به قول معروف میگن پسرها با چشمشون عاشق میشن و دختر ها با گوششون !
100 درصد پول تاثیر داره توی یه رابطه (استثنا هم هست ) ! ولی شما یکم چرب زبون باش مطمئن باش از این 10 تا 5 تاشون عاشقت میشدن ! منظورم از چرب زبونی این نیست که از صبح تا شب ^%$$^%$ کنی ! ولی یه شاخه گل یا یه یکم محبت و مهربونی میتونه یه دخترو عاشق کنه !
+ اینکه این رو هیچ وقت فراموش نکنید ! کبوتر با کبوتر . باز با باز
والا اون جمله بولد رو منظورم با شما نبود ! کلی گفتم عزیزاین جمله آخری رو نگو که بهم بر میخوره! چون حقیقت نداره تو این 10 موردی که داشتم! خدا وکیلی خودم نمیگم اطرافیانم که با من صادق هستن گفتن که من از نظر تیپ و قد و قیافه از اکثرشون بالاتر بودم ( جدا میگم) ... یعنی میخوام بگم اونها حور و پری و مانکن نبودن دخترهای معمولی یا حتی کمتر از متوسط بودن که با زور آرایش خوشگل میشدن ....
پسر خاله من تیپ و قیافش از من کمتره ولی من هر وقت دیدمش داره با یه دختر تلفنی حرف میزنه و دختره هم پشت تلفن گریه میکنه که رابطشون قطع نشه!(اتفاقا همه هم دخترهای تهران هستن!):blink: این پسر خاله من شاید اندازه من هم پول نداشته باشه ولی ..... ازش پرسیدم چکار میکنی اینها دنبالت میدون ؟؟؟؟ میگه باهاشون دوست میشم و 10 دفعه که ازشون تعریف میکنم یه بار هم الکی میزنم تو برجکشون... اگه دخترها رو اذیت نکنی اذیتت میکنن!!!!!!! اکثرا هم ک..خلن با این ترفند به دست و پا میافتن و التماست میکنن چند بار باهاشون نرم باش بعد یه بار اینقدر جدی و محکم باش که طرف بشا..ه به خودش !
والا من که هر چقدر هم به خودم فشار بیارم نمیتونم این جور رفتار کنم! آیا این جور رفتار درسته! یعنی در ذهن دختر حالت ترس و وحشت ایجاد کنیم؟
پسر خالم میگه : تورج تو اگه فکر میکنی روزی میلیاردش میشی اونوقت تو ارتباطت با جنس مخالف موفق میشی کاملا در اشتباهی!!!!!!
یه نکته جالب یادم رفت بگم: من همیشه تبدیل میشم به بانک ولی دخترها واسه پسرخالم خرج میکنن!!!! دقیقا 180 درجه برعکسه
البته چیز عجیبی هم نیس. الان همه چی شده پول. حلال همه مشکلات. تجمل گرایی. دخترا هم طبیعیه که با این وضعیت پولکی میشن
با مایی؟:blink:
ولی کلا بخوام بگم خیلی مملکت مرموزی داریم....
دخل یه آدم جوون کارمند نوعی 500 تا 600 تومن شاید بشه (البته من با وجود دو شغل بیشتر در میارم) بخواد جوابگوی ناز و اطوار خانم باشه بالای 1500000 باید ماهی خرج کنه!
این مملکت خیلی بی برکته ! فقط دسته بگیر داره ! از پول گاز و مالیات و بیمه و ماشین و خونه بگیر تا دخترش! باید 10 برابر دخل خرجشون کرد! واقعا واسه چی ما داریم تو این مملکت زندگی میکنیم ؟ همش که جنگ اعصاب نمیشه؟ تا چند سال دیگه ما زنده هستیم ؟ واقعا ارزشش رو داره؟
اگه منظورت مشاوره جنسی باشه به نظر من زوج ها سمت مشاوره نرن بهتره. همه چی تجربیش خوبه زوج ها قبل ازدواج یه جایی و پیدا کنن تمرین کنن که بعد ازدواج هم بدنشون رو فرم باشه هم تو مصاف های تک به تک کم نیارن بعد تازه به ایرادهای کارشون هم پی می برن بعد ازدواج دیگه اون اشتباهات و تکرار نمی کنن.
پی نوشت : این مطلبی که نوشتم کاملا جدی بود.