• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
فرید دیگه خداییش زیادی داری روشنفکر مآبانه حرف میزنی! / حالا تو که بحثت جداست(!!) / ولی خودت حاضری همچین چیزی رو که داری اینجا میگی توی یه محل ه عمومی مثل جمع فامیل اگر پیش بیاد بگی؟! / نه واقعا!
3550.gif

راست میگه ... دیگه داری ادای روشنفکرا رو در میآری

من اگه بخوام زن انتخاب کنم به خونوادش نگاه میکنم و برام خیلی مهمه که نون حلال خورده باشه .

دوست پسر به چه معنی؟ س ک س ؟ عشق دبیرستانی ؟ یا .........

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

من اگه بخوام زن انتخاب کنم به خونوادش نگاه میکنم و برام خیلی مهمه که نون حلال خورده باشه .

احسنت و مع الله خیرا مبین

setareh*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به قول قديمي ها قابلمه ميگرده درشو پيدا ميكنه:cool:

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
فرید دیگه خداییش زیادی داری روشنفکر مآبانه حرف میزنی! / حالا تو که بحثت جداست(!!) / ولی خودت حاضری همچین چیزی رو که داری اینجا میگی توی یه محل ه عمومی مثل جمع فامیل اگر پیش بیاد بگی؟! / نه واقعا!
3550.gif
اخه یه چیزی میگی که نشده!:D مثل اینکه من برم توی مسجد بشینم به .... فحش بدم! توی جمع فامیل (حداقل فامیل ما!) حرف سکسی نزدم تا حالا!! که حالا بیام بحث پرده داشتن یا نداشتن بکنم:D ولی من به همه ی دوستان خارج از فرومم این نظرم رو میگم همیشه!
حالا من چرا بحثم جداس؟:D

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15

یعنی اگه نون حرام خورده باشه شاخ دراورده:D زندگی از هم میپاشه؟! زلزله و طوفان و سیل میاد؟:D

اسقف اعظم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه اهمیتی داره ؟

فقط سالم باشه دختر یا پسر بودنش مهم نیست

chand724

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تو مراسم خواستگاری وقتیکه دختر و پسر باهم تو اتاق صحبت میکنند جرات داری بگی تو باکره هستی یانه؟

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
شما تو مراسم خواستگاری وقتیکه دختر و پسر باهم تو اتاق صحبت میکنند جرات داری بگی تو باکره هستی یانه؟

اوهوک این که قسمته خوبشه !

من به این فکر میکنم که چه جوری از طرف بپرسم : عمو جون شما Oral Satisfaction واست تعریف شدست یا نه ؟

اگر نیست ما کنده کنیم بریم !

modir.shop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
3550.gif
صد در صد تائید میشه

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
صد در صد تائید میشه
نه اقا اصلا تایید نمیشه:D مهمترین موضوع اینه که به بقیه (فامیل و اشنا) چه ربطی داره که دختره پرده داره یا نه! این فقط بین خود دختر و پسر مطرح میشه! برای همین نمیخواد دیگه جلوی فامیل ادم بگه زنش پرده نداشته!!! در هر صورت حرف من تایید میشه:D

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه اقا اصلا تایید نمیشه:D مهمترین موضوع اینه که به بقیه (فامیل و اشنا) چه ربطی داره که دختره پرده داره یا نه! این فقط بین خود دختر و پسر مطرح میشه! برای همین نمیخواد دیگه جلوی فامیل ادم بگه زنش پرده نداشته!!! در هر صورت حرف من تایید میشه:D

پس اگه اينقدر دوست داري به اميد اينكه يه زن طاق باز گيرت بياد و زير يه سقف با هم تفاهم داشته باشيد

موفق باشي

يا حق

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540

به به ... ! میگم وحید تو احتمالا تو رای گیری به خاتمی رای نیمیدی با این طرز فکرت ؟‌:(:blink:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
ای بابا .......
من که خودم کاری نمیکنم پس انتظارم دارم دختری که میگیرم سالم باشه

راستی میگن الان میدوزن این واقا عملی هست ؟؟

اسقف اعظم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا .......
من که خودم کاری نمیکنم پس انتظارم دارم دختری که میگیرم سالم باشه

راستی میگن الان میدوزن این واقا عملی هست ؟؟

چه فرقی می کنه ؟

از چیه این قضیه ناراحت می شی که قبلا یکی با طرف بوده باشه

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
خوب این درکش واسه همه ساده نیست ...

یکی میره همه ی عمرش رو میدویه ! دوده چراغ میخوره ، سعی میکنه ، زحمت میکشه ، تا برای خودش یه شخصیتی جمع کنه ،

تا همه جلوی پاش بلند شن ، و شما خطابش کنن ( منظورم از همه کسانی هستند که سرشون به تنشون می ارزه )

یه همچین آدمی که برای خودش با زحمت شخصیت ساخته ، مطمینا ارزون اون رو به حراج نمیزاره .

( ببنین انسانیت با حراج شخصیت فرق داره . یک موقع به قول شما آدم تشخیص میده که طرف لیاقت داره و این منافاتی با

شخصیت نداره )

خوب مسلما همچین آدمی فرق میکنه با اصغر و تقی و محمود که عمرشون رو همین طوری ول چرخیدن و گذروندن ...

حالا با یک زن باکره داشتن یا نداشتن که به قول شما واسشون آسمون به زمین نمیاد ! یارو اصلا آدمی به حساب نمیاد که بخواد

چیزی ازش کم شه یا بهش اضافه شه !

اصلا به قول شما نون حروم حلال چه فرقی واسه اون میکنه !

ولی واسه آدمه قصه ی من خیلی فرق خواهد کرد ! ... و قطعا درکش هم خیلی سخت خواهد بود ولی حقیقت داره .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا