• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

maaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيز
ببين يه نكته اساسي هست كه اگه بخواي يه دختر خوبي رو مال خودت كني بايد به معناي واقعي مرد باشي تا اون هم تحت تاثير جذبه يه مرد قرار بگيره و روت به عنوان يه تكيه گاه حساب كنه و هيچ وقت حتي خيال خيانت هم به سرش نزنه.
مرد يعني اينكه غرورت رو حفظ كني و جذبت رو داشته باشي و در عين حال اون حس كنه كه يك نفر درست و حسابي پشتش وايستاده !
ببين سعي كن حرفاي لوس و بچه گونه كه نميدونم الكي زودي جوگير بشي و بگي دوست دارم و قربونت برم اين جور چيزا نگي.دوست داشتنت رو بايد مردونه و در عمل نشون بدي وقت دوست دارم گفتن هم ميرسه ولي عجله كار شيطونه ...
اگه بخواي بهت خيانت نكنه بايد نشون بدي كه بهش تعصب و غيرت داري ...اگه ديدي مثلا داري از يه پسر ديگه اي تعريف مي كنه چپ چپ نگاش كني و بفهموني كه چقدر از اين كارش ناراحت ميشي.
يه نگاه با عشق و دوست داشتن ميتونه كاري بكنه و حسي رو در طرف مقابل ايجاد كنه كه هيچ حرفي نمي تونه اون كار رو بكنه ...
و براي اينكه محبتتون بيشتر بشه سعي كن در مورد آينده با هم صحبت كنين و اينكه حتما سعي كن در مورد خانوادش ازش سوال كني و نشون بدي كه علاقه داري اسم افراد خونوادش رو ياد بگيري و حتما هم واقعا ياد بگيري و اينكه سعي كني كه اعضاي خانوادت رو يكي يكي كم كم بهش معرفي كني ...
اين روش هايي كه من ميگم رو اگه بتوني درست انجام بدي باور كن معجزه مي كنه ولي انجام دادنش كار هر كسي نيستش ...
فقط نكته آخر اينكه هيچوقت از خودت ضعف نشون نده اگه ضعف نشون بدي باختي.

در ضمن همه ي نكاتي كه من گفتم در شرايطي بود كه بخواي يه دختر خوب و كلاس بالا رو تور بزني نه از اين آت و آشغالايي كه تو خيابون ريخته و به من يه كاميون بدي دو ساعته پرش مي كنم و تحويلت ميدم !!!
نصيحت آخر عزيز تو طرز حرف زدنت داره به من كم تجربگي و نپختگي رو نشون ميده به نظر من كاش يكي دو سال ديگه صبر كني تا تجربه بيشتري بدست بياري ... دقت كن من گفتم طرز حرف زدنت واسه من ملاك قضاوت هيچ كسي سنش نبوده و نخواهد بود من پسر 17 سالشه مي شناسم كه صد تا آدم بيست و چند ساله هم باهاش مشورت مي كنن و حرفش رو قبول دارن ...

naseronline

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من 23 سالمه تازه شرایط تو رو همین الان دارم. ولی خوب نمی دونم چرا یه چیزی تو وجودم هست که همه دختر ها رو یه شکل می بینم و نمی تونم به هیچکدومشون دل ببندم. بابا سر و ته شون رو بزنین یکین.
دروغ - تظاهر - تکبر

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام عزيز
ببين يه نكته اساسي هست كه اگه بخواي يه دختر خوبي رو مال خودت كني بايد به معناي واقعي مرد باشي تا اون هم تحت تاثير جذبه يه مرد قرار بگيره و روت به عنوان يه تكيه گاه حساب كنه و هيچ وقت حتي خيال خيانت هم به سرش نزنه.
مرد يعني اينكه غرورت رو حفظ كني و جذبت رو داشته باشي و در عين حال اون حس كنه كه يك نفر درست و حسابي پشتش وايستاده !
ببين سعي كن حرفاي لوس و بچه گونه كه نميدونم الكي زودي جوگير بشي و بگي دوست دارم و قربونت برم اين جور چيزا نگي.دوست داشتنت رو بايد مردونه و در عمل نشون بدي وقت دوست دارم گفتن هم ميرسه ولي عجله كار شيطونه ...
اگه بخواي بهت خيانت نكنه بايد نشون بدي كه بهش تعصب و غيرت داري ...اگه ديدي مثلا داري از يه پسر ديگه اي تعريف مي كنه چپ چپ نگاش كني و بفهموني كه چقدر از اين كارش ناراحت ميشي.
يه نگاه با عشق و دوست داشتن ميتونه كاري بكنه و حسي رو در طرف مقابل ايجاد كنه كه هيچ حرفي نمي تونه اون كار رو بكنه ...
و براي اينكه محبتتون بيشتر بشه سعي كن در مورد آينده با هم صحبت كنين و اينكه حتما سعي كن در مورد خانوادش ازش سوال كني و نشون بدي كه علاقه داري اسم افراد خونوادش رو ياد بگيري و حتما هم واقعا ياد بگيري و اينكه سعي كني كه اعضاي خانوادت رو يكي يكي كم كم بهش معرفي كني ...
اين روش هايي كه من ميگم رو اگه بتوني درست انجام بدي باور كن معجزه مي كنه ولي انجام دادنش كار هر كسي نيستش ...
فقط نكته آخر اينكه هيچوقت از خودت ضعف نشون نده اگه ضعف نشون بدي باختي.

در ضمن همه ي نكاتي كه من گفتم در شرايطي بود كه بخواي يه دختر خوب و كلاس بالا رو تور بزني نه از اين آت و آشغالايي كه تو خيابون ريخته و به من يه كاميون بدي دو ساعته پرش مي كنم و تحويلت ميدم !!!
نصيحت آخر عزيز تو طرز حرف زدنت داره به من كم تجربگي و نپختگي رو نشون ميده به نظر من كاش يكي دو سال ديگه صبر كني تا تجربه بيشتري بدست بياري ... دقت كن من گفتم طرز حرف زدنت واسه من ملاك قضاوت هيچ كسي سنش نبوده و نخواهد بود من پسر 17 سالشه مي شناسم كه صد تا آدم بيست و چند ساله هم باهاش مشورت مي كنن و حرفش رو قبول دارن ...

تو خودت هم يه موقع مشكل عشقي داشتي خودم راهنماييت كردم

پس احساس كل كل بهت دست نده

آقا بايد مخ زن و پررو باشه

به حرفاي perianalpha و فرزان .بي هم گوش بده خوب راهنمايي ميكنن

پ ن : سال 88 : سال تغيير و تحول شخصي

ممنون

يا حق

maaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو خودت هم يه موقع مشكل عشقي داشتي خودم راهنماييت كردم

پس احساس كل كل بهت دست نده

آقا بايد مخ زن و پررو باشه

به حرفاي perianalpha و فرزان .بي هم گوش بده خوب راهنمايي ميكنن

پ ن : سال 88 : سال تغيير و تحول شخصي

ممنون

يا حق

اخه پسر تو اون كسي رو كه من مي خواستم رو با اين دخترايي كه تو خيابون ريختن مقايسه مي كني ؟؟
ديروز يه پست تو بالاترين ديده بودم مقايسه زن ا.ن و فرح زن شاه !! اين مقايسه شما چقدر به اون مقايسه شباهت داشت:lol:

در ضمن سر اون مشكل اگه راهنمايي هركسي به درد من خورد راهنمايي شما فقط شده بود سوژه ي خنده ي خودم و خودش !!!!!!!!

شما هم يه نگاه به سر تا پات بنداز ببين در اون حد هستي بخوام باهات ...
استغفرالله ... ببين دم عيدي آدم چه حرفاي عجيب غريبي كه نمي شنوه ... !!!!

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دخترا ذاتا همشون خيانتكارن
: ))

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
برو درس بخون بچه !
الان یا باید پیش باشی یا سوم
برو دانشگاه بعد هر غلطی دوست داشتی بکن ! (شوخی)
این Eblis هم خوراکش این چیزاست (خوب نصیحتت می کنه)

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اخه پسر تو اون كسي رو كه من مي خواستم رو با اين دخترايي كه تو خيابون ريختن مقايسه مي كني ؟؟
ديروز يه پست تو بالاترين ديده بودم مقايسه زن ا.ن و فرح زن شاه !! اين مقايسه شما چقدر به اون مقايسه شباهت داشت:lol:

در ضمن سر اون مشكل اگه راهنمايي هركسي به درد من خورد راهنمايي شما فقط شده بود سوژه ي خنده ي خودم و خودش !!!!!!!!

شما هم يه نگاه به سر تا پات بنداز ببين در اون حد هستي بخوام باهات ...
استغفرالله ... ببين دم عيدي آدم چه حرفاي عجيب غريبي كه نمي شنوه ... !!!!

ببين جيگر حوصله كل دم عيدي ندارم وگرنه آدرس بده بيام بروفمت

همين يه مشت بي عرضه مثل شما دخترا رو پررو كردن . بعد من اصلا تو ... من هم نيستي بخوام باهات حرف بزنم يا كل كنم اينم جواب دادم كه پاتو از خط سبزت بيشتر دراز نكني . گوش كردي كوچولو ؟؟

لطفا چسي هم نيا اوني كه ميخواستم .... . خودم شعر كامران و هومن و بلدم . دخترا اگه يكي ديگه مخشونو بزنه ميرن با اون . اونيم كه با تو بوده به موقعش حالتو گرفت .

ديگه كوچكترين كلي بخواي بندازي زير و روت كردما

جيگرت برم

هي ميخوايم سال 88 تغيير و تحول پيدا كنيم هي نميذارن . صاحب تاپيكه هم امروز با دافش قرار داشته .
سوال داشتي سينا جون بپرس . بچه هاي bax مخ زن پي تي هم هستن .

ممنون

يا حق

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ديگه دختر 16 17 ساله كه داف نميشه ميشه فنچ

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
ديگه دختر 16 17 ساله كه داف نميشه ميشه فنچ
تا 22 سال هم فنچه
دختر زیر 25 سال مثل میوه کال میمونه و هنوز نرسیده
باید بزاری برسه
یه نصیحت به این دوست17 ساله بکنم:
برو درس بخون بیخیال دختر بازی شو
از تجربه دیگران استفاده کن
منو که میبینی الان 2 ساله دانشجو ام و تازه میفهمم ملت چرا میرن دانشگاه!
درستو بخون برو دانشگاه اون موقع برو سراغ داف بازی

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا 22 سال هم فنچه
دختر زیر 25 سال مثل میوه کال میمونه و هنوز نرسیده
باید بزاری برسه
یه نصیحت به این دوست17 ساله بکنم:
برو درس بخون بیخیال دختر بازی شو
از تجربه دیگران استفاده کن
منو که میبینی الان 2 ساله دانشجو ام و تازه میفهمم ملت چرا میرن دانشگاه!
درستو بخون برو دانشگاه اون موقع برو سراغ داف بازی

والا ما كه همه جا Gf داشتيم جز دانشگاه . حداقل هم رشته ايمون كه نشده ولي آره رشته ي غير از رشته خودت ميتوني تور كني .

ولي دانشگاه آدم مگه اسكله . خيابون كه بهتره سوتي هم آدم در دانشگاه نده

والا نميدونم .

من تمام مخ زني هارو تقريبا بلد شدم جز ماشين به ماشين و يك به 2 . اينو يكي كمك كنه توپه

سال 88 بر همه مبارك

ممنون

يا حق

پ ن : دانشگاه رو بي خيال . دردسر ميشه . رفتم تو فكرتون

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
. صاحب تاپيكه هم امروز با دافش قرار داشته .
از شانس گه ما تا 4-5 عید نیستن!!!:pمسافرتن!!!!!!!!!

به هر حال از تمام دوستایی که پست دادن ممنونم.............خیلی به دردم خوردش............خیلی چیزا یاد گرفتم.......................

عید همتون مبارک......................سال خوب و خوشی رو برا همه آرزو می کنم...............

آرزو می کنم تا آخرین عید عمرتون عاشق بمونین!!!!!!!!!

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
خب منم تجربیاتم رو بگم:

1- مهمترینش اینه که با دختر راحت راحت راحت راحت باش، مراعات چیزی رو نکن براش یعنی کارهایی که واسه دیگران نمی کنی واسه اون هم نکن، در بعضی موارد لزوم! کارهایی که واسه دیگران میکنی واسه اون نکن ! یا مثلا اگر الان کار داری یا حوصلش رو نداری یا داری فیلم نگاه می کنی یا خوابت میاد یا درس داری ، راحت بهش بگو. بگو بعدا حرف میزنی باهاش. آره ناراحت هم میشه هااا .. ممکنه خیلی هم ناراحت بشه .. اما ته دلش از حس مردونه و یکم خشن تو خوشش میاد. ضمنا این ناراحت شدن بیشتر از این ارزش داره که فکر کنه هرچیزی که گفت و هروقت که خواست تو در خدمتش هستی.

2- همیشه مواظب ضررهای مالیت باش، چون این رابطه بالاخره امروز تموم نشه فردا تموم میشه! تو می مونی و یک عالمه قبض و بدهی و ...

3- حتی اگر بدون اون میمیری ، جوری وانمود کن که برای تو یک نفر هست مثل بقیه ..

4- این شعار رو حفظ کن "لطف مداوم، حق مسلم" یعنی اینکه اگر یک لطف رو واسش چندبار انجام دادی، تبدیل به حق مسلم اون و وظیفه دائمی تو میشه !! (این بین همه دخترهای دنیا در تمام سنین صادق هست)

5- با همه اینها ، اون مدت زمانی رو که براش وقت میذاری حسابی بهش برس، بهش حال بده، بخندونش، کاری کن بهش خوش بگذره و ...

6- برخلاف بقیه بچه ها به نظرم سن تو خیلی هم خوبه، تو خواه ناخواه قراره فرداروزی با یکی از همین دخترها ازدواج کنی .. پس بهتره که طرز تفکر و شخصیت های دخترهای مختلف رو تا می تونی بشناسی قبل از ازواجت.

7- و اینکه اینجور روابط به تو کمک می کنه که به یک شناختی برسی از اینکه از یک دختر چی می خوای ، چی نمی خوای !! چه چیزی در رابطه با جنس مخالف تورو ناراحت می کنه و چه چیزی خوشحال ! از چیه یک دختر خوشت میاد و از چیش بدت میاد -- این اون چیزی هست که به درد آینده تو می خوره ... تعجب نکن اگر بهت بگم خیلی از ماها واقعا نمی دونیم توی یک شرایط خاص برخورد و واکنشمون چه جوری هست !! پس بهتره تا وقت هست با آزمون و خطا خودمون را بهتر بشناسیم.

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شماره یک غلطه ...اون دختر فکر میکنه شما بیخیال بی ادب و بی احساسید...شاید یه مدت تحمل کنه ولی با یه خاطره ی بد میره
شماره 3 درسته...ولی نه به این غلظت...یعنی بدونه دوسش داری ولی احساس ضعف نکنی در مقابلش
شماره 5 درسته
شش درسته
هفت خیلی درسته
البته اینا نظر شخصی منه

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
همیشه ما پسرا تو نخه اینیم که کاری کنیم دختره نپره ولی دختره احتماله پریدنش کمتره تو این سن !!
همیشه فکر خودت باش سعی اون دختر همیشه برات تازگی داشته باشه !! هنوز چیز های کشف نشده داشته باشه تا اونا رو کشف کنی !!
ببین آدما مثه کتاب میمونن اگه تند ورقشون بزنی زود تموم میشن و باید بری سراغه یه کتابه دیگه !!
ما مرد ها موجوداته تنوع طلبی هستیم !!
دختر مثه یه آدامسه مزش که تموم شد بندازش دور یه آدامس دیگه بخور !!:D
"""خلاصه تو نازه دختر رو بکش تا حدی که خودت بیشتر حال کنی واسه ناز کشیدن ! دوست داشتنت رو در صورتی که اون بروز داد نشون بده اما زیاده روی نکن """
صلوات..
128fs3799858.gif

Eblis3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همیشه ما پسرا تو نخه اینیم که کاری کنیم دختره نپره ولی دختره احتماله پریدنش کمتره تو این سن !!
همیشه فکر خودت باش سعی اون دختر همیشه برات تازگی داشته باشه !! هنوز چیز های کشف نشده داشته باشه تا اونا رو کشف کنی !!
ببین آدما مثه کتاب میمونن اگه تند ورقشون بزنی زود تموم میشن و باید بری سراغه یه کتابه دیگه !!
ما مرد ها موجوداته تنوع طلبی هستیم !!
دختر مثه یه آدامسه مزش که تموم شد بندازش دور یه آدامس دیگه بخور !!:D
"""خلاصه تو نازه دختر رو بکش تا حدی که خودت بیشتر حال کنی واسه ناز کشیدن ! دوست داشتنت رو در صورتی که اون بروز داد نشون بده اما زیاده روی نکن """
صلوات..
128fs3799858.gif

سال 88 و طرز تفكر جديد .

خوشم اومد از نظرت .

Tiva هم قشنگ دست .

ماشالله به فرزان بگو ماشالله

R&D

Registered User
لایک‌ها
31
بله...

Last edited:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
یکی بخونه خلاصشو هم بذاره

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اینارو همه رو خودت تایپ کردی؟ عجب!!!!!!!!!!!

لااقل فونتتو کوچیک کن بتونیم بخونیم راحت!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا