• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
بستگی داره! (n)

R o o z b e h

Registered User
لایک‌ها
8
این چیزا که فقط مخصوص مردان تازه ازدواج کرده نیست!الان خیلی از آقایون مسن هم دنبال همچین کارایی میرن هرروز هم تو خیابونا میبینم با ماشین دنباله یه .... میگردن اونم خیییلی تابلو!!

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
مشکلشون ریشه در اتاق خواب داره .......
شک نکنید و مطمئن باشید اصلی ترین دلیل و یکی از مهمترین دلایل طلاق همین مسئله هست که خیلی کم بهش توجه میشه
اینو مردهای متاهل می فهمند من دوستی داشتم که فقط به همین خاطر سرد بودن همسرش در امر س ک .... طلاق گرفت کلا زنان ایرانی کمی تو س ک س سرد هستن که اصلی ترین دلیل این امر هم اینکه حتی زنها فکر میکنن این فقط برای مردهاست و خود زن سعی نمیکنه ازش لذت ببره فقط تمام سعیش اینکه مرد زود کارش تموم بشه
در اسلام زمان این کار فقط در اختیار مرده و مرد هر زمان بخواد زن باید تابع باشه زن فقط حق مکان رو داره ولی تو این زمونه برعکس شده برای یه س ک س باید برای زن طلا بگیری تا شب باهات نهایت همکاری رو بکنه
در کل این مسئله خواسته باشی بازش کنی هفتاد شتر کتاب میشه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
شک نکنید و مطمئن باشید اصلی ترین دلیل و یکی از مهمترین دلایل طلاق همین مسئله هست که خیلی کم بهش توجه میشه
اینو مردهای متاهل می فهمند من دوستی داشتم که فقط به همین خاطر سرد بودن همسرش در امر س ک .... طلاق گرفت کلا زنان ایرانی کمی تو س ک س سرد هستن که اصلی ترین دلیل این امر هم اینکه حتی زنها فکر میکنن این فقط برای مردهاست و خود زن سعی نمیکنه ازش لذت ببره فقط تمام سعیش اینکه مرد زود کارش تموم بشه
در اسلام زمان این کار فقط در اختیار مرده و مرد هر زمان بخواد زن باید تابع باشه زن فقط حق مکان رو داره ولی تو این زمونه برعکس شده برای یه س ک س باید برای زن طلا بگیری تا شب باهات نهایت همکاری رو بکنه

این تیکه قرمزو اسلامی اومدی !!:D هفتاد شتر !

ailasam

Registered User
لایک‌ها
18
بهتر بود عنوان تاپیک رو فقط به مردان اختصاص نمیدادید!
:eek:

البته که من قبول دارم که زنان متاهل هم خیانت می کنند.

ولی هر کسی دنیا رو از زاویه دید خودش میبینه.منم یه

دختر مجردم و طبعا دوست دارم دلیل رفتار های جنس مخالم رو

بدونم.و خب فروم پی تی هم مکانی مملو از جنس مخالفه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
موردی که جدیدا خیلی باهاش برخورد داشتم مورد دوست شدن
مردان تازه ازدواج کرده با دختران مجرد هست.به خیلی از دوستام
مردان جوانی که همسران زیبا و جوان دارن پیشنهاد دوستی میدن
راستشو بخواهید یک جور هائی خیلی به جنس مرد بدبینم کرده این وقایع
فروم پی تی هم که 99.999 % آقایون هستن.شما میتونید دلیل اینگونه
رفتار ها رو بگید.
من مورد برعکسش رو هفته پیش دیدم و هنوز تو شک هستم!
یکی از آشنایان نزدیکمون (پسر) حدودا 4-5 سالی میشه ازدواج کرده بود. برای زنش مربی آموزش پیانو گرفته بوده و وقتی که سر کار بوده زنش بهش خیانت میکنه و وقتی متوجه میشن با مربی فرار میکنه میرن ترکیه! حالا قسمت جالبش اینجاست که اینها یه دختر 1.5 ساله دارن. اومده بود خونمون هاج و واج با یه دختر بچه معصوم که هروقت نگاهش میکردم میرفتم تو فکر که آینده ش چی میشه

faridm

Registered User
لایک‌ها
0
از نظر حقیر

بعد از ازدواج مرد و زن تازه ارتباط با جنس مخالف رو یاد میگیرند چشمشون باز میشه تازه میفهمن چه کارهایی میتون انجام بدن که قبل ازدواج راهشو بلد نبودن

کمبود مسائل جنسی زن زیبا مهم نیست اکثرا خواسته جنسی مرد و زن تامین نشده تازه فهمیدن چی میخوان و اون در همسرشون نمیبینن.

عشق کمبود عاطفه معمولا کمتر پیش میاد بعد ازدواج عشق و علاقه پایدار بمونه حالی نمیمونه اینو اکثرا میگن

مهمترینش گناه مزه بیشتری داره .مثل مخفی سیگار کشیدن تا اشکار.

gnu

Registered User
لایک‌ها
87

متاسفانه این چیزی که دوستمون میگه عین حقیقته
علت ۶۳٪ از طلاق ها همین موضوع هستش

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
به نظر من مهمترین علتاش فقر فرهنگی و گرسنگیه جنسیه !

ببینین مثلا فلان جا دختر پسر چند سال با هم دوستن هزاران بار با هم خوابیدن هزار جا با هم رفتن تو موقعیت های مختلف همدیگرو سنجیدن...در این حالت تعهدی در کار نیست ،اگر از سکـ! با هم لذت نبرن اگر طی این چند سال از اخلاق هم خوششون نیاد یا حتی از کس دیگه ای حوششون بیاد،چون هنوز تعهدی در کار نیست خیلی راحت میگن بای بای میرن دنبال زندگی خودشون ! اما وقتی باهم ازدواج میکنن یعنی خیلی چیزارو در نظر گرفتن ،مسلما مثل خیلی از جونای ما بخاطر سکـ! ازدواج نکردن چون طی سال ها باهم خوابیدن پس دیگه این موضوع مطرح نیس !

اصلا نمیخوام بگم کار اونا خوبه یا بده اما وقتی آمار طلاقشونو میگیری درصد بالاییش به خاطر مشکل سکـ! نیست !!

البته سکـ! از لحاظ روانی خیلی پیچیده تر ازونی که بشه مطلق راجع بهش حرف زد اما متاسفانه گرسنگی جنسی لاقل تو جامعه ما داره بیداد میکنه ! (یدف رفتی خیابون نگاه چشمای مردم کن ببین بیشتر کجا میچرخه ! )

به این جمله از یکی از دوستان متاهل دقت کنید : هر شبم کباب، دلو میزنه !!

face

Registered User
لایک‌ها
15
وقتی تا میگی ازدواج طرف فکرش به پول و زیبایی میره
یا وقتی میگی خصوصیات زن مورد علاقت رو بگو 10 تای اولی دورو وره زیبایی و قد و وزن و هیکل و پول میچرخه همینه دیگه

چه پسر چه دختر اگه اخلاقشون خوب باشه
اگه آدم باشن این مسائل پیش نمیاد
طرف تو تاکسیه داره میره یه دختر یا بعضا زنیو میبینه اینقدر نگاش میکنه که ....
یکی نیست بگه....

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49

البته که من قبول دارم که زنان متاهل هم خیانت می کنند.

ولی هر کسی دنیا رو از زاویه دید خودش میبینه.منم یه

دختر مجردم و طبعا دوست دارم دلیل رفتار های جنس مخالم رو

بدونم.و خب فروم پی تی هم مکانی مملو از جنس مخالفه

خوب به نظر من دلیلش میتونه سرد بودن زن باشه

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
مشکلشون ریشه در اتاق خواب داره .......

همه شون نه،خیلی هاشون هم سادیسم تنوع طلبی دارن
فکر میکنن توی دوران مجردی موندن و میتونن ساعتی یه دونه دوست دختر عوض کنن

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

خدا وکیلی من این تاپیکو به قصد کوبیدن دخترها یا خالی کردن خودم نزدم.

من بعد از چندین سال که با شاید حدود 10 تا دختر دوست بودم و جدا شدیم از هم به این نتیجه رسیدم

نمیدونم نظر شما در مورد این موضوع چیه؟

---- دخترها الان تنها چیزی که میخوان در درجه اول پوله!
---- برعکس پسرها که عاشق میشن ... دخترها هیچ حس عاشقی در وجودشون نیست و تنها وقتی لبخند به لباشون میشینه که سوار ماشین مدل بالا بشن.
---- خدا وکیلی دخترها هم مگه عاشق میشن؟؟؟؟
---- من دلم میسوزه که چرا نمیشه هیچ وقت به دخترها ابراز علاقه و عشق کرد...چرا؟ چون تا این جور حرفها رو بهشون بزنیم دیگه خدا رو بنده نیستن متاسفانه و کارمون دیگه زاره!!! :( چون از این لحظه به بعد پسر تبدیل باید بشه به بانک سیار تا ارزش خانم حفظ بشه. خدا نکنه که پسر تعریف و تمجیدو از مرزه استانداردش گذرونده باشه... دیگه بیچارس چون خرج عمل دماغ و خرید ماشین و .... باید پرداخت بشه
----- واسه همین موضوع من تو این مورد آخری خیلی دوست داشتم ابراز علاقه کنم ولی از ترسم همش تو خودم ریختم انگاری تبدیل به بمب شدم و دارم منفجر میشم!
----- میشه در یک کلمه نتیجه گرفت که عشق دو جانبه وقتی هست که پسر پولدار باشه وگرنه تا آخر عمرش عشق هیچ دختری رو تجربه نمیکنه!
---- پس میشه نتیجه گیری کرد عشقو با پول میشه خرید!
---- پس میشه نتیجه گرفت دختر رو باید پول واسش پرداخت کرد و خرید. چون ذاتش اینو میخواد
----پس مهریه هم حساب و کتابی داشته که قانونش وجود داره

نظرتونو در مورد ارتباط عشق با پول بگین ! شاید من دارم اشتباه میکنم و تقصیر حودمه که نمیتونم عشق دختری رو به طرف خودم جلب کنم!؟ یا شاید همون که گفتم عشق خریدنیه! بالاخره کدوم درسته؟؟؟؟ و آیا واقعا حس عاشقی هست تو دخترها یا همش تیاتر و نمایشه که بازی میکنن؟

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تورج جان توی پایتخت این موردی که میگی خیلیییییی بیشتر از توی شهرهای دیگس

البته چیز عجیبی هم نیس. الان همه چی شده پول. حلال همه مشکلات. تجمل گرایی. دخترا هم طبیعیه که با این وضعیت پولکی میشن

البته تیپ و قیافه پسر هم مهمه. اگه خیلی دخترکش باشه خب دخترا برای دوستی با این پسرا توی فاز لاو میرن ولی اگر پسره زیاد دخترکش نباشه دخترا به پولش بیشتر توجه میکنن تا به عشق و این حرفا

البته فریبکاری پسرا هم بی تاثیر نیس در بروز اینگونه رفتار از طرف دخترا! اونا معمولا همه پسرا رو به چشم یه سوءاستفاده کننده از احساس دختر میدونن. بنابراین زیاد به دوستی های احساسی و عاطفی تمایلی نشون نمیدن. باز هم میگم از شانس بد شما توی تهران این مسئله خیلی بیشتره

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا