• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ماشاالله خانم ها گوی سبقت رو گرفتن !
کلا وضع جامعه خیلی خراب شده ، مرد و زن هر 2 تا .... !
یه جوک هست ، تلخه ، زن به دوستش می گه خیلی بد شانسم ، تو یک هفته هم شوهرم خیانت کرد بهم ، هم دوست پسرم

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
موردی که جدیدا خیلی باهاش برخورد داشتم مورد دوست شدن
مردان تازه ازدواج کرده با دختران مجرد هست.به خیلی از دوستام
مردان جوانی که همسران زیبا و جوان دارن پیشنهاد دوستی میدن
راستشو بخواهید یک جور هائی خیلی به جنس مرد بدبینم کرده این وقایع
فروم پی تی هم که 99.999 % آقایون هستن.شما میتونید دلیل اینگونه
رفتار ها رو بگید.
در کل هر چی زور می زنم فکر می کنم نظرم نمی آد ...

مهدی1359

Registered User
لایک‌ها
2
چون بیچاره ها تازه وقتی زن گرفتن متوجه میشن چه غلطی کردن!:D

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اینایی که شما گفتی یه گوشه از وضعیت جامعه ماست . جامعه ای که به سمت فروپاشی اجتماعی و سقوط اخلاقی میره . و شاید بهتره بگیم رفته . زشتی ( قبح ) کارهای بد ریخته و دروغ و دورویی و ... عادی شده . متاسفم

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
بعضی مردها ازدواج که میکنند تازه به فکر می افتند که باید تنوع داشته باشه زندگیشون .

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
ما که هنوز زن نگرفتیم از اسم زن میترسیم بیچاره مردا چی میکشن!!!!!!!!!!!!!!!!
خب تا وقتی میشه بدون دردسر زیاد خواسته واقعی رو بدست آورد برا چی زن بگیره که بدبخت بشه...
باز زن پولدار باشه یه چیز دگه:دی

milad-kh

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
خوب بستگی داره واقعا

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
وقتی مردی زنی رو به خاطر سک^ می خواد
زن مرد رو به خاطر پول می خواد ! فکر می کنید چه مقدار جذابیت داره تو زندگی ؟
وقتی تمام معیار ها شده پول و بعد قیافه ، چطور انتظار دارید زندگی خوبی داشته باشیم
اون روز با یه دختری بحث بود ، گفتم حاضری با یه قیافه معمولی ازدواج کنی وقتی خواستگار خوش چهره داری ! گفت نه ! ! !
پول که بدتر ، طرف چشم هاش کور می شه وقتی پول می بینه
بعضی ها هم عاشق هیکل دختره می شند

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
مسئله بسیار پیچیده تر از این جرفهاست که بشه در یک تاپیک علتهایی رو بیان کرد و نسخه پیچید و یا دست کم علت یابی کرد اما آمنچه مشخص است این است که آنقدر ***** جنسی در این دیار انجام شده که همه ی ما تقریبا تبدیل به یک بیمار جنسی شده ایم و شاید به قول حمید عزیز معیارهای ازدواج خیلی تغییر کرده و از حالت ایده آل خارج شده اما من فکر میکنم که افراد چه مرد چه زن در دهه ی اخیر در ایران آرامش روانی ندارند و دایما میخواهند ضعفهای مختلفی که در زندگشیان را وجود دارد با تجربه کردن رابطه های جدید پر کنند البته اینها همه ناشی از ***** خواسته های طبیعی و انسانی فرد میباشد که صورت گرفته....................

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
وقتی مردی زنی رو به خاطر سک^ می خواد
زن مرد رو به خاطر پول می خواد ! فکر می کنید چه مقدار جذابیت داره تو زندگی ؟
وقتی تمام معیار ها شده پول و بعد قیافه ، چطور انتظار دارید زندگی خوبی داشته باشیم
اون روز با یه دختری بحث بود ، گفتم حاضری با یه قیافه معمولی ازدواج کنی وقتی خواستگار خوش چهره داری ! گفت نه ! ! !
پول که بدتر ، طرف چشم هاش کور می شه وقتی پول می بینه
بعضی ها هم عاشق هیکل دختره می شند

در خیلی از مواقع بوده که دختر با خواستگار قیافه معمولی پولدار ازدواج کرده و به خواستگار خوش چهره وضع مالی متوسط جواب رد داده .
امروزه فقط پوله
پول قیافه میاره، پول ابوهت میاره، پول اعتماد به نفس میاره و خلاصه پول همه چیزه:)

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ما که هنوز زن نگرفتیم از اسم زن میترسیم بیچاره مردا چی میکشن!!!!!!!!!!!!!!!!
خب تا وقتی میشه بدون دردسر زیاد خواسته واقعی رو بدست آورد برا چی زن بگیره که بدبخت بشه...
باز زن پولدار باشه یه چیز دگه:دی

خوب متاسفانه اکثریت ما هیچ نگاهی به یک رابطه رمانتیک دو نفره نداریم و ازدواج کردن را یا از دیدگاه سنتی برا سروسامان گرفتن میخواهیم به قول پدر مادرها
و یا از دید جوانان برای س.ک.س میخواهیم و اصولا در این روزگار کمتر نگاهی به رابطه ی دو نفره میشود و ارامشی که میشود در این قالب تجربه کرد وقتی اینطور نگاه میشه که ما وسیله ای برای س.ک.س را به خانه اوردیم که برای استمرار این امر ازدواج کردیم
خوب به دردسرهایی زندگی زناشویی صرف نمیکند که انسان ازدواج نماید و بهتر است پارتنر جنسی پیدا کنیم تا فردی برای یک رابطه ی پارتنرشیپ دو طرفه و گاها رمانتیک
ما کلا معتقد به این نیستیم که میشود در رابطه ی زناشویی هم خوش گذراند و تمام خوش گذرانی ما در رابطه ی زناشویی هم به خوابیدن با طرف مقابل خلاصه میشود ....من منکر ضرورت رابطه ی جنسی نمیشوم بلکه...........
مردها مانند قهرامانان فیلمهای پورنو به پارتنر خویش نگاه میکنند و زنها مثل تیکه ای گوشت که قرار است اون دقایق رابطه جنسی را تحمل کنند تا رابطه جنسی تمام شود و کلا سعی در راضی کردن طرف مقابل دارند تا او را راضی کنند گو اینکه خودشان لذتی نبرند کلا وقتی هیچ آشنایی با مسایل جنسی و زندگی زناشویی نداریم و یک تصور سنتی همراه با گسستگیهای مدرن در ذهن ما نقش بسته بهتر از این نمیشود................

Last edited:

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
حرف بزنم آخرش مدیر میاد تاپیک رو پاک میکنه. حوصله تایپ برای هیچ و پوچ ندارم ولی به هر حال...
دلیلش ظهور افکار و عقاید جدید در جامعه است که حد و مرزی برای لذتهای دنیوی نمی‌شناسه. برای آگاهی بیشتر از این نوع افکار و عقاید پستهای بعضی دوستان حاضر در همین pt رو بیشتر مطالعه فرمایید.
دوری جستن از عقاید دینی و مذهبی و اعتقادی هم که به موازات / مقدم / متآخر از همون مورد بالاست ، دلیل دیگه‌ایه...

حالا چرا این افکار و عقاید ترویج پیدا می‌کنند ، توسط کی و چی دیگه نمی‌گم چون حوصله جر و بحث کلیشه‌ای با طرفداران این نوع عقاید رو ندارم. (بحث هم بالا می‌گیره تاپیک پاک میشه)
این از نظر ایدئولوژیکی

اگر بخواهیم دلایل اجتماعی و فرهنگی و رفتاری رو بررسی کنیم که خیلی موارد پیش میاد که مورد به مورد متفاوته...

javidx

Registered User
لایک‌ها
8
.
دوری جستن از عقاید دینی و مذهبی و اعتقادی هم که به موازات / مقدم / متآخر از همون مورد بالاست ، دلیل دیگه‌ایه...
..

هر چی میکشیم از همین توهماتیه که به اسم دین و... به خورد مردم دادن , میکشیم

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
موردی که جدیدا خیلی باهاش برخورد داشتم مورد دوست شدن
مردان تازه ازدواج کرده با دختران مجرد هست.به خیلی از دوستام
مردان جوانی که همسران زیبا و جوان دارن پیشنهاد دوستی میدن
راستشو بخواهید یک جور هائی خیلی به جنس مرد بدبینم کرده این وقایع
فروم پی تی هم که 99.999 % آقایون هستن.شما میتونید دلیل اینگونه
رفتار ها رو بگید.
موضوع خیلی خوبی رو مطرح کردی آیلا جان. ولی به قول دوستان خیانت خانم های جوان متاهل هم جدیدا خیلی زیاد شده. البته نه به اندازه آقایون

دلیل خیانت آقایون متاهل اینه که متاسفانه بدون فکر میرن زن میگیرن. فک میکنی دلیل واقعی که باعث میشه اکثر پسرها برن زن بگیرن چیه؟ تشکیل خانواده؟ نه! اکثرا به خاطر نیاز جنسی. یعنی اگر نیاز جنسی بهشون فشار نیاره شاید حالاحالا نرن زن بگیرن. و البته خیلی هاشون هم عاشق میشن و دیگه مغز درست فرمان نمیده و میگن الا و بلا من باید با این دختری که عاشقش شدم ازدواج کنم.

هر دوی این مدل ازدواج ها عواقب چندان خوبی ندارن. ازدواج به خاطر میل جنسی نتیجه اش این میشه که بعد از یه مدت که رابطه داشتن اون طرف براش تکراری میشه. کسی که به این خاطر ازدواج کرده خب این نشون میده که این نیاز براش خیلی اهمیت داره. پس باز هم احساس میکنه نیاز داره یه تنوعی به وجود بیاره تا لذت بیشتری ببره !

ازدواج عشاق هم مشکلش اینه که همینطور که همه میدونیم حرارت عشق اغلب بعد از یه مدت فروکش میکنه و دیگه مثه روزای اول مجنون و شیفته هم نیستن. بنابراین باز از این لحاظ احساس نیاز به تنوع رو میکنن

و نکته خیلی جالب و تاسف بار اینجاس که من چند روز پیش توی خیابون رفیق قدیمیم رو دیدم میگه من ازدواج کردم! بعد تو خیابون باهم قدم میزدیم دیدم هر دختری یا زنی رو میبینه میگه جوون چه سینه هایی داره جوون چه باسنی داره و...! نکته جالبه اینجاس که منی که ازدواج نمیکنم و مجرد هستم از دید جامعه یه آدم هرزه و خلاف هستم. و ایشون که ازدواج کرده همه فک میکنن چقدر خانواده دوست و پایبند به زندگی مشترک هست !!!!!!!!!!!!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
موضوع خیلی خوبی رو مطرح کردی آیلا جان. ولی به قول دوستان خیانت خانم های جوان متاهل هم جدیدا خیلی زیاد شده. البته نه به اندازه آقایون

دلیل خیانت آقایون متاهل اینه که متاسفانه بدون فکر میرن زن میگیرن. فک میکنی دلیل واقعی که باعث میشه اکثر پسرها برن زن بگیرن چیه؟ تشکیل خانواده؟ نه! اکثرا به خاطر نیاز جنسی. یعنی اگر نیاز جنسی بهشون فشار نیاره شاید حالاحالا نرن زن بگیرن. و البته خیلی هاشون هم عاشق میشن و دیگه مغز درست فرمان نمیده و میگن الا و بلا من باید با این دختری که عاشقش شدم ازدواج کنم.

هر دوی این مدل ازدواج ها عواقب چندان خوبی ندارن. ازدواج به خاطر میل جنسی نتیجه اش این میشه که بعد از یه مدت که رابطه داشتن اون طرف براش تکراری میشه. کسی که به این خاطر ازدواج کرده خب این نشون میده که این نیاز براش خیلی اهمیت داره. پس باز هم احساس میکنه نیاز داره یه تنوعی به وجود بیاره تا لذت بیشتری ببره !

ازدواج عشاق هم مشکلش اینه که همینطور که همه میدونیم حرارت عشق اغلب بعد از یه مدت فروکش میکنه و دیگه مثه روزای اول مجنون و شیفته هم نیستن. بنابراین باز از این لحاظ احساس نیاز به تنوع رو میکنن

و نکته خیلی جالب و تاسف بار اینجاس که من چند روز پیش توی خیابون رفیق قدیمیم رو دیدم میگه من ازدواج کردم! بعد تو خیابون باهم قدم میزدیم دیدم هر دختری یا زنی رو میبینه میگه جوون چه سینه هایی داره جوون چه باسنی داره و...! نکته جالبه اینجاس که منی که ازدواج نمیکنم و مجرد هستم از دید جامعه یه آدم هرزه و خلاف هستم. و ایشون که ازدواج کرده همه فک میکنن چقدر خانواده دوست و پایبند به زندگی مشترک هست !!!!!!!!!!!!

بله متاسفانه همینطور هست که ایشون می گه

حتی من چند تا دوست سن بالا دارم که همنطورند .....

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
آقا یه شرمی، یه حیایی چیزی. همه جا که محفل خصوصی تون نیست درمورد این چیزا رک حرف میزنید

خانواده و زن و بچه رد میشن از اینجا :دی یه خورده مراعات کنید خوبه ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا