• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
من منظورم اینه که پزشک قانونی میتونه بفهمه کی زده بعد از 4.5 ماه ؟؟
میشه زد زیرش یا نه ؟؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
يعنی نبايد مهم باشه؟ يعنی طرف نبايد بفهمه خانومی که قرار بگيره قبلاً خلاف سنگين از جمله love *** داشته يا نه؟ يعنی واقعاً واسه شما اينجور چيزا مهم نيست؟

بعد اگر خود پسر به قول شما خلاف سنگین داشته باشه مهم نیست؟!

هر کس هرکاری کرده باید قبول کنه شریکش هم همون کار رو کرده باشه
ضمن اینکه هر اتفاقی افتاده برای قبل از آشنایی با تو (نوعی) هست. اینکه چی بود خیلی مهم نیست! مهم اینکه الان چی هست! از این به بعد چی خواهد بود.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که جواب پزشکی قانونی درین مواقع محرمانه است و فقط به خود شخص معاینه شده یعنی خانوم داده میشه و اینکه اگه دعوایی درین مورد در دادگاه مطرح شده باشه جواب به صورت محرمانه به دادگاه داده میشه که در اون مورد هم شوهر حق اطلاع از جواب رو نداره .پس پزشکی قانونی معمولا مرجع خوبی برای اطلاع از وضعیت طرف مقابل محسوب نمیشه.
-واقعا در عجبم که این مسئله اینقدر مهم هست از نظر اکثر دوستان،فکر میکردم دیگه دوره ی این حرف و حدیثا گذشته!!!

کسی که قصد معاينه کردن طرفش رو داره بعد از ازدواج که نميره اينکارو انجام بده،قبلش ميره واسه اينکار،و در صورتی که مشکلی نباشه تاييده اي از طرف پزشک قانونی دريافت ميکنه
پس پزشک قانونی مرجع خوبی واسه مطلع شدن هستش
ضمن اینکه هر اتفاقی افتاده برای قبل از آشنایی با تو (نوعی) هست. اینکه چی بود خیلی مهم نیست! مهم اینکه الان چی هست! از این به بعد چی خواهد بود.

تاييد ميشود

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15

تا 50 سال دیگه هم اینو به ملت ایران بگی حالیشون نمیشه! ایرانه دیگه! اینم مردمشن! اگه اینجوری نبودن که وضع الانمون اینجوری نبود!

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
من خودم چون تا حالا نه رابطه ای داشتم و نه حتی دوست مونث و همچنین تو روابطم با خانمها خیلی رعایت میکنم بنابراین باید زنم هم همینطوری باشه و این موارد رو اصلا تحمل نمیکنم. اگه بعد از ازدواج بفهمم غیر از این بوده و دروغ گفته طلاقش میدم!
بهر حال رابطه عاطفی که زمانی برقرار بوده، بعد از ازدواج یکی از طرفین یا حتی هر دو، احتمال داره مجددا برقرار بشه پس بهتره که آدم درصد ریسک رو کمتر کنه.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
تا 50 سال دیگه هم اینو به ملت ایران بگی حالیشون نمیشه! ایرانه دیگه! اینم مردمشن! اگه اینجوری نبودن که وضع الانمون اینجوری نبود!
مثلا وضع بقیه چطوریه؟
این که تو انگلیس یه پسر 13 ساله با قد 20/1 ترتیب یه دختر 15 ساله رو میده و الان هم یه بچه دارن که نمیدونن چیکارش کنن خیلی خوبه آره؟

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

من منظورم اینه که پزشک قانونی میتونه بفهمه کی زده بعد از 4.5 ماه ؟؟
میشه زد زیرش یا نه ؟؟
یعنی چی این ؟ :blink:

خدمت دوستان عزیز عرض کنم که جواب پزشکی قانونی درین مواقع محرمانه است
کی چنین حرفی زده ؟
یکی از کارهای ( چه کار مهمی هم هست ! ) پزشکی قانونی صدور گواهی سلامت است ..... به این معنی که آیا ایشون مقاربت داشته یا خیر .......

-----
البته برای گرفتن گواهی سلامت پیش پزشک زنان هم میتونید برید .... اتفاقا تو وبلاگ یوزپلنگ یه عکس خیلی جالب دیدم :

dsc00016.jpg

به هر حال در مورد ازدواج ; چیزی که بیشتر مد نظر طرفین هست صداقته نه ..... !
کما اینکه اگر به دروغ ....... عقد باطل است
-----------------
موید باشید
در پناه ایزد یکتا :happy:

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
بستگی داره قبلا باهاش در چه سطحی دوست بوده

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
به نظرم فقط دو حالت داره و هیچ بحثی نداره.
اگه خودت رابطه خفن داشتی باید هیچ ایرادی نداشته باشه برات که همسرت هم رابطه داشته باشه.
اگه خودت رابطه نداشتی باید بتونی انتظار داشته باشی که همسرت هم رابطه نداشته باشه.
یر به یر.

Tooraj2008

Registered User
لایک‌ها
6

نوشته ای از live for what? View Post

ضمن اینکه هر اتفاقی افتاده برای قبل از آشنایی با تو (نوعی) هست. اینکه چی بود خیلی مهم نیست! مهم اینکه الان چی هست! از این به بعد چی خواهد بود

منم دقیقا نظرم اینه...انسان مدام در حال تغییر و تحول از نظر اخلاقی و رفتار اجتماعیست...نمیشه او را ملقب به ذات تعریف شده دیرینه او دانست...با تغییر وضع و محیط زندگی تربیت پذیره و قابل تغییر...بخشش و پندار نیک و نیک اندیشی در فرهنگ پارسی بوده ... به جای خشونت و ارعاب.. ملاطفت و ملایمت برای انسان کارساز تره ...هنر این نیست که کاشف تیزبین تیرگیها باشیم...هنر این اینه که تیرگیها رو به نور و روشنایی مبدل کنیم...:happy:

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
راستی ببینید اگه آدم کسی رو دوست داره و واقعا عاشق هست حتی باهاش هم میتونه رابطه خوف داشته باشه چون این اعتماد رو به هم دارن که بعدش با هم ازدواج میکنن ولی اگه داستان ****بازیه اون یه مساله دیگس.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

ببين برای دختر هم مهم هست که ببينه قبلاً پسره چيکاره بوده..ولی چيزی که مشخصه اينه که جنس مذکر با مؤنث خيلی با هم تفاوت دارن..اگه مردی با چند تا زن همزمان ازداوج کنه کسی نميتونه ايرادی بگيره ولی زن ميتونه يه همچين کاری بکنه؟؟
کلاً شخصيت زن تو اين مقوله جداست از مرد...من هميشه گفتم حقوق زن و مرد بايد مساوی باشه ولی همجا که نميشه...مثلاً نمونه بارزش رو بالا گفتم......
به نظر من برای پسر عيبی نيست که تو دورانی که هنوز شخص مورد علاقش رو برای زندگی انتخاب نکرده بياد خلافی هم بکنه زياد نميتونه مهم باشه.. ولی برای زن يه عيب بزرگ محسوب ميشه..حالا شايد بپرسی چرا؟؟
جواب دادن اين سؤال زياد سخت نيست...از اونجا که زن از لحاظ مقام و منزلت تو اين مورد از مرد بالاتره بايد جايگاش حفظ بشه .ما حديث های خيلی زيادی تو اين موارد از پيامبرامون داريم..

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
ببين برای دختر هم مهم هست که ببينه قبلاً پسره چيکاره بوده..ولی چيزی که مشخصه اينه که جنس مذکر با مؤنث خيلی با هم تفاوت دارن..اگه مردی با چند تا زن همزمان ازداوج کنه کسی نميتونه ايرادی بگيره ولی زن ميتونه يه همچين کاری بکنه؟؟
کلاً شخصيت زن تو اين مقوله جداست از مرد...من هميشه گفتم حقوق زن و مرد بايد مساوی باشه ولی همجا که نميشه...مثلاً نمونه بارزش رو بالا گفتم......
به نظر من برای پسر عيبی نيست که تو دورانی که هنوز شخص مورد علاقش رو برای زندگی انتخاب نکرده بياد خلافی هم بکنه زياد نميتونه مهم باشه.. ولی برای زن يه عيب بزرگ محسوب ميشه..حالا شايد بپرسی چرا؟؟
جواب دادن اين سؤال زياد سخت نيست...از اونجا که زن از لحاظ مقام و منزلت تو اين مورد از مرد بالاتره بايد جايگاش حفظ بشه .ما حديث های خيلی زيادی تو اين موارد از پيامبرامون داريم..

سلام رفيق
با اين نظرت موافق نيستم
به نظر من تو اين جور موارد هم فرقی بين زن و مرد نيستش و اين طرز تفکر که ميگی از مقوله ي سلطه مردانه بيرون ميآد که هميشه وجود داشته و اين طزر فکر رو به وجود اورده
چون منزلت زن بالاتره پس نبايد کاری بکنه،،فکر نميکنم دليل خوبی باشه
در هر صورت هر کی با ديدگاه خودش به زندگی نگاه ميکنه

Last edited:

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

یعنی چی این ؟ :blink:

من منظورم کاملا واضح هست

ینی اینکه اگر بنده خدایی بیادو پرده بکارت رو بزنه طرف میتونه بگه کاره این بوده ؟؟ از کجا میفهمن پزشک قانونیا ؟؟
میشه بگی من نبودم ؟؟:D

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
گفتم كه نميشه فهميد كار كي بوده
برو با خيال راحت بزن

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها این معاینه سلامت برای همه عروس ها انجام میشه یا اینکه برای بعضی ها که خانواده داماد درخواست داشته باشن؟

حالا در حالت دوم چجوری روشون میشه درخواست این کار رو بدن؟ شخصیت دختره میره زیر سوال در هر صورت!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا