• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
پول همه چیز میاره. همه هم عاشقت میشن وقتی پولدار باشی
اصلا هم توش شک نکن.
دخترها هم همشون به پولت هستن حالا دوزشون فرق داره ولی اکثرشون دوز بالایی دارن.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
جواب مشخصی به این پرسش ندارم ولی یک مواردی رو بگم:

1. خب شما هم عاشق قیافه و هیکل دختره میشی دیگه. غیر اینه؟ در این 10 نفری که بودند آیا در آنها دختر زشت و چاق هم بوده؟

2. به قول یک نوسنده اصلآ چیزی به اسم عشق وجود نداره. هر کی که میگی عاشقش شدی ، 50 سال بزار روی سنش. ببین بازم دوسش داری؟

3. هر کسی حق داره به فکر خودش و آینده‌اش باشه. دختره هم دوست داره با کسی باشه که یکی دو درجه وضع و حالش بهتر بشه نه انکه از چاله بیفته تو چاه

4. رابطه عرضه و تقاضا جوابگو خیلی از پرسش‌هاست. در همین مورد هم صادقه

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
به قول معروف میگن پسرها با چشمشون عاشق میشن و دختر ها با گوششون !

100 درصد پول تاثیر داره توی یه رابطه (استثنا هم هست ) ! ولی شما یکم چرب زبون باش مطمئن باش از این 10 تا 5 تاشون عاشقت میشدن ! منظورم از چرب زبونی این نیست که از صبح تا شب ^%$$^%$ کنی ! ولی یه شاخه گل یا یه یکم محبت و مهربونی میتونه یه دخترو عاشق کنه !

+ اینکه این رو هیچ وقت فراموش نکنید ! کبوتر با کبوتر . باز با باز

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
به قول معروف میگن پسرها با چشمشون عاشق میشن و دختر ها با گوششون !

100 درصد پول تاثیر داره توی یه رابطه (استثنا هم هست ) ! ولی شما یکم چرب زبون باش مطمئن باش از این 10 تا 5 تاشون عاشقت میشدن ! منظورم از چرب زبونی این نیست که از صبح تا شب ^%$$^%$ کنی ! ولی یه شاخه گل یا یه یکم محبت و مهربونی میتونه یه دخترو عاشق کنه !

+ اینکه این رو هیچ وقت فراموش نکنید ! کبوتر با کبوتر . باز با باز

این جمله آخری رو نگو که بهم بر میخوره! چون حقیقت نداره تو این 10 موردی که داشتم! خدا وکیلی خودم نمیگم اطرافیانم که با من صادق هستن گفتن که من از نظر تیپ و قد و قیافه از اکثرشون بالاتر بودم ( جدا میگم) ... یعنی میخوام بگم اونها حور و پری و مانکن نبودن دخترهای معمولی یا حتی کمتر از متوسط بودن که با زور آرایش خوشگل میشدن :( ....
پسر خاله من تیپ و قیافش از من کمتره ولی من هر وقت دیدمش داره با یه دختر تلفنی حرف میزنه و دختره هم پشت تلفن گریه میکنه که رابطشون قطع نشه!(اتفاقا همه هم دخترهای تهران هستن!):blink: این پسر خاله من شاید اندازه من هم پول نداشته باشه ولی ..... ازش پرسیدم چکار میکنی اینها دنبالت میدون ؟؟؟؟ میگه باهاشون دوست میشم و 10 دفعه که ازشون تعریف میکنم یه بار هم الکی میزنم تو برجکشون... اگه دخترها رو اذیت نکنی اذیتت میکنن!!!!!!! اکثرا هم ک..خلن با این ترفند به دست و پا میافتن و التماست میکنن چند بار باهاشون نرم باش بعد یه بار اینقدر جدی و محکم باش که طرف بشا..ه به خودش !:D
والا من که هر چقدر هم به خودم فشار بیارم نمیتونم این جور رفتار کنم! آیا این جور رفتار درسته! یعنی در ذهن دختر حالت ترس و وحشت ایجاد کنیم؟
پسر خالم میگه : تورج تو اگه فکر میکنی روزی میلیاردش میشی اونوقت تو ارتباطت با جنس مخالف موفق میشی کاملا در اشتباهی!!!!!!

یه نکته جالب یادم رفت بگم: من همیشه تبدیل میشم به بانک ولی دخترها واسه پسرخالم خرج میکنن!!!! دقیقا 180 درجه برعکسه

Last edited:

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
یه اهنگ رپ بود برای پول میخوند و دختر یکی اپلودش کنه ! میگفت همه چیز پول نیست اینقدر برای پول جوش نزن

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
این جمله آخری رو نگو که بهم بر میخوره! چون حقیقت نداره تو این 10 موردی که داشتم! خدا وکیلی خودم نمیگم اطرافیانم که با من صادق هستن گفتن که من از نظر تیپ و قد و قیافه از اکثرشون بالاتر بودم ( جدا میگم) ... یعنی میخوام بگم اونها حور و پری و مانکن نبودن دخترهای معمولی یا حتی کمتر از متوسط بودن که با زور آرایش خوشگل میشدن :( ....
پسر خاله من تیپ و قیافش از من کمتره ولی من هر وقت دیدمش داره با یه دختر تلفنی حرف میزنه و دختره هم پشت تلفن گریه میکنه که رابطشون قطع نشه!(اتفاقا همه هم دخترهای تهران هستن!):blink: این پسر خاله من شاید اندازه من هم پول نداشته باشه ولی ..... ازش پرسیدم چکار میکنی اینها دنبالت میدون ؟؟؟؟ میگه باهاشون دوست میشم و 10 دفعه که ازشون تعریف میکنم یه بار هم الکی میزنم تو برجکشون... اگه دخترها رو اذیت نکنی اذیتت میکنن!!!!!!! اکثرا هم ک..خلن با این ترفند به دست و پا میافتن و التماست میکنن چند بار باهاشون نرم باش بعد یه بار اینقدر جدی و محکم باش که طرف بشا..ه به خودش !:D
والا من که هر چقدر هم به خودم فشار بیارم نمیتونم این جور رفتار کنم! آیا این جور رفتار درسته! یعنی در ذهن دختر حالت ترس و وحشت ایجاد کنیم؟
پسر خالم میگه : تورج تو اگه فکر میکنی روزی میلیاردش میشی اونوقت تو ارتباطت با جنس مخالف موفق میشی کاملا در اشتباهی!!!!!!

یه نکته جالب یادم رفت بگم: من همیشه تبدیل میشم به بانک ولی دخترها واسه پسرخالم خرج میکنن!!!! دقیقا 180 درجه برعکسه
والا اون جمله بولد رو منظورم با شما نبود ! کلی گفتم عزیز

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
عشق هایی کز پی رنگی بود
عشق نبود عاقبت ننگی بود
داستان اول دفتر اول مثنوی معنوی مولانا رو بخونید . خیلی جالبه . در همین زمینه است .

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
گفتنی ها رو دوستان گفتن. فکر نکنم مطلب نگفته ای مونده باشه

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
ولی کلا بخوام بگم خیلی مملکت مرموزی داریم....

دخل یه آدم جوون کارمند نوعی 500 تا 600 تومن شاید بشه (البته من با وجود دو شغل بیشتر در میارم) بخواد جوابگوی ناز و اطوار خانم باشه بالای 1500000 باید ماهی خرج کنه!

این مملکت خیلی بی برکته ! فقط دسته بگیر داره ! از پول گاز و مالیات و بیمه و ماشین و خونه بگیر تا دخترش! باید 10 برابر دخل خرجشون کرد! واقعا واسه چی ما داریم تو این مملکت زندگی میکنیم ؟ همش که جنگ اعصاب نمیشه؟ تا چند سال دیگه ما زنده هستیم ؟ واقعا ارزشش رو داره؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
عشق = ماشین .... به ترتیب :
Bmw x6
Lexus Is300
Lexux Rx350
Gen Coupe
Gen 4 Door
Murano
IX55
Prado 2 door VX
Santafe
Vitara
عشق از بالا به پایین نزول میکنه ....
الان عشقو با اینا میسنجن دخترا .... به چشم هم دیدم ...اصلا درباره پسر بحث نمیکنن...فقط چی داره ... این مهمه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297

دور از جون :blink:

ولی کلا بخوام بگم خیلی مملکت مرموزی داریم....

