sinnaa
Registered User
تو رو خدا ببینید چه مردم دل خوشی داریم!
در سال جهاد اقتصادی تو فکر اینن که چرا خواستگاری دختر ها از پسر ها ممکن نیست!
در سال جهاد اقتصادی تو فکر اینن که چرا خواستگاری دختر ها از پسر ها ممکن نیست!
اونایی که ازدواج نکردند:میخوان ازدواج کنند....
اونایی هم که ازدواج کردند:میخوان ازش برن بیرون......
ازدواج خوبه......
وفتی همه چی جور باشه......
در مورد خواستگاری دختر از پسر هم....
اگه از کسی خوشت میاد...
اگه خواهر داره ..یه جوری به خواهرش برسون که داداشش رو می خوای....
البته اگه خواهرش ببو گلابی باشه...باید زحمت بکشی...
یا به بزرگتر بگو...
پیرمرد محل...
اون بزرگتر یا پیر مرد میره به بابای پسره میگه..
آره...فلانی یه دختر خوب داره...برو برا پسرت بگیر...
کلا خیلی دنگ و فنگ داره.....
راه بعدی:میری جلو راهه پسره...بهش میگی من تو رو می خوام...
بعد یا اون میگه تو رو می خوام...
یا میگه نمی خوام....
برو راه آخری.....هم راحته..و هم سریع به جواب میرسی......
ولی باید بلد باشی چه جوری خفتش کنی.....
700 تا پست قبلیمو ببینی و همشو جمع کنی..این قدر تایپ نکرده بودم...
ممد
آخه یکی از دوستانم در محل کارش با یه دختری یا بهتر بگم زنی آشنا شده که این قبلا ازدواج کرده و 2 سالی هم با همسرش زندگی کرده منتها شوهر سابقش تو زرد از آب دراومده کار خلاف می کرده و با یه زن دیگه هم رابطه داشته
دختره الان 22 سالشه و دوست من 24 ساله ولی دختره یه بچه 1 ساله هم داره!با اینحال دوستم خیلی مصمم هست که باهاش ازدواج کنه و هر دو هم توافق دارن رو این قضیه و همو دوست دارن.ولی من فکرشو که می کنم می بینم من جای اون بودم اصلا همچین کاری نمی کردم اخه طرف بچه هم داره فرض کن بخوای یه عمر بچه ای که مال خودت نیست رو بزرگ کنی چون الان تازه یک سالش هم هست!
دوستم هم تا حالا با هیچ دختری نبوده نمی دونم چجوری اینقدر بهش علاقه مند شده
سلام
فرض کنید یک موردی سر راهتون قرار بگیره که ازش خوشتون بیاد منتها این شخص قبلا ازدواج کرده باشه حاضرید باهاش ازدواج کنید یا این مساله که قبلا ازدواج کرده خیلی براتون مهمه و یک تابو هست ؟
ساده بگم حاضرید یا یه بیوه ازدواج کنید؟
---------
آخه یکی از دوستانم در محل کارش با یه دختری یا بهتر بگم زنی آشنا شده که این قبلا ازدواج کرده و 2 سالی هم با همسرش زندگی کرده منتها شوهر سابقش تو زرد از آب دراومده کار خلاف می کرده و با یه زن دیگه هم رابطه داشته
دختره الان 22 سالشه و دوست من 24 ساله ولی دختره یه بچه 1 ساله هم داره!با اینحال دوستم خیلی مصمم هست که باهاش ازدواج کنه و هر دو هم توافق دارن رو این قضیه و همو دوست دارن.ولی من فکرشو که می کنم می بینم من جای اون بودم اصلا همچین کاری نمی کردم اخه طرف بچه هم داره فرض کن بخوای یه عمر بچه ای که مال خودت نیست رو بزرگ کنی چون الان تازه یک سالش هم هست!
دوستم هم تا حالا با هیچ دختری نبوده نمی دونم چجوری اینقدر بهش علاقه مند شده
نه من نزده بودم اشتباه می کنی!سینا فکر کنم قبلا خودت همین پست رو با نظرسنجی زده بودیا
اخه اینجوری آدم حس می کنه اون طرف مقابل این مجرده رو گولش زده.تازه فقط تصمیم دو طرف هم که نیست حرف فامیل و آشنا هم باید تحمل کنن چون میگن حتما پسره یه عیب و ایرادی داشته که رفته بیوه گرفته!چند نفر رو مي شناسم كه دقيقا همين كار رو كردند و واقعا هم خوشبخت بودند. تازه خانم دو پسر هم داشته از ازدواج قبليش. همش بستگي به طرز تفكر دو طرف و صدالبته ميزان صداقتشون داره.
اخه اینجوری آدم حس می کنه اون طرف مقابل این مجرده رو گولش زده.تازه فقط تصمیم دو طرف هم که نیست حرف فامیل و آشنا هم باید تحمل کنن چون میگن حتما پسره یه عیب و ایرادی داشته که رفته بیوه گرفته!