• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم 27 سالمه. پارتنرم 33 ساله
خدا قوت....

چرا بعضی ها چیزایی که خودشون نمی پسندند رو برای دیگران هم زشت و چندش و کریه می دونن!!! حالا از سن بالا منظور 300 ساله که نیست، یه خانوم جا افتاده شما فکر کن (منم علاقه مندم ;) )

tom357

Registered User
لایک‌ها
6

ناقلا ، زیاد می بینی
crazy.gif

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
حال خوندن نیس بگو اگه واقعا میدونی !

ايديپسكامپلكس!
علاقه غريزي پسر به مادر كه اگه حل نشه در آينده مشكلاتي از اين قبيل يعني جايگزين كردن فرد ديگري احتمالا سن بالا رو منجر ميشه.اگرم بهتر حل شه فرد سراغ دخترها با خصوصيات مختلف(بسته به رابطش با مادر و خصوصيات مادر)ميره.اين ميتونه به طرق مختلف باشه.خيلي پيچيده تر از اينيه كه بشه تو يه پست توضيح داد ولي كلا همه چي از نحوه رابطه پسر و مادر ناشي ميشه البته از ديدگاه فرويد و احتمالا كاملا طبيعيه.

eleboys

Registered User
لایک‌ها
0
من 30 به بالا پایه ازدواجم. شمام 35 بزن خیرشو ببینی...

tom357

Registered User
لایک‌ها
6
ايديپسكامپلكس!
علاقه غريزي پسر به مادر كه اگه حل نشه در آينده مشكلاتي از اين قبيل يعني جايگزين كردن فرد ديگري احتمالا سن بالا رو منجر ميشه.اگرم بهتر حل شه فرد سراغ دخترها با خصوصيات مختلف(بسته به رابطش با مادر و خصوصيات مادر)ميره.اين ميتونه به طرق مختلف باشه.خيلي پيچيده تر از اينيه كه بشه تو يه پست توضيح داد ولي كلا همه چي از نحوه رابطه پسر و مادر ناشي ميشه البته از ديدگاه فرويد و احتمالا كاملا طبيعيه.

ممنون ، نیازی به توضیح زیاد نیس پست شما کاملا گویا و کامل بود

اما اگه طرف مشگلی از این بابت نداشته باشه یعنی محبت از سوی مادر کاملا اونو ارضاع کرده باشه انوقت چی ؟

وقتی اندام زنانه اونو بیشتر از اندام دخترانه تحت تاثیر قرار میده مال حالت س ک سی اندام زنانست یا دلیل دیگری داره ؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دوستانی که مطالب رو یه کم سطحی مطالعه می کنند دقت کنید که کسی اینجا نگفته که مسائل جن*سی یا بچه دار شدن تنها مسائل مهم بین یه خانم و آقاست!

اگر ما بگیم: "پیتزا غذای خوشمزه ای هستش" معنی اش اینه که گفتیم: "تنها ویژگی مهم یه غذا طعمشه"؟

این مسائل برای آقایون مهمه و شکی نیست توی این مساله، ولی کسی اینجا نگفته مسائل دیگه باید نادیده گرفته بشن. لطفا مغلطه نکنید...
hmmsmiley02.gif

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
دوستانی که مطالب رو یه کم سطحی مطالعه می کنند دقت کنید که کسی اینجا نگفته که مسائل جن*سی یا بچه دار شدن تنها مسائل مهم بین یه خانم و آقاست!

اگر ما بگیم: "پیتزا غذای خوشمزه ای هستش" معنی اش اینه که گفتیم: "تنها ویژگی مهم یه غذا طعمشه"؟

این مسائل برای آقایون مهمه و شکی نیست توی این مساله، ولی کسی اینجا نگفته مسائل دیگه باید نادیده گرفته بشن. لطفا مغلطه نکنید...
hmmsmiley02.gif

لايك يا بيلاخ خودمون

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
طی آخرین تحقیقات...گویا تقصیر آمریکا و **** صیهونیستیه

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون ، نیازی به توضیح زیاد نیس پست شما کاملا گویا و کامل بود

اما اگه طرف مشگلی از این بابت نداشته باشه یعنی محبت از سوی مادر کاملا اونو ارضاع کرده باشه انوقت چی ؟

وقتی اندام زنانه اونو بیشتر از اندام دخترانه تحت تاثیر قرار میده مال حالت س ک سی اندام زنانست یا دلیل دیگری داره ؟

بستگي داره.گفتم پيچيدس چون از چند جنبه بايد در نظر گرفته بشه.مادر ممكنه كاملا محبت داشته باشه اما گاهي ممكنه بيش از حد محبت داشته باشه.اين مسئله پسر رو درگير خودش ميكنه و پسر با تمام وجود وابسته مادر ميشه و باعث ميشه دنبال جايگزيني دقيقا مثه مادرش بگرده.حتي با خصوصيات فيزيكي اي شبيه مادرش.مثلا چهره اي كه به جاي نشاط جووني،پيرتر و چروكتر باشه كه بيشتر به چهره مادرش شبيهه.همه اينا در ناخودآگاه عمل ميكنه.يعني فرد ميره دنبال زني مثل مادرش در حاليكه خودشم در خودآگاهش نميدونه چرا.
البته همه اينا نظريات فرويده.يه سرياش صريحا رد ميشه.همه چيز نميتونه به س ك س برگرده اونطور كه فرويد قضاوت ميكنه.
ممكنه حتي يه رابطه عشقي نافرجام با يه دختر كم سن و سال،باعث شه پسره كلا از هر چي دختره بدش بياد.يا خيلي چيزاي ديگه.

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
ای بابا سن بالا که خوب نیست من بچه بیشتر دوست دارم(فنچ)

الان 21 سالمه اما همش دنباله اول دوم دبیرستانیام سوم راهنمایی هم بدم نمیاد
هم بهترند هم پایه تر هم عاشق تر هم......

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
بستگي داره.گفتم پيچيدس چون از چند جنبه بايد در نظر گرفته بشه.مادر ممكنه كاملا محبت داشته باشه اما گاهي ممكنه بيش از حد محبت داشته باشه.اين مسئله پسر رو درگير خودش ميكنه و پسر با تمام وجود وابسته مادر ميشه و باعث ميشه دنبال جايگزيني دقيقا مثه مادرش بگرده.حتي با خصوصيات فيزيكي اي شبيه مادرش.مثلا چهره اي كه به جاي نشاط جووني،پيرتر و چروكتر باشه كه بيشتر به چهره مادرش شبيهه.همه اينا در ناخودآگاه عمل ميكنه.يعني فرد ميره دنبال زني مثل مادرش در حاليكه خودشم در خودآگاهش نميدونه چرا.
البته همه اينا نظريات فرويده.يه سرياش صريحا رد ميشه.همه چيز نميتونه به س ك س برگرده اونطور كه فرويد قضاوت ميكنه.
ممكنه حتي يه رابطه عشقي نافرجام با يه دختر كم سن و سال،باعث شه پسره كلا از هر چي دختره بدش بياد.يا خيلي چيزاي ديگه.

اتفاقا بر عکسشم صادقه و بیشتر هم هست
یعنی یه نفر ممکنه از زن های سن بالا خوشش نیاد چون اونا یاد مادرش میندازنش و تصور رابطه جنسی با مادر یا شخصی شبیه مادرش براش رقت اور و تنفر انگیزه

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
در نگاه من هم خانوم‌های بزرگ‌تر از خودم جذاب‌تر هستند ولی نمی‌تونم دلیلش رو خوب تشریح کنم.

Ostadb

Registered User
لایک‌ها
62
اون دوستمون یه نکته مهم گفت که کارشون رو خوب بلدن.حالا منظور اون کارای خوب خوب! نیستا به طور کلی صبور تر هستن واقع بین تر هستن اون خوی سر به هوایی در اونها کمتر شده و میشه بهشون اعتماد کرد.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
این گرایشها یک چیز کاملا غیر ارادی هست .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
منم خانمهای سن بالا رو 100% ترجیح میدم . دلیلشم به رابطه ی جنسی برمیگرده وگرنه از نظر رابطه عشقی خیلی خیلی رابطه برقرار کردن سختتره ولی از نظر جنسی حس میکنم اینجور خانوما خیلی hot هستند . البته منظورم از سن بالا 50 ساله نیستا ... سن بین 30-38 منظورمه .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ای بابا ... بازم شماها جوگیر شدید ؟ مگه اومدید توی مناقصه شرکت کردید ! یکی میگه 35 اون یکی میگه 45 بعدی میاد رو کم کنه میگه 50 یه نفر میگه 75 :lol:

سن ازدواج هم 2 مدل داره ... یکی اون سنی که دوس داری ازدواج کنی ، یکی اون سنی که زودتر از اون امکان ازدواج واست نیست ...
از نظر مورد اولی بخواییم نگاه کنیم اکر استثناها رو کنار بزاریم واسه اقایون 24-27 به نظرم بهترین سنه ولی اگه مورد دوم رو بخواییم دخالت بدیم سن ازدواج میشه 34-37 سال . به نظر من که 40سالگی اصلا مناسب نیست
من اگه دست خودم بود توی سن 20-22 سالگی ازدواج میکردم اما اصولا قضیه ازدواج حداکثر 10% به خود پسر یا دختر برمیگرده و بقیش رو پدر و مادر و مخصوصا اجتماع و شرایط زندگی تعیین میکنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا