• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
تو رو خدا ببینید چه مردم دل خوشی داریم!

در سال جهاد اقتصادی تو فکر اینن که چرا خواستگاری دختر ها از پسر ها ممکن نیست!

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
مرگ بر خواستگاری
مرگ بر جامعه ی مریضِ محدود ایران
درود بر ایدئلوژی من

full_hd

Registered User
لایک‌ها
24
آخ اگه میشد دم در خونمون صف میبستن :D:D

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
اونایی که ازدواج نکردند:میخوان ازدواج کنند....
اونایی هم که ازدواج کردند:میخوان ازش برن بیرون......

ازدواج خوبه......
وفتی همه چی جور باشه......

در مورد خواستگاری دختر از پسر هم....

اگه از کسی خوشت میاد...
اگه خواهر داره ..یه جوری به خواهرش برسون که داداشش رو می خوای....
البته اگه خواهرش ببو گلابی باشه...باید زحمت بکشی...:D

یا به بزرگتر بگو...
پیرمرد محل...
اون بزرگتر یا پیر مرد میره به بابای پسره میگه..
آره...فلانی یه دختر خوب داره...برو برا پسرت بگیر...

کلا خیلی دنگ و فنگ داره.....

راه بعدی:میری جلو راهه پسره...بهش میگی من تو رو می خوام...
بعد یا اون میگه تو رو می خوام...
یا میگه نمی خوام....

برو راه آخری.....هم راحته..و هم سریع به جواب میرسی......
ولی باید بلد باشی چه جوری خفتش کنی.....

700 تا پست قبلیمو ببینی و همشو جمع کنی..این قدر تایپ نکرده بودم...
ممد

آرمین

Registered User
لایک‌ها
3
بستگی به جرات دختر داره خیلی ها حتی به خودشون جراتش رو هم نمیدن
و اگه بدن!!!!
همین شما ها که میگید اخه اوخه فردا واسه دختره کلاس میذارید جنبه ندارید دیگه
باز الان من بگم من شما میگین ....
ولی واسه نزدیکانم انقد اتفاق افتاده دختر رفته خواستگاری مرده الانم دارن زندگی میکنن

من نمیدونستم خواستگاری ربطی به دین داره اونطور که فهمیدم اکثر دخترها دوس دارن انتخابشون کنن که بگن خواستنی هستن و پسرا میخوانشون:دی

این ترم یکی از دخترای دانشگاه اومده بود بهم گفته بود از یکی از دوستام خوشش اومده ولی چون با من راحت بود از من پرسید برم بهش بگم منم گفتم طرف جنبه نداره باز رفت گفت الان تو کل دانشگاه سکه یه پول شده)

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
اونایی که ازدواج نکردند:میخوان ازدواج کنند....
اونایی هم که ازدواج کردند:میخوان ازش برن بیرون......

ازدواج خوبه......
وفتی همه چی جور باشه......

در مورد خواستگاری دختر از پسر هم....

اگه از کسی خوشت میاد...
اگه خواهر داره ..یه جوری به خواهرش برسون که داداشش رو می خوای....
البته اگه خواهرش ببو گلابی باشه...باید زحمت بکشی...:D

یا به بزرگتر بگو...
پیرمرد محل...
اون بزرگتر یا پیر مرد میره به بابای پسره میگه..
آره...فلانی یه دختر خوب داره...برو برا پسرت بگیر...

کلا خیلی دنگ و فنگ داره.....

راه بعدی:میری جلو راهه پسره...بهش میگی من تو رو می خوام...
بعد یا اون میگه تو رو می خوام...
یا میگه نمی خوام....

برو راه آخری.....هم راحته..و هم سریع به جواب میرسی......
ولی باید بلد باشی چه جوری خفتش کنی.....

700 تا پست قبلیمو ببینی و همشو جمع کنی..این قدر تایپ نکرده بودم...
ممد

یعنی که چی؟!!!
پسری که توانایی ازدواج داشته باشه اقدام میکنه،تمام اینا به خاطر مشکلات اقتصادیه وگرنه 10 درصد پسرا هر روز با یه دخترن و نیازی به ازدواج ندارن، بقیه در حال کار کردن هستند اگر کاری گیر بیارن تا مقدمات ازدواج رو فراهم کنن.
در جامعه ما:
پیشنهاد ازدواج یه دختر به پسر
در صورتی که پسر قبول کنه، میشه چماق توی سر اون دختر در آینده.(از هر سه ازدواج در حالت عادی یکی منجر به طلاق میشه و در این صورت که دیگه واویلا)
اگر هم قبول نکنه اون دختر له میشه و خوار و خفیف خواهد شد.
اگر از پسری خوشتون میاد، با صحبت و نزدیک شدن بهش اگر پسر علاقه ای به ازدواج داشته باشه که در بیشتر موارد برای استفاده از دختر هست، بهتون پیشنهاد خواهد کرد.
چون:
80 درصد دوستی های خیابانی که آشنایی جهت ازدواج و اشنایی پیش از پیشنهاد ازدواج شکل نمیگیره برای استفاده طرفین از هم در شرایط نا متعارف و غیر از ازدواج(نمیگم نامشروع که دوستان موضع گیری کنن) است.
ولی وقتی طرفین میان بدون اطلاع حتی خانواده ها با هم صحبت میکنن که ببینن برای هم مناسب هستن یا نه،شرایط متفاوته و این آشنایی بر پایه ای تعریف شده قرار میگیره و اگر هر کدوم از طرفین دیگری رو مناسب ندونه در همونجا تموم میشه و منجر به روابط نامتعارف که اکثرا هم دختران درش ضربه میخورن نمیشه.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
پسر بیچاره باید خرج خونه و زندگی و جواب مشکلات رو بده
پس بهتره هر وقت خودش خواست بره دنبال ازدواج
و این دختر خانم ها هم بهتره منتظر موقعیت باشن نه خودشون دنبال موقعیت باشن .
البته دلایل بس فراوانی داره ولی در حال حاضر به نظرم مهمترینش این بود .

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
همایش نقش "حجاب" در انتخاب همسر شایسته بررسی شد
دراسلام حجاب چشم برای مردان و حجاب گوش برای زنان مورد تاکید می باشد
نیلچی زاده استاد دانشگاه و متخصص امور.....
نیلچی زاده به دختران توصیه نمود در ارتباطات کلامی و همچنین ارتباطات مکتوب (ایمیل و ...) از کلمات صمیمانه استفاده نکنند تا مردان حریم آنها را حفظ نمایند.
وی در ادامه در پاسخ به این سئوال که چرا به دختران گفته می شود"تو حجابت را رعایت کن تا مردان گناه نکنند"؛ تاکید کرد و گفت: این استدلال غلط ؛ و به دور از عدالت الهی است که سختی حجاب را زن تحمل کند و آسایش آن برای مرد باشد. حجاب برای زن به مثابه درختی است که میوه آن آرامش ؛ و این میوه برای زن ارزشمند است.
نیلچی زاده در خصوص فایده حجاب اشاره کرد و اظهار داشت:"دور داشتن زن از نامحرم بهترین نعمت و خوشبختی برای اوست و زیبایی ، دلربایی و جذابیت او را گسترش می دهد.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که " اگر دختری ، پسری را دوست داشته باشد می تواند از او خواستگاری نماید؟" پاسخ داد: اگر فرد مورد نظر معیارهای اصلی را دارد از شخص ثالثی که خداترس و دلسوز است برای این کار استفاده کند که به طور غیر مستقیم پیشنهاد دختر را به وی انتقال دهد.
==========
پی نوشت: خر کردن دختران توسط یک استاد خود فروخته
منظورش از اون شخص ثالش : خودش و همفکرانش بوده تا بتونند استفاده ....ببرنند ولا غیر
:lol: :lol: :lol:

Last edited:

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
ولی دخترا اینقدر ناز می کنن و مقرورا که فکر نمی کنم همچین کاری بکنند
در کل پسرای الان اینقدر وضع مالیشون خراب و خواستهای دخترها هم زیاد که دیگه اصلا جلو نمی رن

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سلام
فرض کنید یک موردی سر راهتون قرار بگیره که ازش خوشتون بیاد منتها این شخص قبلا ازدواج کرده باشه حاضرید باهاش ازدواج کنید یا این مساله که قبلا ازدواج کرده خیلی براتون مهمه و یک تابو هست ؟
ساده بگم حاضرید یا یه بیوه ازدواج کنید؟

---------

آخه یکی از دوستانم در محل کارش با یه دختری یا بهتر بگم زنی آشنا شده که این قبلا ازدواج کرده و 2 سالی هم با همسرش زندگی کرده منتها شوهر سابقش تو زرد از آب دراومده کار خلاف می کرده و با یه زن دیگه هم رابطه داشته و از هم طلاق گرفتن
دختره الان 22 سالشه و دوست من 24 ساله ولی دختره یه بچه 1 ساله هم داره!با اینحال دوستم خیلی مصمم هست که باهاش ازدواج کنه و هر دو هم توافق دارن رو این قضیه و همو دوست دارن.ولی من فکرشو که می کنم می بینم من جای اون بودم اصلا همچین کاری نمی کردم اخه طرف بچه هم داره فرض کن بخوای یه عمر بچه ای که مال خودت نیست رو بزرگ کنی چون الان تازه یک سالش هم هست!
دوستم هم تا حالا با هیچ دختری نبوده نمی دونم چجوری اینقدر بهش علاقه مند شده

Last edited:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
آخه یکی از دوستانم در محل کارش با یه دختری یا بهتر بگم زنی آشنا شده که این قبلا ازدواج کرده و 2 سالی هم با همسرش زندگی کرده منتها شوهر سابقش تو زرد از آب دراومده کار خلاف می کرده و با یه زن دیگه هم رابطه داشته
دختره الان 22 سالشه و دوست من 24 ساله ولی دختره یه بچه 1 ساله هم داره!با اینحال دوستم خیلی مصمم هست که باهاش ازدواج کنه و هر دو هم توافق دارن رو این قضیه و همو دوست دارن.ولی من فکرشو که می کنم می بینم من جای اون بودم اصلا همچین کاری نمی کردم اخه طرف بچه هم داره فرض کن بخوای یه عمر بچه ای که مال خودت نیست رو بزرگ کنی چون الان تازه یک سالش هم هست!

چند نفر رو مي شناسم كه دقيقا همين كار رو كردند و واقعا هم خوشبخت بودند. تازه خانم دو پسر هم داشته از ازدواج قبليش. همش بستگي به طرز تفكر دو طرف و صدالبته ميزان صداقتشون داره.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
سلام
فرض کنید یک موردی سر راهتون قرار بگیره که ازش خوشتون بیاد منتها این شخص قبلا ازدواج کرده باشه حاضرید باهاش ازدواج کنید یا این مساله که قبلا ازدواج کرده خیلی براتون مهمه و یک تابو هست ؟
ساده بگم حاضرید یا یه بیوه ازدواج کنید؟

---------

آخه یکی از دوستانم در محل کارش با یه دختری یا بهتر بگم زنی آشنا شده که این قبلا ازدواج کرده و 2 سالی هم با همسرش زندگی کرده منتها شوهر سابقش تو زرد از آب دراومده کار خلاف می کرده و با یه زن دیگه هم رابطه داشته

جوگیر شده

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
راستي چرا فقط اين حالت رو در نظر بگيريم؟!! هستند دخترخانمهاي جواني كه مردهاي متاهل زن مرده ازدواج كردند! تعداد اينها كه خيلي بيشتره!

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
سینا فکر کنم قبلا خودت همین پست رو با نظرسنجی زده بودیا
نه من نزده بودم اشتباه می کنی!
چند نفر رو مي شناسم كه دقيقا همين كار رو كردند و واقعا هم خوشبخت بودند. تازه خانم دو پسر هم داشته از ازدواج قبليش. همش بستگي به طرز تفكر دو طرف و صدالبته ميزان صداقتشون داره.
اخه اینجوری آدم حس می کنه اون طرف مقابل این مجرده رو گولش زده.تازه فقط تصمیم دو طرف هم که نیست حرف فامیل و آشنا هم باید تحمل کنن چون میگن حتما پسره یه عیب و ایرادی داشته که رفته بیوه گرفته!

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
چه قدر مهرم میکنه؟
6 دانگ خونه بده....
بعد شوهرش میشم....>:D

.Sepehr.

Registered User
لایک‌ها
54
اگه حقوق ماهیانه و خونه شخصی داشته باشه، آره ...
2i8d4ao.gif
(سنش هم مهم نیست
crazy.gif
)

پ. ن. : مزاح بود.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
بستگی به اون دو نفر داره :)
بهتره از این مشاوره هام برن و ...
خدانگهدار

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
اخه اینجوری آدم حس می کنه اون طرف مقابل این مجرده رو گولش زده.تازه فقط تصمیم دو طرف هم که نیست حرف فامیل و آشنا هم باید تحمل کنن چون میگن حتما پسره یه عیب و ایرادی داشته که رفته بیوه گرفته!

نصف بيشتر بدبختيهاي جامعه ما به خاطر همين حرف خانواده و فاميله. متاسفانه همين حرف و حديثها باعث بدبختي و ناكامي خيليها شده. بعضي وقتها دور بعضي فاميلها رو عملا بايد خط كشيد مخصوصا وقتي ضررشون بيشتر از نفعشونه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا