Blocker
Registered User
بستگی داره!
شک نکنید و مطمئن باشید اصلی ترین دلیل و یکی از مهمترین دلایل طلاق همین مسئله هست که خیلی کم بهش توجه میشهمشکلشون ریشه در اتاق خواب داره .......
اگر با دوست دختر خودتون ازواج نکنید با دوست دختر یه نفر دیگه میکنید (دون ژوان)
شک نکنید و مطمئن باشید اصلی ترین دلیل و یکی از مهمترین دلایل طلاق همین مسئله هست که خیلی کم بهش توجه میشه
اینو مردهای متاهل می فهمند من دوستی داشتم که فقط به همین خاطر سرد بودن همسرش در امر س ک .... طلاق گرفت کلا زنان ایرانی کمی تو س ک س سرد هستن که اصلی ترین دلیل این امر هم اینکه حتی زنها فکر میکنن این فقط برای مردهاست و خود زن سعی نمیکنه ازش لذت ببره فقط تمام سعیش اینکه مرد زود کارش تموم بشه
در اسلام زمان این کار فقط در اختیار مرده و مرد هر زمان بخواد زن باید تابع باشه زن فقط حق مکان رو داره ولی تو این زمونه برعکس شده برای یه س ک س باید برای زن طلا بگیری تا شب باهات نهایت همکاری رو بکنه
در کل این مسئله خواسته باشی بازش کنی هفتاد شتر کتاب میشه
اگر با دوست دختر خودتون ازواج نکنید با دوست دختر یه نفر دیگه میکنید (دون ژوان)
این تیکه قرمزو اسلامی اومدی !! هفتاد شتر !
بهتر بود عنوان تاپیک رو فقط به مردان اختصاص نمیدادید!
من مورد برعکسش رو هفته پیش دیدم و هنوز تو شک هستم!موردی که جدیدا خیلی باهاش برخورد داشتم مورد دوست شدن
مردان تازه ازدواج کرده با دختران مجرد هست.به خیلی از دوستام
مردان جوانی که همسران زیبا و جوان دارن پیشنهاد دوستی میدن
راستشو بخواهید یک جور هائی خیلی به جنس مرد بدبینم کرده این وقایع
فروم پی تی هم که 99.999 % آقایون هستن.شما میتونید دلیل اینگونه
رفتار ها رو بگید.
شک نکنید و مطمئن باشید اصلی ترین دلیل و یکی از مهمترین دلایل طلاق همین مسئله هست که خیلی کم بهش توجه میشه
اینو مردهای متاهل می فهمند من دوستی داشتم که فقط به همین خاطر سرد بودن همسرش در امر س ک .... طلاق گرفت کلا زنان ایرانی کمی تو س ک س سرد هستن که اصلی ترین دلیل این امر هم اینکه حتی زنها فکر میکنن این فقط برای مردهاست و خود زن سعی نمیکنه ازش لذت ببره فقط تمام سعیش اینکه مرد زود کارش تموم بشه
در اسلام زمان این کار فقط در اختیار مرده و مرد هر زمان بخواد زن باید تابع باشه زن فقط حق مکان رو داره ولی تو این زمونه برعکس شده برای یه س ک س باید برای زن طلا بگیری تا شب باهات نهایت همکاری رو بکنه
در کل این مسئله خواسته باشی بازش کنی هفتاد شتر کتاب میشه
البته که من قبول دارم که زنان متاهل هم خیانت می کنند.
ولی هر کسی دنیا رو از زاویه دید خودش میبینه.منم یه
دختر مجردم و طبعا دوست دارم دلیل رفتار های جنس مخالم رو
بدونم.و خب فروم پی تی هم مکانی مملو از جنس مخالفه
نه منظورم همون شتر بود :happy:شاید منظورش سطر بوده !
مشکلشون ریشه در اتاق خواب داره .......