دخل یه آدم جوون کارمند نوعی 500 تا 600 تومن شاید بشه (البته من با وجود دو شغل بیشتر در میارم) بخواد جوابگوی ناز و اطوار خانم باشه بالای 1500000 باید ماهی خرج کنه!

این مملکت خیلی بی برکته ! فقط دسته بگیر داره ! از پول گاز و مالیات و بیمه و ماشین و خونه بگیر تا دخترش! باید 10 برابر دخل خرجشون کرد! واقعا واسه چی ما داریم تو این مملکت زندگی میکنیم ؟ همش که جنگ اعصاب نمیشه؟ تا چند سال دیگه ما زنده هستیم ؟ واقعا ارزشش رو داره؟

تورج جان اگه دیدی جی افت پولکیه شوتش کن بره. برو سراغ یکی دیگه! وقتی جامعه اینجوری مطلبه باید همین کارو کرد! چاره ای نیس. سعی کن به هیچ دختری هم وابسته نشی که جدایی ازش برات سخت بشه

doei

Registered User
لایک‌ها
14
ولي خداييش عشق الكي نيست و وجود داره چون تجريه كردم و اينكه من خودمم اولا فكر ميكردم بايد حتما پول داشته باشي و از اين حرفا تا به قول معروف يكي دوست داشته باشه اگه هم از يكي نه ميشنيدم ، فقط به اين نكته فكر ميكردم كه من پول و ثروت ندارم ولي بعد فهميدم كه اشتباه ميكردم و طرف اصلا به اين جريان پول و ثروت فكر نميكرده .. خلاصه سرتون رو در آوردم كه بگم پول همه چي نيست و اگه بتوني به يكي ثابت كني كه عاشقش هستي و دوسش داري ديگه هيچي براش مهم نيست حتي حاضره به خاطر تو ،تو روي خانوادش هم وايسه ..مطمئن باشيد و در ضمن خيلي با نظريه كم محلي كه دوستان گفته بودن موافقم ...اگه كم محلي كنيد اونوقت طرف ميفهمه كه داره كيو از دست ميده و خودش بيشتر مياد سمتتون البته اگه خاطره بدي نداشته باشه باهاتون ....!!!!!

Casperky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خاطر طمع ورزی و دوری از اموزه های اصیل دینی هست.
شما یک دختر با ایمان نمی بینید که فقط به فکر تیغ زدن پسرها باشه.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
برای مشاوره ازدواج زوج ها قبل از ازدواج کجا می رند ؟ مشاور خانواده ؟

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
اگه منظورت مشاوره جنسی باشه به نظر من زوج ها سمت مشاوره نرن بهتره. همه چی تجربیش خوبه زوج ها قبل ازدواج یه جایی و پیدا کنن تمرین کنن که بعد ازدواج هم بدنشون رو فرم باشه هم تو مصاف های تک به تک کم نیارن بعد تازه به ایرادهای کارشون هم پی می برن بعد ازدواج دیگه اون اشتباهات و تکرار نمی کنن.

پی نوشت : این مطلبی که نوشتم کاملا جدی بود.

Casperky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشاوره خیلی خوبه حتما بروید.

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
اگه منظورت مشاوره جنسی باشه به نظر من زوج ها سمت مشاوره نرن بهتره. همه چی تجربیش خوبه زوج ها قبل ازدواج یه جایی و پیدا کنن تمرین کنن که بعد ازدواج هم بدنشون رو فرم باشه هم تو مصاف های تک به تک کم نیارن بعد تازه به ایرادهای کارشون هم پی می برن بعد ازدواج دیگه اون اشتباهات و تکرار نمی کنن.

پی نوشت : این مطلبی که نوشتم کاملا جدی بود.

نه منظورم جنسی نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا