- نوشتهها
- 1,710
- لایکها
- 332
به تو چه
خفه شو!:کریزی:
به تو چه
ازدواح حماقت(ک#سخلی) محضه.
حالا ببیند حماقت فامیلیش بیشتر مزه میده یا غیر فامیلیش.
درود
جناب Solarist عزيز، نظر شما محترم ولي ميشه لطفا از بعضي عبارتها و كلمات در نوشته هاتون استفاده نكنيد؟ باور كنيد زيبنده شخصيت شما نيست! مخصوصا اين كه در بخشهايي مثل سينما نوشته هاي واقعا با ارزش و خواندني قرار ميديد و مطمئنم عده زيادي ارادت و احترام خاصي نسبت به شما و شخصيتتون قائل هستند.
شما از مونث جماعت متنفريد؟ خب مسلما بي علت نيست. مطمئن باشيد من اصلا سعي نمي كنم به شما بقبولونم اونها متفاوتند فقط واقعا حيفم مياد و غمگين ميشم مي بينم شخصيت و منش خودتون رو مي بريد زير سوال. واقعا هيچ چيز و هيچ كسي ارزشش رو نداره!
درود
اتفاقاً این ها اثرات همون فیلم هاست. بنده به لحاظ ارادتی که به برادر ارزشی تارنتینو دارم سعی می کنم ادبیات مورد علاقه ایشون رو برای میل به اهداف عالیه ولایی استفاده کنم!
پ.ن.: Kasandra عزیز اینجا گفتگوی آزاده زیاد مته به خشخاش گذاشتن جالب نیست. ضمن اینکه ادبیات غالب در اینجا همینه، نمی دونم چرا جمله من به شما برخورد. در صورتی که بصورت مخفی هم نوشته بودمش!
ا... من کی گفتم از مونث جماعت متنفرم؟
من مخالف ازدواج هستم همین. اتفاقاً من احترام زیادی برای جماعت نسوان قائلم. مخالف تمام این فشارهایی که توی این جامعه مزخرف ما بهشون وارد میشه هستم.
ولی بحث ازدواج فرق می کنه.
تا 50 فرصت هست :ویزن مگه تو 40 سالگی بچه دار میشه ؟
میشه جیگر .زن مگه تو 40 سالگی بچه دار میشه ؟