• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ازدواح حماقت(ک#سخلی) محضه.

حالا ببیند حماقت فامیلیش بیشتر مزه میده یا غیر فامیلیش.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
ازدواح حماقت(ک#سخلی) محضه.

حالا ببیند حماقت فامیلیش بیشتر مزه میده یا غیر فامیلیش.

درود

جناب Solarist عزيز، نظر شما محترم ولي ميشه لطفا از بعضي عبارتها و كلمات در نوشته هاتون استفاده نكنيد؟ :( باور كنيد زيبنده شخصيت شما نيست! مخصوصا اين كه در بخشهايي مثل سينما نوشته هاي واقعا با ارزش و خواندني قرار ميديد و مطمئنم عده زيادي ارادت و احترام خاصي نسبت به شما و شخصيتتون قائل هستند.

شما از مونث جماعت متنفريد؟ خب مسلما بي علت نيست. مطمئن باشيد من اصلا سعي نمي كنم به شما بقبولونم اونها متفاوتند فقط واقعا حيفم مياد و غمگين ميشم مي بينم شخصيت و منش خودتون رو مي بريد زير سوال. واقعا هيچ چيز و هيچ كسي ارزشش رو نداره!
icon3.gif

Solarist

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
10
درود

جناب Solarist عزيز، نظر شما محترم ولي ميشه لطفا از بعضي عبارتها و كلمات در نوشته هاتون استفاده نكنيد؟ :( باور كنيد زيبنده شخصيت شما نيست! مخصوصا اين كه در بخشهايي مثل سينما نوشته هاي واقعا با ارزش و خواندني قرار ميديد و مطمئنم عده زيادي ارادت و احترام خاصي نسبت به شما و شخصيتتون قائل هستند.

درود

اتفاقاً این ها اثرات همون فیلم هاست. بنده به لحاظ ارادتی که به برادر ارزشی تارنتینو دارم سعی می کنم ادبیات مورد علاقه ایشون رو برای میل به اهداف عالیه ولایی استفاده کنم!

پ.ن.: Kasandra عزیز اینجا گفتگوی آزاده زیاد مته به خشخاش گذاشتن جالب نیست. ضمن اینکه ادبیات غالب در اینجا همینه، نمی دونم چرا جمله من به شما برخورد. در صورتی که بصورت مخفی هم نوشته بودمش!

شما از مونث جماعت متنفريد؟ خب مسلما بي علت نيست. مطمئن باشيد من اصلا سعي نمي كنم به شما بقبولونم اونها متفاوتند فقط واقعا حيفم مياد و غمگين ميشم مي بينم شخصيت و منش خودتون رو مي بريد زير سوال. واقعا هيچ چيز و هيچ كسي ارزشش رو نداره!

ا... من کی گفتم از مونث جماعت متنفرم؟
من مخالف ازدواج هستم همین. اتفاقاً من احترام زیادی برای جماعت نسوان قائلم. مخالف تمام این فشارهایی که توی این جامعه مزخرف ما بهشون وارد میشه هستم.

ولی بحث ازدواج فرق می کنه.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

اتفاقاً این ها اثرات همون فیلم هاست. بنده به لحاظ ارادتی که به برادر ارزشی تارنتینو دارم سعی می کنم ادبیات مورد علاقه ایشون رو برای میل به اهداف عالیه ولایی استفاده کنم!

پ.ن.: Kasandra عزیز اینجا گفتگوی آزاده زیاد مته به خشخاش گذاشتن جالب نیست. ضمن اینکه ادبیات غالب در اینجا همینه، نمی دونم چرا جمله من به شما برخورد. در صورتی که بصورت مخفی هم نوشته بودمش!

ا... من کی گفتم از مونث جماعت متنفرم؟
من مخالف ازدواج هستم همین. اتفاقاً من احترام زیادی برای جماعت نسوان قائلم. مخالف تمام این فشارهایی که توی این جامعه مزخرف ما بهشون وارد میشه هستم.

ولی بحث ازدواج فرق می کنه.

:blush: اين انگار از خواص دنياي مجازيه كه وقتي صفات مثبت و نوشته هاي ارزشمند از كسي ديديم ديگه نمي تونيم باور كنيم كه اين شخص ممكنه تو دنياي واقعي هم هميشه همينطور نباشه و اينكه شايد اصلا اون فقط يك بعد از ابعاد فرد باشه و نبايد به همه جنبه هاي شخص تعميم داده بشه.

راستش بهم برنخورد فقط تعجب كردم چون مي دونيد، معمولا افراد سرشناس فروم از اينجور كلمه ها حتي تو گفتگوي آزاد هم استفاده نمي كنند. :blush: و البته راستش اصلا بهتون نمي اومد از اين چيزها بگيدها! :blush: با شخصيتتون جور در نمياد اصلا! :blush: اميدوارم اين جسارت بنده رو ببخشيد. :blush:

بگذريم...واقعا ممنونم كه اشتباه بنده رو تصحيح كرديد و با وجود مخالف ازدواج بودن، از جماعت نسوان متنفر نشديد! :blush:

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ازدواج به طور کلی یک اتفاقه که برای هر کسی دیر یا زود به طور طبیعی میفته(البته سوای کسانی که از افتادن این اتفاق بنا به هر دلیلی جلوگیری میکنند)......و به نظر من این اتفاق در موارد فامیلی بیفته بهتره.....البته حتما هم نباید اینطوری باشه !!!!!!

tom357

Registered User
لایک‌ها
6
غیر از دوستان تینیج اگه کسی 40 سالشه ، خوشحال میشم تجربش رو در اختیارم بذاره

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اخه دیگه چی از مردونگی و زنونگی باقی مونده که باهاش ازدواج کنن ؟

faridm

Registered User
لایک‌ها
0
تا الان تنبلی کردی اما دخمر هم سن زیاد هستن که ازدواج نکردن فقط دنبال شاغل نباش چون سخت ازدواج میکنند.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
مناسبه ولی اگه بچه دار شی اختلاف سن زیاده ، بچه وقت یاد گرفتن اتل متل توتوله باید " پدر رفتی و در غمت گریانم" یاد بگیره

هرچند خودم هم در همین سن زن خواهم گرفت هرچند دیگه تا اون موقع مویی باقی نمونده

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
زن مگه تو 40 سالگی بچه دار میشه ؟
میشه جیگر .
استارتر شما خودتون چند سالتونه؟
ببین ادم اگر شخص مورد نظر رو پیدا کرد و همهچیز اوکی بود .نباید تاخیر کرد.
چون گاهی خیلی زود دیر میشود

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من نظرم روی 45 هست برای مرد. ضمنا اگه وضع مالیت خوب باشه دختر خوب از سن 18 سالگی تا سن خودت برات فراهم هست

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
در کار حاجت خیر هیچ استخاره نیست

tom357

Registered User
لایک‌ها
6
اشتباه نشه من 26 سالمه ، فقط محض اطلاع میخواستم بدونم

tom357

Registered User
لایک‌ها
6
به غیر از موارد اجباری

اصلا این حالت طبیعیه یا بیماری چیزیه ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
برای آقایون که مساله ای نیست (هر چند هر چی سن بالاتر میره برقراری رابطه عاطفی و علاقه دوطرفه سخت تر میشه).

در مورد خانم ها: معمولا حدود سن 50 سالگی یائسه میشن و تا اون زمان امکان بچه دار شدن دارند، ولی توصیه میشه که خانم ها بالای سن 35 سالگی بچه دار نشن (به دلیل افزایش خطرات بارداری براشون و یه سری مسائل جانبی دیگه)...

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
منم سن بالا دوز دارم

جا افتادن. دختر زیر 30 سال رو بچه میدونم

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
مربوط به مقطع سنیه عزیز بزرگ میشی از سن پایین خوشت میاد