• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

freeiran

Registered User
لایک‌ها
8
علاقست ولی من حالم ازشون به هم میخوره

من می دونم خیلی ها هستن که به زن های فامیلشون نظر سوء دارن
خیلی کثافتن :hmm:

اینایی که به زنهای فامیلشون نظر سوء دارن , حرومزاده هستند و پست فطرت

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
اینایی که به زنهای فامیلشون نظر سوء دارن , حرومزاده هستند و پست فطرت
اگه همچین آدم هایی توی فامیل دارید نباید باهاشون رفت و آمد کنید. سعی کنید توی مهمونی هایی که هستن شرکت نکنید. یا اگر رفتید به خواهر یا خانمتون بگید جلوی طرف پوششش رو بیشتر رعایت کنه و اصلا لبخند هم نزنه

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
تا جايی که ميدونم عقده اديپ در پسران و الکترا در دختران توجيه روانکاوانه فرويد برای چگونگی گرايش به جنس مخالف است

و به نظرم خيلی مرتبط با قضيه انتخاب زنان سن بالا برای پسران و يا انتخاب مردان سن بالا برای دختران نيست.

راجع به الکترا که فرموديد اينکه ، در روانکاوی فرويد ،دختر بچه از نداشتن آلت جنسی پسرانه رنج ميبرد و سعی در اين دارد که اين کمبود را به وسيله پدر خويش و با علم بر اينکه او مذکر است جبران کند و به عنوان رقيبی برای مادر قرار ميگيرد ، اما هم الکترا و هم اديپ در همون سنين کودکی ***** ميشوند و در سنين بلوغ به شکل گرايش به جنس مخالف ظهور ميکند

همچنين از نظر فرويد ماندگاری حالت تمايل به داشتن آلت پسرانه يا همون پسر بودن در دختران در کودکی باعث همجنس گرا شدن آنها و يا پيدايش خصايص مردانه ميشود.

دقيقا مرتبطه.بيشتر در موردش بخونيد.
الكترا و اديپ سركوب ميشن ولي آنچه كه در سنين بلوغ و بعد از اون ظهور ميكنه ته مانده هاي عقده هاي فرويديه.خود فرويد علنا از عقده اديپش براي مادر جوان و زيباش بارها و بارها حرف ميزنه.
در زنان بخاطر عدم داشتن آلت تناسلي كه نماد قدرته اين مسئله بروز بيشتري داره.به همين خاطر درصد گرايش زنان جوان به مردان مسن بيشتر از درصد گرايش مردان جوان به زنان مسنه.

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اگه همچین آدم هایی توی فامیل دارید نباید باهاشون رفت و آمد کنید. سعی کنید توی مهمونی هایی که هستن شرکت نکنید. یا اگر رفتید به خواهر یا خانمتون بگید جلوی طرف پوششش رو بیشتر رعایت کنه و اصلا لبخند هم نزنه
یا شاید هم یه مشت تو دهن !

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
یا شاید هم یه مشت تو دهن !
تا میتونه پیشگیری کنه. نیازی به خشونت نیس

متاسفانه بعضی خانم ها با حرکات و رفتار و عشوه هایی که جلوی اینجور مردا میان باعث میشن اون ها حس کنن این یه چراغ سبزه.

به نظر من اگه با یه سری آدما معاشرت کنیم که سرشون به تنشون بیارزه و هیز هم نباشن. چشم پاک باشن. اینجوری خانممون هم راحته و میتونه راحت رفتار کنه جلوی اون آقا یا پسر. دیگه جای نگرانی نیس

بعضی از مردا هستن که حتی اگه خانم دوستشون هم بخواد اینا رو وسوسه کنه و چراغ سبز نشون بده اینا حاضر به این کار نمیشن و بدون هیچ واکنشی سعی میکنن رابطه رو با اون خانواده کمتر کنن که این ماجرا دردسر نشه.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تا میتونه پیشگیری کنه. نیازی به خشونت نیس

متاسفانه بعضی خانم ها با حرکات و رفتار و عشوه هایی که جلوی اینجور مردا میان باعث میشن اون ها حس کنن این یه چراغ سبزه.

به نظر من اگه با یه سری آدما معاشرت کنیم که سرشون به تنشون بیارزه و هیز هم نباشن. چشم پاک باشن. اینجوری خانممون هم راحته و میتونه راحت رفتار کنه جلوی اون آقا یا پسر. دیگه جای نگرانی نیس

بعضی از مردا هستن که حتی اگه خانم دوستشون هم بخواد اینا رو وسوسه کنه و چراغ سبز نشون بده اینا حاضر به این کار نمیشن و بدون هیچ واکنشی سعی میکنن رابطه رو با اون خانواده کمتر کنن که این ماجرا دردسر نشه.

قبول دارم ، ولی بعضی جاها مجبور هستی

بابت حرف دومت ، باید طلا گرفت ، ولی هر روز نایاب تر می شه این موضوع، خود من اگه طرف دوس دخترم یا ( همسرم ) نباشه ، هیچ وقت به خودم اجازه نمی دهم نگاه دیگه ایی بهش کنم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دختری که دوست پسر نداشته باشه اصلا گیر نمیاد! پس مجبوری همینارو بگیری.

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
تایپک زیر خاکی بالا میارین ؟؟؟؟؟

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
ازدواج رو بی بیخی یعنی ولللللللللللللش
اگرم یه زمانی زبونم لال خواستم ازدواج کنم و بفهمم که دختره دوس پسر داشته هیچ اشکالی نداره.چطور ما پسرا که دوست دختر داریم ایراد نداره دخترا دوس پسر داشته باشن باید گیر داد؟چه غلطا:D
اینم بگم که زنی که من میخوام بگیرم با یه پسر دیگه دوست بوده و اون پسره هم مثل خودم که دوس دختر دارم دل داره دیگه؟(نفهمیدم چی گفتم):p

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
اگرم یه زمانی زبونم لال خواستم ازدواج کنم و بفهمم که دختره دوس پسر داشته هیچ اشکالی نداره.چطور ما پسرا که دوست دختر داریم ایراد نداره دخترا دوس پسر داشته باشن باید گیر داد؟چه غلطا:D
اینم بگم که زنی که من میخوام بگیرم با یه پسر دیگه دوست بوده و اون پسره هم مثل خودم که دوس دختر دارم دل داره دیگه؟(نفهمیدم چی گفتم):p

اگه بفهمی یه کارایی هم با هم کردن چی؟:p

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17

راستی منم بچه کرمانم
خونتون کدوم منطقه هسته؟
البته اگه دوست داشتی بگو

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
این سوالات همیشه به یک جمله ختم می‌شوند: "بستگی داره"
مسلمآ اگر هر روز با یکی بوده باشه و پسربازی براش تفریح بوده باشه ، نه. چون چنین دختری در نظر من اسکل است و من با اسکل‌ها کنار نمیام
اگر نه حالا یه زمانی یک دوست پسری داشته و یا عاشق یکی بوده ، اگر سایر شرایطش اوکی بود (از نظر مسائل مختلف ، باب طبع من بود) مسلماً سریع باهاش ازدواج می‌کنم! (چون شخصاً انتظاراتم از طرف مقابلم بسیار بسیار بالاست و فکر کنم مورد مناسب برای من خیلی کم و سخت پیدا بشود! پس باید تا تنور داغه نون رو بچسبونم!)

mg_mahyar

Registered User
لایک‌ها
1
اگر با دوست دختر خودتون ازواج نکنید با دوست دختر یه نفر دیگه میکنید (دون ژوان)

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
موردی که جدیدا خیلی باهاش برخورد داشتم مورد دوست شدن
مردان تازه ازدواج کرده با دختران مجرد هست.به خیلی از دوستام
مردان جوانی که همسران زیبا و جوان دارن پیشنهاد دوستی میدن
راستشو بخواهید یک جور هائی خیلی به جنس مرد بدبینم کرده این وقایع
فروم پی تی هم که 99.999 % آقایون هستن.شما میتونید دلیل اینگونه
رفتار ها رو بگید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.