میل میکه به آری برای BF زیر 18 سال .
اگه یه دختر قبل از ازدواج س ک س داشته باشه مگه چه اتفاقی میافته؟ این مورد هم مثل دهها مورد غریزه ایه انسانه! فکر نمیکنم اگه قبل ازدواج این کار رو بکنه یهو خنگ بشه یا بعد از ازدواج بنیان خانواده رو بهم بزنه و... در کل فرقی نداره! حالا نمیدونم چرا شما صفر کیلومتر میخوای!! راستی از صفر در اوردن هم خودش مکافات داره! پس بهتره که قبلا از صفر در اومده باشه:D

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
اگه یه دختر قبل از ازدواج س ک س داشته باشه مگه چه اتفاقی میافته؟ این مورد هم مثل دهها مورد غریزه ایه انسانه! فکر نمیکنم اگه قبل ازدواج این کار رو بکنه یهو خنگ بشه یا بعد از ازدواج بنیان خانواده رو بهم بزنه و... در کل فرقی نداره! حالا نمیدونم چرا شما صفر کیلومتر میخوای!! راستی از صفر در اوردن هم خودش مکافات داره! پس بهتره که قبلا از صفر در اومده باشه:D
فرید دیگه خداییش زیادی داری روشنفکر مآبانه حرف میزنی! / حالا تو که بحثت جداست(!!) / ولی خودت حاضری همچین چیزی رو که داری اینجا میگی توی یه محل ه عمومی مثل جمع فامیل اگر پیش بیاد بگی؟! / نه واقعا!
3550.gif

Radian

Registered User
لایک‌ها
0

نه خوب این اعتقاد شخصیه . من دوست دارم همیشه از هر چیزی بهترینش رو داشته باشم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا