تنوع طلبی
کلا وضع جامعه خیلی خراب شده ، مرد و زن هر 2 تا .... !
در کل هر چی زور می زنم فکر می کنم نظرم نمی آد ...موردی که جدیدا خیلی باهاش برخورد داشتم مورد دوست شدن
مردان تازه ازدواج کرده با دختران مجرد هست.به خیلی از دوستام
مردان جوانی که همسران زیبا و جوان دارن پیشنهاد دوستی میدن
راستشو بخواهید یک جور هائی خیلی به جنس مرد بدبینم کرده این وقایع
فروم پی تی هم که 99.999 % آقایون هستن.شما میتونید دلیل اینگونه
رفتار ها رو بگید.
وقتی مردی زنی رو به خاطر سک^ می خواد
زن مرد رو به خاطر پول می خواد ! فکر می کنید چه مقدار جذابیت داره تو زندگی ؟
وقتی تمام معیار ها شده پول و بعد قیافه ، چطور انتظار دارید زندگی خوبی داشته باشیم
اون روز با یه دختری بحث بود ، گفتم حاضری با یه قیافه معمولی ازدواج کنی وقتی خواستگار خوش چهره داری ! گفت نه ! ! !
پول که بدتر ، طرف چشم هاش کور می شه وقتی پول می بینه
بعضی ها هم عاشق هیکل دختره می شند
ما که هنوز زن نگرفتیم از اسم زن میترسیم بیچاره مردا چی میکشن!!!!!!!!!!!!!!!!
خب تا وقتی میشه بدون دردسر زیاد خواسته واقعی رو بدست آورد برا چی زن بگیره که بدبخت بشه...
باز زن پولدار باشه یه چیز دگه:دی
.
دوری جستن از عقاید دینی و مذهبی و اعتقادی هم که به موازات / مقدم / متآخر از همون مورد بالاست ، دلیل دیگهایه...
..
موضوع خیلی خوبی رو مطرح کردی آیلا جان. ولی به قول دوستان خیانت خانم های جوان متاهل هم جدیدا خیلی زیاد شده. البته نه به اندازه آقایونموردی که جدیدا خیلی باهاش برخورد داشتم مورد دوست شدن
مردان تازه ازدواج کرده با دختران مجرد هست.به خیلی از دوستام
مردان جوانی که همسران زیبا و جوان دارن پیشنهاد دوستی میدن
راستشو بخواهید یک جور هائی خیلی به جنس مرد بدبینم کرده این وقایع
فروم پی تی هم که 99.999 % آقایون هستن.شما میتونید دلیل اینگونه
رفتار ها رو بگید.
من دوست دارم خودم پرده برداری کنم بعدش بهره برداری کنم
موضوع خیلی خوبی رو مطرح کردی آیلا جان. ولی به قول دوستان خیانت خانم های جوان متاهل هم جدیدا خیلی زیاد شده. البته نه به اندازه آقایون
دلیل خیانت آقایون متاهل اینه که متاسفانه بدون فکر میرن زن میگیرن. فک میکنی دلیل واقعی که باعث میشه اکثر پسرها برن زن بگیرن چیه؟ تشکیل خانواده؟ نه! اکثرا به خاطر نیاز جنسی. یعنی اگر نیاز جنسی بهشون فشار نیاره شاید حالاحالا نرن زن بگیرن. و البته خیلی هاشون هم عاشق میشن و دیگه مغز درست فرمان نمیده و میگن الا و بلا من باید با این دختری که عاشقش شدم ازدواج کنم.
هر دوی این مدل ازدواج ها عواقب چندان خوبی ندارن. ازدواج به خاطر میل جنسی نتیجه اش این میشه که بعد از یه مدت که رابطه داشتن اون طرف براش تکراری میشه. کسی که به این خاطر ازدواج کرده خب این نشون میده که این نیاز براش خیلی اهمیت داره. پس باز هم احساس میکنه نیاز داره یه تنوعی به وجود بیاره تا لذت بیشتری ببره !
ازدواج عشاق هم مشکلش اینه که همینطور که همه میدونیم حرارت عشق اغلب بعد از یه مدت فروکش میکنه و دیگه مثه روزای اول مجنون و شیفته هم نیستن. بنابراین باز از این لحاظ احساس نیاز به تنوع رو میکنن
و نکته خیلی جالب و تاسف بار اینجاس که من چند روز پیش توی خیابون رفیق قدیمیم رو دیدم میگه من ازدواج کردم! بعد تو خیابون باهم قدم میزدیم دیدم هر دختری یا زنی رو میبینه میگه جوون چه سینه هایی داره جوون چه باسنی داره و...! نکته جالبه اینجاس که منی که ازدواج نمیکنم و مجرد هستم از دید جامعه یه آدم هرزه و خلاف هستم. و ایشون که ازدواج کرده همه فک میکنن چقدر خانواده دوست و پایبند به زندگی مشترک هست !!!!!!!!!!!!