خدا قوت....من خودم 27 سالمه. پارتنرم 33 ساله
چرا بعضی ها چیزایی که خودشون نمی پسندند رو برای دیگران هم زشت و چندش و کریه می دونن!!! حالا از سن بالا منظور 300 ساله که نیست، یه خانوم جا افتاده شما فکر کن (منم علاقه مندم )
خدا قوت....من خودم 27 سالمه. پارتنرم 33 ساله
حال خوندن نیس بگو اگه واقعا میدونی !
ايديپسكامپلكس!
علاقه غريزي پسر به مادر كه اگه حل نشه در آينده مشكلاتي از اين قبيل يعني جايگزين كردن فرد ديگري احتمالا سن بالا رو منجر ميشه.اگرم بهتر حل شه فرد سراغ دخترها با خصوصيات مختلف(بسته به رابطش با مادر و خصوصيات مادر)ميره.اين ميتونه به طرق مختلف باشه.خيلي پيچيده تر از اينيه كه بشه تو يه پست توضيح داد ولي كلا همه چي از نحوه رابطه پسر و مادر ناشي ميشه البته از ديدگاه فرويد و احتمالا كاملا طبيعيه.
دوستانی که مطالب رو یه کم سطحی مطالعه می کنند دقت کنید که کسی اینجا نگفته که مسائل جن*سی یا بچه دار شدن تنها مسائل مهم بین یه خانم و آقاست!
اگر ما بگیم: "پیتزا غذای خوشمزه ای هستش" معنی اش اینه که گفتیم: "تنها ویژگی مهم یه غذا طعمشه"؟
این مسائل برای آقایون مهمه و شکی نیست توی این مساله، ولی کسی اینجا نگفته مسائل دیگه باید نادیده گرفته بشن. لطفا مغلطه نکنید...
خوبه فقط زمانشو بیشتر کنین
ممنون ، نیازی به توضیح زیاد نیس پست شما کاملا گویا و کامل بود
اما اگه طرف مشگلی از این بابت نداشته باشه یعنی محبت از سوی مادر کاملا اونو ارضاع کرده باشه انوقت چی ؟
وقتی اندام زنانه اونو بیشتر از اندام دخترانه تحت تاثیر قرار میده مال حالت س ک سی اندام زنانست یا دلیل دیگری داره ؟
بستگي داره.گفتم پيچيدس چون از چند جنبه بايد در نظر گرفته بشه.مادر ممكنه كاملا محبت داشته باشه اما گاهي ممكنه بيش از حد محبت داشته باشه.اين مسئله پسر رو درگير خودش ميكنه و پسر با تمام وجود وابسته مادر ميشه و باعث ميشه دنبال جايگزيني دقيقا مثه مادرش بگرده.حتي با خصوصيات فيزيكي اي شبيه مادرش.مثلا چهره اي كه به جاي نشاط جووني،پيرتر و چروكتر باشه كه بيشتر به چهره مادرش شبيهه.همه اينا در ناخودآگاه عمل ميكنه.يعني فرد ميره دنبال زني مثل مادرش در حاليكه خودشم در خودآگاهش نميدونه چرا.
البته همه اينا نظريات فرويده.يه سرياش صريحا رد ميشه.همه چيز نميتونه به س ك س برگرده اونطور كه فرويد قضاوت ميكنه.
ممكنه حتي يه رابطه عشقي نافرجام با يه دختر كم سن و سال،باعث شه پسره كلا از هر چي دختره بدش بياد.يا خيلي چيزاي ديگه.